坦白講, 有冇自己都真係覺得自己索o既靚女係度

• 咁出黎見人就唔該着好d...
    <br>有時真係幫d男人唔落...
    <br>想揾食都裝裝身....
    <br>

• marcus replied @ 2010-01-14 5:37 pm
    <br>
    <br>我係雄 公 男 m
    <br>張相睇唔出咩 ?
    <br>有時同鬼佬玩 cam
    <br>佢地都問我係唔係女人哈哈
    <br>
    <br>sorry... 坦白講...張相睇唔出...
    <br>----------------------------------
    <br>頭髮長 d 姐
    <br>100% 男人
    <br>尋日玩 cam 俾個北京妹話我個 feel 似金城武
    <br>開心到癲...
    <br>不過當然佢係氹我啦
    <br>多數人話我似周傑倫 羅力威
    <br>

• 我自問唔錯..不過我係男喎..haha

• <p>我夠唔差.</p>

• EAD
    <br>你黎得 sex 版我先咁問姐
    <br>冒犯了
    <br>我個次都係食飯姐
    <br>仲諗住酒會大家飲下酒會容易出事
    <br>
    <br>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    <br>果係係特然俾人拉去join
    <br>去到見到都唔想飲, 點駛驚會出事
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>marcus
    <br>咁有冇人有下聞呢?
    <br>
    <br>我果晚坐左唔夠30min走先
    <br>唔知佢地喎
    <br>不過佢地比例得咁遠
    <br>無記錯好似7m/1g (唔計我)
    <br>
    <br>

• 咁型...金城武....周傑倫 羅力威
    <br>
    <br>咁唔該你幫幫我哋d she 佬...
    <br>
    <br>"震夫剛"

• marcus replied @ 2010-01-14 5:22 pm
    <br>
    <br>韋小寶
    <br>
    <br>你應該有7個老婆一個情人
    <br>
    <br>唔啱數wor
    <br>
    <br>....私人機密ma... :p

• 人妻 replied @ 2010-01-14 5:43 pm
    <br>
    <br>EAD
    <br>你黎得 sex 版我先咁問姐
    <br>冒犯了
    <br>我個次都係食飯姐
    <br>仲諗住酒會大家飲下酒會容易出事
    <br>
    <br>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    <br>果係係特然俾人拉去join
    <br>去到見到都唔想飲, 點駛驚會出事
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>marcus
    <br>
    <br>唔知佢地喎
    <br>-------------------------
    <br>嘩 搵食艱難呀

• r版果D 男人咪又係呢度~~~

• marcus
    <br>
    <br>唔知佢地喎
    <br>
    <br>s版正常比例...
    <br>而家0係度傾都係啦!
    <br>

• 小龍女..妳點解出左嚟..妳唔係訓緊冰床咩...

• 唔係懶, 未試過嘛. 唔知邊d值得去.
    <br>係呢? 搞手係會員 or she.com ?
    <br>
    <br>-------------
    <br>r 版好多活動播...唔好咁懶啦你 = =

• s版gathering通常女多男少.

• marcus replied @ 2010-01-14 5:44 pm
    <br>
    <br>咁型...金城武....周傑倫 羅力威
    <br>
    <br>咁唔該你幫幫我哋d she 佬...
    <br>
    <br>"震夫剛"
    <br>人地講姐
    <br>我就唔鍾意自己個樣啦

• 楊過 replied @ 2010-01-14 5:46 pm
    <br>
    <br>小龍女..妳點解出左嚟..妳唔係訓緊冰床咩..
    <br>
    <br>冇黎規矩!
    <br>叫姑姑or龍兒...
    <br>仲有小龍女係訓繩架...
    <br>玄冰床係楊過訓架

• 自問唔差~但唔靚仔~

• 唔係懶, 未試過嘛. 唔知邊d值得去.
    <br>係呢? 搞手係會員 or she.com ?
    <br>
    <br>r 版好多活動播...唔好咁懶啦你 = =
    <br>----------------------------------
    <br>當然係會員啦...she.com 邊有咁無聊
    <br>講真要識靚仔靚女落老蘭啦
    <br>she 多係上左年紀既怨婦肥佬

• 路過 replied @ 2010-01-14 5:47 pm
    <br>
    <br>
    <br>s版gathering通常女多男少.
    <br>
    <br>係咩? 我又唔覺o既
    <br>你去左邊d活動有咁o既現像?

• 人地講姐
    <br>
    <br>咁起碼都似明星
    <br>我都似明星~~~黃光亮

• 路過 replied @ 2010-01-14 5:47 pm
    <br>
    <br>s版gathering通常女多男少.
    <br>--------------------------------
    <br>有 d 咁既事 ??!!
    <br>下次吹雞, 我即到 !
    <br>

• 路過...
    <br>你嗰d garthering 可唔可以帶埋我去?
    <br>女多男少...

• 當然係會員啦...she.com 邊有咁無聊
    <br>
    <br>我聽晚落老蘭聚會....
    <br>post report 上黎...

• 又係我攪錯左...咁訓彈弓床啦..

