富貴黃金屋

• 而家搞到連我細佬都係咁既思想

• <<<<<<<<唔係嘛,你應該係食白粥好d架

==

醫生叫我唔好食住架

佢話粥太熱

會損壞左個胃既唔知咩wor

• ken豬, 我咪又係

返埋聽日就放10日啦

好開心

<< wor 10日 咁勁...

昨晚見個街已經好多人喇, 好多人shopping 咁......

• 中年小寶 replied @ 2009-12-23 3:07 pm

No_4 replied @ 2009-12-23 2:41 pm

今年真係成日都病

===

可能你屋企訓果個位係病位呀
    又或者公司坐果個位唔好

<<<<<<<我岩岩搬左屋喎,又係病位?

==================
    快快搵吓....有一年我訓咗係個病位到...
    真係病到九彩呀....!!!

• << wor 10日 咁勁...

昨晚見個街已經好多人喇, 好多人shopping 咁......

===

可能d人趕住買聖誕禮物呀

• No_4 replied @ 2009-12-23 3:10 pm

<<<<<<<<唔係嘛,你應該係食白粥好d架

==

醫生叫我唔好食住架

佢話粥太熱

會損壞左個胃既唔知咩wor

<<<<<<<<呢個理由好牽強喎,d粥可以攤凍黎食架嘛!kaka

• sillygirl replied @ 2009-12-23 3:11 pm

中年小寶 replied @ 2009-12-23 3:07 pm

No_4 replied @ 2009-12-23 2:41 pm

今年真係成日都病

===

可能你屋企訓果個位係病位呀

又或者公司坐果個位唔好

<<<<<<<我岩岩搬左屋喎,又係病位?

==================

快快搵吓....有一年我訓咗係個病位到...

真係病到九彩呀....!!!

<<<<<<<<我今年咪病到九彩囉,但我係舊屋已經將病位所有紅色野移開,我張床又唔係病位,現在間屋個床頭都唔係正北喎,今年正北係五皇病位嘛!

• <<<<<<<<呢個理由好牽強喎,d粥可以攤凍黎食架嘛!kaka

===

可能佢驚我餓得滯忍唔住即刻食掛...hahaha

• No_4 replied @ 2009-12-23 3:21 pm

<<<<<<<<呢個理由好牽強喎,d粥可以攤凍黎食架嘛!kaka

===

可能佢驚我餓得滯忍唔住即刻食掛...hahaha

<<<<<<<<<<乜你會咩?kaka

• <<<<<<<<<<乜你會咩?kaka

===

可能會掛...kakaka

• 而家真係好肚餓呀

• No_4 replied @ 2009-12-23 3:25 pm

而家真係好肚餓呀

<<<<<<<<食住麵飽先啦!

• 咁入伙時有無拜吓呀...?

• sillygirl replied @ 2009-12-23 3:29 pm

咁入伙時有無拜吓呀...?

<<<<<<<<拜四角?有呀,而且我屋企有觀音,我仲買過一個全新既觀音,開埋光架,係我搬屋果日同時上埋位,應該無乜問題喎!

• <<<<<<<<食住麵飽先啦

---

食左半塊已經唔想食啦

• No_4 replied @ 2009-12-23 3:39 pm

<<<<<<<<食住麵飽先啦

---

食左半塊已經唔想食啦

<<<<<今晚自己煲白粥食啦!加塊果皮

• 中年小寶 replied @ 2009-12-23 3:39 pm

sillygirl replied @ 2009-12-23 3:29 pm

<<<<<<<<拜四角?有呀,而且我屋企有觀音,我仲買過一個全新既觀音,開埋光架,係我搬屋果日同時上埋位,應該無乜問題喎!

================
    照咁睇應該無問題喎~~~~~~

• No_4 replied @ 2009-12-23 3:39 pm

<<<<<<<<食住麵飽先啦

---

食左半塊已經唔想食啦

=================
    寡得滯呀...?

• sillygirl replied @ 2009-12-23 3:43 pm

中年小寶 replied @ 2009-12-23 3:39 pm

sillygirl replied @ 2009-12-23 3:29 pm

<<<<<<<<所以我諗梗係我命中注定要病啦!kakaka

• 中年小寶 replied @ 2009-12-23 3:45 pm

sillygirl replied @ 2009-12-23 3:43 pm

中年小寶 replied @ 2009-12-23 3:39 pm

====================
    都係樂觀d好....kakaka.....
    你拜觀音都係唔食牛肉架....

• <<<<<<<<所以我諗梗係我命中注定要病啦!kakaka

<<<<<<<無食十幾年啦!

