想搵個岩自己嘅人點解會咁難??

• 我畀個位你插丫

• hi, tracie, 你都可以講吓串膠花

邊個係單女?

• me replied at 2010-04-27 11:10 pm

-----------------------------------------------------------------

Heiley, 整完賣,,好好搵架?

=================================================================

我都唔知呀,見有好多人都整手繩、摺下野、串下珠咁拿去賣

所以先想試下,就算未有工返都可以有返小小收入

賺下餐lunch都好丫

• 我没有看之前..

你剛讀完書?

• 有興趣咪整下囉

不過要諗下搵乜野途徑賣出去

• J,

多謝你~

• 不如試下放上網買呀~

成本又低~

• me replied at 2010-04-27 11:18 pm

-----------------------------------------------------------------

我没有看之前..

你剛讀完書?

=================================================================

唔係,點會剛剛讀完書

J replied at 2010-04-27 11:18 pm

有興趣咪整下囉

不過要諗下搵乜野途徑賣出去

當然有途徑先去搵資料啦

• Tracie replied at 2010-04-27 11:19 pm

不如試下放上網買呀~

成本又低~

就係呢個方法

• 放上網賣,又或者擺係facebook, 都work, 0成本

• 咁你要比心機呀~

開頭買D平野TRAIN下先~

要買D貴野串好放上網

• 一號 我理你

• cp replied at 2010-04-27 11:21 pm

放上網賣,又或者擺係facebook, 都work, 0成本

facebxxk我就唔考慮啦...

但會放上yahxx既,我本身都有d野放緊上網賣

• tracie:我都打算買d平野自己試下先架

work左先買d貴野串

r仔:係啦~理返你個大婆啦,我呢d.....會識做讓位

• 二號 唔好甘啦,我地朋友MA

• 大婆 <------- 嘩~我受唔起~

如果有需要,我可以問D周事借本書影比你,

OR 去邊樹買珠平D抵D都可以同你問下~

• 又無曬人喇???

• R仔 replied at 2010-04-27 11:27 pm

二號 唔好甘啦,我地朋友MA

唔洗二號啦,我都受唔起

Tracie replied at 2010-04-27 11:30 pm

大婆 <------- 嘩~我受唔起~

如果有需要,我可以問D周事借本書影比你,

OR 去邊樹買珠平D抵D都可以同你問下~

唔一定要影既,你有無scanner都可以架

買珠平我估都係ssp珠仔街啦

• 我邊有甘好命有大婆二奶,只係有朋友一二號姐

• 咁一定係珠仔街的好... 你識唔識行呀. .heiley

• 識行~我知係邊到呀

• 你咁勁~

我次次都迷路,行好耐先行到出去,

haha~

咁你要就問我啦~

• Tracie replied at 2010-04-27 11:46 pm

你咁勁~

haha~

咁你要就問我啦~

<<<<< 我做類似個行都有咁多年, 我都仲係唔知邊條街打邊條街 sometimes

• 我都成日行,我ex-gf成日都鐘意行個條街睇野

• 咁因為我有架巴士行個條街,只要行岩就唔洗搵

• wizard replied at 2010-04-27 11:47 pm

Tracie replied at 2010-04-27 11:46 pm

你咁勁~

haha~

咁你要就問我啦~

<<<<< 我做類似個行都有咁多年, 我都仲係唔知邊條街打邊條街 sometimes

wakakakaka~

地球係完既~

總會返到屋企~

• 到底是那一條街呢?

• Tracie replied at 2010-04-27 11:51 pm

wizard replied at 2010-04-27 11:47 pm

Tracie replied at 2010-04-27 11:46 pm

你咁勁~

haha~

咁你要就問我啦~

wakakakaka~

地球係完既~

總會返到屋企~ >>> 咁又係.. 最多都係行錯左去左深水埗前後一個地鐵站姐.. 哈

• 唔好行左去太子站,哈哈

• 唔會行到咁遠掛...

• cp replied at 2010-04-28 12:02 am

唔好行左去太子站,哈哈

-===============

以前搵布料, 真係搵搵下搵到去個邊 ga...

呢次都唔夠經典。

最經典係朗豪坊未建好之前,個邊其實仲有真皮皮料 (用黎做手袋或皮鞋) 的批發公司。我走去個度附近搵店舖.. 個時 D 夜總會帶位就無啦啦大聲叫 : 靚仔, 埋黎試試.. 即刻急急腳咁走

• 我岩岩入行都係甘,成日由ssp行到prince edward...=_=

• wizard replied at 2010-04-28 12:05 am

cp replied at 2010-04-28 12:02 am

唔好行左去太子站,哈哈

呢次都唔夠經典。

最經典係朗豪坊未建好之前,個邊其實仲有真皮皮料 (用黎做手袋或皮鞋) 的批發公司。我走去個度附近搵店舖.. 個時 D 夜總會帶位就無啦啦大聲叫 : 靚仔, 埋黎試試.. 即刻急急腳咁走

wahahaha`

夜總會都有得試架咩????

• Tracie replied at 2010-04-28 12:10 am

wizard replied at 2010-04-28 12:05 am

cp replied at 2010-04-28 12:02 am

唔好行左去太子站,哈哈

呢次都唔夠經典。

wahahaha`

夜總會都有得試架咩???? >>>> 試下搵小姐呀.. 唔係去試 d 小姐呀.. 佢地梗係想捉男人俾入場費啦 :p

• 嘩~

咁都得???乜果到之前好多架咩???

• Tracie replied at 2010-04-28 12:12 am

嘩~

咁都得???乜果到之前好多架咩???

======================

絕對係多到震...

所以你見朗豪坊戲院.. 對面 KFC 個條砵蘭街.. 唔係酒吧就係桑拿.. 同埋夜總會.. 馬伕地帶

以前新聞話 D 馬伕為左搵生意,會拖住一班女仔係街度排曬隊咁 "行街" 我都有見過.. 成條街都係女仔.. D 車頭燈望到我呆曬 (P.S. 個次係咁岩送女仔朋友坐紅色 Van 仔時望到.. 連個 fd 都話 : 你就正啦.. 唔駛望佢個對, 望其他囡都流曬鼻血...哈哈)

• 嘩~咁誇???

我都好想見識下~

haha

• 我頂唔順要訓喇~

咁多位,早抖~!!

• me:邊條街我就唔知點講啦,總之一行到去就見到啦

wizard:有無誇張d....可以行到去太子...

• Heiley replied at 2010-04-28 12:31 am

me:邊條街我就唔知點講啦,總之一行到去就見到啦

wizard:有無誇張d....可以行到去太子...

==========

無誇張架, 如果係搵布料,尤其係皮料同埋 PVC料,去到長沙灣道, 個度幾乎係太子站出口啦...

• good morning everybody~!!!

• 個個好似都過左去搵女王喎

• 咁岩姐 ~ ~ ~

• 我都過去報完到啦~

hahah~

• 喂~~~~~~

有無人呀????))))))))))))))))))))))))))))))

• 請問d人去曬邊呀???????

• 真係無曬人.....

• MORNING

• 早呀, R仔~

• T 忙嗎

Log in to reply