轉左新公司可以上網傾計,^o^,

• 繼續呀繼續呀,你咪講囉,係呀,係港女呀..係硬膠架,慘得過有個仲硬膠既係到娛樂我姐,喂..大方d用nickname啦,好玩d架~毒男~

• 唔知邊個係到吠多d呢,通常唔夠人講既人先會不停人生攻擊架咋,好搞笑呀,本來有個人想激嬲我,點知調轉頭自己興過火屎響樹吠喎...我好開心呀,你繼續呀~~^^

我係版主,你理得我reply幾多次姐..

• jasmine_lc replied at 2010-06-04 3:57 pm

-----------------------------------------------------------------

繼續呀繼續呀,你咪講囉,係呀,係港女呀..係硬膠架,慘得過有個仲硬膠既係到娛樂

=================================================================

有妳呢d港女she.com先有特色.

呢度出名多豬扒多港女.

大把女呃飲呃食呃上床.有咩呃咩.

妳係度呃唔到人係度發脾氣

• 做 d 野返黎就有野睇呀....一﹏一

女,下次聽叔叔話,唔好亂咁 add 人 msn 啦...hahaha

• karl replied at 2010-06-04 4:01 pm

-----------------------------------------------------------------

做 d 野返黎就有野睇呀....一﹏一

女,下次聽叔叔話,唔好亂咁 add 人 msn 啦...hahaha

=================================================================

唉~無所謂啦,佢鍾意講咪由佢囉,呢到又公開既..聽日放假,而家又有人娛樂我,好好運呀呢個星期~^^

• 好睇唔過眼

jasmine_lc好心你啦影衰d女仔呀!

你唔出聲冇人話妳啦,邊個叫你應佢呀?

係度話人嘈,你唔嘈邊個會嘈你呀?

• 其實你真係唔駛作咁多個名架,反正我都唔會知你係邊個啦,一時扮男一時扮女你唔辛苦既咩...你睇唔過眼咪唔好睇囉,做人咁辛苦做咩呀,去搵d開心既野睇啦byebye~

• jasmine_lc replied at 2010-06-04 4:04 pm

karl replied at 2010-06-04 4:01 pm

做 d 野返黎就有野睇呀....一﹏一

唉~無所謂啦,佢鍾意講咪由佢囉,呢到又公開既..聽日放假,而家又有人娛樂我,好好運呀呢個星期~^^

聽日放去拜山?拜全家.咁妳咪係死淨種

• 都係o個句啦,有心要同我玩娛樂我既咪用nickname囉..唔駛做縮頭烏龜喎,我都知係有時悶起上黎係會有d人咁無聊,但都唔駛搞到自己精神分裂咁個喎...

• 你作d名都作得幾快個喎..玩家喎真係..繼續呀~幾好睇~

• 唉~好悶呀,唔玩lu~~,講黎講去都係個d,叫人死呀,做雞呀,拜山呀,豬扒呀...真係有d眼訓,你繼續啦..bye~

• 一陣數下佢出過幾多個 nickname....lol

• karl replied at 2010-06-04 4:18 pm

一陣數下佢出過幾多個 nickname....lol

佢一個都未出過呀,佢出親都係alias架,要數,數到天光都未數完啦,我都費事啋佢...short short地...XDD,不過我都唔同佢玩lu,反正都玩夠,我都幾開心,haha..再同佢玩咪盞佢特戚,晒氣~

• 係喎...數 alias 先岩....haha

下次再傾啦,玩完~

• jasmine_lc

妳唔係怕呀...

定去死呀?

定諗住早d拜全家呀?

小心睇路怕妳會比車車死

• karl replied at 2010-06-04 4:21 pm

係喎...數 alias 先岩....haha

下次再傾啦,玩完~

再傾啦..唉~我都冇同佢玩,佢自己同自己玩咋ma,係呢d討論區大把呢d人啦,佢要玩咪由佢囉,我地又阻佢唔到既,呢d人谷埋谷埋唔爆會癲架..由佢啦~

• 妳開多幾個a/c玩嘛膠女

開新a/c呃水吹

妳冇朋友呀?點解要用新a/c呀?

