希望用另一個我重新面對你.

• 投先俾人昆出去做心理治療,點知老點....哼!

• ~哈哈~有人啦~有人啦~^^

喂喂~版主妳估到個iq題未呀???

-------

我估吾到ar,好 stupid ka.

• maddingding 11:18pm sep 29, 2010

投先俾人昆出去做心理治療,點知老點....哼!

﹣﹣﹣﹣

要la,要la.

• 無check 過.ha

• 咁你唸吾唸到 iq 題ar

• 睇下條題目係冰個出先估到佢個答案係咪正常人諗既野...唔正常我估佢唔到架

• 嘩! 似好有邏輯, but 人來人往,你搵出題人出來都好難bor

• 其實我係好聰明架~~~你唔知咋!!!!!

• 講d呢聽吓.點聰明ar

• 沖涼訓啦~~bye

• 聽日至話妳知~~

• 點解 d 人怪怪地?

• 哩度好多怪人咁!

無晒正常人咩

• 人都係{動物}一種,不過係高等

• iq題

你想話版主蠢,定係自己ar?

• foolishme

放手

• 又出iq 題,

maddingding 出來

• 唔鍾意iq題? 咁睇故仔喇...

從前有個書生, 和未婚妻約好在某年某月某日結婚.

到那一天, 未婚妻卻嫁給了別人.

書生受此打擊, 一病不起.

家人用盡各種辦法都無能為力, 眼看奄奄一息.

這時, 路過一游方僧人, 得知情況, 決定點化他.

僧人到他床前, 從懷裡摸出一面鏡子叫書生看.

書生看到茫茫大海,

一名遇害的女子一絲不掛地躺在海灘上.

路過一人, 看一眼, 搖搖頭, 走了....

又路過一人, 將衣服脫下,

給女屍蓋上, 走了....

再路過一人, 過去, 挖個坑,

小心翼翼把屍體掩埋了............

疑惑間, 畫面切換.

書生看到自己的未婚妻.

洞房花燭, 被她丈夫掀起蓋頭的瞬間...

書生不明所以.

僧人解釋道,

那具海灘上的女屍就是你未婚妻的前世.

你是第二個路過的人, 曾給過他一件衣服.

她今生和你相戀, 只為還你一個情.

但是她最終要報答一生一世的人,

是最後那個把她掩埋的人,

那人就是他現在的丈夫.

書生大悟, 唰地從床上做起, 病癒 !

• iq題

很多謝你.......

嗚嗚..........

• 放佐道氣.:P

• stillloveu 1:26pm sep 30, 2010

放佐道氣.:P

再簡單d...

• 除殼

• 睇左iq答案都係唔知點解喎..呵呵

我都要學大家去解手,唔係..係放手..@@

• stillloveu 1:34pm sep 30, 2010

除殼

就咁游過去咪得囉^^

• 解手,唔係..係放手..@@

解手就唔好放手...後果會一褲都係架^^

• 超.....

• 再黎...

阿美長得很醜,卻有兩位靚仔為了娶她而大打出手,為什麼呢?

• iq題 replied at 2010-09-30 1:42 pm

解手就唔好放手...後果會一褲都係架^^

=================================================================

唔好講咁detail,不竟我都係個好怕羞嘅男人:P

Iq故事好聽,聽過都仲係鍾意..,thanks

令外那條thread的版主都唔係蠢,係慘..如果用上面故事比對番,可能(那大發雷霆)的男人,可能係來今世來討債..(無心得罪)

希望為情唔開心的人都可以輕鬆的過好每一個明天啦....

• 我唔可以再傷腦筋,否則蠢上加蠢就唔死都比人笑

• Iq故事好聽,聽過都仲係鍾意..,thanks

客氣~ 客氣~

風景不變心境變...

那版主怨言多多...倒不如離異? 雙方都會開心點!

想搵食咪名正言順囉, 無需要找藉口嘛!

• foolishme replied at 2010-09-30 12:33 pm

-----------------------------------------------------------------

Hi stillloveu

你不是最蠢的一個,因為我比你更蠢.