• marcus replied @ 2010-01-14 5:51 pm
    <br>
    <br>人地講姐
    <br>
    <br>咁起碼都似明星
    <br>-----------------------
    <br>光良我就識
    <br>黃光亮無印像播...

• 我聽晚落老蘭聚會....
    <br>post report 上黎...
    <br>
    <br>
    <br>marcus
    <br>sex版d聚會o黎架?

• 光良我就識
    <br>
    <br>死.......代溝....

• 人妻
    <br>
    <br>自己d聚會...

• <br>當然係會員啦...she.com 邊有咁無聊
    <br>咁大家上尼呢到真係冇期望 ??
    <br>只應抱純為消閒心態 ?

• EADGBE replied @ 2010-01-14 5:53 pm
    <br>
    <br>
    <br>marcus replied @ 2010-01-14 5:51 pm
    <br>
    <br>人地講姐
    <br>
    <br>咁起碼都似明星
    <br>光良我就識
    <br>
    <br>粗眉大眼成個賊咁
    <br>早十幾廿年前同大傻成日拍果d監獄戲

• SL_Killer replied @ 2010-01-14 5:56 pm
    <br>
    <br>當然係會員啦...she.com 邊有咁無聊
    <br>---------------------
    <br>我諗大家都係消閒心態姐
    <br>都係食下飯 傾下計
    <br>臨走我單獨同個女仔走都無乜特別
    <br>大家好尊重

• 咦人妻, 我同你冇代溝喎 :)

• 咁大家上尼呢到真係冇期望 ??
    <br>
    <br>自己就消閒/吹水居多..
    <br>啱feel 就有發展空間...

• 哈哈..大傻個friend 呀, 你記得大傻咩樣都差唔多架啦~

• 係監獄風雲度
    <br>大傻同佢唔係friend,
    <br>發哥同佢就係friend.

• 記得以前有前輩係年尾會 post 類似 2xxx 十大she 靚女 咁既 thread
    <br>而家唔知有冇 ?

• marcus replied @ 2010-01-14 5:55 pm
    <br>
    <br>
    <br>光良我就識
    <br>
    <br>死.......代溝....
    <br>
    <br>
    <br>我係男 replied @ 2010-01-14 5:58 pm
    <br>
    <br>
    <br>咦人妻, 我同你冇代溝喎 :)
    <br>
    <br>
    <br>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    <br>唔通"我係男" 即係"marcus"?

• marcus replied @ 2010-01-14 5:58 pm
    <br>
    <br>
    <br>自己就消閒/吹水居多..
    <br>啱feel 就有發展空間...
    <br>試過有次唔開心 去左個聚會諗住借酒消愁
    <br>有個大我六年既姐姐冧我囉
    <br>我地坐埋一齊傾左好耐
    <br>後尾仲想同我拍拖
    <br>不過我同佢單獨出左次街就無下文
    <br>我都係唔鍾意束縛

• 唔係.
    <br>"我係男" =/= "marcus"

• marcus replied @ 2010-01-14 6:01 pm
    <br>
    <br>係監獄風雲度
    <br>--------------------
    <br>眼凸凸個個?

• EADGBE
    <br>how old are u?

• <br>唔通"我係男" 即係"marcus"?
    <br>
    <br>幾廿歲,邊有咁無聊呀..
    <br>

• TempLover replied @ 2010-01-14 5:59 pm
    <br>
    <br>哈哈..大傻個friend 呀, 你記得大傻咩樣都差唔多架啦~
    <br>--------------------------------------------------
    <br>好似叫 大咪 定 傻b

• 試過有次唔開心 去左個聚會諗住借酒消愁
    <br>
    <br>真係瀟灑...

• 人妻 replied @ 2010-01-14 6:03 pm
    <br>
    <br>EADGBE
    <br>how old are u?
    <br>-----------------
    <br>23...
    <br>你呢?
    <br>結左婚幾耐?
    <br>有幾多仔女?

• EADGBE replied @ 2010-01-14 6:03 pm
    <br>
    <br>marcus replied @ 2010-01-14 6:01 pm
    <br>
    <br>係監獄風雲度
    <br>--------------------
    <br>眼凸凸個個?
    <br>
    <br>差唔多la

• marcus, 你點知我幾廿歲架 ?? hahaha

• marcus replied @ 2010-01-14 6:04 pm
    <br>
    <br>試過有次唔開心 去左個聚會諗住借酒消愁
    <br>
    <br>真係瀟灑...
    <br>--------------
    <br>我連咀都無掂過佢
    <br>只係臨走拖左陣手仔
    <br>個晚佢係最大個個女人
    <br>其他都係o靚妹
    <br>我鍾意同 mature 女人傾計
    <br>可能佢誤會左我想溝佢

• EAD
    <br>咁果個姐姐都係29啫
    <br>
    <br>我只會答你我35
    <br>其餘都好似唔太必要答...SOR

• 我係男 replied @ 2010-01-14 6:06 pm
    <br>
    <br>marcus, 你點知我幾廿歲架 ?? hahaha
    <br>
    <br>我話自己姐...我呢d死中坑

• 定係姐姐唔夠靚呀, 靚D可能你話我鐘意受束縛喎~

Log in to reply