唔願生仔的女人係唔係一世都唔駛嫁?

• 佬1 replied @ 2010-01-26 8:04 pm
    <br>
    <br>
    <br>我唔細架啦
    <br>所以我先咁煩
    <br>-----------------
    <br>唔使煩大不了自己一個人
    <br>
    <br>___________________________
    <br>雖然我唔細
    <br>但我唔會因為咁而成為佢的生仔機器
    <br>做人始終都要對自己有信心

• 為左結婚而結婚及為生仔而結婚一樣無好結果而且重害左個細tin

• bduck replied @ 2010-01-26 8:05 pm
    <br>
    <br>
    <br>不過我地星期六晚會拿番黎自己湊, 星期日就例牌攰到嘔...
    <br>_______________________________________________________
    <br>咁平日bb唔係同你地一齊住咩?

• lady, 咁你而家諗住點呀? 係咪有個時限你要做出決定架?

• lady, 佢平日同工人瞓架嘛...

• 星期日就例牌�[到嘔
    <br>--------------------
    <br>係唔係嘔到成支箭咁~~~hehe

• bduck replied @ 2010-01-26 8:11 pm
    <br>
    <br>
    <br>lady, 咁你而家諗住點呀? 係咪有個時限你要做出決定架?
    <br>__________________________________
    <br>我已經比佢整喊咗兩晚
    <br>
    <br>我個心已經想同佢分手,
    <br>只係未講出口
    <br>
    <br>佢噚晚仲好惡咁話我
    <br>但又唔認惡
    <br>我對佢真係無咩信心
    <br>
    <br>佢平日就對我幾好
    <br>但係這件事上
    <br>佢就真係好hurt 我
    <br>

• 佬, 真係攰到都唔識形容喇..不過見到阿b都好開心嘅...

• <font color="#666666">Married Man replied @ 2010-01-26 5:40 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px"><font color="#666666">lady replied @ 2010-01-26 2:26 pm<br /><br /></font><br />
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">我覺得唔駛諗 <br />我覺得我地要分手 <br /></div>
    <br><br /><br /><strong>Go ahead, leave him</strong></div>

• lady 你有冇了解下佢點解生bb的原因呢?

• lady, 你同佢一齊幾耐啦?

• 佬1 replied @ 2010-01-26 8:21 pm
    <br>
    <br>
    <br>lady 你有冇了解下佢點解生bb的原因呢?
    <br>_____________________________________________
    <br>佢話要傳宗接代
    <br>唔想無仔送終
    <br>
    <br>佢認為兩個人要有個愛情結晶品
    <br>一個家要有bb先完整

• "佢認為兩個人要有個愛情結晶品
    <br>一個家要有bb先完整"
    <br>
    <br>我老公都係一直咁諗架, 我以前無理佢之嘛...呵呵....

• bduck replied @ 2010-01-26 8:22 pm
    <br>
    <br>
    <br>lady, 你同佢一齊幾耐啦?
    <br>______________________
    <br>其實我同佢一齊好短
    <br>識咗大半年,
    <br>拍拖只4個月
    <br>
    <br>因為佢都唔細
    <br>佢好心急要個bb

• lady, 佢而家已經想同你結婚, 生bb????
    <br>
    <br>我勸你真係要諗清楚先....好有問題....

• 佢話要傳宗接代
    <br>唔想無仔送終 <=====呢個原因不接受太大男人拉
    <br>
    <br>佢認為兩個人要有個愛情結晶品
    <br>一個家要有bb先完整<======呢個原因ok
    <br>-----------------------------------------
    <br>但如真的要生佢準備好未?~~~金錢,地方,精神,時間

• bduck
    <br>
    <br>我覺得可能時間短
    <br>我地的感情未夠深
    <br>雖然佢成日話好錫我

• bduck replied @ 2010-01-26 8:29 pm
    <br>
    <br>
    <br>lady, 佢而家已經想同你結婚, 生bb????
    <br>
    <br>我勸你真係要諗清楚先....好有問題....
    <br>________________________
    <br>點解咁講?
    <br>佢已經40+
    <br>離過婚

• 佬1
    <br>
    <br>但如真的要生佢準備好未?~~~金錢,地方,精神,時間
    <br>_____________________________
    <br>我真係唔知佢
    <br>佢只係覺得如果我真係唔肯生
    <br>就唔好浪費佢的時間

• 點解咁講?
    <br>佢已經40+
    <br>離過婚
    <br>-------------------
    <br>佢想你幫佢生仔就是咁簡單~~`(我都是40+男人)

