想搵sl, 不過唔會有sex 架喎, 唔知有無人apply 呢 ?

• 其 實 要 上 黎 識 朋 友 傾 下

真 係 一 d 都 唔 難

• 都係諗住識Friends架咋,成日傾傾下就吾見左人…

..........................................

隨緣啦,有時又未必關你事,因為太多狗公另到D女仔好有介心,所以無計,不過只要你既出發點係正確既咁想識下朋友都唔咁難既啫.

• 其實我同你既意思差唔多,但你之前係講緊搵SL而唔係話搵朋友嘛,如果係講朋友既我可以好大聲咁講我係網上識好多而且都重有聯絡,重係好熟個隻添.

當然SL都唔一定話要好靚(我亦知無咩機會,起嘛我無)但都起嘛自己接受得到,覺得吸引到自己都會做到SL架係咪.

=================================

請教SL同朋友,在你心中有何大分別?

• 請教SL同朋友,在你心中有何大分別?

..............................

咁我請問你情人同朋友係有咩分別呢?如果你覺得一樣既咁我就唔識點答你LU.

唔好介意,我只係討論唔係話想做咩,如果有咩得罪我先講聲SORRY.

• loverG replied @ 2009-11-04 4:51 pm

live_me
    做朋友無問題, 不過都係果句, 係度傾下計先啦

-------------------------
    但係做野忙唔可以成日留言~sorry~
    妳今日著褲定裙呀?^^

• 點解咁POST好似變左我係樓主咁既,LOVERG妳係邊呀?

• 咁我請問你情人同朋友係有咩分別呢?如果你覺得一樣既咁我就唔識點答你LU.

唔好介意,我只係討論唔係話想做咩,如果有咩得罪我先講聲SORRY.

===================================

唔好意思, 你無咩得罪我, 我只係想請教...

情人同朋友有咩分別!?無,當其中一者有困難, 都一樣令人難過!

• 其實識朋友就好易, 不過識到啱傾既, 都有d 難度架

要搵sl 就好難, 而且我搵既sl 仲要係無sex 喎, 就仲難

• 我對朋友初初就個個都係一樣,但之後就慢慢就會分成係自己,熟朋友,一般朋友,走肉朋友呀咁.

• oldtony replied @ 2009-11-04 5:12 pm

都係諗住識Friends架咋,成日傾傾下就吾見左人…

=================

你指係thread 唔見左人, 定係msn 先 ? 如果係係thread 咁有時人地忙就未必會上黎架啦

• 都無咩人,我都係時候走LU,有時間再傾過吖,BYE.

• loverG replied @ 2009-11-04 5:25 pm

其實識朋友就好易, 不過識到啱傾既, 都有d 難度架
    要搵sl 就好難, 而且我搵既sl 仲要係無sex 喎, 就仲難

----------------
    咁妳平時鍾意做d咩ga?

• hi

• KenT replied @ 2009-11-04 5:24 pm

唔好意思, 你無咩得罪我, 我只係想請教...

情人同朋友有咩分別!?無,當其中一者有困難, 都一樣令人難過!

===================

我諗你唔會一黎就諗人地有困難既, 而且分別係你地點相處唧, 我估你對住自己情人和對住朋友個feel 都會唔同啦, right ?

• 你指係thread 唔見左人, 定係msn 先 ? 如果係係thread 咁有時人地忙就未必會上黎架啦

=======================

哈,呢條thread,都無人有你MSN!

如果做到SL, 你會唔會out of control 架?

• 我吾靚仔又性無能,實keep得長,揀我啦

• 大雄07

有機會再傾啦, byebye

live_me

同fd 食飯, 飲野, 唱k , 上網咁囉

• 仲有我夠長情

• 你指係thread 唔見左人, 定係msn 先 ? 如果係係thread 咁有時人地忙就未必會上黎架啦

都未到MSN既地步就無左啦

• fat + old + ugly..for what ???

• 一 開 始 就 有 困 難

令 我 聯 想 到 借 錢

朋 友 , S L , 邊 一 個 關 係 都 好 .

千 萬 唔 好 有 錢 銀 瓜 葛

• for what replied @ 2009-11-04 5:38 pm

fat + old + ugly..for what ???

你 講 的 係 U F O

• KenT replied @ 2009-11-04 5:34 pm

哈,呢條thread,都無人有你MSN!

如果做到SL, 你會唔會out of control 架?

==================

硬係無人有啦, 講明傾下先架ma

到目前為止未試過out of control 喎, 做人sl 要知自己咩位既.

• loverG replied @ 2009-11-04 5:36 pm

live_me
    同fd 食飯, 飲野, 唱k , 上網咁囉

-----------------------------
    妳最鍾意食d咩呀?我最喜歡中菜~
    妳又唱邊個歌星最好呢~妳既飲歌係邊首呀?

