好悶,有無人可以係哩度同我傾陣呀?

• 大家經驗都唔同.

我自己去左好多次大陸旅行, 四川, 雲南...

都係一樣甘.

親身都去過. 你自己去下先吧

• live_me replied @ 2010-02-24 1:23 am

vita ,

hi~做咩咁夜唔訓呀
    放假嗎?^^

• 型男 replied @ 2010-02-24 1:58 am

大家經驗都唔同.
    我自己去左好多次大陸旅行, 四川, 雲南...
    都係一樣甘.
    親身都去過. 你自己去下先吧

--------------------------------
    遲早出事~
    火車站大把人打刧,你以為講笑...

• VITA, 我自己返牛頭角. 同你相差一條TUNNEL.

岩岩轉左新工, 暫時又請唔到人... 做死我了.

• live_me

係呀! 放緊大假! 你呢?

• 型男 replied @ 2010-02-24 1:58 am

大家經驗都唔同.

------------------------
    你同全中國人經驗唔同...

• LIVE,

見你甘講, 我都唔知講咩好了...

多D了解一下祖國, 你會發覺自己生活係香港係好幸福

個D咩民主, 咩自由.. 其實對10幾億人口, 係好微小既事.

• 型男

我以前都係返九龍灣~美羅喎!

你做邊行呀?

• vita replied @ 2010-02-24 2:00 am

live_me
    係呀! 放緊大假! 你呢?

-----------------------
    要返呀,我返晏的~
    咁妳呢排有咩節目呀?

• 工程管理.

岩岩做左司令, 不過下面未有人住... 慘!

• 型男 replied @ 2010-02-24 2:02 am

LIVE,
    見你甘講, 我都唔知講咩好了...
    多D了解一下祖國, 你會發覺自己生活係香港係好幸福
    個D咩民主, 咩自由.. 其實對10幾億人口, 係好微小既事.

----------------------------------------------
    我家人成日在國內~
    其實你有了解過國內治安、法律嗎?

• 老闆都幾好, 比左我好大既自主權, 希望係呢間公司有好既發展啦

• 型男 , 我了解中國一定多過妳你,你知搶野困幾耐嗎?你知農民點分錢嗎?你知一日幾多殺人嗎?
    請問你有了解過國內治安、法律嗎?

• live_me

其實好多野都有兩方面,唔一定有絕對的!

唔好話大陸,好多國家都有打劫個D,咁出得去玩始終都要自己小心D!

• LIVE,

我只係閒聊, 去下旅行, 玩下.

都唔想同你STRUGGLE WITH 祖國既事.

我只係想, 親身了解多D, 或是你會有唔同理解.

• 型男 , 無得自由上網、識黨/官可以大哂、貪污、市民組織打人、上去北京投訴既人可以多到變左一條村~
    你了解過什麼嗎?

• 型男

原來你係無兵司令! 哈哈~~~

• vita replied @ 2010-02-24 2:06 am

live_me
    其實好多野都有兩方面,唔一定有絕對的!
    唔好話大陸,好多國家都有打劫個D,咁出得去玩始終都要自己小心D!

----------------------------------------
    你了解下國內先講可以嗎?

• 上年我去左西藏, 臨轉工時放左一個好長假期.

西藏, 真係好靚, 街道都好清潔, 仲去左5500米高.

EVEREST MY就係前面, 感覺真係好偉大.

不過有個鬼佬係上面訓左一晚, 第日就死左.

• 型男 replied @ 2010-02-24 2:07 am

LIVE,
    我只係閒聊, 去下旅行, 玩下.
    都唔想同你STRUGGLE WITH 祖國既事.
    我只係想, 親身了解多D, 或是你會有唔同理解.

----------------------------------
    事實你只是了解山、樹,連自己身處在哪裡也不認識~
    你自己小心d啦~
    事實我講了~你唔信~

• live_me

我就係無乜野做咪上下網拉搵人吹下水囉!

你又做邊行呀?

• ive_me replied @ 2010-02-24 1:22 am

vita ,

hi~大家做個fd傾下先呀~

我~30,176cm,做開運動身型算標準,五觀端正啦^^

大學程度,有心、有時間陪伴朋友~

add我傾下大家了解下先啦~

[email protected]

=====

多口講一句, 你睇下你而家既勞氣同你既INTRODUCTION 有咩分別, 點可以令人信服可以傾計溝通呢?

• 網上d人都只自我中心,唔張眼看世界....唉...

• 無兵司令, 咪係LOR...

岩岩過年, 冇人想走.

而家都係要自己做哂, 死... 幾單野一齊來.

