其實有無女仔/女人可以真係搵個SP齋攪..一出黎就黎就直接去酒店呢?

• LittleDevil replied at 2010-05-28 12:21 am

wizard replied at 2010-05-28 12:16 am

-----------------------------------------------------------------

Little Devil.. 其實你入到去.. 都係想有人陪你傾計為主.. 而且見到好多好似你識的人入去傾.. 又要花時間睇返 post.. 最後我都無去留言

至於四圍傾計.. 等唔等同專一.. 我無意見.. 純粹個人感受

因為四圍傾.. 都未必真係真正的傾得埋... 所以當吹水.. 咁咪算咯.. 熟到再傾 msn 先再算

============================================================

其實我比較鍾意討論既post多D, 吹水我同d friend msn都有排吹啦

四圍傾計我覺得無問題, 但好多時大家響個post度寫既野, 其實好多女仔會好留心咁睇, 從而觀察果個人, 一D條條thread都話好想識你之類既男士, 究竟知唔知點解自己一路無搵唔到食呢...

=============

如果多 d 討論的 post.. 不妨介紹.. 因為我真係幾 like 傾計

同埋如果真係要 thread 度傾.. 當然大家都會去其他 post 上留意到別人的言行... 如果真係用心傾.. 人地係會溝通.. 否則就唔會想同對方接觸.. 呢一點由好耐以前玩 she 就明白.. 時間, 言談等好重要

• 所以咪搞到而家呢個憎多粥少既局面囉

男的成日喊苦喊忽話無唔到女

女的就話D仔質素唔得

• icy replied at 2010-05-28 12:23 am

-----------------------------------------------------------------

AQ replied at 2010-05-28 12:20 am

icy replied at 2010-05-28 12:18 am

Zen replied at 2010-05-28 12:16 am

噤...icy搵到妳既有緣人未呀?

=================================================================

哈 本來有, 但快將冇, 唔知幾時會再遇到呢

=================================================================

why it will disappear soon?

有d有心無力既感覺囉, 準備斬纜

it takes a lot of effort to cut it loose... be strong!

• devil, 妳唔去都放心d,玩之後幾時都得.

至於養妳問題,妳好似講到噤心灰呀.

• Zen replied at 2010-05-28 12:27 am

icy, 我眼中SL/SP都係一場遊戲,知唔開心就快決定啦.

devil,討論性既野,我唔覺其他男人想係thread講.或者根本好多唔想花時間討論,寧願去其他thread撞下女仔去見面.

唔想花時間既不如直接d去叫雞仲好啦, 反正佢地都係解決需要啫

• icy replied at 2010-05-28 12:31 am

Zen replied at 2010-05-28 12:27 am

==========

icy, 我眼中SL/SP都係一場遊戲,知唔開心就快決定啦.

devil,討論性既野,我唔覺其他男人想係thread講.或者根本好多唔想花時間討論,寧願去其他thread撞下女仔去見面.

=============================================================

唔想花時間既不如直接d去叫雞仲好啦, 反正佢地都係解決需要啫

<<< 我深信有些男人就係知有 d 野.. 唔係為左解決需要咁簡單, 所以先會追求落 club 或者係網上去搵女仔吧

• 食 post 食左幾乎一小時.. 唯有明日再傾

• Zen replied at 2010-05-28 12:30 am

devil, 妳唔去都放心d,玩之後幾時都得.

至於養妳問題,妳好似講到噤心灰呀.

呢個年代有錢佬都唔可靠啦

都係自己最可靠

• 前個排,真係睇thread我睇到火到黎.

兩日問來問去妳食飽嗎?妳幾時係thread出現呀.

係唔係男人有幾多修養/內涵,係同識唔識搵占話題去傾有關?

我都眼訓,icy同devil有時間入黎再計.

bye

• 早抖囉~

• Peggy個提議都幾好,有冇興趣睇下我地夾唔夾?

email傾啦

[email protected]

• 嘩..一早去到41版..勁呀..開唔開新版好呀? 有排LOAD ~

• hey, you are so Early, Morning ^^

• 嘩...真係夠哂火呀條thread

morning all

• hi all.

Peggy, what about open a new thread title as... I want a handsome strong fit smart mature normal guy. lol.

• morning~~

尋晚想入黎,點知試左大半粒鐘都唔得,呢度都唔知係咪想趕客...

• 早晨peggy, 你條thread真係受歡迎

• 追左少少post.....

cat,又或者果個唔係真teacher 呢?呢度夠個個都話自己180 or above la ~~

• 我諗 peggy 都無諗到三日就有 41 版咁多, 我都追左好耐先睇返晒

• 話想要sp,實多人入黎架啦,不過今次大家好坦誠咁share,都算難得既~~~

• 其實都唔駛太追POST O既..我只係想有時大家得閒入黎吹下水..大家都唔識大家..有乜唔可以SHARE呢??

ronald, 我再開多版係果D TOPIC, 都係果D人入黎架啦..徙氣..>_<

• 阿囡話今日開新posT架WOR..我今日唔撐得幾耐..中午就要出去做野..