• lady, 你take care啦, 因為我要閃啦, 我要食飯啦..
    <br>
    <br>希望你做啱決定啦~~~
    <br>
    <br>再傾~~

• 佬1
    <br>
    <br>_____________________________
    <br>就係囉
    <br>佢就係咁令我覺得自己係生仔機器
    <br>

• lady 你問反佢準備好未~~~金錢,地方,精神,時間 點安排呢D都是好實在的問題
    <br>

• lady replied @ 2010-01-26 8:38 pm
    <br>
    <br>
    <br>佬1
    <br>
    <br>就係囉
    <br>佢就係咁令我覺得自己係生仔機器
    <br>----------------------------------
    <br>
    <br>我就自問冇咁好精力去教育bb拉所以唔生hehe

• 佬1 replied @ 2010-01-26 8:38 pm
    <br>
    <br>
    <br>lady 你問反佢準備好未~~~金錢,地方,精神,時間 點安排呢D都是好實在的問題
    <br>__________________________________________________________________
    <br>根本佢同前妻的嘢都未搞好
    <br>佢前妻仲追緊佢贍養費
    <br>要同佢分身家

• 根本佢同前妻的�O都未搞好
    <br>要同佢分身家
    <br>------------------
    <br>咁真係你自己諗清楚拉

• 佬1 replied @ 2010-01-26 8:42 pm
    <br>
    <br>
    <br>根本佢同前妻的�O都未搞好
    <br>要同佢分身家
    <br>------------------
    <br>咁真係你自己諗清楚拉
    <br>_____________________________________
    <br>佢一直都無講
    <br>係前晚我發曬脾氣問佢先講

• 所以有好多野都未了解清楚心內無底,何況是生bb咁長遠的事,可能佢前妻因冇bb生佢要離女婚.

• 佬1
    <br>
    <br>我沖涼先,
    <br>遲啲傾

• ok

• <font color="#666666">lady replied @ 2010-01-26 8:28 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">bduck replied @ 2010-01-26 8:22 pm <br /><br /><br />lady, 你同佢一齊幾耐啦? <br />______________________ <br />其實我同佢一齊好短 <br />識咗大半年, <br />拍拖只4個月 <br /><br />因為佢都唔細 <br />佢好心急要個bb</div>
    <br><br /><strong>He's a failure in relationship & marriage, for sure</strong>

• 好似為生仔先同你一齊?
    <br>
    <br>不過多口講句,生BB係人生大事,大家唔夾,遲早都會散。長痛不如短痛。

• 到结婚年龄未啊?
    <br>未既话,米继续罗...如果五系既话,只能够你地两个五夹罗...甘就趁早稳过第个...
    <br>
    <br>五好话稳个女人就系为左生仔,但系如果五生仔,甘结婚来做咩啊?一起同居算啦。你结婚同五结婚,都系会一起住,到时想分开都系会分开....如果都系无个小朋友,五结婚既话到时仲会少D手尾~
    <br>
    <br>五系泼你冷水,只系想话你只一个想要BB既男人既心态~

• HaiZ
    <br>
    <br>吾生BB既女人吾代表肯同居。
    <br>我覺得想共同生活就係時候結婚。
    <br>當然想生BB都係時候結婚既。

• 多口講句:佢咁想生bb不如上大陸一定大把人幫佢

• 佬1 replied @ 2010-01-26 9:53 pm
    <br>
    <br>
    <br>多口講句:佢咁想生bb不如上大陸一定大把人幫佢
    <br>__________________________________________________
    <br>佢都有咁講
    <br>但佢話佢唔鍾意我
    <br>唔會要我同佢生

• 佢都有咁講
    <br>唔會要我同佢生
    <br>----------------------
    <br>你信嗎?
    <br>

• 佬1 replied @ 2010-01-26 10:03 pm
    <br>
    <br>
    <br>佢都有咁講
    <br>唔會要我同佢生
    <br>----------------------
    <br>你信嗎?
    <br>___________________
    <br>我真係好懷疑囉

• lady
    <br>留個msn比你如你想找人傾可add我
    <br>[email protected]

• 佬1 replied @ 2010-01-26 10:22 pm
    <br>
    <br>lady
    <br>留個msn比你如你想找人傾可add我
    <br>[email protected]
    <br>______________________________________
    <br>OK, thanks

• lady:
    <br>
    <br>我28歲, 樣子靚仔, 想搵女朋友, 結婚後可以
    <br>唔洗生仔女
    <br>msn: [email protected]
    <br>

Log in to reply