• 多口講一句, 你睇下你而家既勞氣同你既INTRODUCTION 有咩分別, 點可以令人信服可以傾計溝通呢?
    ---------------------
    我講事實叫勞氣?哈~
    做咩一直避唔答非所問既~

• ive_me replied @ 2010-02-24 1:22 am

vita ,

hi~大家做個fd傾下先呀~

我~30,176cm,做開運動身型算標準,五觀端正啦^^

大學程度,有心、有時間陪伴朋友~

add我傾下大家了解下先啦~

[email protected]

=====

多口講一句, 你睇下你而家既勞氣同你既INTRODUCTION 有咩分別, 點可以令人信服可以傾計溝通呢?

哈哈, 你唔好甘直接啦, 佢個句用途係咩, 大家心照啦.

• 型男 ,你覺得自己了解左中國d咩呀?行過條街咁了解?

• 唔好誤會, 我唔係型男, 我真係一個過路人, 今晚無聊得滯周圍行

• tintinwin ,

我講事實叫勞氣?哈~

• 路過 replied @ 2010-02-24 2:14 am

唔好誤會, 我唔係型男, 我真係一個過路人, 今晚無聊得滯周圍行

我句句講事實,請問你我邊句勞氣呢?
    係又了解中國什麼嗎?^^

• 唉, 重係未知發生咩事喎

• live_me replied @ 2010-02-24 2:12 am

網上d人都只自我中心,唔張眼看世界....唉...

只係50 STEP 同100 STEP 既分別

我都唔多講了, 你最了解中國就好了, 你WIN 左.

=P

• 點解網上d人只識話人、玩人,事實又什麼都講唔出.......

• live_J replied @ 2010-02-24 2:15 am

tintinwin ,

我講事實叫勞氣?哈~

• hi 路過 ^^

我只想搵人傾下,你唔使比咁多資料我喎,又唔係對親家! 哈哈

型男

多勞多得嘛!

• 吹水人真多,一問就知龍與鳳...

• 我都話我唔係型男, 我只係路過, 一個只了解香港既人, 最近對於中國既了解就係係樂施會出左事 ^_^

• VITA, 成個星期WOR, 唔係日日都係屋企吧.

有好多DRAMA都有上, 有冇睇開架?

• 我都好耐未試過係到出POST 出得咁快, 爽.

• 路過 replied @ 2010-02-24 2:18 am

我都話我唔係型男, 我只係路過, 一個只了解香港既人, 最近對於中國既了解就係係樂施會出左事 ^_^

咁你又憑咩人信服你呢?
    你點解唔知又講呢???

• 路過 replied @ 2010-02-24 2:19 am

我都好耐未試過係到出POST 出得咁快, 爽.

-------------------------
    我講我如何資訊了解中國,叫個人去玩要小心~
    d人唔信~
    咁你想點呢?

• VIAT. 唔係啦, 人工定左MA. 如果工程RUN得唔好, 冇花紅分架.

有套叫'香港式離婚', 都好想去睇.

• 為什麼話人者唔先睇清楚自己...??網上d人真是...

• 下, 我都話我只係路過, 又冇咩野留低, 有冇人信服我,唔關我事, 我真係路過架咋, 放過我啦,

PS: 我真係唔係型男呀

• 路過,

由佢啦, 佢岩哂, 咩都最清楚. 是旦啦, 都係閒聊, 佢真定假都冇人知.

• vita replied @ 2010-02-24 1:36 am

你地又點過新年呀?

----------------------------------
    去左深圳玩咋~有興趣一齊嗎?^^

• 路過 replied @ 2010-02-24 2:22 am

下, 我都話我只係路過, 又冇咩野留低, 有冇人信服我,唔關我事, 我真係路過架咋, 放過我啦,

PS: 我真係唔係型男呀

----------------------------
    我知你唔係型男!
    咁你係到講緊咩呀??

• 講還講, 咁我係信佢好了解中國喎, 佢呢D野唔錯得哂, 不過, 硬係對佢既INTRODUCTION 有D 硬眼, HEHE

• live

上嚟吹水唔使咁認真,人地至在分享一D開心事,咁吹吹水咪開開心心囉!

型男

我好小睇drama,你有乜好介紹??

• 而家發覺好多80後同我地D老野, 諗野真係唔同.

有一次叫左個文書PRINT左D圖, 甘我都MAKR左要係圖有DATE CHOP, 因為圖既日子好緊要, 甘有成20幾張..

佢就同我釘埋一份, 只係面個張印左一個DATE CHOP....

Log in to reply