Oasis Island 第5輯

• tree1201 replied @ 2009-09-30 1:33 pm

午安

阿哥識唔識路呢^^

>>>>>>佢可能部手機又short左啦

• mabel replied @ 2009-09-30 1:41 pm

root sir sir,返來啦~返來啦~跟大隊返來啦)))))

>>>>>>你終於肯換相, 你果幾隻菇擺左成年喇. 唔發毛都變化石啦.

• dare-to-dream replied @ 2009-09-30 4:20 pm

哎呀, 原來搬左新屋幾日啦, 忙都唔知定添.........
    留番條腳毛先!

>>>>>>毛唔要呀, 錢又唔見你留d係度.

• 尋日公司個叔叔幫我地買完張六合彩, 跟手佢話睇下你地邊個聽日唔洗番工啦. 我都唔知佢講咩, 原來佢概意思係話中左米唔洗做咁介, 不過我到以家都未對喎, haha不過我聽日都唔洗番工啦.

• 今日條街好多人呀, 放工去又一城, 係太子轉車, 等左5駕都上唔到, 為有坐去油麻地先上到車咋, 做咩今日今多人出街架. 頭先返屋企, 又係迫到爆. 落雨都咁多人出街.

• 昨日行過新都會廣場見到宣傳單張, 原來做緊Ladies Night Promotion, 昨日開始係免費送skin / hair treatment, 真係免費, 唔係講笑.
    平時D商場做promotion係一定要你買咗嘢先, 不過今次新都會廣場就唔使, 總之你係女人, 就免費送俾你, 真正荀到不得了
    所以對於有著數唔會放過嘅我, 昨日即刻走去試咗個free hair treatment, 真係要勁讚...........即使係免費, 服務都係好好, 而且冇偷工減料, 大家快D去試吓啦!

仲有呀, 新都會個promotion寫明係每星期送唔同嘅嘢, 呢個星期係送戲飛.

• 岩岩比我及到d荀野, 有冇咁正呀, wing你成日行開果邊快d去及下啦

• hhahha太陽出來了, 太陽伯伯對住我地笑喇. 哎也死喇口嚨好痛呀. 聽日點算呢. 今晚要陪人去影樓影相. 第一次去呢d地方, 唔知會點概呢.  

• 原來開咗新屋.....

• 岩岩比我及到d荀野, 有冇咁正呀, wing你成日行開果邊快d去及下啦

<==我最快都要係星期日先返葵方呀....到時去睇吓啦..

• help無心機做野呀~!!!!! 有冇人可以幫下我!!!

<==呢排我都係...勁無心機同好黑仔...

<==9月過咗啦...10月無事啦...

• 新屋bor......入黎踩下先^^

我走啦~bye

• 你終於肯換相, 你果幾隻菇擺左成年喇. 唔發毛都變化石啦.

by 加倫子

haahaa....你整的菇好好好好好味麻....稔住唔轉相...你會整多次過我食麻....:p

其實因為我用old version,故唔記得有相呢樣嘢..先二日無啦啦轉了去new見到幅相,咪轉咗佢lor

• 午安

阿哥識唔識路呢^^

>>>>>>佢可能部手機又short左啦

by 加倫子

唔係呀...佢仲響舊屋度徘徊呀....

• ╭���灨�

╭╯ΘΘ   ��

╰☉�龤鞷� 送月餅   

╭╮ ╭╮  ╭╮

││ ││  │└╮

╭┴┴─┴Ⅲ╮    └─╯

│ ﹋ ﹋ │   ╭────────╮

│ ∩ ∩ │ ╭╮│☆中 秋 節 快 樂☆│

│  ▽  │O╰╯╰────────╯

╰─m∞m─╯

╭╮☆╭�瞱﹜~�瞱﹜~�瞱﹜~�瞱﹜~╮☆〞

╰幸╮�灠e�矙齯W�矙灝約矙羉翐齰╡痌�

☆╰福�魽跈霘魽跈霘魽跈霘魽跈� ☆╰ 樂

• 我而家訓得啦.........唔該哂加倫子既安排^^

忙忙地.......不過都好開心丫~

• joey唔洗客氣, 不過下次都係唔好飲咁多, 錯曬

• 都唔知幾時就訓低左添~~

起身就淨番幾個人啦......哈哈, 好似仲飲得少過上次, 不過真係好high呀, 一定好早就醉左啦, 好似唔係自己咁^^

• 都唔知幾時就訓低左添~~

起身就淨番幾個人啦......哈哈, 好似仲飲得少過上次, 不過真係好high呀, 一定好早就醉左啦, 好似唔係自己咁^^

by redofmagic

haahaaa..都唔算早啦你瞓底個時...因已經有d人走咗啦...我今日個胃都唔係好舒服

• 尋晚返到屋企個頭好痛呀...要食頭痛藥先頂得住...但瞓唔到,成晚個腦係咁閃.....所以好早就起咗身啦

• mabel

阿red尋晚諗黎訓去都數唔出6個人喎....佢話醒番之後,無見過加倫子同Stand....但係佢話好似多左個人....應該係Sarah(唔知有無串錯)個fd喎, 阿red為左人數呢個問題,困擾左成晚呀....Wakakakakaaaaaa^^

• 遲來的.......

追月夜快樂呀!!!!!

(.............. V_V 我又要返工啦......)

