想搵個岩自己嘅人點解會咁難??

• 嘩~HAHAHAHA
    <br>你地咁睇得起我呀~

• 潮流興係youtube自拍, 可以諗下係youtube開班喎

• YOUTUBE咁勁?????

• 我又學

• 我想你教我做YOGA多DWOO, 哈哈

• 手語又只係隻手出鏡, 可以繼續保持你既神秘!!哈哈

• plkc replied at 2010-04-26 11:25 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>手語又只係隻手出鏡, 可以繼續保持你既神秘!!哈哈
    <br>=================================================================
    <br>記得配字幕喎

• Heiley replied at 2010-04-26 11:28 pm
    <br>plkc replied at 2010-04-26 11:25 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>手語又只係隻手出鏡, 可以繼續保持你既神秘!!哈哈
    <br>=================================================================
    <br>記得配字幕喎 >>> 出埋聲都得.. 中間仲可以聲音同埋字幕有出入.. 製造埋笑料

• 哈哈~好呀好呀

• 你地會唔會諗得太多呀.................
    <br>
    <br>
    <br>CP,
    <br>教你做YOGA我未夠班,
    <br>同你一齊去上堂就得~
    <br>
    <br>咁多位,我要訓啦~
    <br>明天再續,88~

• goodnight, tracie

• morning everybody~~~~

• 一號 摸零

• 哈哈.. 二奶今日唔係度 wo

• hi

• wizard replied at 2010-04-27 3:00 pm
    <br>哈哈.. 二奶今日唔係度 wo
    <br>你講多一次...

• 二號 咪使理佢�隇

• 一日最衰都係你,我真係無人要你就知死

• 唔理你一號二號,岩傾就得啦

• Heiley replied at 2010-04-27 5:19 pm
    <br>wizard replied at 2010-04-27 3:00 pm
    <br>你講多一次...>>> 哈哈.. 講下笑咋 ~

• 二號 都話我要你囉…HAHAHA

• wizard replied at 2010-04-27 5:56 pm
    <br>Heiley replied at 2010-04-27 5:19 pm
    <br>wizard replied at 2010-04-27 3:00 pm
    <br>哼~
    <br>
    <br>
    <br>R仔 replied at 2010-04-27 5:59 pm
    <br>二號 都話我要你囉…HAHAHA
    <br>要咩呀要﹖要我d咩

• 原來而家剩係得番耍花槍,無野傾

• wizard replied at 2010-04-27 5:56 pm
    <br>Heiley replied at 2010-04-27 5:19 pm
    <br>哼~ >>> 我 知 Heiley 好好人的... ^ ^ (笑)
    <br>
    <br>今日我無心機搵工到成個下午只係去左打機. 岩岩收拾好心情咋

• J replied at 2010-04-27 6:01 pm
    <br>原來而家剩係得番耍花槍,無野傾
    <br>邊有耍花槍姐...有對像先有得耍架=.=
    <br>
    <br>
    <br>wizard replied at 2010-04-27 6:01 pm
    <br>
    <br>哼~ >>> 我 知 Heiley 好好人的... ^ ^ (笑)
    <br>
    <br>今日我無心機搵工到成個下午只係去左打機. 岩岩收拾好心情咋
    <br>打咩機呀﹖我都只係收到一個電話叫聽日去見工
    <br>但好驚起唔到身,呢兩星期成日都好夜訓,搞到成日訓唔著

• wizard replied at 2010-04-27 6:01 pm
    <br>
    <br>
    <br>但好驚起唔到身,呢兩星期成日都好夜訓,搞到成日訓唔著 >>> 需唔需要搵人 morning call 你, 我今日都已經 set 左九點就起身 send resume la ~
    <br>
    <br>同埋,要唔要係見工前後, 搵人同你 sms 一下,同你打打氣呀

• wizard replied at 2010-04-27 6:12 pm
    <br>
    <br>但好驚起唔到身,呢兩星期成日都好夜訓,搞到成日訓唔著 >>> 需唔需要搵人 morning call 你, 我今日都已經 set 左九點就起身 send resume la ~
    <br>
    <br>同埋,要唔要係見工前後, 搵人同你 sms 一下,同你打打氣呀
    <br>有人call醒我緊係最好啦...不過我係懶訓,1~2個call我係未必聽到響haha
    <br>不如你話我聽點樣可以令我早d覺得眼訓仲好啦,我昨晚已經算叻左啦
    <br>早左爬上張床訓
    <br>
    <br>打氣就唔洗啦...打唔打都係咁樣去見姐

