有無邊隻最有效收細毛孔,我係男仔黎呢

• 我覺得D毛孔實在太大啦,有咩可以收細毛孔架?要真係有效呀,唔該晒

• 聽人話用蛋白黎做面膜,又平又效果好

• 如果係男仔我就唔太知~

不過我建議你可以去D shopping mall果度問下啦~

始終我唔知你皮膚點...

• 你本身有冇皮膚敏感果D~

如果有就更加唔好亂用呀~

你去問左先再決定啦~

男仔唔係女仔^^

• Kimiko_L replied at 2010-06-29 5:31 pm

-----------------------------------------------------------------

聽人話用蛋白黎做面膜,又平又效果好

=================================================================

= =

呢個都得既~

不過應該唔係長期都有效吧!

如果係想再好D,護膚品點都好D..

• 哈哈~冇諗過會有男仔呀^^

你自己平時會唔會做facial呀?

因為唔係一開始就可以有效~

要長時間架!

• 仲有,以前細果有冇對自己D皮膚保養下敢@@?

今次係第一次...

哈哈~問清楚D先可以幫到你呀!!

• ladycandy replied at 2010-06-30 4:01 pm

-----------------------------------------------------------------

仲有,以前細果有冇對自己D皮膚保養下敢@@?

今次係第一次...

=================================================================

都有間唔中做下faceial咁啦,因為自己成日茲個鼻,所以個鼻毛孔好大,有咩辦法呀?

• 不如你試下 Neutrogena 或 Mentholatum 嗰d mens 磨砂同去黑頭產品啦! 應該都ok架。 鼻貼就唔好啦,好傷皮膚!

• 係呀~

你真係可以去萬0呀~果D睇下..

佢有D護膚品係for 男仔架~

Neutrogena呢個牌子都OK~

你可以去睇下..

• keigood13 replied at 2010-07-02 5:58 pm

ladycandy replied at 2010-06-30 4:01 pm

仲有,以前細果有冇對自己D皮膚保養下敢@@?

今次係第一次...

都有間唔中做下faceial咁啦,因為自己成日茲個鼻,所以個鼻毛孔好大,有咩辦法呀?

你或者下次去做facial既時間去問下果D人~

有冇D岩用既護膚品~

雖然佢地可能會hard sell,不過問下都無妨!

• dorisleelee replied at 2010-07-02 6:03 pm

不如你試下 Neutrogena 或 Mentholatum 嗰d mens 磨砂同去黑頭產品啦! 應該都ok架。 鼻貼就唔好啦,好傷皮膚!

我都見過人地用neutrogena好似都幾好,唔該晒妳地呀,等我聽日去睇下先^^

Log in to reply