潮吹研習

• 香港小有之潮吹教學研習,(已準備實習model)
    詳情請mail 去[email protected]報名

另誠邀女士為想嘗試或再想試潮吹model

• 呢個教學正呀!!我可唔可以申請做助教呀.?

• tonili replied at 2010-05-08 8:50 pm

呢個教學正呀!!我可唔可以申請做助教呀.?

助教?我哋既助教係女仔嚟既佢既成功率都有50%你又有幾多%呢?

或者你可以講吓你既手法技巧,睇吓你吹水定有料

(從申,基本上我既成功潮吹率超過90%)

• cleck mail pls

• DR.加籐 replied at 2010-05-08 10:13 pm

-----------------------------------------------------------------

tonili replied at 2010-05-08 8:50 pm

呢個教學正呀!!我可唔可以申請做助教呀.?

助教?我哋既助教係女仔嚟既佢既成功率都有50%你又有幾多%呢?

或者你可以講吓你既手法技巧,睇吓你吹水定有料

(從申,基本上我既成功潮吹率超過90%)

=================================================================路過

同你傾D野.單係你所謂什麼成功率.已經係9UP.

你認為甘可以引誘D女的話,我同你講無可能

呢個SEX版,我已經解釋 潮吹 基於咩情況同可能性N次.

你所講單單因為自己能力.呢一點已經正明你唔專精.

ANYWAY.祝你LUCKY

• 又有人扮野啦.....

• VeryOn99 replied at 2010-05-08 11:15 pm ----------------------------------------------------------------- 又有人扮野啦..... ================================================================= 有咩方法去突出自己又快??更係踏低人地來抬高自己,黎d小家種見多不怪

• 路過

同你傾D野.單係你所謂什麼成功率.已經係9UP.

你認為甘可以引誘D女的話,我同你講無可能

呢個SEX版,我已經解釋 潮吹 基於咩情況同可能性N次.

你所講單單因為自己能力.呢一點已經正明你唔專精.

ANYWAY.祝你LUCKY

係咪9up,見到咪知囉,有d男人”聽”到人哋話bf可以做半個一個鍾都係話人吹水格,梗係啦!夏蟲係唔可以語冰既,只有真正實習過由唔識到撞彩得一次再真正可以掌握呢d係真真正正既經驗!睇咩報告都係屣氣既

(講到明已經有model實習同示範,有女仔想嚟都可以只係睇!有咩要呃)

小朋友!!!!!!!!!!!!!!!!虛心d啦

• 唉....

女性潮吹.分為3個G點 其中2個,一個係外陰核刺激

一個係排屎係統入邊皮層既G點

AV 上睇到女人潮吹,多數已經飲用大量既葡萄糖水.

加上已經開發既性觀能.

女性要對TARGET心理關口,同埋對當時日子所要既情況

加上方法,出現性比較高.

開始果陣.女性未習慣.第1對呢D感覺不舒服,第2對象暫介性

但仍可以用接近潮吹既 感覺令女方慢慢習慣呢D接近性感覺先

唔係單純一個人狗UP同單方面技術就可以做出黎.

唔同既女性對2個G點要求不同.有D要外邊G點刺激

有D要入邊既G點刺激.要同對方了解.

但女性如果習慣 對某位對象,或任何時間釋放呢D感覺的話

就會開始慢慢易,就算唔係用手.SEX時間亦會出現.

呢D只係簡介.我無你甘勁,講到自己甘利害

講到單係自己已經對任何人都可以做到.唔使講女性感覺.好野!

AV 的確令人睇到入哂血.不如版主你甘勁.做下男PR.注場既.

吸收下真正講解同經驗

• 小朋友

請問你除睇報告之外,實習幾多次?又衰過磯多次?有無成功過??

又有無試過同時同一個女仔係你點努力都搞唔掂,而一個高手唔洗3分鍾就吹俾你睇?我開始學既時侯就係咁(有d嘢唔係你呢d夏蟲能夠想像既)

我好同意呢d報告所寫既技巧同位置亦能夠掌握,你呢?掌握到幾多?

不如咁啦!玩大d 大家攞個id出嚟賭,輸既咪俾人post 個id copy認輸囉

(唔係喎!用我既model又俾人話做馬喎,點呢?你有無model呀haha)小朋友.......真係虛心d啦

• 你好野笑.你慢慢玩.如果有人理你的話

又無俾你搵笨七.呢度自然有人用真名 提名你.

無須好似D傻仔甘:咩呀?唔順呀?出黎打過呀?<---呢D

你連名都玩唔起點玩大?ANYWAY,伯伯你甘利害

咪用時候正明LOW,你果D 信徒 可能會叫你搵個女妓玩架.

使咩係度搵女呢.呀~~~~忘記左.你呢個<唔係搵女既POST>TIM

• 我夠胆開post 係叫人出嚟”實習”

唔係齌嚟post 9up吹水

不過.....好難怪既...

”she”既男女都係齌up吹水多

好小真係話出嚟ons呀ons 

多數都係玩吓cam呀已經好叻架喇

得啖笑

• 正義朋友又出嚟講道理啦....

• 無錯,的確唔係搵女POST

亦唔係俾D VERYON99既嚟學嘢

不過都多謝呢啲ON99既朋友同我推POST

又係嗰句,得啖笑

• 俾D啲ON99既人幫手推吓

竟然.....真係有女嚟

唔得閒應酬喇,886

• on99 replied at 2010-05-09 12:36 am

小兒科!學吓人地啦

http://community.she.com/messageboard/sex/?action=view.topic&id=2253090&page=6

你估我又有幾多呢類相呢呵?

都係嗰句,得啖笑

• DR.加籐 replied at 2010-05-09 12:43 am ----------------------------------------------------------------- 俾D啲ON99既人幫手推吓 竟然.....真係有女嚟 唔得閒應酬喇,886 ================================================================= 係我有女add都唔要,小心俾d小家種俾返條賓州俾老母扮女去玩你呀

• 你有更多呢類相,証明你比呢班人更踐

• ........

多謝提點

• 小朋友

發放淫褻&不雅物品係刑事嚟既!!!你講吓好喇唔好咁ON99發放出嚟呀

唔係呀真係人如其名喇

HAHAHAHA

• PUSH

Log in to reply