一齊讀化妝, 邊個有興趣?

• 我想學化妝, 有無人有興趣一齊報名~

專業潮流化妝師速成班 $4,280 / 8堂@3hrs
    2 人同行 $3,880 ~ 4 人同行 $3,480 !!

最快開班7月,
    5/6月已full 左=_=!

• 我都打算今年讀,但吾會讀呢D啦,去報GARY果間好過啦,出黎做呢行都吃香D阿,系米都欲左比筆錢出黎,甘不如找間好D

• 你都未知我個間咩學校, 你似打手賣廣告wo, 晤該, 無興趣晤好攪事.

P.s: Gary間學校都係流水學校, 實習少,代教多, 你估真係Gary教你咩? =_= 不如你讀完再話我知好晤好, Thx~

MS M replied at 2010-04-30 5:37 pm

-----------------------------------------------------------------

我都打算今年讀,但吾會讀呢D啦,去報GARY果間好過啦,出黎做呢行都吃香D阿,系米都欲左比筆錢出黎,甘不如找間好D

=================================================================

• Shevan replied at 2010-04-30 5:44 pm

你都未知我個間咩學校, 你似打手賣廣告wo, 晤該, 無興趣晤好攪事.

P.s: Gary間學校都係流水學校, 實習少,代教多, 你估真係Gary教你咩? =_= 不如你讀完再話我知好晤好, Thx~

MS M replied at 2010-04-30 5:37 pm

-----------------------------------------------------------------

我都打算今年讀,但吾會讀呢D啦,去報GARY果間好過啦,出黎做呢行都吃香D阿,系米都欲左比筆錢出黎,甘不如找間好D

=================================================================

定系你自己系度做廣告阿?所以甘敏感?我又點搞是呢?JE系吾認同你OR講自己睇法就系做廣告稿事????我打過去問,話系GARY教WO,我問過詳情,上就未上過去啦,我右吾系果度做洗鬼做廣告阿?甘你講到你果間甘好甘吾該你比個電話同名黎比我,我系有心讀JE,米對比下邊間好囉,如果甘平可以讀到專業資格又吾錯WO 我實簡你果間嫁,買野JE梗系選有自己著數嫁啦

• 樓主好鬼....有做宣傳嫌疑

• 吊你地成班打手! 又係度sell! 正pk!!!

• 成班人好q無聊 == 人地問有無興趣陪讀咋~

無咪算lor~有鬼又好, 有屎又好, 大家睇題目先入啦~

就晤好心邪攪攪陣啦~

非誠勿擾~!!!!

MS M replied at 2010-04-30 7:01 pm

Shevan replied at 2010-04-30 5:44 pm

你都未知我個間咩學校, 你似打手賣廣告wo, 晤該, 無興趣晤好攪事.

P.s: Gary間學校都係流水學校, 實習少,代教多, 你估真係Gary教你咩? =
    = 不如你讀完再話我知好晤好, Thx~

定系你自己系度做廣告阿?所以甘敏感?我又點搞是呢?JE系吾認同你OR講自己睇法就系做廣告稿事????我打過去問,話系GARY教WO,我問過詳情,上就未上過去啦,我右吾系果度做洗鬼做廣告阿?甘你講到你果間甘好甘吾該你比個電話同名黎比我,我系有心讀JE,米對比下邊間好囉,如果甘平可以讀到專業資格又吾錯WO 我實簡你果間嫁,買野JE梗系選有自己著數嫁啦

• 你仲膠啦~!! 本人又無打廣告, 真心想搵人一齊學的~

阿MS M 仲假啦, 大大間學校打出黎, 攪事死遠d麻~

因住生仔冇屎忽 replied at 2010-04-30 10:46 pm

吊你地成班打手! 又係度sell! 正pk!!!

• Shevan replied at 2010-05-01 12:04 am

成班人好q無聊 == 人地問有無興趣陪讀咋~

就晤好心邪攪攪陣啦~

非誠勿擾~!!!!

MS M replied at 2010-04-30 7:01 pm

Shevan replied at 2010-04-30 5:44 pm

P.s: Gary間學校都係流水學校, 實習少,代教多, 你估真係Gary教你咩? =

• Shevan replied at 2010-05-01 12:04 am

成班人好q無聊 == 人地問有無興趣陪讀咋~

就晤好心邪攪攪陣啦~

非誠勿擾~!!!!

!!個~~~~名~~~~????????????????????????????????????????????????????????????????????????

好啦,你講到間學校咁好,叫你比個電話黎你又吾啦,定係根本系你自己私人教受阿??你甘中意話我宣傳啦,一味話我宣傳屈埋我講左間學校名TIM LA~咁點好呢?你又死吾肯比個電話我,吾係真係比我古中根本系你私人教受阿麻???

• 因住生仔冇屎忽 replied at 2010-04-30 10:46 pm

吊你地成班打手! 又係度sell! 正pk!!!

人地討論下又關你鬼事?你做乜咁肯定人地係度SELL ? SELL親你阿家下?????

無阻到你阿麻?定係你根本就寂寞走入黎搭傘阿????

Log in to reply