大家點睇d pk 係公眾場合打噴嚏同咳唔用手擋住仲要惡個你果種賤精

• 今日搭地鐵 有條仆街企正你隔離 係敢咳 叫佢咳請用手擋住 佢仲要問返你咩事先 仲眼睥睥

• 我有次係間鋪頭睇緊野,企我格黎既男人,忽然對住我頭髮打好大聲噴嚏,打到我喲頭髮都亂加哩對方既鼻涕口水,雖然佢細聲模湖講sorry,但都好攞膽姐。

• 地鐵R腳
    導遊辱罵遊客
    係公眾場合放恣打噴嚏

謝謝!!!! 謝謝國內同胞 !!!!!!

• 喲人就算攞唔切紙巾,都用你既手擋住,緊加唔應該對住人地打噴嚏啦!

• 我以前在香港試過坐巴士埋邊,坐出邊的男人打噴嚏.....
    說時遲那時快....我立刻用手袋擋住!!!!!...跟住又抹手袋...."呢咁hair"
    攪到車上的人都笑了.....他好尷尬....
    我=袋錢落佢袋喇~~~~~

• 我有次係快餐店午餐時段見隔離檯,有個南亞人對住人地個碟飯打噴嚏,雖然有講sorry,但人地點繼續食個碟飯呀?個男人好嬲咁望左南亞人就走。。。。

喲人真無家教禮貌。

• 即閃啦~

千奇唔好啤佢添丫, 輕則fing條鼻涕埋黎, 重則拎把刀出黎隊你典算丫?!

• 宜家出親街唔到你小心,真係聽天由命!

• 女 replied at 2010-07-16 11:17 pm

-----------------------------------------------------------------

我有次係間鋪頭睇緊野,企我格黎既男人,忽然對住我頭髮打好大聲噴嚏,打到我喲頭髮都亂加哩對方既鼻涕口水,雖然佢細聲模湖講sorry,但都好攞膽姐。

=================================================================

敢妳之後有冇鬧爆佢,lee d 正人渣,同埋妳係咪即反屋企用Dettol洗頭

• 女 replied at 2010-07-16 11:22 pm

-----------------------------------------------------------------

喲人就算攞唔切紙巾,都用你既手擋住,緊加唔應該對住人地打噴嚏啦!

=================================================================

lee 種人根本就係人格方面出左問題,唔知道咩叫禮貌同禮儀,更加冇教養,都唔知佢d父母,老師由細到大點教佢地,就算父母,老師冇教過,睇我果日見到條pk個撚樣,都有成30歲,睇政府d宣傳片都睇左好多年,冇理由唔識,可能佢自己質地太差,就算衣著幾斯文都冇用,一d舉止就可以看出一個人的修養,真係影衰d男人,有時我見d地盤亞叔都識得用手擋到實一實,我果日見到果條pk,佢遲早比人打一鑊

• +ggg replied at 2010-07-16 11:40 pm

我以前在香港試過坐巴士埋邊,坐出邊的男人打噴嚏.....

說時遲那時快....我立刻用手袋擋住!!!!!...跟住又抹手袋...."呢咁hair"

攪到車上的人都笑了.....他好尷尬....

我=袋錢落佢袋喇~~~~~

比我即刻小爆佢娘親

• 女 replied at 2010-07-16 11:56 pm

我有次係快餐店午餐時段見隔離檯,有個南亞人對住人地個碟飯打噴嚏,雖然有講sorry,但人地點繼續食個碟飯呀?個男人好嬲咁望左南亞人就走。。。。

喲人真無家教禮貌。

比我一定叫佢比返$我,佢自己食返d飯,lee d 人影衰自己國家同人民

• dingding replied at 2010-07-17 12:01 am

即閃啦~

千奇唔好啤佢添丫, 輕則fing條鼻涕埋黎, 重則拎把刀出黎隊你典算丫?!

佢夠膽仲好,我可以明正言順打7佢

• 女 replied at 2010-07-17 12:04 am

宜家出親街唔到你小心,真係聽天由命!

100% Agree

• 女 replied at 2010-07-16 11:17 pm

我有次係間鋪頭睇緊野,企我格黎既男人,忽然對住我頭髮打好大聲噴嚏,打到我喲頭髮都亂加哩對方既鼻涕口水,雖然佢細聲模湖講sorry,但都好攞膽姐。

=================

敢妳之後有冇鬧爆佢,lee d 正人渣,同埋妳係咪即反屋企用Dettol洗頭

==========================

我朋友企係間鋪既令一邊都聽到佢打噴嚏聲!!

無鬧呀...只係好嬲咁望佢囉。

個晚緊要洗頭啦!

• 女 replied at 2010-07-18 12:20 am

女 replied at 2010-07-16 11:17 pm

=================

==========================

我朋友企係間鋪既令一邊都聽到佢打噴嚏聲!!

無鬧呀...只係好嬲咁望佢囉。

個晚緊要洗頭啦!

妳仲要等到當晚先洗頭? 比我就一係即衝返屋企洗,一係去Hair Salon洗左先,返屋企再用Dettol 消毒

• 嘩 超恐怖 通常都會即刻彈開

Log in to reply