輪住插

• 相都影埋…
    <br>
    <br>登出黎既就梗係唔整埋個樣啦
    <br>
    <br>但其實…影既時候咪影埋個樣囉
    <br>
    <br>做女仔…係咁既情況畀人影左相,以後都唔使出去見人啦
    <br>
    <br>相係人地度,佢地要你做乜就做乜,唔係貼你D相上you tube
    <br>
    <br>男陣時,家人唔理你,嫁人又無望,仲可以連份工都無埋
    <br>
    <br>到時,就真係唔做雞都唔得,唔想畀人輪插都唔得
    <br>

• 咁樣畀人搵笨輪插,又無尊嚴又無錢
    <br>
    <br>不如做雞好過,起碼有番D錢
    <br>
    <br>佢地鍾意起上黎,可以唔帶套架
    <br>
    <br>猛下手惹左性病,又或者有左BB咁點算
    <br>
    <br>男既就興奮好玩,但女既就咁…無左成世人啦
    <br>
    <br>by 囡囡 - 04/25/10 17:02
    <br>--------------------
    <br>
    <br>相都影埋…
    <br>
    <br>登出黎既就梗係唔整埋個樣啦
    <br>
    <br>但其實…影既時候咪影埋個樣囉
    <br>
    <br>做女仔…係咁既情況畀人影左相,以後都唔使出去見人啦
    <br>
    <br>相係人地度,佢地要你做乜就做乜,唔係貼你D相上you tube
    <br>
    <br>男陣時,家人唔理你,嫁人又無望,仲可以連份工都無埋
    <br>
    <br>到時,就真係唔做雞都唔得,唔想畀人輪插都唔得
    <br>
    <br>by 囡囡 - 04/25/10 17:07
    <br>
    <br>--------------------------
    <br>
    <br>agree x 100
    <br>
    <br>ko 已講明有時會唔用套,又登埋影左既相上黎
    <br>
    <br>各位巴打姊妹留意,畀人影左相,又或者惹上愛滋
    <br>
    <br>就唔理你係男係女,都係唔好,亦都唔值得
    <br>
    <br>

• <div class="topic_reply_info">囡囡 <span><font color="#999999">replied at 2010-04-25 5:07 pm </font></span></div>
    <br><div style="WIDTH: 450px; OVERFLOW: hidden" class="topic_reply">相都影埋… <br /><br />登出黎既就梗係唔整埋個樣啦 <br /><br />但其實…影既時候咪影埋個樣囉 <br /><br />做女仔…係咁既情況畀人影左相,以後都唔使出去見人啦 <br /><br />相係人地度,佢地要你做乜就做乜,唔係貼你D相上you tube <br /><br />男陣時,家人唔理你,嫁人又無望,仲可以連份工都無埋 <br /><br />到時,就真係唔做雞都唔得,唔想畀人輪插都唔得 <br /></div>
    <br><br />---------------------<br /><br />睇 d相就知情況幾混亂啦, d人三吾識七就一批批入黎輪住插, 我覺得d相係混亂時影, 根本未得個女仔同意. 有少少良知既, 就話純粹收起黎自己欣賞, 冇品個d,羅出黎公諸同好, 就算吾post上網, 淨係同d friends 分享就夠死啦, 邊個睇過真係吾知, 玩下手自己friends 又有, 同事又有, 邊估得到

• hi guys and "gal"
    <br>let join together and play la
    <br>[email protected]

• 一字西, 好正!!!

• 我覺得呢一班淫男係想(起碼)係度搵女黎插囉~
    <br>話就話佢地出女,D洗費大家夾番
    <br>但呢度既she仔又有幾多報名後有得參加呢
    <br>ko 話有女供應既就話曬事
    <br>咁咪即係叫你地出女畀佢地插
    <br>又插又影相,好可能拍埋video上網出CD又賺番一筆
    <br>又食又拎,真係好一個無本生意
    <br>she仔she女,千祈唔好上當
    <br>

• <p>係喎, 既然用手機影得相, 拍埋video 都係好順利成章既事... 唉, 呢d咪叫冇品羅. 插到係頭暈眼花時, 人地做乜都冇辦法控制.. </p>

• d相假既
    <br>條女著boot
    <br>班仔似鬼佬

• 真又好, 假又好, 有需要1:11嗎?想想, 當自己DIY時, 未HIGH時就好有FEEL, 自己完事後不又是一樣?我覺得相中那個女的不一定會有高潮, 就算有, 真正的十一次或以上高潮後, 我相信感覺不一定好, 奉勸各位靚女們, 不要把1:11想得太奇妙, 也許奇妙之處在於你未試過, 會相信自己ENJOY, 或者對於這副1:11的想像情景有太多的美麗的暇想。無疑這是挑逗的, 但理性一點吧!

