認真地問下男性,我吾系挑"癮"

• jocjooc
    <br>
    <br>我同妳差唔多....不過係自己住...

• chi9sin replied @ 2009-12-18 8:58 pm
    <br>
    <br>joc, 我知你雖然細個, 但係你好識諗. 呢d事情對你來說應該好易應付到
    <br>
    <br>都系幾易GE對我黎講,但我唔開心在D人成日ONLY識話人噢唔睇下自己做成點,
    <br>果個人叫我去佢HOME,叫我順便買埋飯去比佢食話佢無飯食WO..
    <br>我講左句問佢系米想又食又拎?甘大個人飯都要人買做人做到甘廢又何必
    <br>佢1HR後就打去我D FD度唱我話我港女又話我懶高竇,又臭吋

• 唔怪得你咁燥啦哈哈...咁快就點你做阿4

• <br>
    <br>阿yin
    <br>52 threads 阿yin replied @ 2009-12-18 9:01 pm
    <br>
    <br>睇黎妳身世都幾可憐喎
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我又無乜所謂,每個人都系個體黎架啦,反而我可憐果D 沖個涼耐D都比阿媽話果D囉

• jocjooc
    <br>
    <br>咁妳幾大個呀?

• hi..jocjooc , 我都想找番d有拍拖feel既女仔,可以同我傾下嗎

• jocjooc
    <br>
    <br>我又冇睇人d身世既...大家做個朋友之麻

• chi_lee replied @ 2009-12-18 9:00 pm
    <br>
    <br>無家庭溫暖既人一係就好似佢咁變壞一係就好似你咁特別精特別獨立自主
    <br>我識唔少d類人
    <br>
    <br>
    <br>都可能系GE...我性格都會系過分保護自己果D ,甘真系無法啦,條路系佢GE

• joc, 咁白痴on9的人, 早d死好過啦.
    <br>最憎d無品既男人, 自己衰左, 仲要周圍唱人

• 樓主飲杯蜜糖水潤潤,咁嬲都無用嫁,激壞自己

• 阿yin
    <br>52 threads 阿yin replied @ 2009-12-18 9:02 pm
    <br>
    <br>jocjooc
    <br>
    <br>我同妳差唔多....不過係自己住...
    <br>
    <br>
    <br>我都系自己住

• jocjooc replied @ 2009-12-18 9:06 pm
    <br>
    <br>chi_lee replied @ 2009-12-18 9:00 pm
    <br>
    <br>無家庭溫暖既人一係就好似佢咁變壞一係就好似你咁特別精特別獨立自主
    <br>我識唔少d類人
    <br>
    <br>
    <br>都可能系GE...我性格都會系過分保護自己果D ,甘真系無法啦,條路系佢GE
    <br>
    <br>咪囉有時一個人成長好影響佢思想同行為,如果真係當佢朋友咪包容下試下改變佢囉(如果無咩感情就當我無講過)

• [email protected]
    <br>
    <br>

• jocjooc , 唔理我既 !

• chi9sin replied @ 2009-12-18 9:07 pm
    <br>
    <br>joc, 咁白痴on9的人, 早d死好過啦.
    <br>
    <br>但真系見得好多呢類人啊,唔單指我,我聽GE都多啦,都吾知點解會甘架, 以前都好似唔覺,

• see that how i do it ! bad guy like me !

• mellow replied @ 2009-12-18 9:07 pm
    <br>
    <br>樓主飲杯蜜糖水潤潤,咁嬲都無用嫁,激壞自己
    <br>
    <br>都嬲完啦,但想起比人話港女高竇=________=就.....

• <br>
    <br>hatabo
    <br>3 threads hatabo replied @ 2009-12-18 9:09 pm
    <br>
    <br>jocjooc , 唔理我既 !
    <br>
    <br>
    <br>SORY 阿,我見唔到你阿=]

• joc, 咁你應該同我呢d金魚叔叔做朋友啦, 包你安全, hehe

• jocjooc replied @ 2009-12-18 9:09 pm
    <br>
    <br>chi9sin replied @ 2009-12-18 9:07 pm
    <br>
    <br>joc, 咁白痴on9的人, 早d死好過啦.
    <br>
    <br>但真系見得好多呢類人啊,唔單指我,我聽GE都多啦,都吾知點解會甘架, 以前都好似唔覺
    <br>
    <br>就係因為有好多女犯賤先縱壞曬果d男人之麻有時同d女網友傾都覺得佢地係鐘意d壞男人

• look at me poor old man still in the office !

• chi_lee
    <br>57 threads chi_lee replied @ 2009-12-18 9:08 pm
    <br>
    <br>jocjooc replied @ 2009-12-18 9:06 pm
    <br>
    <br>chi_lee replied @ 2009-12-18 9:00 pm
    <br>
    <br>我識唔少d類人
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咪囉有時一個人成長好影響佢思想同行為,如果真係當佢朋友咪包容下試下改變佢囉(如果無咩感情就當我無講過)
    <br>
    <br>
    <br>感情實有GE,點都系識左10年差無多,但我試過啦,勸過好多年啦佢都當我傻甘我米少D見佢眼看不到為乾淨

• pitar replied @ 2009-12-18 9:09 pm
    <br>
    <br>see that how i do it ! bad guy like me !
    <br>
    <br>YES,I KNOW

• chi9sin replied @ 2009-12-18 9:10 pm
    <br>
    <br>joc, 咁你應該同我呢d金魚叔叔做朋友啦, 包你安全, hehe
    <br>
    <br>點解呢??你ONLY識玩金魚?

