Oasis Island 第5輯

• 多得金魚姐姐提點我先知道搬左屋

• 金魚姐姐我返來咯

• 落聿先

• 咩姐姐呀!!!!!

叫到老曬

• 終於返到黎喇

by root_sir_sir

Welcome BACK)))

• 美寶好多日無窒你所以好悶添,唯有同個仔同老婆玩

車....好巴閉咩?知你有老婆仔仔陪你玩啦....

最衰係你啦...仲唔介紹好男仔俾我,等我都可以有男朋友仔陪我玩麻:p

• 美寶

記得帶佢去消案呀^^

• 噹噹噹,夜欄人靜.......

• 美寶你都係自己努力d la,唔好再諗住靠我喇,你唔等得架喇

• 我驚美寶佢會溶左我多過帶我去消案喎

佢最叻就係"恰"我架喇

• 老婆唔記得左個password,

近排都上唔到黎添

• 幾時又可以去黎嘆個下午茶或者lunch呢

• root_sir_sir replied @ 2009-10-14 10:52 pm

我驚美寶佢會溶左我多過帶我去消案喎
    佢最叻就係"恰"我架喇

佢溶左你之後
    帶埋你D溶液去消案
    都一樣啫
    XD

• 閃1u……

• 嘩金魚姐姐你咁變態呀

不如整人肉雞包仔喇

仲可以餵金魚添

• GOOdNiGHT

• 我真係唔食呀
    容乜易食完好似你咁痴痴呆呆唔識返屋企架?!

((@_@))

• 放學回來等飲藥加頭乾. hahhaha

• ondotdot replied @ 2009-10-14 10:41 am

加倫子 replied @ 2009-10-07 8:23 pm

tree1201 replied @ 2009-10-07 1:50 pm

加倫子 replied @ 2009-10-06 9:45 pm

ondotdot replied @ 2009-10-06 3:10 pm

>>>>下次我幫你湊女, 你去玩la, haha

>>>>>>>嘩, 係真唔係真呀? 樹樹交比佢啦, 佢屋企又有狗玩, 又有好多野食架

最慘就係樹枝唔係個個跟呢
    有時連婆婆都唔跟架

>>>>>>>>>>咁真係幫唔到你, 我地個護士姐姐屋企多野玩又多野食, 我都好想佢湊下我

>>>>如果我湊你一定攞騰條'fit fit fit '你

>>>>>>>嘩, 你睇你幾暴力呀, 郁下都打人, 唔怪之得你兩隻腳都壞曬啦.hahhaha

• ondotdot replied @ 2009-10-14 10:49 am

mabel, 燒完未呀? 死la 係咪要恭喜你發得出尼

>>>>>>>其實尋日我都發緊燒, 不過我冇同你地講. 一路睇戲一路又熱又凍, 連最尾個故仔好好笑我都笑唔出.

• mabel replied @ 2009-10-14 11:42 am

by ondotdot

燒完啦~~~但塊面又瘦咗啦:(
    我呢排都瞓得好差,一瞓唔好我塊面就瘦啦...wuwuwuwu...有咩方法瘦身唔瘦面呢?

>>>>>>>有咩方法瘦個頭架, 早排又比人笑我頭大, 重要係岩岩識, 我同佢講我知已都知唔洗你提我概,

• mabel replied @ 2009-10-14 4:35 pm

dotdot, 你隻腳點呀?好番d未呀?

>>>唉, 痳麻, 有心!
    by ondotdot

aiya...咁論盡呀?覆診時醫生點講呀?

>>>>>>>醫生話要佢另外隻腳都要換埋機械腳囉, 佢死都唔製, 米攪到依家唔生唔死囉

• mabel replied @ 2009-10-14 4:36 pm

唉。。。。
    你地有所不知喇
    果日去op連傻4都話”e樹姐...好似...” 肥丫麻

>>>>佢果日short咗la, 佢仲話我唔同咗樣添呀!
    by ondotdot

哼!佢話分唔到我同亞天照呀:(

>>>>>>>佢冇野好講啫, 講黎講去都係呢個話題, 你話下佢, 可唔可以講d新d架. 一係你又講番佢d舊聞玩番佢囉, 呢例如佢同呀邊個邊個果d呢, 成機挿番佢一刀囉. wkkakakka

• root_sir_sir replied @ 2009-10-14 6:06 pm

終於返到黎喇

>>>>>你無野話, 出門都唔帶指南針, 攪到錯曬方向, 行黎行去都番唔到黎. 睇時點教你個仔呀

• 金魚塚 replied @ 2009-10-14 6:18 pm

恭喜你終於識路返歸!