• <div class="topic_reply_info">joyie <span><font color="#999999">replied at 2010-04-26 10:21 am </font></span></div>
    <br><div style="WIDTH: 450px; OVERFLOW: hidden" class="topic_reply">真又好, 假又好, 有需要1:11嗎?想想, 當自己DIY時, 未HIGH時就好有FEEL, 自己完事後不又是一樣?我覺得相中那個女的不一定會有高潮, 就算有, 真正的十一次或以上高潮後, 我相信感覺不一定好, 奉勸各位靚女們, 不要把1:11想得太奇妙, 也許奇妙之處在於你未試過, 會相信自己ENJOY, 或者對於這副1:11的想像情景有太多的美麗的暇想。無疑這是挑逗的, 但理性一點吧!</div>
    <br><br /><br />我都覺得1:11根本冇可能有高潮, 將自己變成隻飛機杯有乜意思...

• 同意同意.....
    <br>
    <br>我還想到安全問題, 我不相信他們11個會用套, 11個出來玩的男人, 且是玩得好激的那種, 可接受group喎, 你自己想想, 你敢寫包單, 佢地個個都是乾淨冇菌? 唔好話唔用套, 就算用我都驚。

• 終於有一些正面的回應了

• 我都覺得1:11根本冇可能有高潮, 將自己變成隻飛機杯有乜意思...
    <br>
    <br>by 女 - 04/26/10 10:40
    <br>
    <br>有女仔 係有一種希望被男人蹧質既癮……
    <br>妳可能唔會明……
    <br>

• 想問男人, 你會寧願有11個女人服侍你, 定你同另外10個男人分享一個女人?
    <br>
    <br>相中只有4-5人, 那另外5-6人去了邊? 都是硬住JJ係度等有位? 唔make sense!仲有, 當其他男人係度睇住你抽插時, 會想你快D完事定係比你慢慢enjoy? 當你平均一個人可以插5分鐘計, 11人就要差唔多一個鐘, 每人插完都射先算, 到最後果2-3個時, 那個女人下面或身上都一定精液多到滿瀉啦, 甘輪到最後一個人時, 還會有性趣? 有的話都真是好變態。
    <br>
    <br>這些情節我相信只有日本AV先有
    <br>
    <br>
    <br>

• 係 4、5 個男人一批…
    <br>一批玩完個女仔、就到口一批男人接力……
    <br>
    <br>而且,唔係全部都唔用套,只係少數男人襯混亂除套插個女仔

• 11個人,係分兩批
    <br>
    <br>第一批好可能係比較年青好樣D,等個女仔願意D落搭
    <br>到玩到個女仔死死下,開始意識模糊既時候,第二批先至黎
    <br>
    <br>第二批就係D比較老又無咁好樣既阿叔,趁個女仔昏迷或無曬氣力狀態下輪�
    <br>因為果陣時個女仔就唔識得反抗
    <br>
    <br>所以你話,做既野就同做雞一樣,甚至仲衰過(要dp),但就無錢收
    <br>
    <br>

• 無論佢真又好,假又好
    <br>做人就係唔好咁樣畀人搵笨
    <br>人地都講明有機會唔用套
    <br>仲拍埋相畀你睇
    <br>你都仲要咁蠢走去畀人搞
    <br>就真係自己搵黎賤,無好講
    <br>

• o車~ replied at 2010-04-26 2:05 pm
    <br>11個人,係分兩批
    <br>
    <br>到玩到個女仔死死下,開始意識模糊既時候,第二批先至黎
    <br>
    <br>第二批就係D比較老又無咁好樣既阿叔,趁個女仔昏迷或無曬氣力狀態下輪?
    <br>
    <br>所以你話,做既野就同做雞一樣,甚至仲衰過(要dp),但就無錢收
    <br>
    <br>====================================================
    <br>
    <br>係又點,事實上係有女仔enjoy

• 靜晒...

