搵左好耐都搵唔到SP?

• 唉,有時呢啲男人,真係好影衰哂其他似樣既男人
    <br>講真,搵到個好sp,好少人會上黎講返個exp係幾正,但衰既呢就會有好多人想黎嘈,男又嘈女又嘈,搞到個個男既都係賤人呃西小,個個女既都係呃飲呃食呃錢咁

• "如果係咁, 咁做咩唔去老蘭搵, 睇岩邊個就邊個, 唔洗就人一個月至見得一次, 得果兩個鐘, 仲唔怕佢地會 post 我 msn 同電話出黎... 所以係度搵 sp 真係會搵到心淡"
    <br>
    <br>有心有自信出去搵既,就唔會用埋啲爆人msn同電話咁既下九流手段啦~~

• 人妻 replied @ 2010-01-13 3:36 pm
    <br>
    <br>gal
    <br>u are right
    <br>go to LKF find la
    <br>hoho)))
    <br>=================
    <br>人妻
    <br>我只係唔鍾意飲酒同夜蒲, 所以先o係度搵

• 人妻 replied @ 2010-01-13 3:37 pm
    <br>
    <br>6 1/2 inch
    <br>你講男定女先?
    <br>
    <br>男女都有囉

• by mr_HH - 01/13/10 15:39
    <br>
    <br>"如果係咁, 咁做咩唔去老蘭搵, 睇岩邊個就邊個, 唔洗就人一個月至見得一次, 得果兩個鐘, 仲唔怕佢地會 post 我 msn 同電話出黎... 所以係度搵 sp 真係會搵到心淡"
    <br>
    <br>有心有自信出去搵既,就唔會用埋啲爆人msn同電話咁既下九流手段啦~~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁 gal 未即係唔能掂?

• 個句係話爆人msn同電話啲cheap精
    <br>
    <br>gal想搵sp,唔係ons,不過好多仔係度話搵sp,其實就ons啫

• sixincheshalf replied @ 2010-01-13 3:41 pm
    <br>
    <br>
    <br>人妻 replied @ 2010-01-13 3:37 pm
    <br>
    <br>6 1/2 inch
    <br>你講男定女先?
    <br>
    <br>男女都有囉
    <br>
    <br>
    <br>我就覺男女比例去到唔平衡
    <br>
    <br>
    <br>人妻
    <br>我只係唔鍾意飲酒同夜蒲, 所以先o係度搵
    <br>
    <br>ed
    <br>咁你覺work咪ok
    <br>
    <br>

• 其實唔太work

• 人妻 replied @ 2010-01-13 3:44 pm
    <br>
    <br>___________________________________
    <br>
    <br>要平衡一定好難
    <br>有時都唔知搵 SP 係咩心態
    <br>我見有 D 女仔搵 SP 好似搵 BF 咁
    <br>男既搵 SP 就只有 SEX 一樣
    <br>咁樣男女好難搵得岩

• 好難搵~~~~
    <br>又唔知個女仔係唔係真係要sp
    <br>多數都係溝仔

• 要溝女一定唔會係she sex 版
    <br>不過唔介意sp 平日可以好似frd咁食下飯, 傾下計, 再去黎場大戰, 過一個滿足晚上

• 六吋半, 我都見好多女仔搵 SP 好似搵 BF 咁, 講真 SP 係好過 BF 的話就唔需要有 BF 的存在啦

• KK,
    <br>可能佢地覺得一個 BF 唔夠
    <br>搵多個 SP , 但又想好似 BF 咁對佢地掛
    <br>有性要有愛

• 六吋半 replied @ 2010-01-13 3:48 pm
    <br>
    <br>
    <br>人妻 replied @ 2010-01-13 3:44 pm
    <br>
    <br>___________________________________
    <br>
    <br>要平衡一定好難
    <br>有時都唔知搵 SP 係咩心態
    <br>我見有 D 女仔搵 SP 好似搵 BF 咁
    <br>男既搵 SP 就只有 SEX 一樣
    <br>咁樣男女好難搵得岩
    <br>
    <br>
    <br>男人角度搵s乜都係性為主
    <br>我又真係唔識d女人或女仔真係為look野而會發狂
    <br>你唔係唔知女仔想要乜,而係你唔想提供,你只想提供sex
    <br>而女又好小或近乎無為ml而ml
    <br>
    <br>

