單身女人一個想做人情婦

• .
    <br>
    <br>by . - 12/29/09 18:03
    <br>
    <br>點呢?

• 可以找我談心....MSN:[email protected]
    <br>我都想找個情婦....
    <br>
    <br>by luckyfung - 12/29/09 18:07
    <br>
    <br>呢度咁多人
    <br>點解要揀你呀?

• 如果去睇阿凡達,建議去圓方grandcinema睇.
    <br>3D加震椅,感覺好正.
    <br>
    <br>by Rox - 12/29/09 18:09
    <br>
    <br>咁你睇左未? 有冇興趣一齊睇?

• 紫,
    <br>
    <br>you are replying to replies that are 2 hours old... do you really expect to chat like this? or the guys would stay around this long?
    <br>
    <br>by married guy - 12/29/09 18:11
    <br>
    <br>咁你想我點? 我得一對手,一個 keyboard
    <br>定係我咩人都唔理, 淨係同你傾好唔好?

• ==>你個POST寫明左, 唔想唔入黎啦...
    <br>
    <br>by afewgoodman - 12/29/09 17:56
    <br>
    <br>咁你又知我岩你架拿?

• 紫,
    <br>阿凡達我都想搵人一齊睇.

• 紫, longing for
    <br>[email protected]
    <br>
    <br>by Prit - 12/29/09 18:14
    <br>
    <br>太多人喇, 都唔知邊個打邊個, 你結左婚, 40 以上, 唔食煙既係咪?

• so many on9 men in she.
    <br>
    <br>by on79 - 12/29/09 18:22
    <br>
    <br>咁你又喺度做咩?

• 紫,
    <br>I am a married man, would like to know you more as I also want to have a woman who can communicate with me and have care and concern to each other.
    <br>Can we chat?
    <br>
    <br>by KEN - 12/29/09 18:32
    <br>
    <br>sure

• 我可以話妳知係咩原因,佢地係想一留言妳就回覆,但因為妳係排住隊咁覆,佢地跟本就無心機等妳,咪係咁話妳無覆佢囉,到妳覆佢個時佢都走左所以咪咁講囉.
    <br>
    <br>by 大雄07 - 12/29/09 18:38
    <br>
    <br>係, 真係好冇禮貌, 佢地話人就得, 有佢地講冇人講

• 紫, 好耐在性版無見過咁有心的女仔了, 你真是做到每個留言都有回覆, 真是佩服你, 知你需要好多時間咁做, 我會耐心等你的. 你都比心機覆啦, 加油
    <br>
    <br>by chi9sin - 12/29/09 18:46
    <br>
    <br>傻既就唔好入黎啦

• 紫, have you been been a mistress before ?

• 紫,
    <br>
    <br>我一睇你個topic加回覆量真係呆左, 你用咁多心機去答咁多人, 好佩服
    <br>
    <br>我相信你現實中一定係一個好care好細心嘅女仔, 有你陪一定係一種福氣.
    <br>
    <br>by chiuwan - 12/29/09 18:55
    <br>
    <br>我可以搵到愛我既男人, 至係我既福氣

• 阿紫姑娘 :
    <br>天龍八部??....your name is really interesting
    <br>i am mountain, nice to meet
    <br>
    <br>
    <br>by Mountain - 12/29/09 18:55
    <br>
    <br>nice to meet you

• 要同人溝通起嘛都要互相尊重互相了解,如果阿紫睇到既就應該明有d人跟本係唔使覆佢既;第一種係唔識尊重人個d,第二係入黎搞事既,第三係掉底毎msn就走人個d,第四係連題目都唔睇就係咁問個d,重有好多好多都係,分類左之後要覆既就唔會太多,個d係咁話妳唔覆既都係無耐心等既,妳遲左覆佢佢都唔會再黎睇,所以一樣係覆唔覆都無所謂,反而阿紫係咁排住黎覆既話自己又辛苦,個d黎運吉既就一樣會係咁話妳唔覆,但係個d真係想繼續傾就因為留一次言要等成兩、三個鐘先至等到妳回覆,試問又有邊個可以有咁多時間由早到晚都係到等?就算等到咁1日又可以傾到幾多句呢係咪,所以希望阿紫睇到我呢段說話後可以認真考慮應該點樣回覆比較好,比較易同有心人傾到計,如果上述言語有得罪既,請阿紫妳原諒.
    <br>
    <br>by 大雄07 - 12/29/09 18:58
    <br>
    <br>好多字 @_@

