而家社會,真係難搵另一半

• 咁妳要叫做姑姑MA
    <br>我先諗起

• ...... 你地兩個..... 好搞野!!

• 姑姑既過兒~~~~~~~~~~走左佬啦~所以咪全打柴囉!!!
    <br>
    <br>

• 過兒喎
    <br>傷殘都周圍走

• cyt342,
    <br>
    <br>有時係人夾人緣架~開心咪得囉^^
    <br>你平日有咩攪作丫
    <br>
    <br>

• 無... 我係乾物女呀>.<
    <br>
    <br>有時我好羨慕你地... 好多話題, 好幽默... 好識得處世之道
    <br>
    <br>我好怕社交活動嫁... 又怕出聲講野~

• 最多同阿妹佢地出下街... 有時同朋友仔睇下戲... 傾下電話! 我絕對唔係一個正常嘅女仔!!~~~ 我都係啱啱讀完F.5 出嚟做野年半咋~~

• 有腳架嘛~
    <br>或者我攞錯稿...我可能係桃花島傻姑...唔係射鵰姑姑!

• 無睇廣告MA?
    <br>飲寶礦力
    <br>NO MORE DRY

• 竟然係傻姑
    <br>

• cyt342 係入世未深啫~
    <br>
    <br>she呢有好多大大少少聚會,咩都有只要你覺得啱傾既join埋佢地d飯局/睇戲, 自然你會有多d朋友.
    <br>
    <br>不過唔好嫌姑姑長氣,小心識朋友!^^

• 無睇廣告MA?
    <br>飲寶礦力
    <br>NO MORE DRY
    <br>============
    <br>
    <br>無啵...how dry are you???

• saya replied at 2010-05-01 9:02 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>cyt342 係入世未深啫~
    <br>
    <br>she呢有好多大大少少聚會,咩都有只要你覺得啱傾既join埋佢地d飯局/睇戲, 自然你會有多d朋友.
    <br>
    <br>不過唔好嫌姑姑長氣,小心識朋友!^^
    <br>=================================================================
    <br>你好搞笑呀!!! 識到你就算係識到個好人啦!!! 多謝你喎~~~

• hi~好同意版主所講....
    <br>我都單身咗一掛, 一個人住, D朋友好多都結晒婚生晒仔,唔得閒應酬我....工作地方又冇得識男仔....唉....灰灰地架

• 一個人
    <br>妳又幾大哦

• 一個人 replied at 2010-05-01 9:03 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>hi~好同意版主所講....
    <br>我都單身咗一掛, 一個人住, D朋友好多都結晒婚生晒仔,唔得閒應酬我....工作地方又冇得識男仔....唉....灰灰地架 
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>唉!!! 你無心儀對象?

• 你好搞笑呀!!! 識到你就算係識到個好人啦!!! 多謝你喎~~~
    <br>
    <br>i just a 碌 of 濕柴!!!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>hi~ 人一個^^
    <br>

• 又或者呢度最worst係我傻姑~~~~~

• saya replied at 2010-05-01 9:06 pm
    <br>>>你好搞笑呀!!! 識到你就算係識到個好人啦!!! 多謝你喎~~~
    <br>
    <br>i just a 碌 of 濕柴!!!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>hi~ 人一個^^
    <br>你講啲野... 其實我都聽得唔係好明... 得個笑字囉!!

• I ALSO SINGLE, I FEMALE, 32 , SINGLE, NO BF, VERY DIFFICULT TO FIND
    <br>
    <br>
    <br>saya replied at 2010-05-01 8:03 pm
    <br>>>有時d fd都黎我度開台
    <br>
    <br>咁你都有自己朋友既圈子, 要搵伴唔難, 叫d朋友介紹下好過係度識d陌生人(我覺得咋)!
    <br>

• 你講啲野... 其實我都聽得唔係好明... 得個笑字囉!!
    <br>
    <br>大家既目的都係想開心啫~~

• saya replied at 2010-05-01 9:14 pm
    <br>>>你講啲野... 其實我都聽得唔係好明... 得個笑字囉!!
    <br>
    <br>大家既目的都係想開心啫~~
    <br>啱丫!! 啱聽!