>>>>>>>金魚你夠竟用左咩方法呢, 引領佢回來架, 點燈定係拋左個西瓜出去呀.

• root_sir_sir replied @ 2009-10-14 10:52 pm

我驚美寶佢會溶左我多過帶我去消案喎
    佢最叻就係"恰"我架喇

>>>>>>>佢"恰"到你真係世界十大奇案啦wkkakkaa

• root_sir_sir replied @ 2009-10-14 10:55 pm

老婆唔記得左個password,
    近排都上唔到黎添

>>>>>>你兩個用埋一個account米得囉, hehhe都2合一左啦你地

• root_sir_sir replied @ 2009-10-14 10:58 pm

幾時又可以去黎嘆個下午茶或者lunch呢

>>>>>>>>我驚你個仔投訴咋, 你地出黎掛住食野同8野都唔理佢仔.

• 加倫子 replied @ 2009-10-14 11:16 pm

放學回來等飲藥加頭乾. hahhaha

你睇中E呀?

• 加倫子 replied @ 2009-10-14 11:31 pm

>>>>>金魚你夠竟用左咩方法呢, 引領佢回來架, 點燈定係拋左個西瓜出去呀

唔係我呀
    係美寶係舊屋留底腳印咋

• 又可能係。。。。。 留底麵包碎都未定。。。。

• have a look

• mabel replied @ 2009-10-14 4:37 pm

weiwei....輸死島又有staff sales啦...anyone interest?

-----------

會有咩買呢?

• 唉。。。。

你地有所不知喇

<==睇嚟上次去吾到水上樂圓對佢的打擊都好大喎..個人short埋潻

• 放學回來等飲藥加頭乾. hahhaha

<==你咁夜飲藥吾好嫁..

• >>>>>>>>>>咁真係幫唔到你, 我地個護士姐姐屋企多野玩又多野食, 我都好想佢湊下我

>>>>>>>嘩, 你睇你幾暴力呀, 郁下都打人, 唔怪之得你兩隻腳都壞曬啦.hahhaha

<===哈 哈哈哈哈哈)))))))

• >>>>>>>佢冇野好講啫, 講黎講去都係呢個話題, 你話下佢, 可唔可以講d新d架. 一係你又講番佢d舊聞玩番佢囉, 呢例如佢同呀邊個邊個果d呢, 成機挿番佢一刀囉. wkkakakka

<==係萬箭穿心......死穴....即刻收聲.....^0^

• >>>>>>>醫生話要佢另外隻腳都要換埋機械腳囉, 佢死都唔製, 米攪到依家唔生唔死囉

<==其實佢吾只隻腳有事, 佢隻眼都有事, 佢吾識分顏色 (即係有色盲), 有2人可以做証嫁...^0^

<===dotdot : 吾記得scan個pantone上fb比你睇吓潻...呵呵))

• 阿妹,

輸死兔係一種可以令美寶變成另外一個物品丫咻

• 好快又返到青衣

• 唉…係令美寶變成另外一個人既魔術用品至真

• 唉…係令美寶變成另外一個人既魔術用品至真

針對friend,你咁講咩意思呀?我使靠旁門左道咩?:p

• 好好聽呀

氫氣球
    主唱: 蔡卓妍
    作曲: 張家誠
    填詞: 李峻一

不敢跟你投訴 我每天心底的惶恐
    不想給你電話 原是你聲線冷又凍
    若我那些煩惱絲剪去 能為你織成半匹布
    時常為念掛你 而磨蝕了體重

手中氫氣球要浮上半空 只因心頭很高
    可惜飛上上空 隨時自爆使你我亦痛
    若你太輕浮太想高飛 而難道我只能死心塌地
    如無力獨佔你 就試著放開你