• Heiley replied at 2010-04-27 6:19 pm
    <br>wizard replied at 2010-04-27 6:12 pm
    <br>
    <br>
    <br>有人call醒我緊係最好啦...不過我係懶訓,1~2個call我係未必聽到響haha
    <br>不如你話我聽點樣可以令我早d覺得眼訓仲好啦,我昨晚已經算叻左啦
    <br>早左爬上張床訓 <<<<<< 我都試過訓到有人係街叫火燭都唔知醒, 全家第二朝先知... 點可以早點訓.. 有一個幾強的方法, 就係臨訓前一小時食少少野,因為人的胃部,當工作的時候,就會消耗體力,你好快又會再有想恰眼訓的感覺
    <br>
    <br>
    <br>打氣就唔洗啦...打唔打都係咁樣去見姐 >>>>>>>> 你係咪咁有自信心, 見工唔會擔驚受怕先 (懷疑你)....

• wizard replied at 2010-04-27 6:26 pm
    <br>
    <br>早左爬上張床訓 <<<<<< 我都試過訓到有人係街叫火燭都唔知醒, 全家第二朝先知... 點可以早點訓.. 有一個幾強的方法, 就係臨訓前一小時食少少野,因為人的胃部,當工作的時候,就會消耗體力,你好快又會再有想恰眼訓的感覺
    <br>
    <br>
    <br>打氣就唔洗啦...打唔打都係咁樣去見姐 >>>>>>>> 你係咪咁有自信心, 見工唔會擔驚受怕先 (懷疑你)....
    <br>咁你放十萬個心都得啦...我晚晚都會係咁食野,但一路食時係唔會有眼訓感覺
    <br>哈哈~問你死未
    <br>
    <br>我唔係唔會擔驚受怕,只係呢~打唔打氣都係咁既樣去見,之前見份工
    <br>個女人先同我講唔好咁緊張啦,所以我唔會因為打唔打氣而放鬆d架

• =================================================================
    <br>咁你放十萬個心都得啦...我晚晚都會係咁食野,但一路食時係唔會有眼訓感覺
    <br>哈哈~問你死未
    <br>
    <br>我唔係唔會擔驚受怕,只係呢~打唔打氣都係咁既樣去見,之前見份工
    <br>個女人先同我講唔好咁緊張啦,所以我唔會因為打唔打氣而放鬆d架
    <br>===============
    <br>
    <br>如果你咁講, 我真係只可以答你.. 咁死得啦 ~ 放開 D 啦 ~ hailey.. 見工同識人一樣咋嘛,個膽大小小就同你傾到好多野, 人地了解你,你咪越有機會見得成份工

• wizard replied at 2010-04-27 6:44 pm
    <br>哈哈~問你死未
    <br>
    <br>===============
    <br>
    <br>如果你咁講, 我真係只可以答你.. 咁死得啦 ~ 放開 D 啦 ~ hailey.. 見工同識人一樣咋嘛,個膽大小小就同你傾到好多野, 人地了解你,你咪越有機會見得成份工
    <br>識人係我弱項,仲要係超弱個隻....我係無得救架喇

• 高妹,你好怕羞?

• 唔好叫我高妹啦...仲有大把女仔高過我架
    <br>都唔算既,只係唔識點開口之麻
    <br>又搵唔到話題

• hi, 開始穿珠未呀?

• 晚上好

• j:我聽日出開去長沙灣會順便抽小小時間去買

• 係咪第一次買呀?有分真珠同假珠架喎,有平有貴

• 都算係啦...呢次應該係第二次,第一次時係小學尾定初中既事啦
    <br>但有分真同假架﹖

• 假即係指膠珠啫,平有平穿啦

• HI EVERYBODY~

• hi T

• 應該分別都唔大啦﹖無咩所謂啦係咪﹖

• 二號 甘你要穿得靚D呀

• 唔係整完賣畀人就膠珠都夠啦
    <br>抵玩好多

• R仔 replied at 2010-04-27 10:56 pm
    <br>二號 甘你要穿得靚D呀
    <br>你咪嘈呀~成日2號,哼
    <br>
    <br>
    <br>J replied at 2010-04-27 10:57 pm
    <br>唔係整完賣畀人就膠珠都夠啦
    <br>抵玩好多
    <br>整完唔賣比人整來做咩呢...
    <br>而且我7點幾去過圖書館見到有整手繩架hahaha
    <br>我借左返來啦

• good eveing everybody

• hello cp

• Heiley, 整完賣,,好好搵架?

• 膠珠個外型無咁靚仔
    <br>而且折射D光無咁靚

• 閉~
    <br>插唔到嘴TIM...

Log in to reply