• 你條粉腸真係不知廉聇

• RR replied at 2010-04-26 11:27 am
    <br>我都覺得1:11根本冇可能有高潮, 將自己變成隻飛機杯有乜意思...
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>==============================
    <br>
    <br>都係ching心水清,係有女仔希望當男人玩具既慾望

• 食屎啦 replied at 2010-04-30 12:39 am
    <br>你條粉腸真係不知廉聇
    <br>
    <br>===========================
    <br>
    <br>至少唔會扮正人君子

• KO
    <br>add me

• ko replied at 2010-04-30 12:41 am
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>RR replied at 2010-04-26 11:27 am
    <br>我都覺得1:11根本冇可能有高潮, 將自己變成隻飛機杯有乜意思...
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>==============================
    <br>
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>最近個次玩係幾時呀?

• 最近果次會係明晚,元朗

• can i join ko?

• great job man!

• Am i have chance to join?
    <br>msn: [email protected]

• aaaa replied at 2010-05-01 2:33 am
    <br>
    <br>why is a great job?

• D相好正~
    <br>have i chance to join?

• wanna join too

• added

• 係咪想玩?

• 師兄
    <br>元朗個次玩成點呀?

• o車~ replied at 2010-04-26 2:05 pm
    <br>11個人,係分兩批
    <br>
    <br>
    <br>第二批就係D比較老又無咁好樣既阿叔,趁個女仔昏迷或無曬氣力狀態下輪?
    <br>
    <br>
    <br>========================
    <br>
    <br>係又點,事實上係有女仔enjoy
    <br>
    <br>========================
    <br>
    <br>愛滋ko
    <br>
    <br>世界咁大,梗有d咁傻既傻妹肯免費畀人輪既,話唔定佢地有左愛滋,仲好想你地唔用套添~
    <br>d愛滋咁樣惹黎惹去,都幾好玩丫~
    <br>最好玩既係惹左愛滋後,有幾個月時間潛伏期,驗都驗唔到架,所以你地即使拎埋醫生紙都無用
    <br>
    <br>人口咁多,世界資源缺乏,你地呢班人惹上愛滋後又幫手傳播開去,過得幾年後人口就會少d嫁喇~
    <br>你地早d早抖,都叫做係幫個世界做番d好事,多謝你地先~
    <br>

• ko replied at 2010-04-30 12:41 am
    <br>RR replied at 2010-04-26 11:27 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>有d人,係惹上性病後,最鍾意就係周圍惹畀人........
    <br>
    <br>你可能唔會明……
    <br>

• 囡囡, 妳有冇sp?

• 囡,算把啦,您地點講都冇用,佢有佢地方法叫 d 女去玩,
    <br>而又的砸確有 d 女係傻鐘鐘意玩.....
    <br>我地比較有 d 良知係覺得新奇,但都唔會加入,香港咁大,阻得幾多人呀.
    <br>比人輪....好可悲

• 其實多唔多女仔甘玩GA???

• ai,您係男定女?

• 係女,add 我討論下,

• gooddanny123 replied at 2010-05-10 3:14 am
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>ai,您係男定女?
    <br>=================================================================
    <br>我係男...
    <br>我都係想知係咪好多女仔會甘玩姐..
    <br>
    <br>我就唔係好想玩..HAHA

• 佢地話係幾多下喎
    <br>但我覺 d 女一定係傻囉

• gooddanny123 replied at 2010-05-10 3:18 am
    <br>佢地話係幾多下喎
    <br>但我覺 d 女一定係傻囉
    <br>
    <br>係LU....
    <br>AI....
    <br>如果自己條女背住你去玩...
    <br>都唔知點好
    <br>

• 你地如果知道女友有玩左,會點反應?

• 你地如果知道女友有玩左,會點反應?
    <br>================
    <br>
    <br>我覺得呢度既男,十之八九首先會將個女仔降級,由GF降為SP,然後用佢黎交換其他SP。
    <br>

• 我同意囡囡講

• 由GF降為SP又唔會,最多只係將SP作為交換其他女的籌碼

Log in to reply