識個無需計算,講野有禮貌既朋友一齊傾計、一齊玩~(用心傾計識朋友.....)

• b replied @ 2009-12-20 7:32 pm

train up your EQ then, easy to get angry with such an idiot

<<妳日日俾人鬧嗎?好喜歡?
    我唔用alias關eq咩事?唔明...

• b,

我無辜架.........^_^

• 因頭先d男人叫我走.....好嬲....<---- low EQ

seems you don't know what I am talking about

• sanda replied @ 2009-12-20 7:35 pm

b,

我無辜架.........^_^

I know :)

• sanda replied @ 2009-12-20 7:34 pm

mr_white:
    啊呀, 都要傾下先知岩唔岩咀型既....真心朋友係用時間慢慢累積返黎...
    跳? 唔得喎, 一跳地毯d塵飛哂出黎...我唔想咁快死, 哈哈

<但我唔覺得網上吹下水一年會突然變哂真心朋友....正如妳d真心朋友唔會只同佢網上吹水一樣~
    咁妳碌下囉~ok?

• b replied @ 2009-12-20 7:36 pm

因頭先d男人叫我走.....好嬲....<---- low EQ
    seems you don't know what I am talking about

<<咁d人網上話你傾唔到咪開alias囉~唔通我要開心??
    正如你點解唔用login呀?妳low eq?

• sanda replied @ 2009-12-20 7:35 pm

b,
    我無辜架.........^_^ <<<有咩證明?

• 哈哈....又係幾好提議,但我一look, 人地以為我係貓....嘻嘻

唔好怪我太直接, 既然你想搵真心朋友, 網上面既機會係比較少架啦

• sanda replied @ 2009-12-20 7:39 pm

哈哈....又係幾好提議,但我一look, 人地以為我係貓....嘻嘻
    唔好怪我太直接, 既然你想搵真心朋友, 網上面既機會係比較少架啦

-----------------------
    原來妳唔係貓咩...咁妳係咩呀?
    少都有ga~

• 喂, mr_white, 你做咩咁諗野架? 個個同你傾, 你都唔岩你心意!

• mr_white replied @ 2009-12-20 7:39 pm

sanda replied @ 2009-12-20 7:35 pm

b,

我無辜架.........^_^ <<<有咩證明?

no need to prove, just trust or not trust

• sanda replied @ 2009-12-20 7:42 pm

喂, mr_white, 你做咩咁諗野架? 個個同你傾, 你都唔岩你心意!

agree, so I am going now, bye lovely sanda :)

• sanda replied @ 2009-12-20 7:42 pm

喂, mr_white, 你做咩咁諗野架? 個個同你傾, 你都唔岩你心意!

<<只要大家有心做朋友就ok~無唔啱心意~
    我只是唔想吹完水都唔知同咩人傾...傾左咩都唔知道...
    好普遍啫~

• b replied @ 2009-12-20 7:43 pm

no need to prove, just trust or not trust

<<咁你網上相信過幾多人ga?我都好正常咁問下~
    棍講大家其實咪一樣咁諗~

• b replied @ 2009-12-20 7:44 pm

agree, so I am going now, bye lovely sanda :)

<<無唔岩心意,只是有果句講果句~

• b , 妳唔答人問題就走左去,仲話我eq...咁妳eq呢?^^

• mr_white:

真係唔想同你開火,其實係好少事...

• 哈哈.. 好耐未入過咁 funny 的 thread

• 一齊傾下啦, wizard....

• 你見到我掛住個羊頭.. 都知我呢頭狼係奸架啦..

唔怕同隻狼傾就無問題啦 ~ 嗚 ~

不過我都食左飯.. 依家好有時間傾

• 我理得你係貓定狗姐!! 識打字就得啦 ^3^

mr_white話想搵真心朋友仔........

• sanda replied @ 2009-12-20 7:39 pm

哈哈....又係幾好提議,但我一look, 人地以為我係貓....嘻嘻

-------------

坦白講, 真係唔容易.. 我自己幸好有一班 net fd .. 都叫做識左 and 見左兩年.. 總有一些可以間中見面... 佢地唔算得上係知心.. 但至少真心會從其他人口中得知你的近況, 為你祝福.. 就已足夠

同埋要傾計,就唔可以控制得到人地想同邊一個人去傾.. 因為如果同你未咁 match 的時候, 好難真係有人可以好專注咁 focus 同你傾.. 尤其男性之間.. 有共同話題同咀形先會有機會傾落去

• 哈.. 識打字就得 ? 咁我一定得啦

mr_white, 你自己其實有冇出席過網上的聚會去識人呀

• 我又咁睇, 要真心, 你都要知佢多d野(個人資料), 唔通喺呢度, 大家show哂出黎咩...世界大亂都似

• 我希望唔好因為我同你對話, 版主又消失啦...

萬一真係只係想有人完全 focus 係自己身上.. 真係知己先可以做得到

仲要係識左好耐, 大家好花心思了解同關心對方.. 一齊玩先得.. 男女都係

哈.. 個人資料, 我諗一張祼照 + 一個 tel.. 都夠曬多個人資料呢

Log in to reply