微雨裡停在馬路口 輕輕一笑氣球放開手
    彼此都有了自由 不必擔心失去 最灑脫是沒擁有
    忘記你前路繼續走 衷心祝你暢遊全宇宙
    讓我的一切畏懼掛念浮上那雲層極厚

一起走過城市 常怕滿街小偷將你牽走
    很想裝作強者 然而自信心永遠未足夠
    若你太輕浮太想高飛 而難道我只能死心塌地
    如無力獨佔你 就試著放開你

微雨裡停在馬路口 輕輕一笑氣球放開手
    忘記你前路繼續走 衷心祝你暢遊全宇宙
    讓我的一切畏懼掛念浮上那雲外 飛走

微雨裡停在馬路口 天空海闊氣球要飛走
    談情說愛常沒法白手 拋得開我又再換個對手
    在這天找到勇氣以後 忘記你才是得救

• 菲~~菲 replied @ 2009-10-15 11:24 pm

唉。。。。
    你地有所不知喇

<==睇嚟上次去吾到水上樂圓對佢的打擊都好大喎..個人short埋潻

緊係啦, 無得去重要洩水喎

• 菲~~菲 replied @ 2009-10-15 11:27 pm

放學回來等飲藥加頭乾. hahhaha

<==你咁夜飲藥吾好嫁..

>>>>>>無辦法, 都市人, 時間大寶貴.

• root_sir_sir replied @ 2009-10-16 6:10 pm

唉…係令美寶變成另外一個人既魔術用品至真

>>>>>>>SKII先真, 快d幫幫手啦, 你填左唔要都益下我地啦. root sir

• 中左呀
    恭喜你!你為「she critiques美容大賞2009」所作的投票讓你成為
    2009-10-15的幸運兒之一,可獲贈以下禮品︰

1. SOFINA Alblanc 按摩卸妝乳 價值HK$$260
    2. SOFINA Alblanc 深層淨膚皂 價值HK$$190
    (包括專用皂盒)
    3. Ellgy優姿水凝護手潤膚露及腳跟龜裂膏
    價值HK$35
    4. Hiruscar 喜療疤疤除疤o者喱 價值HK$158

• 加倫子 replied @ 2009-10-14 11:20 pm

ondotdot replied @ 2009-10-14 10:49 am

>>>>>>>其實尋日我都發緊燒, 不過我冇同你地講. 一路睇戲一路又熱又凍, 連最尾個故仔好好笑我都笑唔出.

>>>>艾也, 早知叫你隔離果個攬住你la, 等你出身汗, 之後就......唔會咁快攞$50出黎買Q旁la, kakkka....

• 加倫子 replied @ 2009-10-14 11:18 pm

ondotdot replied @ 2009-10-14 10:41 am

加倫子 replied @ 2009-10-07 8:23 pm

tree1201 replied @ 2009-10-07 1:50 pm

加倫子 replied @ 2009-10-06 9:45 pm

ondotdot replied @ 2009-10-06 3:10 pm

>>>>下次我幫你湊女, 你去玩la, haha

>>>>>>>嘩, 係真唔係真呀? 樹樹交比佢啦, 佢屋企又有狗玩, 又有好多野食架

最慘就係樹枝唔係個個跟呢
    有時連婆婆都唔跟架

>>>>>>>>>>咁真係幫唔到你, 我地個護士姐姐屋企多野玩又多野食, 我都好想佢湊下我

>>>>>>>嘩, <咒怨 I >

• 加倫子 replied @ 2009-10-14 11:26 pm

mabel replied @ 2009-10-14 4:36 pm

唉。。。。
    你地有所不知喇

by ondotdot

哼!佢話分唔到我同亞天照呀:(

>>>>>>>佢冇野好講啫, 講黎講去都係呢個話題, 你話下佢, 可唔可以講d新d架. 一係你又講番佢d舊聞玩番佢囉, 呢例如佢同呀邊個邊個果d呢, 成機挿番佢一刀囉. wkkakakka

>>>>喂喂, 下次笑佢瘦到頭細身大啫!

Log in to reply