搵女SP, 講明唔去食飯, 百佳房錢 AA

• 搵人出黎玩又要錫荷包...無引

• 婷婷 replied @ 2010-01-27 12:00 pm
    <br>
    <br>插一下 - $500 (逐下計) <<< normally 插 ?? 下....
    <br>
    <br>never count wor
    <br>

• 既然都講到咁沖忙,就不如返屋企沖個靚涼早d上床抖仲有益身心
    <br>
    <br>我識好多SP, 都係有另一半, 冇咁多時間可以請到假出來的
    <br>
    <br>咁你咪去搵d同你一樣諗法o既女仔/女人

• 婷婷 replied @ 2010-01-27 12:00 pm
    <br>
    <br>插一下 - $500 (逐下計) <<< normally 插 ?? 下....
    <br>
    <br>never count wor
    <br>
    <br>佢要求得咁清楚,佢一定有方法幫到你計清楚
    <br>有可能將個過程錄底,放便完事後大家坐定定計數
    <br>

• 咁你咪去搵d同你一樣諗法o既女仔/女人
    <br>
    <br>NO PROBLEM,THANKS
    <br>
    <br>你地會同SP 過夜?

• 有可能將個過程錄底,放便完事後大家坐定定計數
    <br>
    <br>唔洗錄底...
    <br>縛個d人計人流果個儀器呢
    <br>插一下, tak一下...
    <br>又安全又accurate!
    <br>
    <br>

• 房錢呢d真係無諗過, 好多時都係主場, 過埋夜又有咩所謂,
    <br>第二日你肯同我一齊走就得啦~~
    <br>

• 都係要搵人好似計人頭咁, 入一下, 按一下穩陣D,
    <br>不過半下當一下COUNT架

• set 到咁低你想食好嘢都難la...除非你係吳彥祖
    <br>
    <br>
    <br>兄弟
    <br>
    <br>你想下, set 咁多條款, 同援交女有咩分別?

• 想食免費餐又唔想畀錢,慳D啦

• 你想下, set 咁多條款, 同援交女有咩分別?
    <br>
    <br>兄台...咁141 仲多...洗乜咁勞氣...
    <br>你咁做法費時失事,
    <br>你既目的都係想矮化呢度d女仔...
    <br>大家尋開心,做乜要咁?
    <br>
    <br>

• set 到咁低你想食好嘢都難la...除非你係吳彥祖
    <br>
    <br>
    <br>兄弟
    <br>
    <br>你想下, set 咁多條款, 同援交女有咩分別?
    <br>
    <br>
    <br>用你o既標準...人地又會話咁同做免費雞又有咩分別
    <br>

• 咁你咪去搵d同你一樣諗法o既女仔/女人
    <br>
    <br>NO PROBLEM,THANKS
    <br>
    <br>你地會同SP 過夜?
    <br>
    <br>咁你自己都知你有好多野制爪,俾錢解決對你黎講係最好方法

• 男女平等我支持AA 制架

• 男朋友都唔會AA制,你憑咩要人地同你AA?

• good guy= good power,你唔好白痴啦cheap男
    <br>你真係影衰曬呢到d男人,搵食搵到好似你咁真係曬x氣。
    <br>食飯食kfc,嘜記,開房錢又要AA,你呢D人返屋企自己食自己或者
    <br>強姦自己老母啦,

• 其實房錢有幾貴呢.....男人出埋有咩問題
    <br>我地男人落 bar 飲一次酒都差唔多啦
    <br>
    <br>如果你咁都搵到SP,我切 jer jer 都得呀!

• <br>原來咁...
    <br>唔怪得你話搵極都無女

• good guy= good power
    <br>
    <br>
    <br>你都幾好想像力!
    <br>
    <br>你去問下add 左果msn 既人, 果個係5係我啦!

• WOLF
    <br>
    <br>你切 jer jer 吧!

• Mrs
    <br>呢個係我既想法者, 依家我連想比房錢既機會都無呀...

• goodpower
    <br>咁你都有,咁仲駛咩上黎搵?

• Mrs
    <br>呢個係我既想法者, 依家我連想比房錢既機會都無呀...
    <br>
    <br>請教下goodpower

• goodpower
    <br>點証明到你約到SP 出黎搞埋野先!!

• you are a real cheap ass!!

• she女 replied @ 2010-01-27 1:43 pm
    <br>
    <br>
    <br>goodpower
    <br>咁你都有,咁仲駛咩上黎搵?
    <br>
    <br>我係睇度呢度既女子現在要求多多,
    <br>同我幾年前, 初初係度識朋友, sp, 煩好多!
    <br>
    <br>又多左好多投訴post
    <br>2個人happy 就得啦!
    <br>
    <br>做人咁用錢去睇野, 邊會開心!

• Wolf replied @ 2010-01-27 1:50 pm
    <br>
    <br>
    <br>點証明到你約到SP 出黎搞埋野先!!
    <br>
    <br>駛唔駛帶埋你入房, 做埋比你睇先信呀?

• 開房錢唔願比,真係cheap到冇人有,
    <br>唔該你地唔好拖累其他男仕,cheap ass

• 阿good guy 、不如你去叫雞算吧啦!!!!!!

