如果我搞游船河....有無人會參加呢??

• 佢唔知係咪搬咗去 MIMIO度喎

• 佢地神秘失蹤,攪到我冇哂細藝,我呢次真係做左遊魂野鬼了....

• 吓....咁慘....佢地兄兄我我唔理你牙??

• 係喇,冇2氣!!

• 你過去 佢個地盤度望下囉

• 咁唔知佢地個地盤係邊呢?

• 唔係化....佢咁大條Thread 係度你都睇唔到咩?!

• 依家見到了...hehe

• putin replied at 2010-06-25 12:09 pm

-----------------------------------------------------------------

依家見到了...hehe

=================================================================

你正一大頭蝦來架.....哈哈~^.^~

• 夜釣墨魚20人起計....大概$150一人

夜釣墨魚13/7/2010 (星期二)

請報名 :
    1) jcww223
    2)
    3)
    4)
    5)
    6)
    7)
    8)
    9)
    10)
    11)
    12)
    13)
    14)
    15)
    16)
    17)
    18)
    19)
    20)

*****************************************************************************

請留聯絡方式或 MSN

• 有無人有意見呀??

請報名 :
    1) jcww223
    2)
    3)
    4)
    5)
    6)
    7)
    8)
    9)
    10)
    11)
    12)
    13)
    14)
    15)
    16)
    17)
    18)
    19)
    20)

*****************************************************************************

請留聯絡方式或 MSN

• 有無唸過係r版開版搵人,又係sex版叫人去.

甘有無問過r版既人或者sex版既人介唔介意呢?

r版當中可能有人唔知你係sex版既人

r版有d人心目中唔like,亦唔會接受sex版既人同事.

wa如果去埋gossip版叫人,人地本來唔想識sex版既人

變左俾sex版既人呃 或出事,出現呢d事件的話 會點呢.

• hi darkred ^^

• DarkRed replied at 2010-06-25 11:53 pm

-----------------------------------------------------------------

有無唸過係r版開版搵人,又係sex版叫人去.

=================================================================

包頭申報 : 不介意 ^^

• 我意見黎姐.攪活動係好事.

但如果了解 每個版既人都唔同.

理應交代一下 同咩版既人出去law.

唔係人人都係<非常>好色,<非常>愛性.

總有一d 比較唔同世界既男女,

如果因為混集攪到當時人受傷害既.如果我做攪手會過意唔去.

• 如果版主去講家庭呀,音樂既版玩開既

叫開p,但係人地會誤會只係果個版d人.

好啦出到黎先知原來d人甘既.

無理由叫一d比較生活正氣d既人

走去同sex版 既人玩架ma.

男呃女,女呃男網上大把,係其他版既人如果誤會只係佢個版既活動的話

識錯人最後下場 慘痛,唔通笑果條友on9咩.人地都唔知架ma

• 好啦打攪哂,我交代下我本人係sex版既,返去了.

• DarkRed其實你可以做搞手.....可能好多人會覺得好好玩都唔定架

我今次唔係第一次係兩版搞一同個活動....次次都玩得好開心

況且係呢度既人都有見識.....有學識同分析能力....都係成年人....知道咩野活動想玩既......

不過你講到好似S版既人咁差....淨係識得<好色><性愛>同<呃人>咁既.....對sex版既人好唔公平喎~~~

• 包頭 replied at 2010-06-25 11:56 pm

DarkRed replied at 2010-06-25 11:53 pm

有無唸過係r版開版搵人,又係sex版叫人去.

包頭申報 : 不介意 ^^

包包...多謝你 ~^.^~

• Daydreaming replied at 2010-06-26 12:20 am

DarkRed其實你可以做搞手.....可能好多人會覺得好好玩都唔定架

我今次唔係第一次係兩版搞一同個活動....次次都玩得好開心

況且係呢度既人都有見識.....有學識同分析能力....都係成年人....知道咩野活動想玩既......

不過你講到好似S版既人咁差....淨係識得<好色><性愛>同<呃人>咁既.....對sex版既人好唔公平喎~~~

=================================================================唔係人地有見識就算既,如果世界甘有見識使咩會俾人呃呢,

會呃一個人點都呃到,你出現係2版,唔係第一次

唔代表人地唔係第一次架ma.如果你有一日係其他版攪,

又唔講俾人知,你將責任放係對方身上wo,甘點得架.

只係提示下攪開p,最好注明係會同咩版既人出去姐.

sex版就係 sex主提.有咩分咩好唔好

好色 唔代表唔好,性亦唔係差既事.差同唔好係人放上去既形容.