• 呢度乜男人女人都有,<br />睇下你好唔好彩遇到咩人者,<br />不過成日叫人ADD MSN果D真係好煩

• jocjoooc , 唔緊要 , 不過你依家好伕好嬲咁wo ...

• joc你真係傻瓜, 金魚叔叔即係金魚佬lor, 哈哈

• 我都好保護自己,一黎屋企人我唔多滿意佢地二黎我一向唔多善交友我認為朋友唔駛多好既一個半個都夠但我識左10幾年既我認為一個夠既好朋友都出賣我之後我地宜家變得好少同人交心有時岩既即食交化都ok反正幾30幾歲啦仲慢慢同人交心健立友誼咩

• hatabo replied @ 2009-12-18 9:15 pm
    <br>
    <br>jocjoooc , 唔緊要 , 不過你依家好伕好嬲咁wo ...
    <br>
    <br>過左幾個鐘,E家無甘嬲啦,但真系鬼唔望果個人一世無女鍾意

• chi9sin replied @ 2009-12-18 9:15 pm
    <br>
    <br>joc你真係傻瓜, 金魚叔叔即係金魚佬lor, 哈哈
    <br>
    <br>甘米岩囉,金魚老打理金魚架JA麻

• 金魚叔即係鹹濕佬, 係打理女女架

• mellow
    <br>
    <br>what u think ppl here for i think most of them not for chat only !
    <br>
    <br>we didn't say we are good guy just try to get someone go for long .
    <br>
    <br>if you think is brother you ! sorry that's all i can say
    <br>
    <br>i think we better than someone chat nice and do dirty !
    <br>
    <br>no offends

• haa.ha..算把啦,為左呢d人你咁嬲又有咩為呢 ...
    <br>找d岩傾既傾好過啦 , 係咪 ?

• jocjooc
    <br>
    <br>妳好似未答我妳幾大喎

• chi_lee
    <br>57 threads chi_lee replied @ 2009-12-18 9:16 pm
    <br>
    <br>我都好保護自己,一黎屋企人我唔多滿意佢地二黎我一向唔多善交友我認為朋友唔駛多好既一個半個都夠但我識左10幾年既我認為一個夠既好朋友都出賣我之後我地宜家變得好少同人交心有時岩既即食交化都ok反正幾30幾歲啦仲慢慢同人交心健立友誼咩
    <br>
    <br>我都唔多朋友架,乜都講GE都系得2個1個拍左託少見左,1個男仔都KEEP住3日唔埋2日就去食飯,真系好GE FD 1兩個夠,但有時出黎做野,真系唔識多D人又唔得

• 咁妳同埋囡囡住呀?

• chi9sin
    <br>13 threads chi9sin replied @ 2009-12-18 9:19 pm
    <br>
    <br>金魚叔即係鹹濕佬, 係打理女女架
    <br>
    <br>
    <br>=_____________________________="

• kill time i think that's why we all here ?
    <br>
    <br>so why u come sex board ? just wonder

• hatabo replied @ 2009-12-18 9:19 pm
    <br>
    <br>haa.ha..算把啦,為左呢d人你咁嬲又有咩為呢 ...
    <br>找d岩傾既傾好過啦 , 係咪 ?
    <br>
    <br>我EQ都算好高下架啦=__="佢唱我我都唔打反去鬧佢,因為我知同呢D人講多都曬氣,

• 阿yin replied @ 2009-12-18 9:21 pm
    <br>
    <br>咁妳同埋囡囡住呀?
    <br>
    <br>??唔明?

• here ? jocjooc ?

• 其實我份工係要識多d人架但我都係一樣做完野就算唔岩傾既唔會搞關係
    <br>我已經好少主動約人食飯啦除左想見既女人之外我都覺得我性格唔應該下下對人要求咁高但無計成長令我變成咁明知我既態度係社會係難生存但我都無諗住改多數人都自思架啦俾你遇到一d都唔奇所以平常心對裡d人算

• jocjooc
    <br>
    <br>打錯...咁妳自己一個住邊咖?我就住元朗邨屋

• pitar replied @ 2009-12-18 9:22 pm
    <br>
    <br>kill time i think that's why we all here ?
    <br>
    <br>so why u come sex board ? just wonder
    <br>
    <br>
    <br>JUST HAVE FUN , SEX BOARD NOT ALL ALL ALL TALK SEX

• <br>
    <br>阿yin
    <br>52 threads 阿yin replied @ 2009-12-18 9:25 pm
    <br>
    <br>jocjooc
    <br>
    <br>打錯...咁妳自己一個住邊咖?我就住元朗邨屋
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我係,

• 妳又係住元朗定係邨屋呢請問?

• chi_lee replied @ 2009-12-18 9:25 pm
    <br>
    <br>其實我份工係要識多d人架但我都係一樣做完野就算唔岩傾既唔會搞關係
    <br>我已經好少主動約人食飯啦除左想見既女人之外我都覺得我性格唔應該下下對人要求咁高但無計成長令我變成咁明知我既態度係社會係難生存但我都無諗住改多數人都自思架啦俾你遇到一d都唔奇所以平常心對裡d人算
    <br>
    <br>
    <br>我有時見客都有同D客打好關係啦,但我都真系好懶同人打交道果D,

• 阿yin replied @ 2009-12-18 9:27 pm
    <br>
    <br>妳又係住元朗定係邨屋呢請問?
    <br>
    <br>我住尖沙嘴

• jocjooc
    <br>
    <br>oic...咁妳係一個著suit既辦公室女性?

• 嘩,,,尖咀,,,,貴地方wo ... jocjooc !!

Log in to reply