• 紫, 既然你巳標籤我是一個不好的人, 那我就不打擾你了, 祝你係度找到1個mr.right啦, 88

• Hi 紫
    <br>Can I be your 情夫??
    <br>
    <br>by 輝FAI - 12/29/09 19:11
    <br>
    <br>我未結婚, 唔要情夫

• Hi Purple,
    <br>
    <br>I'm still waiting for your reply.
    <br>
    <br>
    <br>by Guy - 12/29/09 19:17
    <br>
    <br>你又 still waiting for my reply??
    <br>第一次見你個 e-mail
    <br>你唔好見人講你又講喎

• 紫 replied @ 2009-12-29 7:42 pm
    <br>
    <br>我可以話妳知係咩原因,佢地係想一留言妳就回覆,但因為妳係排住隊咁覆,佢地跟本就無心機等妳,咪係咁話妳無覆佢囉,到妳覆佢個時佢都走左所以咪咁講囉.
    <br>
    <br>by 大雄07 - 12/29/09 18:38
    <br>
    <br>係, 真係好冇禮貌, 佢地話人就得, 有佢地講冇人講
    <br>---------------------------------------
    <br>所以我咪同妳講唔使咁用心機去遂個覆佢地囉,妳覺得啱既先覆佢,妳又唔使咁辛苦,又可以有時間搵妳想搵既人.我其實都唔想再留言,因為見咁覆法我每留一次言妳又要花時間回覆,咁攪法我真係幾驚妳今晚都番唔到屋企,不過見回覆d留言回到頭都暈,而且又無辦法留心到真係有心人,所以忍唔住講,真係對唔住又要妳回多次我既留這.

• ^^
    <br>
    <br>by Harry - 12/29/09 19:19
    <br>
    <br>^^

• 紫 :
    <br>
    <br>i am 40 year old. married office work, non smoking , 185cm tall.
    <br>放假鐘意揸架車周圍去, shopping, 煮下野食, travel, gym就一星做3-4次.
    <br>may i apply
    <br>
    <br>by sunny - 12/29/09 19:22
    <br>
    <br>覆左你架喇喎, 你又問過?

• 紫 :
    <br>
    <br>i am 40 year old. married office work, non smoking , 185cm tall.
    <br>放假鐘意揸架車周圍去, shopping, 煮下野食, travel, gym就一星做3-4次.
    <br>

• [email protected]
    <br>
    <br>by acg124 - 12/29/09 19:23
    <br>
    <br>你係...?

• 紫 replied @ 2009-12-29 7:46 pm
    <br>
    <br>要同人溝通起嘛都要互相尊重互相了解,如果阿紫睇到既就應該明有d人跟本係唔使覆佢既;第一種係唔識尊重人個d,第二係入黎搞事既,第三係掉底毎msn就走人個d,第四係連題目都唔睇就係咁問個d,重有好多好多都係,分類左之後要覆既就唔會太多,個d係咁話妳唔覆既都係無耐心等既,妳遲左覆佢佢都唔會再黎睇,所以一樣係覆唔覆都無所謂,反而阿紫係咁排住黎覆既話自己又辛苦,個d黎運吉既就一樣會係咁話妳唔覆,但係個d真係想繼續傾就因為留一次言要等成兩、三個鐘先至等到妳回覆,試問又有邊個可以有咁多時間由早到晚都係到等?就算等到咁1日又可以傾到幾多句呢係咪,所以希望阿紫睇到我呢段說話後可以認真考慮應該點樣回覆比較好,比較易同有心人傾到計,如果上述言語有得罪既,請阿紫妳原諒.
    <br>
    <br>by 大雄07 - 12/29/09 18:58
    <br>
    <br>好多字 @_@
    <br>----------
    <br>唉,我咁用心講妳就咁回覆法,都話左妳咁回法係無辦法睇到明有心寫咩架啦....

• 阿紫姑娘
    <br>回覆哂我地之後,做番d'LUCK'手操la,無甘’支力’
    <br>
    <br>my msn: [email protected]
    <br>hope can see u soon : )

• 我份工比較自由,時間可隨意就,而且相信時間都係大家就既啫係咪?至於係咪想搵情婦咁就要睇大家係咪啱傾既先,如果係啱傾既就可能會係,一切隨緣無得勉強.
    <br>
    <br>by 大雄07 - 12/29/09 19:31
    <br>
    <br>我想搵忙既男人, 太得閒既男人我好怕
    <br>你放心, 我絕對唔會勉強你
    <br>

• sister,
    <br>
    <br>i was frighten when someone named me as his woman, after awhile, i knew that i wasnt qualified to be a woman of anyone.
    <br>
    <br>i maybe too stubborn as a mule, use my ruler to measure u.
    <br>
    <br>have fun and enjoy.
    <br>
    <br>
    <br>by may - 12/29/09 17:19
    <br>
    <br>thanks may, i think i will pick one tonight, thanks
    <br>

• 紫,
    <br>
    <br>我39了, 有老婆有小朋友, 每星期要去大陸出差2-3日, 唔煙唔酒, 事業亦算係不錯, 希望你看到後可以給我一個留言.
    <br>
    <br>by chiuwan - 12/29/09 19:23
    <br>
    <br>咁你一個星期可以見我幾多日呢?

