Oasis Island 第5輯

• 好, 等我帮吓mabel 先!

• 加倫子 replied @ 2009-10-14 11:31 pm

金魚塚 replied @ 2009-10-14 6:18 pm

恭喜你終於識路返歸!

>>>>>>>金魚你夠竟用左咩方法呢, 引領佢回來架, 點燈定係拋左個西瓜出去呀.

>>>>>要破埋地獄先知定!!

• 點解root sir sir 要 差�p多哈佬喂先現身, 莫非.......下次係清明......??!!

• root sir sir, 唔好扮曬嘢喎, 快啲放細s出黎同我哋玩, 你去幫手餵奶先la

• 我有病架, 係亂嗡24, 多多見諒, haha.....

• 菲~~菲 replied @ 2009-10-15 11:31 pm

>>>>>>>醫生話要佢另外隻腳都要換埋機械腳囉, 佢死都唔製, 米攪到依家唔生唔死囉

<==其實佢吾只隻腳有事, 佢隻眼都有事, 佢吾識分顏色 (即係有色盲), 有2人可以做証嫁...^0^

<===dotdot : 吾記得scan個pantone上fb比你睇吓潻...呵呵))

>>>><咒怨 II>

• 好耐冇食元氣, 依家食返又好似好食咗, 因為有我最鍾意既魚魚魚魚魚, 池鱼�苀蔽o甘魚劍鱼腩, 我又食食食食食la, 不過我估都儲唔到印花換會員卡架la!

• ondotdot replied @ 2009-10-17 4:45 pm

好耐冇食元氣, 依家食返又好似好食咗, 因為有我最鍾意既魚魚魚魚魚, 池鱼�苀蔽o甘魚劍鱼腩, 我又食食食食食la, 不過我估都儲唔到印花換會員卡架la!

<<< 我都係好耐無去元氣度食, 點知上個禮拜放工後同朋友去左近太子, 面向彌敦道落地爐果間度食, 點知一食... 真係好好好食呀! 好食過 TW & TST 果D... 仲好食過家樂果間X添呀 (一時唔記得左個名 :P)

• 加倫

早幾日睇左 OP 哈佬喂既相喇^^ 真係唔雞曬你啊! 你影得好靚呀! 我一路睇都一路笑^^ 都玩得幾開心呢~ 不過真係好支力 :p 好在後尾無咁驚咋 :P 如果唔係真係... side 左呢...

• 雪雪你好呀, 哈佬喂好冇玩呀, 我仲未厭架, 今年我冇得玩, 出年都要去!

• silentsnow replied @ 2009-10-17 5:02 pm

ondotdot replied @ 2009-10-17 4:45 pm

好耐冇食元氣, 依家食返又好似好食咗, 因為有我最鍾意既魚魚魚魚魚, 池鱼�苀蔽o甘魚劍鱼腩, 我又食食食食食la, 不過我估都儲唔到印花換會員卡架la!

<<< 我都係好耐無去元氣度食, 點知上個禮拜放工後同朋友去左近太子, 面向彌敦道落地爐果間度食, 點知一食... 真係好好好食呀! 好食過 TW & TST 果D... 仲好食過家樂果間X添呀 (一

>>>>>haha, 你都覺得吖, 佢之前比美心收購咗係差啲呀, 但依家又ok喎, �p過啲豉油鹹咗啲尼!

• 天空之鏡人間天堂(片段無特別加工)

>>>>去到尼度就好la, (嫌悶可以中間開始睇)

• dotdot

你好啊! 好耐無見喇! 幾時出黎反下咁呀^^

我都係第一次去哈佬喂咋 :p 我好鬼驚 "計" 架! 今年都係諗住"括"左出去... 去左先算囉~ 玩頭兩間計屋都仲係好驚架.. 好彩後尾玩下玩下就無咁驚喇^^

你點解唔同我地一齊去玩呀?

• 雪雪

haha, 你依家玩大咗個膽, 出年唔驚la, 一齊再玩過囉!
    我本來都去架, 對腳唔聽使咯, 玩唔到, 唔知幾時至可以做個健全既人呀!

• 與其在這裡寫BLOG,不如來這網站睇下啦!
    寫BLOG都可以賺錢的

http://www.skyfa.com/9to6/a/invitation/reg

多多指教!!!