• peggy, 睇下你自己心態係點啦, 我以前都有幾個女sp, 都是一出來見面就去酒店ml, 之後就要即刻回家交人, 想同佢地食餐飯傾下都無時間

• 如果女方都覺得無問題, 男方都一定唔會介意啦. 最緊要大家OK姐.

• 一時時啦, 有時都唔想見面只有sex, 有時都想傾下計的.

• 大家都唔識大家..有乜唔可以SHARE呢??

==>agree!! 嚴唔識唔使避忌,暢所欲言

開開新thread 都唔緊要,不過多左page 會食 post 就真!

• haha...peggy

有時男人都有心理需要既

• 做之前or做之後, 大家都要有交流同溝通會開心好多.

因有時只是齋做, 做完就即走, 個人反而有d空虛的感覺

• 傾過下先做就吾會空虛…?

• 你試過就會明白我的意思

• 唔好以為隨便有女人同你上床就會好開心, 有時做完反而有些失落感

• Peggy replied at 2010-05-28 10:32 am

如果女方都覺得無問題, 男方都一定唔會介意啦. 最緊要大家OK姐.

----------------------------------------------------

"最緊要大家OK"呢個係 main point,

諗清楚自己想要d咩,

唔係食左都無味!!

• 呢條thread 真係勁,遲左上黎都 miss 左幾版!!!

想問你地平時會唔會掛住SP? 定係有需要先想起佢?

我個人比較保守,要中意果個人先可以有sex....

• cat, 呢d野真是因人而異, 我想男人應該會小d, 女人就會認真同上心好多

• cat replied at 2010-05-28 11:22 am

呢條thread 真係勁,遲左上黎都 miss 左幾版!!!

cat, i think it this way.

中意果個人 = make love

有需要.大家OK. = sex

• 唔好意思,遲左....有興趣請到新屋再傾~~~

"PEGGY'S HOUSE"

icy replied at 2010-05-28 12:00 am

其實條條thread 都入問題唔大,

只要睇岩邊個邊傾既花多d時間係果個女仔身上就夠

唔好一見女入thread 就即刻撩 <<< 佢地漁翁散網式,希望撩到一條半條麻...

• cat

我諗呢樣男女可能唔同.......講明sp,男既好多真係會想要先會諗起對方

但女既唔多唔少都要有少少feel,咁平時諗起都唔奇..

• 攪錯左...條THREAD叫....SP HOUSE ~~

• 我見好多case 係耐左女方投入左感情,以為男方都中意佢,搞到自己好辛苦。

• cat replied at 2010-05-28 11:22 am

呢條thread 真係勁,遲左上黎都 miss 左幾版!!!

=======

咁要鍾意左先有 sex.. 好易有感情上的唔開心.. 萬一你真係有 sp 的話

會唔會掛住 sp ? 我諗我會懷念有呢個好的對手掛

同樣, 會唔會因為溝通過後, 上左床.. 動情鍾意左個位女仔.. 我有試過

• cat

可能會架........所以我同Cruge都覺得男人保護自己唔用平時既msn/phone 都無可厚非囉,但你對呢樣就好似好執著!

• cat replied at 2010-05-28 11:29 am

我見好多case 係耐左女方投入左感情,以為男方都中意佢,搞到自己好辛苦。

===========================================================

ronald replied at 2010-05-26 2:19 pm

slk replied at 2010-05-26 2:12 pm

ronald, agree... they want some kind of emotional attachment afterwards

so game over always.

OL replied at 2010-05-26 2:14 pm

以前唔得, 而家得.

因為俾人hurt得太多次. 唔想於感情入去

i hesitate how can you control your emotion after sex.

• cat replied at 2010-05-28 11:29 am

我見好多case 係耐左女方投入左感情,以為男方都中意佢,搞到自己好辛苦。

因為呢方面, 男人可以分得好清楚, sp就是sp, just sex relationship only

• chi9sin replied at 2010-05-28 11:35 am

cat replied at 2010-05-28 11:29 am

因為呢方面, 男人可以分得好清楚, sp就是sp, just sex relationship only

都有調返轉架

• wizard replied at 2010-05-28 11:31 am

cat replied at 2010-05-28 11:22 am

=======

咁要鍾意左先有 sex.. 好易有感情上的唔開心.. 萬一你真係有 sp 的話

同樣, 會唔會因為溝通過後, 上左床.. 動情鍾意左個位女仔.. 我有試過

如果個sp都同你講鍾意左你, 你會點做?

• 如果對住係無feel sp,我會話....收到,最緊要大家開心姐

• 咁如果有FEEL呢~

• 要睇你怕唔怕影响你本身既另一半,或者變成sl 都得...

• LittleDevil replied at 2010-05-28 12:12 pm

wizard replied at 2010-05-28 11:31 am

cat replied at 2010-05-28 11:22 am

=======

如果個sp都同你講鍾意左你, 你會點做?

我之前有個 sp, 佢話成日掛住我..有一次.仲想叫我老公tim..我聽完之後好驚..

• 女仔就係咁,太親蜜會抽離唔到!

Log in to reply