• 紫, 我等左你差不多2個鐘, 得來只是1個令人失望的答案.
    <br>個名粗口都唔代表個人鍾意講粗口的, 希望有時間可以令你改觀你對我的印像.
    <br>如果你不介意, 叫我亞9都可以的
    <br>
    <br>by chi9sin - 12/29/09 19:33
    <br>
    <br>你等兩個鐘都咁, 我成個下午又點呀?

• 紫,
    <br>阿凡達我都想搵人一齊睇.
    <br>
    <br>by haro - 12/29/09 19:38
    <br>
    <br>你搵情婦? 你結左婚?

• 紫, have you been been a mistress before ?
    <br>
    <br>by sanpan - 12/29/09 19:43
    <br>
    <br>唉.. 答完又問
    <br>未呀....
    <br>

• 你真係好有心機逐個逐個覆,睇得出你好認真。
    <br>
    <br>正如你所講, 大家都未知是否適合對方,特別是一段大家都想保持比較長久的關係...所以你好認真地回覆每個人, 觀察對方是否合符自己所要求。我相信當中亦有一直等待你回覆的人,大家都想找到所需要之事物。

• 紫, 既然你巳標籤我是一個不好的人, 那我就不打擾你了, 祝你係度找到1個mr.right啦, 88
    <br>
    <br>by chi9sin - 12/29/09 19:46
    <br>
    <br>thanks

• 紫 replied @ 2009-12-29 7:51 pm
    <br>
    <br>我份工比較自由,時間可隨意就,而且相信時間都係大家就既啫係咪?至於係咪想搵情婦咁就要睇大家係咪啱傾既先,如果係啱傾既就可能會係,一切隨緣無得勉強.
    <br>
    <br>by 大雄07 - 12/29/09 19:31
    <br>
    <br>我想搵忙既男人, 太得閒既男人我好怕
    <br>你放心, 我絕對唔會勉強你
    <br>--------------------------
    <br>阿紫,我知妳而家已經回到好攰好興所以會咁答我,請妳覆完曬之後休息下,之後再從新睇下我寫乜,就會明我既意思,

• 紫 :
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by sunny - 12/29/09 19:49
    <br>
    <br>覆過你喇, 又問
    <br>你地冇野呀? 真盲定假盲架?
    <br>
    <br>你地問完又問, 咁同你地傾計法, 真係好冇興趣

• 紫, sorry sorry, I just haven't gone through all the postings
    <br>
    <br>BTW, I'm 39 and would very much like to engage in a no hustle relationship.
    <br>
    <br>I asked that question becoz I wanna know whether you really know what you are getting into....

• hi ar chi i am 38 mature man nice to meet u u at home now?

• the host has an interesting approach....

• msn me, 33, married, [email protected]

• 同你講左成個下午,都係得過吉...<br />正僕  街, 扮清高, 食C啦

• how much?

• Everyone deserves the right to say anything here, or to look for the special someone.
    <br>
    <br>Just be nice. If you can't say anything nice, don't say anything at all. ^^
    <br>
    <br>Nice to meet you 紫.

• 紫,您好
    <br>
    <br>可以跟你聊天嗎?[email protected]

• Hi 紫,
    <br>
    <br>Please add me to discuss.
    <br>

• 紫 replied @ 2009-12-29 7:40 pm
    <br>
    <br>
    <br>紫, longing for
    <br>
    <br>by Prit - 12/29/09 18:14
    <br>
    <br>太多人喇, 都唔知邊個打邊個, 你結左婚, 40 以上, 唔食煙既係咪?
    <br>
    <br>=======================================so hurt wor, you asked for my e-mail ga!!
    <br>
    <br>
    <br>

• 紫, my msn is [email protected] and let us to chat in msn :)

• 仲有人 hi all

• 其實妳有無想過妳所謂的簡單關係最終其實都可能另妳受傷害呢?

• 紫, 讀完全部post之後, 我感到你十分可憐, 一個簡單要求可以做成咁多人身攻擊, 我希望你早日搵到~~

Log in to reply