求助~ 天蠍男是怎樣的?

• 因為佢而家好似避開我咁..

• Borbor, 妳返到嚟要首先打個招呼,先至知道我係唔係到家嘛真係。妳隔上一次都有起碼五個鐘頭。

• 幫幫我啦醫神...

• 呢0的三分講星座, 七分講運水架喎~~~

睇佢個款, 到現時為止認該對你都... 你明架啦

• 妳合乜野資格?

• Jack, 幫幫我..

• 哦!妳心裡只想佢幫妳,咁,我都係走喇!

• 可以試下主動少少, 但係又唔好太過介懷你同佢之間發生過0既事, 對住佢要表現平常心, 你明唔明我想講乜?

• Jack replied @ 2009-10-22 11:15 pm

哦!妳心裡只想佢幫妳,咁,我都係走喇!

............................. 你口中0既佢, 唔會係講我掛

• 其實佢係咪覺得妳唔夠吸引力?

• 版主你就充份發揮你月亮人馬, 金星雙子0既本色啦~~~ 你有潛質

• 醫神 : 認該對我都乜? 唔明.. :(

Jack : 你話天蠍男鍾意賢淑,又有少少嘢性嘛

• 我0既意思係話佢唔係真係鐘意得你咁緊要, 明唔明

• 月亮人馬, 金星雙子0既本色.. 即係乜?

• easonfan replied @ 2009-10-22 11:21 pm

我0既意思係話佢唔係真係鐘意得你咁緊要, 明唔明

明啦... :(

• 版主:

老實講,而家 d 人同以前好唔同。我係天蠍座,雖然初初同一個女仔相處係會又講感覺又講外貌身材,但係我自己就保守少少,親熱係我嘅界線,唔會隨便發生其他關係。所以我要對一個

女孩子產生好想留她在身邊的感覺,我才會去進一步有行動。

• Jack replied @ 2009-10-22 11:17 pm

其實佢係咪覺得妳唔夠吸引力?

唔知呀... 不過佢成日眼定定望住我, 我望番佢就即刻望開.

• 我上面個回覆好似同醫神提供嘅有相輔相成作用,好似好吻合。

• Jack, 你幾大?

• 人馬座0既特色: 不拘小節, 爽朗, 好動, 活潑, 陽光氣息.

雙子座0既特色: 聰明, 世故, 面面俱圓.

• 又即刻望開?

• 即係佢只係玩玩下心態?

• 你唔好咁敏感啦~~ 少少事都攪到你咁神經, 你點做大事呀

• Borbor, 邊度幾大?

妳又幾大?

• 我好明白巨蟹0既膽小同怯場, 加上安全感不足.

但你要有自信.

一個女人, 唔一定要樣靚, 但一定要有自信.

• Jack replied @ 2009-10-22 11:30 pm

又即刻望開?

即係我睇TV, 眼角留意到佢眼定定望住我, 我轉個頭望番佢就即刻望第二度

• 其實我覺得佢唔認真,同唔係太鍾意妳,唔認真係因為佢又會錫妳,唔係太鍾意妳係因為佢冇進一步行動。

• easonfan replied @ 2009-10-22 11:32 pm

我好明白巨蟹0既膽小同怯場, 加上安全感不足.

但你要有自信.

一個女人, 唔一定要樣靚, 但一定要有自信.

我自信真係冇...

• 佢係咪真天蠍架?

• WHAT ARE HIS BDAY MONTH AND DAY

• Jack replied @ 2009-10-22 11:34 pm

其實我覺得佢唔認真,同唔係太鍾意妳,唔認真係因為佢又會錫妳,唔係太鍾意妳係因為佢冇進一步行動。

嗯...我都覺得..

• 我10月28

唔該

• 十一月一日

• kshing replied @ 2009-10-22 11:39 pm

我10月28

唔該

哥哥仔, 呢0的要開星盤架喎~~

但我無架餐喎~~

• 咁多野架咩?

• borbor replied @ 2009-10-22 11:40 pm

十一月一日

咁真係天蠍人.... 太陽天蠍.... 我知喇~~~~因為金星係人馬, 所以又會比天蠍差少少

我男朋友係太陽人馬, 但佢金星係天蠍, 所以佢比其他人馬會痴身同痴心少少

• kshing replied @ 2009-10-22 11:42 pm

咁多野架咩?

一個人唔會只得一個星座

• 咁上網check個d 準唔準架?

• 成哥

你可以試下

我記得之前有個台灣網站, OK的, 查曬你最基本0個五個星座, 不過個網址已經死左架喇依家.

