我21歲, 男友50歲.. 原來年齡真係會有影響..

• 多謝大家既提點, 剛剛看左有關POST

• 希望有人可以回應下個TOPIC=.=

我訓喇ANYWAY

• u better go this thread...........

http://community.she.com/messageboard/sex/?action=view.topic&id=2254568&page=2#bottom

& continue BS there la

• 自己唔清唔楚又上嚟玩, 死咗都唔知乜事, 小姐, D到好多搵食的, 自己睇路喇....

• 我已經好耐冇上黎呢度, 以前R版唔係咁....

我15,6歲開始上SHE...

• 以前個風氣好好, 我都知, 時代變了, 佢好有名的, 算命神棍専呃人上床, 希望妳自己清楚自己想乜

• THANKS

• 佢講得岩, 妳早上上嚟, 大把人比佢feedback妳

• Young Girl replied at 2010-06-07 5:21 am

-----------------------------------------------------------------

我已經好耐冇上黎呢度, 以前R版唔係咁....

我15,6歲開始上SHE...

=================================================================

yes, it's better some years ago

• 米傻下傻下咁, 妳有好前途, 自己就是最清楚的, 上嚟問人?妳睇番CS_SHE, 佢講事情最中肯, 可以當advice, 請請, 我收工了

• 上面位唔知哥哥定姐姐講的, 我同意, 前面cs she, 同妳分析得好好

• CS_She replied at 2010-06-07 2:27 am

-----------------------------------------------------------------

你呢個issue都係事實。

咁個男人對現在(或之後幾年)生育有mud看法呢?

男人比你幾勁,過左六十都老態漸見。介時還是仔細老婆young,都幾吃力。

=================================================================

simple facts, not hard to figure out and be understood

• . replied at 2010-06-07 5:28 am

米傻下傻下咁, 妳有好前途, 自己就是最清楚的, 上嚟問人?妳睇番CS_SHE, 佢講事情最中肯, 可以當advice, 請請, 我收工了

need to clock the card?

• Young Girl replied at 2010-06-07 5:18 am

希望有人可以回應下個TOPIC=.=

我訓喇ANYWAY

sleep tight, and wake up with a clear mind.......

• 好有名的算命神棍?.....非本座莫屬.....不過本座不能人道已久......眾所週知既 bor......

• thanks for clarification

they may mistaken me as u le, 大叔........

• Young Girl

我也是有同樣問題, 我情況比你差, 男朋友已經55歲, 大我差不多12年, 我都高齡產婦啦, 但佢又係仲想生小朋友, 我就不想生, 佢仲可以做多幾多年野喎, 佢好似無諗這些問題.........

之前有次, 佢以為會"中獎", 佢不知幾開心, 又話要, 又話結婚.......

• 你要諗遠d, 佢70歲, 你自己41歲, 佢90歲, 你自己61歲, 到你70歲, 佢已經陪唔到你啦.

• 佢依家都有個小朋友未夠10歲的, 但佢地相處應該幾好..

======

咁…佢個老婆又去左邊呢?離婚,過身,又或者仲在一起?

我較不贊成生細路(起碼唔係依家,要都最好在兩三年後,感情真係穩定左先)。

你個男人無要求過你生細路,呢樣野係你自己諗出黎。

其實,佢已經有左一個,佢未必想有多一個黎影響左佢個仔。

佢依家可能真係好好愛你,但係愛你唔表示佢就想同你有一個細路。

你應該尊重佢既意願,佢唔想有你就唔好夾硬有。

• momo replied at 2010-06-07 8:55 pm

Young Girl

我也是有同樣問題, 我情況比你差, 男朋友已經55歲, 大我差不多12年, 我都高齡產婦啦, 但佢又係仲想生小朋友, 我就不想生, 佢仲可以做多幾多年野喎, 佢好似無諗這些問題.........

之前有次, 佢以為會"中獎", 佢不知幾開心, 又話要, 又話結婚.......

didn't you discuss before getting together, on children issue?

• 好好想清楚 replied at 2010-06-07 9:12 pm

你要諗遠d, 佢70歲, 你自己41歲, 佢90歲, 你自己61歲, 到你70歲, 佢已經陪唔到你啦.

29 years difference is always a problem, and more than that, he is older than her parents........

• ManinShe replied at 2010-06-07 5:16 am

don't worry

this affair will be fruitless, will end soon, after 4-2-2011....

• 你咁愛佢..都係因為你識男人少姐, 事實終歸事實

• 21歲女孩子心智還未成熟,對愛情的憧憬是美麗的,其實愛情不會是永恆的,

兩人相處還要經過很多階段。

他經歷了所有過程,妳還沒有經歷過,現在只是剛剛開始吧。

生孩子不應該在現階段,這也曾是個人的經歷,以為愛一個人便渴望為他生孩子,結果後悔一生。

• momo replied at 2010-06-07 8:55 pm

Young Girl

咁你有冇同佢傾過點解你唔想生先..

• 其實我都明白板主既心態

我都試過有咁既感覺

不過真係要認心諗清楚先!

• Carl replied at 2010-06-07 11:03 pm

你咁愛佢..都係因為你識男人少姐, 事實終歸事實

yes, gimme 5

• 小女子 replied at 2010-06-07 11:59 pm

21歲女孩子心智還未成熟,對愛情的憧憬是美麗的,其實愛情不會是永恆的,

兩人相處還要經過很多階段。

他經歷了所有過程,妳還沒有經歷過,現在只是剛剛開始吧。

生孩子不應該在現階段,這也曾是個人的經歷,以為愛一個人便渴望為他生孩子,結果後悔一生。

right

• CaCa replied at 2010-06-08 3:23 am

momo replied at 2010-06-07 8:55 pm

Young Girl

咁你有冇同佢傾過點解你唔想生先..

obviouslt NOT

• CaCa replied at 2010-06-08 3:24 am

其實我都明白板主既心態

我都試過有咁既感覺

不過真係要認心諗清楚先!

thanks, + +

• 版主應該係問下自己有幾愛對方先, 男人到5x歲都仲有性須要, 你唔洗擔心生仔既問題. 你應該諗下過多10零年, 對方已變左一個阿伯, 而你都只係30幾歲, 如果keep得好, 仲有機會有人追tim. 一個唔好彩對方有老人病, 你會唔會願意照顧佢呢 ? 仲有, 過多10年佢就退休, 如果佢經濟能力唔夠照顧你地成家, 你就要負責養家, 再唔係公一份婆一份你有能力嗎 ? 有埋小朋友仲慘, 到時供書教學就靠晒你啦.

如果版主覺得你對佢既愛可以cover 晒以上所有, 咁就恭喜你 !

(人板 : 翁靜x. 要一個賺錢養家, 到佢老公老左, 佢咪出黎勾佬lor)

• 首先多謝大家既意見^^

呢個問題我遲D會同佢討論架喇

Log in to reply