• SHE女
    <br>
    <br>我因為睇到昨日去食魚旦粉既OL 既THREAD
    <br>而出左昨晚既THREAD
    <br>
    <br>去BAR, 大家一齊飲杯野, 之後就去HAPPY
    <br>真係唔駛好似呢度既人講"食咩野"
    <br>
    <br>by goodpower - 01/27/10 12:01
    <br>
    <br>唔係食"魚旦粉", 係食街邊"魚旦"咋
    <br>如果唔係我都唔會出 post 講啦
    <br>點知出完仲要比人扮, 仲要比人話!!!!!

• goodpower
    <br>唔駛錢有4仔睇我有咩所謂

• goodpower
    <br>可能就係經過左幾年時間
    <br>d女睇通曬呢d關係,咪變成咁
    <br>happy就唔駛投訴,就係唔happy好似俾人坤咪諗住上黎數臭佢
    <br>你都算係睇錢都睇得好緊要果一類呀
    <br>

• 車震囉~~咁唔駛AA制啦

• SHE女
    <br>
    <br>食幾錢, 開心就冇問題
    <br>
    <br>不過, 呢度某D人EXPECT 要食高級野, 要去咩酒店
    <br>出來之前大家講清楚比人知好!
    <br>
    <br>之後, 反來投訴係冇用。
    <br>
    <br>所以, 我SET到最低, 唔會比期望人。
    <br>
    <br>昨晚, 我講1支甜筒2份食, 果個人就開始發傻
    <br>拍拖時, 1齊食支甜筒, 真係好SWEET, 佢唔鐘意, 都唔駛咁咖!
    <br>
    <br>by goodpower - 01/27/10 12:14
    <br>
    <br>你都幾 on 9, 將 sp 同拍拖比?

• TempLover replied @ 2010-01-27 2:02 pm
    <br>
    <br>車震囉咁唔駛AA制啦
    <br>==========
    <br>可能要share 油 $$

• she女
    <br>
    <br>我冇兒冇女, 樓又供完, 車又供完
    <br>每個月搵幾多, 駛幾多
    <br>有假期就去旅行。
    <br>
    <br>咁你話我睇錢睇得緊唔緊要?

• SHE女
    <br>
    <br>我因為睇到昨日去食魚旦粉既OL 既THREAD
    <br>而出左昨晚既THREAD
    <br>
    <br>去BAR, 大家一齊飲杯野, 之後就去HAPPY
    <br>真係唔駛好似呢度既人講"食咩野"
    <br>
    <br>by goodpower - 01/27/10 12:01
    <br>
    <br>唔係食"魚旦粉", 係食街邊"魚旦"咋
    <br>如果唔係我都唔會出 post 講啦
    <br>點知出完仲要比人扮, 仲要比人話!!!!!
    <br>
    <br>
    <br>唔知點想像你同你sp食魚旦果個情境
    <br> 有時去掃街式咁食下野個感覺都幾好呀
    <br>如果你平時俾個感覺佢係唔可以咁,佢都咁做
    <br>呢個sp你都可以同佢拜拜(佢呢咁基本o既野都唔明你)

• Wolf replied @ 2010-01-27 2:01 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>買定花生睇好戲啦!

• she女
    <br>
    <br>我冇兒冇女, 樓又供完, 車又供完
    <br>每個月搵幾多, 駛幾多
    <br>有假期就去旅行。
    <br>
    <br>咁你話我睇錢睇得緊唔緊要?
    <br>
    <br>咁你又睇到食飯房錢好似食左你隻車咁

• 花生都要女仔買,真係CHEAP到呢...
    <br>

• 小妹
    <br>
    <br>我係男人黎架

• goodpower replied @ 2010-01-27 2:06 pm
    <br>
    <br>
    <br>Wolf replied @ 2010-01-27 2:01 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>買定花生睇好戲啦!
    <br>
    <br>咁會唔會係足返版本先

• she女
    <br>---------------------------------
    <br>我驚場戲三分鐘就完

• 呢D cheap精性能力都唔方強得去邊,
    <br>正如wolf的3分鐘就散場hahahaha

• Wolf replied @ 2010-01-27 2:11 pm
    <br>
    <br>she女
    <br>---------------------------------
    <br>
    <br>========
    <br>早x?!

• 油錢又計? 係喎,
    <br>咁我諗得D 精係無奉獻供應, 唔收錢喎

• Wolf replied @ 2010-01-27 2:11 pm
    <br>
    <br>
    <br>she女
    <br>
    <br>wolf
    <br>我講緊係唔食飯,房錢AA (即一見就大家攞定錢上房撲野)
    <br>關咩3分鐘事呀!

• 咁你又睇到食飯房錢好似食左你隻車咁
    <br>
    <br>加埋昨晚"琪" 果d野, 你就會明!
    <br>佢每餐要set 最低消費, 仲要度罵......

• 小妹
    <br>
    <br>呢D cheap精性能力都唔方強得去邊,
    <br>正如wolf的3分鐘就散場hahahaha
    <br>------------------------
    <br>
    <br>拿!小妹你講清楚D 呀
    <br>應該係話"正如wolf講果的3分鐘就散場"
    <br>
    <br>我個人表現都唔差架.hahah

• goodpower replied @ 2010-01-27 2:16 pm
    <br>
    <br>
    <br>咁你又睇到食飯房錢好似食左你隻車咁
    <br>
    <br>加埋昨晚"琪" 果d野, 你就會明!
    <br>佢每餐要set 最低消費, 仲要度罵......
    <br>
    <br>咁有仔BUY佢果套的話,你都吹佢唔脹架

Log in to reply