連msn都係新開

[email protected]

諗住搵人援交?

• 小姐妳俾人串入我數呀?妳冇野呀.妳係咪姓賴?

• 無啦啦可以爆佢msn出黎既,呢度你估係邊個呢?

• 好似得一個人知....

• 唔該你醒少少啦,呢到得你留過msn,你都識講msn係新a/c,即係話徐左你呢到冇人知我msn,我本來都唔想串你,但你要比位人串咁我成全你啦,不過我都唔會再同你晒氣,你鐘意就reply啦!但我唔會再啋你,因為好悶!

• 睬我得唔得....哈哈~~

我都係沙田返工架喎....

• 好彩呢到仲有叻人,有人因為白痴比人識穿左喎!

• hahahaha 好好笑呀~~~

• 攪咁耐,一個post前功盡廢,真係可惜,哈哈~~

• karl,傻佬,

本來係咁既,呢位man先生佢問我有冇相,又問我幾大,我話冇,跟住講唔夠兩句就話做野,88喎,完全睇出咩料啦...咁唔岩傾我咪detele佢個a/c囉,點知有人會咁睇唔開姐,講真呀,呢到岩傾咪傾囉,唔岩傾咪byebye囉,大家有親咩...駛唔駛搞咁多野呀...由頭到尾係佢自己唔忿氣咋ma..

扮晒路人甲乙丙,跟住又扮受害者,又唔知自己穿晒崩,真係「面就人地比,假就自己丟」..

• 都係少事,無咩問題,唔好影響心情,下下都上心,邊有咁多心神去浪費

• karl replied at 2010-06-04 5:04 pm

hahahaha 好好笑呀~~~

我一見到佢打我msn出黎,已經笑左la...haha,係佢唔知自己瀨野姐..XDD

• 我想同妳 溝.通 下得嗎?

• 傻佬 replied at 2010-06-04 5:41 pm

都係少事,無咩問題,唔好影響心情,下下都上心,邊有咁多心神去浪費

你講得岩,根本就係好少事,MSN呢D野唔岩傾有咩咁出奇姐,我都唔知佢咁上心做咩,我心情就冇咩受影響~~^^

• 呢堂教既係....凡事要冷靜,三思而後行...呵呵

• 開始有人扮我添,哈哈

• 傻佬 replied at 2010-06-04 5:42 pm

我想同妳 溝.通 下得嗎?

唉~咁耐冇上she,我以前都有上she架,不過公司唔比上網之後就冇lu...點知一上黎就遇到d白痴,好驚囉,係呢到傾下先啦,你唔用nickname既..??

• 用得alias就係呢到煩,都係同karl傾好d...haha,有心傾就用nickname啦,無謂估估下..

• 用nickname點搵食

• karl replied at 2010-06-04 5:44 pm

呢堂教既係....凡事要冷靜,三思而後行...呵呵

知道晒啦,haha

• 白痴仔

• 我識d人用nickname都搵到食個喎,不過就當然睇下有冇品啦..haha,不過話時話,而家呢到仲搵到咩..??

• 下次再傾啦,我放工啦...haha

bye

• jasmine_lc replied at 2010-06-04 5:45 pm

傻佬 replied at 2010-06-04 5:42 pm

我想同妳 溝.通 下得嗎?

唉~咁耐冇上she,我以前都有上she架,不過公司唔比上網之後就冇lu...點知一上黎就遇到d白痴,好驚囉,係呢到傾下先啦,你唔用nickname既..??

因為r版以前無人會咁低能扮人alias囉

• karl replied at 2010-06-04 5:49 pm

下次再傾啦,我放工啦...haha

bye

ok~bye~

• 傻佬,扮埋呢個啦~~

我講過既說話有 5:41pm, 5:44pm & 5:49pm

• 無人,咁我都閃~~

• jasmine_lc replied at 2010-06-04 5:47 pm

karl replied at 2010-06-04 5:44 pm

呢堂教既係....凡事要冷靜,三思而後行...呵呵

知道晒啦,haha

exactly

• 妳個MSN比人登左係sex版

• 嘩, 行開個下晝就搞咁多野出黎

Log in to reply