• 遲來的中秋節快樂, 我失左聲呀(((((((((冇咩事唔好打比我. 要等聽日去睇中醫

• 我入緊相去facebook你地得閒自己去及下啦.

• 開左新屋啵, 入黎踩下先 :P

• 加倫子真快手

睇番D相好攪笑

正!!!

• 妳地就好啦可以去玩

下次我都要去

• 我都要留底啲嘢先......就係留底尼幾隻字啦, haha

• 好多人入黎踩場喎, 咁我擺定張紅地譠係度先. 可能再會有好多名人名星黎都唔出奇 hahaha

• 金魚塚 replied @ 2009-10-04 11:17 pm

加倫子真快手

睇番D相好攪笑

正!!!

<<<<<<<<<都慢左啦, 係呀, 最緊要開心啦

• tree1201 replied @ 2009-10-05 9:54 am

妳地就好啦可以去玩
    下次我都要去

>>>>>>>哎...你今次都走唔甩, 下次你都係黎唔到hahhaha

• ondotdot replied @ 2009-10-05 4:25 pm

我都要留底啲嘢先......就係留底尼幾隻字啦, haha

>>>>>>>嘩, 黎探人, 帶幾隻字黎咁少, 起碼都帶d野食啦

• 加倫子 replied @ 2009-10-05 5:45 pm

ondotdot replied @ 2009-10-05 4:25 pm

>>>>>>>嘩, 黎探人, 帶幾隻字黎咁少, 起碼都帶d野食啦

>>>>>好la, 我帶支酒比大家繼續狂歡la......"酒酒酒酒酒酒........."(我整唔到相呀.........)

• 加倫子 replied @ 2009-10-05 5:44 pm

tree1201 replied @ 2009-10-05 9:54 am

妳地就好啦可以去玩

下次我都要去

>>>>>>>哎...你今次都走唔甩, 下次你都係黎唔到hahhaha

喂!!!唔好咁好喎!!!

下次我估媽咪唔係又咁岩去旅行卦:s

• 哎吔, 去飲酒果班靚仔靚女, 已經有2位喉龍唔舒服la, 大家要食返啲潤野補補, 尼種天氣好討厭呀!

• tree1201 replied @ 2009-10-06 9:50 am

加倫子 replied @ 2009-10-05 5:44 pm

tree1201 replied @ 2009-10-05 9:54 am

妳地就好啦可以去玩
    下次我都要去

>>>>下次我幫你湊女, 你去玩la, haha

• ondotdot replied @ 2009-10-05 9:13 pm

加倫子 replied @ 2009-10-05 5:45 pm

ondotdot replied @ 2009-10-05 4:25 pm

>>>>>好la, 我帶支酒比大家繼續狂歡la......"酒酒酒酒酒酒........."(我整唔到相呀.........)

唔好得個講事先得架

• tree1201 replied @ 2009-10-06 9:50 am

加倫子 replied @ 2009-10-05 5:44 pm

妳地就好啦可以去玩
    下次我都要去

>>>>>>>hahhaha good luck to u~!!!!

• ondotdot replied @ 2009-10-06 2:54 pm

哎吔, 去飲酒果班靚仔靚女, 已經有2位喉龍唔舒服la, 大家要食返啲潤野補補, 尼種天氣好討厭呀!

>>>>>>>唔該你煲好叻去我屋企

• ondotdot replied @ 2009-10-06 3:10 pm

tree1201 replied @ 2009-10-06 9:50 am

妳地就好啦可以去玩
    下次我都要去

>>>>>>>嘩, 係真唔係真呀? 樹樹交比佢啦, 佢屋企又有狗玩, 又有好多野食架,

• root_sir_sir 唔知搬左咩?

• 岩岩想講

阿哥又返左舊屋~.~

• 加倫子 replied @ 2009-10-06 9:45 pm

ondotdot replied @ 2009-10-06 3:10 pm

>>>>>>>嘩, 係真唔係真呀? 樹樹交比佢啦, 佢屋企又有狗玩, 又有好多野食架

最慘就係樹枝唔係個個跟呢

有時連婆婆都唔跟架

• tree1201 replied @ 2009-10-07 1:50 pm

加倫子 replied @ 2009-10-06 9:45 pm

ondotdot replied @ 2009-10-06 3:10 pm

>>>>>>>嘩, 係真唔係真呀? 樹樹交比佢啦, 佢屋企又有狗玩, 又有好多野食架

最慘就係樹枝唔係個個跟呢
    有時連婆婆都唔跟架

>>>>>>>>>>咁真係幫唔到你, 我地個護士姐姐屋企多野玩又多野食, 我都好想佢湊下我

• tree1201 replied @ 2009-10-07 1:50 pm

岩岩想講

阿哥又返左舊屋~.~

>>>>>>>點解你地見到佢唔孰佢番黎呀. 做無主孤魂好慘架

• 我病咗呀:(

尋日成身都骨痛, 返到屋企先知原來發緊燒:p

• 我好少發燒架, 即使辛苦到要入院都唔識發架...所以成日話我發燒個機掣壞咗

• 唔知係咪細細個病過一次勁, 入院住咗成個暑假的關係呢, 自個次後就唔識發燒啦...

• sara仲笑我終於發燒啦 (因佢識咗我咁多咁多年都係第一次見我咁咋:p)

• 我響度稔...呢個係咪一個詛咒呢...三個飲完都清醒嘅居然都病哂.....:p

Log in to reply