報復老公

• nala_chan replied at 2010-07-05 12:07 pm

-----------------------------------------------------------------

孔 replied at 2010-07-05 12:06 pm

-----------------------------------------------------------------

nala_chan replied at 2010-07-05 12:03 pm

Akimon replied at 2010-07-05 11:58 am

nala_chan replied at 2010-07-05 11:53 am

Host replied at 2010-07-05 11:50 am

你結咗幾耐?

=================================================================

11月先結

婚我一定結, 我唔想俾個女仔有位入.

同時我亦要個男仔無面 !

=================================================================

之前有冇睇單NEWS..

果新娘係結婚酒席果時先黎玩踢爆... 仲叫D 親戚朋友拿番D禮金先走

係囉, 我就係想咁.

我唔打算同佢結婚架, 我唔愛佢, 但係要keep住佢先, 等個賤人入到位, 然後令個男人丟架..

你有無膽玩到盡?

冇胆就唔會出post 啦 !

Post出黎唔代表有P0P架!

• 你都同佢講原諒左佢啦, 你咁玩法除非你同佢結婚都係為左報服亦都預左會離婚, 如果你係想同佢去將來的話就唔好再諗呢D野啦..

其實佢重有冇同個位女性有來往先? 有既就令計啦.

• CeliaC9 replied at 2010-07-05 12:10 pm

我覺得呢樣野已經唔係講"你有冇對佢唔住"

而係你要考慮好多野,如果你咁拎到件事上面玩報仇,你又同佢結婚,咁結左婚後,你2個又和好返,第時咪一世俾你D 姨媽姑姐拎出黎俾人做茶餘飯後話題笑話黎笑

既然你結婚前認清左你男友係咁既人,你應該好好唸下係咪仲同佢結婚啦,而唔係去做呢d咁唔理性既報仇行為, 對你都冇好處

報仇係要佢洩心中之恨,是情感素求,不是理性層面,人的本質就是感性。不過要報仇就一定要簽紙前做,簽咗紙就問題多多。另一方面係佢玩得過大,縱使道理現在在她那邊,但大過火會令大眾意向完全逆轉。

• 佢對妳唔注, 當前世欠佢, 妳依加咁搞對自己對佢, 對自己有乜益處先, 只是一時之氣嗎?好好想下將來既路點行, 仲好過去再作另一個沒完沒了的結, 慎重去想下, nala

• 想點玩..ADD我 [email protected] 傾傾

• jasoncheng replied at 2010-07-05 12:16 pm

你都同佢講原諒左佢啦, 你咁玩法除非你同佢結婚都係為左報服亦都預左會離婚, 如果你係想同佢去將來的話就唔好再諗呢D野啦..

佢地同一間公司,

bf 話冇聯絡,

但係佢地日日見, 我真係唔知背後有冇繼續 !

另外, 我話同佢結婚都只係拖住佢, 等個賤人得唔到米咋 !

我心死架啦 !

• nala, 米比人利用, 自己再去想清楚!!

• 我教你點報復 如果你想

[email protected]

• 死左心就分手,無謂為左一時之氣。

• nala_chan replied at 2010-07-05 12:22 pm

jasoncheng replied at 2010-07-05 12:16 pm

你都同佢講原諒左佢啦, 你咁玩法除非你同佢結婚都係為左報服亦都預左會離婚, 如果你係想同佢去將來的話就唔好再諗呢D野啦..

佢地同一間公司,

bf 話冇聯絡,

但係佢地日日見, 我真係唔知背後有冇繼續 !

另外, 我話同佢結婚都只係拖住佢, 等個賤人得唔到米咋 !

我心死架啦 !

最簡單係,你唔怕樣衰咪沖上佢公司做大龍鳳,不過你係咪真係有實據捉姦在床先

一間全部都係你自己係到自編自導自演就唔好啦

• 個心唔o係你度...夾硬拖住佢..只係為左對手唔好得手呢個答案如果你答得出... 我覺得你不如放心...唔好害埋自己啦... 搵個對你一條心o既好過啦....咁對自己何苦呢... 到時兩敗俱傷...蝕o既係你自己呀

• 就傾下都得

[email protected]

• mike

msn : [email protected]

phone ~~ 9 0 8 6 - 4 4 9 2

Log in to reply