不過總有人介意既,做攪手既.最好先同人講下同咩版既人出去會好d/

呢d都只係提示,同好合理.

• ps,你開版 提目係 叫人俾意見架ma

• 以你既講法..會呃一個人點都呃到...好似唔關搞活動既問題....係個人問題.....我處理唔到喎.....唯一我可以做既...就係唔好搞活動咋喎

• Daydreaming replied at 2010-06-26 12:35 am

以你既講法..會呃一個人點都呃到...好似唔關搞活動既問題....係個人問題.....我處理唔到喎.....唯一我可以做既...就係唔好搞活動咋喎

首先 我意思係,攪p 最好講明係咩版 同咩版既人出現,

甘先會合情理

正如如果我身邊識既係正常 2公婆好恩愛,或係斯文男女 唔係另一世界既.

我叫佢地去出席活動無問題.佢地可能一心唸住只係圍內既果d人.

人地唔會唸到會叫d mk仔,性開放,狂烈信仰既人架ma

因為佢地本身都唔願意或者唔會預算有呢d人物出現.

甘2邊既當時人唔知,大家未交流.到最後識左先知出事,影響人地生活

甘如果我自己做攪手,無同人地講係咪自己有問題呢.

我當然明白牛唔飲水呢d事.不過我地係人,有d人無機心,有d人有既.

所有野都係比喻.

萬一day小姐有一日係 其他版玩的話 5版一起攪p,人地又唔知

知道可能人地唔會去,出到黎唔講,人地無介心.

識錯人,害埋人就唔好啦

• 如果我搞游船河....有無人會參加呢??

日間可以玩水上活動同釣魚

之後上岸去燒烤

夜間可以釣墨魚

各界好友俾啲意見吖 ~^.^~

(連同sex版r版既朋友仔一起)<------就係甘簡單.

• 你唔好當係SHE既人係傻架啦....我第一日行去R版已經俾人起哂底話我係S版過去啦....而且係兩版同搞一項活動已經3..4...次啦

你都識得去哂R 同S 版俾意見啦...多謝!!!

• 我無可能 叫mk 古惑仔 少年同埋d 用心讀既人 一起開p

但又唔同人地講明架ma

正如無可能叫一d拍拖幸福既女人同埋叫個色魔既人去一起玩架ma

我叫人出,人地無問,自己又唔講明,出到黎色魔扮正氣.

我自己無同當時人講同咩人出.

最後出事 我走去同當事人講 你低能死啦 甘呀?

• 我個朵夠嗅

• DarkRed replied at 2010-06-26 12:56 am

我個朵夠嗅

有本事用自己個朵....唔好用黑人

• 終於搞夜釣墨魚!

生吃,白灼,快炒...

龍眼都吃不得!

• 7月中...龍眼應該會出海潛水...

• longann replied at 2010-06-26 1:03 am

終於搞夜釣墨魚!

生吃,白灼,快炒...

龍眼都吃不得!

仲探索緊...唔知搞成點架....好希望大家可以玩得開心~~

• longann replied at 2010-06-26 1:04 am

7月中...龍眼應該會出海潛水...

去邊潛水呀?

• 香港...地點不明! 哈~~

• 係咪后海灣最合適呀?

• 濕水龍眼....

• 包頭 replied at 2010-06-26 1:15 am

濕水龍眼....

好易變壞喎~~

• Daydreaming replied at 2010-06-26 1:17 am

包頭 replied at 2010-06-26 1:15 am

濕水龍眼....

好易變壞喎~~

咪係囉~

• 幫佢雪住無咁易變壞架....哈哈~~~

• 都好喎~

哈哈~~~

• 嚇走咗龍眼添.....哈哈~~

• 係喎~~

咁點算好呀?

• 龍眼))))))))))))))))))))

• 走左佬tim...

• 早知食咗先講啦.....哈哈~~

• 咪係囉~~

不如我地睇下會唔會有荔枝走入黎比我地食啦!

話曬荔枝貴d...

• 食荔枝?!...每人食半啖都把幾火喎~~

請報名 :
    1) jcww223
    2)
    3)
    4)
    5)
    6)
    7)
    8)
    9)
    10)
    11)
    12)
    13)
    14)
    15)
    16)
    17)
    18)
    19)
    20)

請留聯絡方式或 MSN

• Daydreaming replied at 2010-06-26 1:41 am

食荔枝?!...每人食半啖都把幾火喎~~

係喎~

d火好鬼勁呀!

• 我又喉嚨痛啦....唔食得添~~~

Log in to reply