• ondotdot replied @ 2009-10-17 3:56 pm

加倫子 replied @ 2009-10-14 11:20 pm

ondotdot replied @ 2009-10-14 10:49 am

mabel, 燒完未呀? 死la 係咪要恭喜你發得出尼

>>>>>>>其實尋日我都發緊燒, 不過我冇同你地講. 一路睇戲一路又熱又凍, 連最尾個故仔好好笑我都笑唔出.

>>>>艾也, 早知叫你隔離果個攬住你la, 等你出身汗, 之後就......唔會咁快攞$50出黎買Q旁la, kakkka....

>>>>>係啦, 証明你地幾唔care我, 我發緊燒你地都唔人知.

• ondotdot replied @ 2009-10-17 4:11 pm

加倫子 replied @ 2009-10-14 11:31 pm

金魚塚 replied @ 2009-10-14 6:18 pm

恭喜你終於識路返歸!

>>>>>>>金魚你夠竟用左咩方法呢, 引領佢回來架, 點燈定係拋左個西瓜出去呀.

>>>>>要破埋地獄先知定!!

>>>>>>你識破地獄就早d出聲啦, 唔洗佢咁慘係出面游左7749日先返到黎

• ondotdot replied @ 2009-10-17 4:16 pm

我有病架, 係亂嗡24, 多多見諒, haha.....

>>>>>>>>>>係人都知啦, 唔好再係度買廣告. 阿慧敏都講過啦佢十個aunt 都6個都有啦, 及早治療會好快無事, 仍然都係一個正常人. wkakkakakka

• silentsnow replied @ 2009-10-17 5:02 pm

ondotdot replied @ 2009-10-17 4:45 pm

<<< 我都係好耐無去元氣度食, 點知上個禮拜放工後同朋友去左近太子, 面向彌敦道落地爐果間度食, 點知一食... 真係好好好食呀! 好食過 TW & TST 果D... 仲好食過家樂果間X添呀 (一時唔記得左個名 :P)

乜會間間唔同味概咩?

• silentsnow replied @ 2009-10-17 5:05 pm

加倫

早幾日睇左 OP 哈佬喂既相喇^^ 真係唔雞曬你啊! 你影得好靚呀! 我一路睇都一路笑^^ 都玩得幾開心呢~ 不過真係好支力 :p 好在後尾無咁驚咋 :P 如果唔係真係... side 左呢...

>>>>唔洗客氣, 其實真係要驚先好玩, 唔驚真係唔好玩, 後尾你地都唔識驚攪到我悶曬.

• gogohkgo replied @ 2009-10-17 5:49 pm

與其在這裡寫BLOG,不如來這網站睇下啦!
    寫BLOG都可以賺錢的

http://www.skyfa.com/9to6/a/invitation/reg

多多指教!!!

>>>>>>>>>>係真唔係真呀????

• 嘩, 我都中左呀, 好開心呀, 都係多謝倫子叫我去抽咋, 如果唔係我都唔知有咁旬既野, 唔該曬!!

恭喜你!你為「she critiques美容大賞2009」所作的投票讓你成為

2009-10-15的幸運兒之一,可獲贈以下禮品︰

1. SOFINA Alblanc 按摩卸妝乳 價值HK$$260

2. SOFINA Alblanc 深層淨膚皂 價值HK$$190

(包括專用皂盒)

3. Ellgy優姿水凝護手潤膚露及腳跟龜裂膏

價值HK$35

4. Hiruscar 喜療疤疤除疤o者喱 價值HK$158

• 我中呢個呀:

恭喜你!你為「she critiques美容大賞2009」所作的投票讓你成為

2009-10-14的幸運兒之一,可獲贈以下禮品︰

Dior美妍尊貴體驗套裝 價值HK$576

易纖諾24小時消脂纖飲蘋果綠茶+7包裝 價值HK$119

• 我中左SKII呀

• 金魚塚 replied @ 2009-10-17 11:11 pm

我中左SKII呀

me too 

仲搵左xx去拎

星期一到手

kekekeke

• 嘩你兩隻野就好啦, mabel 係咁對住你地份skii流曬口水呀

• 我都星期一叫courier去叻先

• 今日訓到4點幾先起身, 差d都唔想起, 不過有好多野未做, 例如: 洗衫呀, 落街買什貨, 問人借左部Wii, 裝左成個鐘先攪惦, 跟住肚餓食左半個moon cake, 到8點幾煮左個出丁+加菜, 再上下網打下game, 再去同部will玩左一身汗, 咁又過左一日. 真係浪費青春, 我真係要好好再按排下我概寶貴概光陰先. 唔可以再係咁概. 你地話係米.

