今晚好想可以搵到人傾幾句...

• 睇我講野語氣一定大過佢

• 我同日出有緣嘛...>3<

• 你地2個而家年齡歧視呀?
    姐姐比你地都要大!!!!
    haha

• gal姐姐, 大把工作要輪夜晚架, 簡單既好似妳去7 11果d店務, 以至貨櫃馬頭同機場都有24小時工作既工 :)

我雖然唔係d咩野搵食男, 不過口花都會架, 妳想我叫妳姐姐, 一陣我當左妳係神仙姐姐問妳點算好? 呵呵呵呵

• gal replied at 2010-06-26 4:16 am

-----------------------------------------------------------------

你地2個而家年齡歧視呀?

haha

=================================================================

感覺唔到, 妳仲有一個小女氣質

我未瞓, 朋友剛有事, 今晚出街講到正話佢先肯去瞓!!!!!!

• ....咁呀...
    唔緊要..
    我都可以迎合下你..口花一下...

• 日出, 
    你應該一定有好多好好既朋友..^^
    咁你而家瞓未呀?
    聽日仲使唔使繼續陪佢呀?

• 大有大好, 細有細好, 我有時好爛傾, 真係10幾歲既我都可以傾一餐

係she我亦都識到比我大一截又非常好傾既人~

識朋友, 肯比時間耐心同埋小心d既話, 其實係一件好開心既事 :)

交朋, 都係交心

• 我差唔多!

朋友真心的只有三個, 係唔多

明天唔知佢會點, 叫左佢嚟食飯

• 唔論大同細都好, 女性訓唔夠一定唔太好, 至少皮膚都差d啦~

妳2世訓先啦, 我仲要等天光丫 )))

• 日出..,咁你快d去瞓la..

nighthawk , 我地瞓jor你咪會好悶囉?

• 點解你地勁強調要小心~__~

• Hi Gal, want to talk in msn, would you add me?

[email protected]

• 唔好意思..
    我就快瞓了^^

• 女, 只好講一句, D到好多老手又會化身, 有些我見過的人好會說話, 又有文彩, 我睇妳應是乖的, 吹下水沒事, 唔好咁易信人, 講野可以好天花龍鳳, 又會因個人目的會投其所好!!唔好咁易入局!!!個人資料要比些時間去睇清楚個人先好信, 也因好多搵食的沒耐心耐性!!!

• 苦口婆心呀...到真係出事先講就遲架啦

其實都預左啦, 我唔係短時間夜間部工作架啦~

gal姐姐妳同我加下油我就唔悶架啦~ 呵

• wa.....
    知道~~~~~~~
    成日都話搵食的...
    其實..邊得有咁多人搵食?
    d人冇事做架???
    加上要搵食都應該唔易吧..
    d人又唔係冇思考能力...
    但你咁講得...我就相信^^

• nighthawk replied at 2010-06-26 4:38 am

苦口婆心呀...到真係出事先講就遲架啦
    其實都預左啦, 我唔係短時間夜間部工作架啦~
    gal姐姐妳同我加下油我就唔悶架啦~ 呵

>>你咁乖.真係肯叫我姐姐呀..haha....
    要天光先收得工又真係有d可憐...
    咁你加油la...haha...

• 有机會先同妳講這裏的一花一木!!!

我去瞓先, 明天朋友一早到, 識朋友唔使急, 小心揀細心看時間去考驗!!!

大家女人我都唔想妳衰!!!

早抖, gal

• 知道^^

晚安日出..>3<

• nighthawk小朋友...
    我都真係好眼瞓..開始係度fishing la...
    我都要去瞓la...
    你加油la...
    挨多陣..
    放工就可以返屋企瞓架啦^^

晚安~~~

• gal replied at 2010-06-26 4:38 am

-----------------------------------------------------------------

wa.....

知道~~~~~~~

成日都話搵食的...

其實..邊得有咁多人搵食?

d人冇事做架???

加上要搵食都應該唔易吧..

d人又唔係冇思考能力...

但你咁講得...我就相信^^

=================================================================

傻女, 男人性行先, 女人情行先, 男人會用手段比一個慼覺妳, 以為有情了之后...我唔使講妳都明!!!!

• 好啦兩位晚安, 好夢~

• gal, 我系到衰過...有机會話妳知, 保重!!!

• 係真朋友的晚安!!!

• 兩位..我地遲d再傾啦...>3<

晚安晚安~~~~~~~

• gal replied at 2010-06-26 4:16 am

我同日出有緣嘛...>3<

go for the Sunrise, then, like me........now

你地2個而家年齡歧視呀?

haha

may be, too simple, sometimes naive..........

• nighthawk replied at 2010-06-26 4:21 am

大有大好, 細有細好, 我有時好爛傾, 真係10幾歲既我都可以傾一餐

係she我亦都識到比我大一截又非常好傾既人~

識朋友, 肯比時間耐心同埋小心d既話, 其實係一件好開心既事 :)

交朋, 都係交心

that's the basics........

• 日出 replied at 2010-06-26 4:22 am

我差唔多!

朋友真心的只有三個, 係唔多

明天唔知佢會點, 叫左佢嚟食飯

especially confidants.......

• 日出 replied at 2010-06-26 4:36 am

女, 只好講一句, D到好多老手又會化身, 有些我見過的人好會說話, 又有文彩, 我睇妳應是乖的, 吹下水沒事, 唔好咁易信人, 講野可以好天花龍鳳, 又會因個人目的會投其所好!!唔好咁易入局!!!個人資料要比些時間去睇清楚個人先好信, 也因好多搵食的沒耐心耐性!!!

exactly

• gal replied at 2010-06-26 4:31 am

點解你地勁強調要小心~__~

so, u know the reason now..........?

• 日出, nighthawk, 龍先生..

你地都應該瞓哂了吧?

• 隔左咁多日都係唔開心?

• um....

better la...

雖然發生既野都係..唔好.

但...而家...心情平靜多了..

haha...

• 有咩唔開心既野總會過去既~

• 嗯嗯..^^

你咁夜仲唔瞓既?

聽日唔使返工嗎?

• hello ~ 仲有冇人呢 ??

• 用番版主上一句既野比番版主妳 :p

• 要呀,就瞓囉~

• 小雞, 係我呀

想下邊個叫你小雞?

• nighthawk replied at 2010-06-28 2:12 am

用番版主上一句既野比番版主妳 :p

>> yeah~~~

見到你lu...

而家仲返緊工嗎?

• 你又唔瞓?!

我唔小喇XD

• pinocchio1027 replied at 2010-06-28 2:12 am

hello ~ 仲有冇人呢 ??

>>最少仲有3個人吧...

哈哈..如果計埋你自己..有4個既..haha

• gal replied at 2010-06-28 2:14 am

pinocchio1027 replied at 2010-06-28 2:12 am

傾緊咩呀 ??

• 小雞同..細佬你認識架???

• 今日加班呀, 未見神仙姐姐唔安樂呢~ 呵

今日日頭有個叫gal既alias我以為係妳添....呵呵

• gal replied at 2010-06-28 2:14 am

pinocchio1027 replied at 2010-06-28 2:12 am

sorry,我唔係人XD

• pinocchio1027 replied at 2010-06-28 2:15 am

gal replied at 2010-06-28 2:14 am

傾緊咩呀 ??

>>......um...好問題..

唔知呀..

我地好似...冇主題~~~haha

Log in to reply