你依家係網上如要查月亮星座, 咁你要輸入埋你個出生時間, 因為想準確, 要用埋出生時間

• 咁就唔洗啦 俾人落咒咪大件事

• Borbor,

舉個例:我以前廿五歲嗰陣識咗個女仔,由於大家同一間中學教書,係同事。但係初初都係聽高年級學生提起佢,但後來先至親身同佢傾計交流,同佢個家政科女仔同事去下商場逛,搵家

政科用材料。慢慢便再增加好感,我冇狂追個女仔,但自然咁開始左。(佢有男友),當年就

係我小小天蠍座嘅特色神秘感同活力吸引到佢。

• easonfan replied @ 2009-10-22 11:42 pm

borbor replied @ 2009-10-22 11:40 pm

十一月一日

咁真係天蠍人.... 太陽天蠍.... 我知喇~~~~因為金星係人馬, 所以又會比天蠍差少少

我男朋友係太陽人馬, 但佢金星係天蠍, 所以佢比其他人馬會痴身同痴心少少

佢唔口花, 平時會主動話我知佢做過乜, 但有時會講D曖昧野, 好似會話幾忙都想收到我message, 或者讚下我.. 但每次講完D曖昧野佢都會即刻話忙, 話遲D再講, 係咪怕羞?

• 雖然識左佢之後,自己有時係屋企諗起佢,我都有打飛機(好正常嘅生理反應)

但我同佢一直以感情做主,亦只係止於擁抱親熱。

我想說明:如果我對一個女孩子有真正感覺,我會有行動!

• 我覺得佢唔係怕醜, 係閃縮。

• borbor replied @ 2009-10-22 11:54 pm

easonfan replied @ 2009-10-22 11:42 pm

borbor replied @ 2009-10-22 11:40 pm

十一月一日

咁真係天蠍人.... 太陽天蠍.... 我知喇因為金星係人馬, 所以又會比天蠍差少少

佢唔口花, 平時會主動話我知佢做過乜, 但有時會講D曖昧野, 好似會話幾忙都想收到我message, 或者讚下我.. 但每次講完D曖昧野佢都會即刻話忙, 話遲D再講, 係咪怕羞?

人馬座唔一定口花架喎~ 你唔好誤會喎

人馬座0既人係, 佢未知自己0既目標0既時候, 佢支箭未指向你0既時候, 佢係對你會好含糊架喎
    ~ 就好似你依家咁

• 同埋, 人馬座係出左名對朋友好熱情0既星座, 而且仲係一個好易令人對佢誤會0既星座.

所以究竟係咪你所講0既怕醜呢??? 咁就真係唔知喇

• Jack replied @ 2009-10-22 11:50 pm

Borbor,

舉個例:我以前廿五歲嗰陣識咗個女仔,由於大家同一間中學教書,係同事。但係初初都係聽高年級學生提起佢,但後來先至親身同佢傾計交流,同佢個家政科女仔同事去下商場逛,搵家

政科用材料。慢慢便再增加好感,我冇狂追個女仔,但自然咁開始左。(佢有男友),當年就

係我小小天蠍座嘅特色神秘感同活力吸引到佢。

我明果種感覺, 但佢好似唔多想進步... 每次見面佢都好似好欣償我, 但之後就唔見人幾日, 而我又係唔會主動連絡, 所以停左係度..

• borbor replied @ 2009-10-23 12:00 am

Jack replied @ 2009-10-22 11:50 pm

Borbor,

舉個例:我以前廿五歲�M陣識�W個女仔,由於大家同一間中學教書,係同事。但係初初都係聽高年級學生提起佢,但後來先至親身同佢傾計交流,同佢個家政科女仔同事去下商場逛,搵家

係我小小天蠍座�N特色神秘感同活力吸引到佢。

我明果種感覺, 但佢好似唔多想進步... 每次見面佢都好似好欣償我, 但之後就唔見人幾日, 而我又係唔會主動連絡, 所以停左係度..

幾乎一百個巴仙肯定, 係金星人馬0既效力作怪

• easonfan replied @ 2009-10-23 12:00 am

同埋, 人馬座係出左名對朋友好熱情0既星座, 而且仲係一個好易令人對佢誤會0既星座.

所以究竟係咪你所講0既怕醜呢??? 咁就真係唔知喇

我諗... 可能係我表錯情...

• 你想attract佢, 咁你咪主動少少, 唔好咁含蓄, 爽朗0的, 陽光氣息0的0羅

Log in to reply