原來搵 sp 真係咁易, 一日就已經識到好多人

• 叫Mrs黎做女評判
    <br>細佬咪唔會呢埋囉,哈
    <br>
    <br>
    <br>個個除曬褲硬定等我評(淨係用眼看)
    <br>跟手返o黎做個"評估"..hahaaaa

• 到時細佬唔起身, 咪對mrs 好不敬? 哈哈
    <br>
    <br>咁就...唔好意思都要講句.."當你不舉"hahaaaa
    <br>

• mrs,
    <br>
    <br>道行高到齋睇就評估到???
    <br>不過俾下面唔好上黎寫report喎
    <br>wahaaaaaa

• Mrs.
    <br>駛唔駛報名?

• <br>
    <br>mrs,
    <br>
    <br>道行高到齋睇就評估到???
    <br>不過俾下面唔好上黎寫report喎
    <br>wahaaaaaa
    <br>
    <br>梗係唔得啦, 我用盡心思
    <br>都係想呢到班搵食姊妹唔好做盲頭烏英
    <br>唔上o黎寫report咪失去曬我所付出o既意義..noway

• templover,
    <br>
    <br>你不舉?大不敬呀

• 請問太太你用咩準則黎做評估?
    <br>淨用眼看feel唔到wor....
    <br>
    <br>我認為你要用望,聞,問,切,黎做初部評估..
    <br>
    <br>

• 係架, 唱都唱話好勁呀, 又識轉繞, 又多花式,
    <br>俾少少稿費你又點話~kaka

• Mrs. replied @ 2010-01-25 2:20 pm
    <br>我估妳亦唔細la, 已經學懂挖苦人啦 <<<<<我無話自己仲細,挖苦?係你自己唔化啫!
    <br>
    <br>現實d應該係睇下自己咩條件咪搵d咩囉, 又要馬兒好又要馬兒不叫草
    <br>=======================================================================
    <br>
    <br>Mrs,
    <br>哈哈, 哈哈! 原來妳唔敢到我個版挖苦我, 原來已大過28了。我請人家食飯, 並沒附帶其它的要求, 只是有人對號入座。難道我能強行要女方做些甚麼嗎? 大而唔化既Mrs.

• 咁呀........你又岩0既
    <br>為大眾謀福利....好啦.....支持你咁偉大啦
    <br>
    <br>不過可唔可以用m先生,t先生咁呀
    <br>同埋會唔會用米之連三星分級制架,哈哈

• 望 ,聞,問,切 ?
    <br>切呢part 留返兩位師兄~haha

• marcus replied @ 2010-01-25 2:27 pm
    <br>
    <br>
    <br>請問太太你用咩準則黎做評估?
    <br>淨用眼看feel唔到wor....
    <br>
    <br>我認為你要用望,聞,問,切,黎做初部評估..
    <br>
    <br>你估依家你係病人,我係醫生呀"望,聞,問,切"
    <br>望下都太約睇到"長/粗/幼短"..硬度就唔該過檯邊哼幾野睇下有無發生"哼哼"聲
    <br>有時有d野先天條件ok左先再講(女仔/人唔同男人,唔鐘意係人食過曬先到自己)

• Mrs....i have long and hard penis want to fxxk you now

• Mrs,
    <br>哈哈, 哈哈! 原來妳唔敢到我個版挖苦我, 原來已大過28了。我請人家食飯, 並沒附帶其它的要求, 只是有人對號入座。難道我能強行要女方做些甚麼嗎? 大而唔化既Mrs.
    <br>
    <br>大過28又點? 你4張野又唔見你收埋自己
    <br>有女so你再上o黎串串貢啦..老鬼

• 哼哼聲?
    <br>青瓜級, 有皮香蕉級, 去皮香蕉級?
    <br>哈哈
    <br>
    <br>好在mrs.唔使望我地姐

• TempLover replied @ 2010-01-25 2:29 pm
    <br>
    <br>望 ,聞,問,切 ?
    <br>
    <br>師兄,
    <br>進一步評估係:
    <br>含,吹,奶,啜,拋,"西","more",拎, fing...
    <br>
    <br>第一步評估唔pass, 第2做唔步wor...

• TempLover replied @ 2010-01-25 2:27 pm
    <br>
    <br>
    <br>係架, 唱都唱話好勁呀, 又識轉繞, 又多花式,
    <br>俾少少稿費你又點話~kaka
    <br>
    <br>
    <br>做咩要打假波?
    <br>唔通你係d幼短軟快謝~hahaaa

• 做咩又有罵戰, 開心下姐, 駛乜咁認真

• 吹水姐....唉

• 大家都係搵食
    <br>各取所需姐....有咩好拗..........
    <br>我對成熟0既女士不知幾有興趣,哈哈

• 呢d野, 做定功夫嘛, 再係咁真係細佬都無哂心機~haha

• 大過28又點? 你4張野又唔見你收埋自己
    <br>有女so你再上o黎串串貢啦..老鬼
    <br>-----------------
    <br>Mrs,
    <br>唔同妳唔係女既, 如果唔係又so我, 還要看我個thread又咁瞭解我。好啦, 若妳是靚的, 就破例請妳食一餐啦。除非妳自問靚都不算, 就拒絕我既邀請啦!