• HELLO ))) 我返來啦 )))

wahaha--------------------------------

• 加倫子 replied @ 2009-10-18 12:48 am

今日訓到4點幾先起身, 差d都唔想起, 不過有好多野未做, 例如: 洗衫呀, 落街買什貨, 問人借左部Wii, 裝左成個鐘先攪惦, 跟住肚餓食左半個moon cake, 到8點幾煮左個出丁+加菜, 再上下網打下game, 再去同部will玩左一身汗, 咁又過左一日. 真係浪費青春, 我真係要好好再按排下我概寶貴概光陰先. 唔可以再係咁概. 你地話係米.

>有時relax 吓都好!

• 加倫

人梗係有d時間會浪費下架la

成日塞到密麻麻好辛苦架

• 雖然美寶抽唔到skII

但係佢中果d禮品對佢好實用bor

哈哈

• 我…我…係食左西瓜先至識路架

哈哈

• hello

• yeah...i remember my password la.

• hello everyone !!!!

• ondotdot replied @ 2009-10-17 4:14 pm

root sir sir, 唔好扮曬嘢喎, 快啲放細s出黎同我哋玩, 你去幫手餵奶先la

>> dot dot...how yr leg ? I am now only available at weekend. Cause i need to take care my bb. wuwuwuwuw...... very busy.

• 湊b唔係好好玩咩??

睇住佢一日一長大好開心架嘛^^

• hello

by 細S

welcome back ar 細s)))

• 5條大佬通屎坑番黎喇

• adalok replied @ 2009-10-18 9:56 pm

加倫子 replied @ 2009-10-18 12:48 am

今日訓到4點幾先起身, 差d都唔想起, 不過有好多野未做, 例如: 洗衫呀, 落街買什貨, 問人借左部Wii, 裝左成個鐘先攪惦, 跟住肚餓食左半個moon cake, 到8點幾煮左個出丁+加菜, 再上下網打下game, 再去同部will玩左一身汗, 咁又過左一日. 真係浪費青春, 我真係要好好再按排下我概寶貴概光陰先. 唔可以再係咁概. 你地話係米.

>有時relax 吓都好!

>>>>>>>>>>係呀, 都re左兩日攪到尋日都唔知係星期幾, 諗左好耐原來係星期日, 即係今日要返工, 原來唔做野d時間係白白浪費左, 早知出去反下, 不過又未好番所以都係死係屋企.

• root_sir_sir replied @ 2009-10-18 11:19 pm

加倫

人梗係有d時間會浪費下架la

成日塞到密麻麻好辛苦架

>>>>>>>>hey我係一個唔停得概人黎, 一停左落黎我會好辛苦, 好似呢排病左咩都做唔到去唔到, 攪到好似成個世界靜到無曬聲咁, 好得人驚呀.

• root_sir_sir replied @ 2009-10-18 11:34 pm

雖然美寶抽唔到skII

但係佢中果d禮品對佢好實用bor

哈哈

>>>>>>>麻煩你都用你account抽下, 幫下手睇下有冇sKII

• 細S replied @ 2009-10-19 4:25 pm

yeah...i remember my password la.

>>>>>>咁重唔快D去抽獎

• 細S replied @ 2009-10-19 4:28 pm

ondotdot replied @ 2009-10-17 4:14 pm

root sir sir, 唔好扮曬嘢喎, 快啲放細s出黎同我哋玩, 你去幫手餵奶先la

>> dot dot...how yr leg ? I am now only available at weekend. Cause i need to take care my bb. wuwuwuwuw...... very busy.

>>>>>>>無計啦, 你要做好呢份工

• tree1201 replied @ 2009-10-19 4:44 pm

湊b唔係好好玩咩??

睇住佢一日一長大好開心架嘛^^

>>>>>>係啦, 下年今日佢已經識行識寸人都唔定LU

• 加倫子

Take care !

• 喂喂, 你都好野 識搵到路返黎, 你都TAKE CARE啦, 唔好成日掛住做野呀. 你好耐都無出過黎見我地喇

• 從未有抽獎運的我竟然都中左, 真開心 wakakakakaka

• 我今次記得check啦...我都中咗喎...

1. SOFINA Alblanc 按摩卸妝乳 價值HK$$260

2. SOFINA Alblanc 深層淨膚皂 價值HK$$190 (包括專用皂盒)

3. Ellgy優姿水凝護手潤膚露及腳跟龜裂膏 價值HK$35

4. Hiruscar 喜療疤疤除疤o者喱 價值HK$158

Log in to reply