• charliememo replied at 2010-05-01 9:13 pm
    <br>
    <br>或者緣份未到~

• 而家係咪女少男多??

• 版主去左邊))))))))))))))

• HERMAN.K replied at 2010-05-01 9:06 pm
    <br>一個人
    <br>妳又幾大哦
    <br>===============================
    <br>同年朋友都結晒婚, 你話幾多歲呢, 都30+啦~
    <br>
    <br>cyt342 replied at 2010-05-01 9:06 pm
    <br>一個人 replied at 2010-05-01 9:03 pm
    <br>hi~好同意版主所講....
    <br>唉!!! 你無心儀對象
    <br>=============================
    <br>冇咩途徑識, 有試過朋友介紹, 佢都有成日約我, 但就好似冇咩心想發展...所以我都放棄咗..冇咩時間陪佢咁玩法 
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 版主悶到去左沖涼

• 其實另一半應該唔係難搵
    <br>只係睇下你想搵個點既另一半啫
    <br>

• 咿~1,2,3,4....又夠腳!!

• hi, 大家好!

• 版主悶到去左沖涼
    <br>
    <br>咩咁悶丫???
    <br>大把人入黎傾啦!

• 咪就係等我沖涼
    <br>先入黎

• icyma replied at 2010-05-01 9:20 pm
    <br>其實另一半應該唔係難搵
    <br>只係睇下你想搵個點既另一半啫
    <br>唉~~有時我都覺得唔公平, 有D人公主病, 又港女咁都有另一伴, 我都冇呢D咁差, 只想搵一個真心待我好嘅人, 唔使佢有車有樓, 月入幾皮嘢.....但就真係冇...

• 駛唔駛幫妳分析下呀?

• 有d公主病既對住個自己鍾意既男仔就會死晒狗架啦
    <br>只不過睇下有冇人挨過左第一關啫
    <br>每個人都有幾種性格 唔到睇見人地係港女就一無事處先得架

• hi 一個人
    <br>又唔駛更灰

• 無人睬我呢個分析師

• HERMAN.K replied at 2010-05-01 9:27 pm
    <br>駛唔駛幫妳分析下呀?
    <br>點分析呢??

• 有咩高見咁呢~~~大師?

• raymond0102 replied at 2010-05-01 9:30 pm
    <br>hi 一個人
    <br>又唔駛更灰
    <br>如果我你男人我都唔會灰嘅, 女人就真係....
    <br>

• nonono
    <br>我唔係相士
    <br>我係抄人地証券分析師姐
    <br>所以叫專家
    <br>
    <br>一個人
    <br>所謂知已知彼
    <br>妳要知左自己既強項同弱項
    <br>先知妳對咩既男人有吸引力

• 咁不如專家分析下時下既男人鍾意咩既女人仲好啦

• HERMAN.K replied at 2010-05-01 9:34 pm
    <br>nonono
    <br>我唔係相士
    <br>我係抄人地証券分析師姐
    <br>所以叫專家
    <br>
    <br>一個人
    <br>所謂知已知彼
    <br>妳要知左自己既強項同弱項
    <br>先知妳對咩既男人有吸引力
    <br>知道對咩嘅男人有吸引力都要遇到先得架.....D男人好多都要樣靚身材正, 我就真係自問兩樣都冇啦....

• 另一半既野, 都係隨緣, 就算無都要開開心心生活.

• hi 一個人
    <br>我都剛剛同女友分開左,我都成38
    <br>我有時都唔知下次緣份幾時到,又或者會孤獨終老.
    <br>我都已經有晒心理凖備.
    <br>hahaha 我好似仲灰過妳

• 男人鐘意女人樣靚身材正
    <br>但結婚認真又有d分別既

• 嘩~~~~呢度有幾多顆灰色的心呢...1,2,兩,3,4...

• 咁啫係再分析性格都係冇用囉
    <br>大前題要樣靚身材正
    <br>咁樣唔靚又冇身材既
    <br>性格再好都吸引唔到人啦
    <br>

• 點解你地係男人都覺得咁難搵既?
    <br>我以為淨係女仔先有d咁既煩惱架咋

• 咪住...傻姑唔好數埋我
    <br>我一d都唔灰架!!

Log in to reply