分手多時,自己內心仍然不停問"點解".

唉......

Hi maddingding

看見你的replied,感到你很幽默.

可否和你做個朋友?

p.s.(我是女人)

=================================================================

請填張徵友報格報上年齡、職業、身高、體重、資產.....貼上近照連同回郵寄香港郵政總局信箱9588號,稍後有專人聯絡妳!

• iq, 我又唔會咁那版的版主係為食鬼haha, 有怨言都唔奇,可能為發拽情緒, 癲完又好比人罵又好, 總之可以用番平常心去過自己生活都ok ar, 反正上網吹咩都唔一定要上心, 好selective

其實真係有唔少人生活係面對緊好多自己唔知點面對的事...希望我都可以學好放鬆自己同體諒他人...

• maddingding吾係幽默...係一碌爛葛,係度唱下水咪幾好^^

• maddingding replied at 2010-09-30 2:14 pm

-----------------------------------------------------------------

foolishme replied at 2010-09-30 12:33 pm

唉......

可否和你做個朋友?

p.s.(我是女人)

請填張徵友報格報上年齡、職業、身高、體重、資產.....貼上近照連同回郵寄香港郵政總局信箱9588號,稍後有專人聯絡妳!

地政總處正在追捕一名騙徒, 根據消息來源透露, 該騙騙徒經常用幽默手段騙取他人個人資料,例如年齡、職業、身高、體重、資產.....包括要求對方近照..

奉政府籲,吹水場所切密暴露個人身.份,更不要被不發癲徒教唆攬用香港郵政總局信箱服務, 因為一定無人會聯絡妳, 如有聯絡實屬巧合

• maddingding replied at 2010-09-30 2:18 pm

maddingding吾係幽默...係一碌爛葛,係度唱下水咪幾好^^

有無龜葛賣.....calling)))))))

• fly 2:18pm sep 30, 2010

iq, 我又唔會咁那版的版主係為食鬼haha, 有怨言都唔奇,可能為發拽情緒, 癲完又好比人罵又好, 總之可以用番平常心去過自己生活都ok ar, 反正上網吹咩都唔一定要上心, 好selective

其實真係有唔少人生活係面對緊好多自己唔知點面對的事...希望我都可以學好放鬆自己同體諒他人.

-----

agree!

• fly 2:31pm sep 30, 2010

maddingding replied at 2010-09-30 2:14 pm

foolishme replied at 2010-09-30 12:33 pm

唉......

可否和你做個朋友?

p.s.(我是女人)

------

請問有無網上填表....

• 就响樹post 表格lor~~~

• 快d post.

• 點解個個都咁大膽..我自問膽大都要 O 下咀....

• fly replied at 2010-09-30 3:10 pm

點解個個都咁大膽..我自問膽大都要 O 下咀....

我無你甘大膽~~~~搵she友飲茶食飯!

• MadDIngDing replied at 2010-09-30 3:25 pm

fly replied at 2010-09-30 3:10 pm

點解個個都咁大膽..我自問膽大都要 O 下咀....

我無你甘大膽~~~~搵she友飲茶食飯!

飲茶無,食飯一次,都唔係咩大膽的事

好casual架

• maddingding replied at 2010-09-30 2:14 pm

唉......

可否和你做個朋友?

p.s.(我是女人)

maddinging

就是償識你這種幽默,希望可以開心D.

笑死左.

• maddinging 今日好 b屎.吾得閒覆.

• stillloveu

咁你呢? 你忙嗎?

其實你還掛念他嗎?

(sorry我估你係女性)

• stillloveu replied at 2010-09-30 4:40 pm

maddinging 今日好 b屎.吾得閒覆.

係呀~maddingding今日好b屎 吾得閒覆呀

唉~嘔幾兩血...

d老同事究然係天台曬咸魚,士多房槽蕃薯~~~救命!

• dingding

Miss u muchhhhhhhhhhh!

• 真係出哂去WET?@@

• hi

• ss

hi

Log in to reply