• "KK,
    <br>可能佢地覺得一個 BF 唔夠
    <br>搵多個 SP , 但又想好似 BF 咁對佢地掛
    <br>有性要有愛"
    <br>
    <br>呢句真,
    <br>女性始終唔同,
    <br>就算唔係love都起碼要有感情先可以有性。

• KK replied @ 2010-01-13 3:51 pm
    <br>
    <br>
    <br>六吋半, 我都見好多女仔搵 SP 好似搵 BF 咁, 講真 SP 係好過 BF 的話就唔需要有 BF 的存在啦
    <br>
    <br>
    <br>就算個女仔點要求都唔會講錢掛
    <br>咁佢男友或者有幫補下或氹下女友給點生活o既支持呢
    <br>s乜應該唔會喇掛..right? 咁咪就係男友同s乜o既分別囉

• 我都有發現我GF上來搵SP, 開頭都好唔開心,但之後諗通左,佢個SP會好得過我對佢咩,所以就由得佢,見佢搵左大半年喇,都見佢未搵到,哈哈!

• 要溝女一定唔會係she sex 版
    <br>不過唔介意sp 平日可以好似frd咁食下飯, 傾下計, 再去黎場大戰, 過一個滿足晚上
    <br>
    <br>邊個唔想?
    <br>有就話, 無就諗咩係理想...不過都係得"你想"

• 六吋半
    <br>
    <br>你想搵有性冇愛既女?

• 人妻 replied @ 2010-01-13 3:53 pm
    <br>男人角度搵s乜都係性為主
    <br>我又真係唔識d女人或女仔真係為look野而會發狂
    <br>你唔係唔知女仔想要乜,而係你唔想提供,你只想提供sex
    <br>而女又好小或近乎無為ml而ml
    <br>______________________________________________________
    <br>
    <br>咁又係 , 女仔好少只會純為性
    <br>有時係想有個人陪下, 傾下計 , 攬下 , 鍚下
    <br>我以前同個 SP 都會陪佢過夜 , 攬住訓又真係好正既

• JOE , 有架 , 但點都會平時傾下 MSN , 出黎食下飯先去開心既

• 人妻 replied @ 2010-01-13 3:57 pm
    <br>
    <br>邊個唔想?
    <br>有就話, 無就諗咩係理想...不過都係得"你想"
    <br>=========================================
    <br>係law, add完相都未睇, 問完幾高就收線, 我肯唔會好似動物咁, 一出黎就交配gor wo, 不過無人黎, 就真係得我想

• KK,
    <br>SP 有時都會係為左性
    <br>但女仔唔會一出黎就做 , 做完走
    <br>點都希望可以陪佢地多D時間

• 我都只係想搵有性冇愛既女女
    <br>
    <br>要樣靚,有氣質,有身材,有學識
    <br>唔想煩,唔想有手尾,唔想痴身
    <br>
    <br>我想見至出黎見,咁就好喇

• MAN,
    <br>咁你想既, 邊有咁易呀

• MAN replied @ 2010-01-13 4:03 pm
    <br>
    <br>
    <br>我都只係想搵有性冇愛既女女
    <br>
    <br>要樣靚,有氣質,有身材,有學識
    <br>唔想煩,唔想有手尾,唔想痴身
    <br>
    <br>我想見至出黎見,咁就好喇
    <br>
    <br>
    <br>有! 高鐘囉

• 玩過啦高鐘
    <br>成條死魚咁
    <br>
    <br>

• ed
    <br>你幾高呀?
    <br>竟然一問就嚇走人

• 人妻 replied @ 2010-01-13 4:05 pm
    <br>有! 高鐘囉
    <br>____________________________________
    <br>
    <br>高人高見 , 哈哈

• 人妻 replied @ 2010-01-13 4:07 pm
    <br>
    <br>ed
    <br>你幾高呀?
    <br>竟然一問就嚇走人
    <br>===================
    <br>170

• MAN replied @ 2010-01-13 4:07 pm
    <br>
    <br>玩過啦高鐘
    <br>成條死魚咁
    <br>__________________________________
    <br>
    <br>哈哈 , 用錢有時就智遇到呢 D 啦

Log in to reply