• marcus replied @ 2010-01-25 2:33 pm
    <br>
    <br>
    <br>TempLover replied @ 2010-01-25 2:29 pm
    <br>
    <br>望 ,聞,問,切 ?
    <br>
    <br>師兄,
    <br>進一步評估係:
    <br>含,吹,奶,啜,拋,"西","more",拎, fing...
    <br>
    <br>第一步評估唔pass, 第2做唔步wor...
    <br>
    <br>
    <br>咁唔該你地搵個第一評審,我坐o係隔離做筆記得喇~

• 家下有d 咁過引既比賽既咩???
    <br>
    <br>hi, mrs

• Mrs,
    <br>唔同妳唔係女既, 如果唔係又so我, 還要看我個thread又咁瞭解我。好啦, 若妳是靚的, 就破例請妳食一餐啦。除非妳自問靚都不算, 就拒絕我既邀請啦!
    <br>
    <br>
    <br>去返你自己版發神經吧啦
    <br>

• 我記起有個國家有隻油可以一試

• 家下有d 咁過引既比賽既咩???
    <br>
    <br>hi, mrs
    <br>
    <br>
    <br>唔係比賽
    <br>只係一個類似 ISOXXXXX
    <br>俾到信心d搵食姊妹

• 第一步評估唔pass, 第2做唔步wor...
    <br>
    <br>
    <br>咁唔該你地搵個第一評審,我坐o係隔離做筆記得喇~
    <br>
    <br>你會唔會技癢要做埋一份架?
    <br>我做筆記做唔切,要錄起佢

• 白花油 ???

• marcus replied @ 2010-01-25 2:38 pm
    <br>
    <br>
    <br>我記起有個國家有隻油可以一試
    <br>
    <br>緊記要用你"左手"搽,先能夠發揮最大效用

• 真係專業, 過哂兩PART , 會唔會有第三PART 架, 有D野唔臨床唔知架喎

• 去返你自己版發神經吧啦
    <br>----------------------
    <br>Mrs.. 咁即係靚又唔係...
    <br>
    <br>Mrs, 認真道歉一聲, 我只是與妳開個玩笑而已。我最鍾意看到人家情真的一面, 勿怪! SORRY !

• 唔係比賽
    <br>
    <br>by Mrs. - 01/25/10 14:40
    <br>
    <br>iso, 你公信力夠唔夠嫁? 你揾多個你d 揾食姊妹一齊做評估好d

• 用禁藥喎
    <br>
    <br>用得油我驚有人搵阿偉哥幫手咋

• 你會唔會技癢要做埋一份架?
    <br>我做筆記做唔切,要錄起佢
    <br>
    <br>放心! 唔會,我好清楚自己身份係一個公正O既評審員2號!
    <br>一個一個排隊架嘛, 點會做唔切筆記呢

• 咁搞法要有評審團
    <br>每三個月update一次評分喎

• 唔係比賽
    <br>
    <br>
    <br>ISO=?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 亞男 replied @ 2010-01-25 2:42 pm
    <br>
    <br>
    <br>唔係比賽
    <br>
    <br>by Mrs. - 01/25/10 14:40
    <br>
    <br>iso, 你公信力夠唔夠嫁? 你揾多個你d 揾食姊妹一齊做評估好d
    <br>
    <br>咩"你D"呀? 我無話要食喎
    <br>

• marker replied @ 2010-01-25 2:44 pm
    <br>
    <br>
    <br>咁搞法要有評審團
    <br>每三個月update一次評分喎
    <br>
    <br>
    <br>駛唔駛咁密呀?
    <br>3個月前青瓜..3個月後會變棉花糖?

• 咩"你D"呀? 我無話要食喎
    <br>
    <br>
    <br>by Mrs. - 01/25/10 14:45
    <br>
    <br>你d 姊妹食, 又唔係你食~

• 咩"你D"呀? 我無話要食喎
    <br>
    <br>
    <br>好難...
    <br>佢做慣評審, 佢唔會食...
    <br>做慣麥記,都唔食漢堡包
    <br>

• mrs.
    <br>
    <br>可能一取得你iso709394 0既三星級驗証之後
    <br>佢即時排滿哂期
    <br>三個月俾0的姊妹扯乾哂,哈哈

• 3個月前青瓜..3個月後會變棉花糖?
    <br>
    <br>by Mrs. - 01/25/10 14:46
    <br>
    <br>係每次3分鐘青瓜變棉花糖

• 你d 姊妹食, 又唔係你食~
    <br>
    <br>咁好奇下唔得咩

• 駛唔駛咁密呀?
    <br>3個月前青瓜..3個月後會變棉花糖?
    <br>
    <br>
    <br>我就一路都係棉花糖....
    <br>3個月or半年對我無乜分別..
    <br>haha

• 係每次3分鐘青瓜變棉花糖
    <br>
    <br>呢個類別就應該去買飯盒啦

• mrs.
    <br>
    <br>好奇下......會唔會觀戰架........

• mrs,
    <br>
    <br>飯盒姐姐一定好多謝你
    <br>3分鐘搞掂, 前後15分鐘一位, 抵讚

• Mrs. replied @ 2010-01-25 2:50 pm
    <br>
    <br>係每次3分鐘青瓜變棉花糖
    <br>
    <br>呢個類別就應該去買飯盒啦
    <br>
    <br>仲可以帶動香港經濟..
    <br>買飯盒有得揀
    <br>排飯盒冇得揀

Log in to reply