• invisibleman replied @ 2009-11-04 5:35 pm

我吾靚仔又性無能,實keep得長,揀我啦

=====================

祗係呢d , 唔夠架喎, 因為最重要係大家啱傾, 啱feel ar ma

• Yes

做 人 最 緊 要 知 自 己 咩 位 置

只 要 唔 過 界

一 切 都 好 應 付

• 硬係無人有啦, 講明傾下先架ma

到目前為止未試過out of control 喎, 做人sl 要知自己咩位既.

===================================

叻女!

近排唔開心呀?

• 其實女仔鐘意男仔同佢傾D乜呢…?

• oldtony replied @ 2009-11-04 5:38 pm

=================

咁你又慘d 喎, 會唔會係你太悶喇 ( 個人意見, 希望唔好介意 )

不過既然未到msn 就無左, 即係大家唔match 啦, 算啦, 再搵, good luck

• oldtony replied @ 2009-11-04 5:38 pm

咁 即 係 對 方 覺 得 你 唔 岩 佢

好 過 拖 拖 拉 拉 HOLD 住 你

• 甘你有乜要求?

• loverG replied @ 2009-11-04 5:47 pm

--------------------------------------
    點解妳要咁緊張msn既?傾唔到咪唔應/delete/block囉~好方便^^

• ndsl

唔該曬喎, 咁都俾你諗到, 俾個A 你....哈哈

live_me

我好多樣都鐘意食, 我係比較為食既人, 所以好食就得架喇

唱k 就無咩特定, 因為我唔多唱 ( 我5音不全, 唔好嚇親人) , 我聽歌多..

• 我自己就好鹹濕,又多情,所以先會上黎搵

• 下!loverg,我仲諗同你唱潻

• loverG replied @ 2009-11-04 5:51 pm

ndsl

唔該曬喎, 咁都俾你諗到, 俾個A 你....哈哈

d A 係 唔 係 好 似 惠 康 印 花 咁

儲 埋 黎 換 野 ?

• loverG replied @ 2009-11-04 5:51 pm

live_me
    我好多樣都鐘意食, 我係比較為食既人, 所以好食就得架喇
    唱k 就無咩特定, 因為我唔多唱 ( 我5音不全, 唔好嚇親人) , 我聽歌多..

--------------------------------
    妳咁為食,妳都唔肥咁叻既~我都唔肥的~
    咁妳賞面聽我的歌嗎?

• 咁你又慘d 喎, 會唔會係你太悶喇 ( 個人意見, 希望唔好介意 )

不過既然未到msn 就無左, 即係大家唔match 啦, 算啦, 再搵, good luck

係卦…個人吾悶都吾使對住件死物搵Friend啦…

• live_me

又唔係緊唔緊張msn既, 不過add 左無計傾既, 又add 黎做咩唧

而且你唔見, 有d 人會post 人msn 出黎咩, 都係小心d 好

• 咁你又慘d 喎, 會唔會係你太悶喇 ( 個人意見, 希望唔好介意 )

• loverG replied @ 2009-11-04 5:59 pm

live_me
    又唔係緊唔緊張msn既, 不過add 左無計傾既, 又add 黎做咩唧
    而且你唔見, 有d 人會post 人msn 出黎咩, 都係小心d 好

-----------------------
    點解d人要咁玩人~識朋友妳情我願....
    咁妳add我傾方便d嘛~打字快好多~

• invisibleman

咁你上黎搵咩先, 如果你係好鹹濕, 可能會失望架喎

ndsl

儲左先囉, 至於換野....嘻嘻....可以諗下既...

live_me

我為食, 所以肥囉

oldtony

又唔一定既, 個人悶唔悶都可以上黎識朋友架

• loverG replied @ 2009-11-04 6:04 pm

live_me
    我為食, 所以肥囉

-----------------------------
    咁妳身上邊到最肥呀?上圍/下圍?^^
    哈~

• loverG replied @ 2009-11-04 6:04 pm

ndsl

儲左先囉, 至於換野....嘻嘻....可以諗下既...

咁 我 努 力 儲 多 d 先

見 你 講 你 "好 食"

咁 你 會 唔 會 成 日 帶 SL 去 食 唔 同 的 野 ?

• live_me

基本上我係一個圓筒黎架喎

ndsl

咁無話邊個帶邊個既, 如果我sl 可以帶我搵好食既野食就最好啦, 如果唔係都希望佢會陪我四圍去食野囉

• loverG  replied @ 2009-11-04 6:14 pm

live_me

令 我 想 起 一 個 廁 紙 筒 哈 哈 哈 哈 哈

ndsl
    咁無話邊個帶邊個既, 如果我sl 可以帶我搵好食既野食就最好啦, 如果唔係都希望佢會陪我四圍去食野囉

兩 個 人 一 齊 食 野 真 係 好 開 心 的 事
    仲 要 份 量 唔 好 太 多
    有 時 要 爭 下 先 開 心 的

• loverG replied @ 2009-11-04 6:14 pm

live_me

----------------------------------
    我最鍾意圓筒~好攬、好玩、又好(筒)~
    一次過滿足哂三個願望^^

• loverG ,

我帶妳食呀~我覺得尖沙咀帝苑酒店d自助餐最好食~
    有食過嗎?^^

• HI ALL

Log in to reply