• <<<<<今晚自己煲白粥食啦!加塊果皮

---

唔煲啦, 無精神呀

都係買返去食算啦

• 寡得滯呀...?

===

唔係呀, 係我本身唔鍾意食麵包咋

• 中年小寶 replied @ 2009-12-23 4:08 pm

<<<<<<<無食十幾年啦!

===========
    我都係...以前我係牛魔王呢架...hahaha

• No_4 replied @ 2009-12-23 4:19 pm

寡得滯呀...?

===

唔係呀, 係我本身唔鍾意食麵包咋

==========
    你鐘意食咩架...???

• 我之前戒過幾年牛

呢幾年開始又食返

我同你地相反

• 你鐘意食咩架...???

==

除左麵包同甜既野

我大部分都鍾意食架

• No_4 replied @ 2009-12-23 4:24 pm

你鐘意食咩架...???

==

除左麵包同甜既野
    我大部分都鍾意食架

==========
    唉...小姐...你依家係唔可以食辣野同酸野架...
    你都係啃住麵包罷啦...等好番先啦...

• 唉...小姐...你依家係唔可以食辣野同酸野架...

你都係啃住麵包罷啦...等好番先啦...

===

你又知我鍾意食辣野既

你真係了解我既o者衰鬼

• 見你咁唔鐘意食味淡既食物...
    諗你都係鐘意味濃既野...咁辣野就走唔甩架啦...hehehe

• 我有個朋友...食辣既程度都一絕啦..
    食公仔麵加泰國辣椒粉..送油淨子天椒..
    見到都俾佢嚇暈...
    陀住個仔都照食辣∼∼∼∼

• 陀仔都食咁辣,個仔出世皮膚唔好呀!

• 出奇地佢個仔白白雪雪咁喎..
    不過遺傳咗佢阿媽d野..好食得辣..細細個都食到面不改容...

• 見你咁唔鐘意食味淡既食物...

諗你都係鐘意味濃既野...咁辣野就走唔甩架啦...hehehe

===

你又岩wor....hahahahaa

• 出奇地佢個仔白白雪雪咁喎..

不過遺傳咗佢阿媽d野..好食得辣..細細個都食到面不改容...

==

咁搞笑!!

可能係個肚度已經訓練開呀

• cc, 你呢個朋友應該同我同事有得揮呀

佢真係無辣不歡架

你見佢落辣既程度都包你嚇親呀

但係佢成日個胃都唔舒服架

• No_4 replied @ 2009-12-23 4:51 pm

出奇地佢個仔白白雪雪咁喎..

==

咁搞笑!!
    可能係個肚度已經訓練開呀

==============
    我地成班friends都覺得係咁呀..haha

• No_4 replied @ 2009-12-23 4:52 pm

cc, 你呢個朋友應該同我同事有得揮呀
    佢真係無辣不歡架

=============
    緊係頂唔順啦....好傷胃架...
    我以前都係食得好辣..個胃都係成日唔舒服架...
    依家戒咗.....咪好d囉....

• 我果個friend好辣不特止...
    仲好食得..雖然佢瘦盂盂咋...
    同佢打邊爐...食到最尾佢都要煮個公仔麵至夠...
    出去食晚飯...散band返屋企時...佢話同阿仔去食碗雲吞麵做宵夜喎......暈...@__@

• sillygirl replied @ 2009-12-23 4:59 pm

No_4 replied @ 2009-12-23 4:52 pm

cc, 你呢個朋友應該同我同事有得揮呀

佢真係無辣不歡架

=============

緊係頂唔順啦....好傷胃架...

<<<<<<<我以前都食辣,胃潰瘍後咪唔食得囉!haha

• 緊係頂唔順啦....好傷胃架...

===

我都覺得自己呢幾年個胃差左好多

成日都要入醫院照胃鏡

舊年試過嘔左成個月

都唔知咩事

• 我果個friend好辣不特止...

仲好食得..雖然佢瘦盂盂咋...

同佢打邊爐...食到最尾佢都要煮個公仔麵至夠...

出去食晚飯...散band返屋企時...佢話同阿仔去食碗雲吞麵做宵夜喎......暈...@__@

===

有好多瘦人都好擦得架

你唔好睇少呀...kaka

• 點解香港人個胃咁易出事既呢

人地四川同泰國都成日食辣架啦

又好似唔見有事既

• 壓力大掛~~~~~!!!???

• 都可能係

• 唔知係咪呢幾日飲水飲得太少呢

今日淨係去過一次廁所咋

仲要係去得好少wor >.<

• 收工啦...88

聽日見

• 88 ~~~~

• 壓力大好傷身,我經歷過,好明白

• 我都就收工,BYE~~

Log in to reply