我鍾意妳對波呀!

• 我認為個胸..有些少dum, 睇落會自然d

• <p><font size="2">波牛..<br />你都話係少女...我呢d 過左30的男人...就係個樣係童顏d..<br />不過都唔會有我份...至少生活圈子入面冇-->少女</font></p>

• 我鐘意人地讚我人品好多D.
    <br>波呢D野, 父母比既, 無人控制到佢大定細.
    <br>雖然我張相係擺明玩野, FOCUS係波上面.
    <br>
    <br>但如果淨係睇人身形, 我覺得唔需要太大, 放係果個人身上襯就係好波.
    <br>有D人好瘦, 可能平胸真係襯佢多D, 好似著衫一樣

• <p><strong><font color="#7d2500">GcupBABE, <br /></font></strong>我鐘意人地讚我人品好多D. --> 同意啦</p>
    <br><p>波呢D野, 父母比既, 無人控制到佢大定細. ---> 我知如果女仔細個時食木瓜真係會大好多..</p>
    <br><p>雖然我張相係擺明玩野, FOCUS係波上面. ---> 如果個鏡頭拉遠些少, 個畫面會重靚.</p>
    <br><p>但如果淨係睇人身形, 我覺得唔需要太大, 放係果個人身上襯就係好波. --> 一定要襯啦..</p>
    <br><p>有D人好瘦, 可能平胸真係襯佢多D, 好似著衫一樣 --> 我反而覺得女仔瘦+胸大, 會靘d...</p>

• kit_nam
    <br>少女唔難搵, 最緊要你有冇心血同個小妹妹一齊
    <br>我試過同個細我 6 歲, 都已經俾佢激死左
    <br>
    <br>GcupBABE
    <br>人品好呢 D 好假既, 唔知係唔係我經驗多, 好o既人都有陰暗o既一面
    <br>
    <br>三圍比例囉, 腰o既配合係好重要, 加埋個靚股就係一個 bonus

• 我又黎join, 同意波牛講法, 好多身材好既女仔樣都ok wor, 而家d化妝技巧真係可以令個女仔變靚好多

• 但我反而唔多鍾意化咁多妝,淡淡地反而會仲靚好多

• lottie_girl replied @ 2009-09-04 11:22 am
    <br>
    <br>我又黎join, 同意波牛講法, 好多身材好既女仔樣都ok wor, 而家d化妝技巧真係可以令個女仔變靚好多
    <br>=======
    <br>LOTTIE
    <br>幾日都無見你office hour on msn 呢

• <font color="#7d2500"><strong>lottie_girl,<br /><br /></strong>妳係唔係同"lottie" 係同一個人?<br />不過妳張相有美感好多..</font>

• 定係依家營養好左, 樣 ok o既女仔身材都發育得比以前好呢?

• 做咩個個都玩相認, 同叫人 on msn...

• <strong>wing<br /><br /></strong>如果平時唔化妝都靚, 一化妝個日就會靚爆...

• kit_nam, 咪就係我lor...it's me!
    <br>
    <br>

• 咩shape先叫好?

• 同食木瓜無咩關係. 太大真係一個負擔
    <br>
    <br>係人都有陰暗面, 不過我唔太鐘意正常生活圈子既人太FOCUS我個胸.
    <br>
    <br>女仔化妝太濃唔係太好.
    <br>
    <br>營養好左係一個好重要因素, 仲有現在好多有唔同功能既BRA都係一個好大既因素, 令女孩既胸睇落大左, 靚左.
    <br>
    <br>

• 原來lottie就係妳...

• <span style="color: rgb(0, 0, 255);">LOTTIE </span><br style="color: rgb(0, 0, 255);" /><span style="color: rgb(0, 0, 255);">幾日都無見你office hour on msn 呢</span>

• lottie
    <br>你今日會唔會得閒D開msn?

• 用返 D model 做例子丫
    <br>趙碩芝果 D 叫過大
    <br>周秀娜果 D 叫 a bit more than enough, 但會好吸引男士目光
    <br>如果講 perfect, 我諗要講林志玲喇
    <br>大唔大丫? 唔大喎...
    <br>不過真係完美

• <font size="2"><font color="#ff0000">lottie_girl,</font><br />我比較like 呢個名..可以係妳係成熟形..又加個girl上去..睇落young 左..<br /><br /><strong><font color="#7d2500">GcupBABE,</font></strong><br />不過食本瓜架係得架..+奶效果會再大......<br />妳會唔會影過張相..?<br /><br /></font>

• gcupbabe, 係呀, 對波太大有時都幾唔方便, 尤其買左件好普通既衫, 著左毛$!身上比對波頂開左條領, 件衫就變左低胸, 好似賣性感咁, 你咁勁一定仲有好多野唔方便啦...
    <br>
    <br>但係我聽人講越早破處對波就會越大,如果青春期果陣成日做愛, 對波就會大d...因為會刺激好性荷爾蒙

• 波牛 replied @ 2009-09-04 11:39 am
    <br>
    <br>用返 D model 做例子丫
    <br>趙碩芝果 D 叫過大
    <br>周秀娜果 D 叫 a bit more than enough, 但會好吸引男士目光
    <br>如果講 perfect, 我諗要講林志玲喇
    <br>大唔大丫? 唔大喎...
    <br>不過真係完美
    <br>=======
    <br>我自己就真係愈大愈好
    <br>其實我可以接受到 g cup...

• 就係囉. 襯落吸引就係正.
    <br>不過波牛既睇法, 唔等於其他人睇法.
    <br>
    <br>我覺得周秀娜岩岩好. 睇見流口水
    <br>

• lottie replied @ 2009-09-04 11:39 am
    <br>
    <br>但係我聽人講越早破處對波就會越大,如果青春期果陣成日做愛, 對波就會大d...因為會刺激好性荷爾蒙
    <br>
    <br>咁你係唔係青春期果陣成日做愛?
    <br>haha

• <strong>lottie,<br /></strong>但係我聽人講越早破處對波就會越大,如果青春期果陣成日做愛, 對波就會大d...因為會刺激好性荷爾蒙 <font color="#ff0000">--> 都覺得係咁..</font>

• 我又唔覺木瓜奶有咩野幫助, 只知飲木瓜奶對肝同腸胃好.
    <br>影咩相, 我有時會轉, 但好多人話鐘意呢張多D.
    <br>
    <br>係呀, 買衫真係好煩, 好多都唔岩著, 鐘意都無用.
    <br>係, 雌激素係對胸部發育有幫助, 所以好多女仔, 明明無波, 拍拖搞野後, 無啦啦生長得好快. 同埋早熟都有D影響, 早D開始發育, 多D時間增長, 係呢, 你幾歲停止發育??

• 周秀娜齋對波唔係最大賣點
    <br>配合埋佢條腰, 同佢個妹妹仔樣
    <br>先正

• 即係話依家少女身材好左係因為早o左破處?

• 完美比例...呵呵呵.
    <br>少女身材, 哈哈, 可以加埋呢點.

• <font color="#ff0000">GcupBABE</font>, <br /><font size="2">妳呢張相係意識大曕, 唔係好靚, d佬幻想自己係中間條香蕉only, 真係靚, 我會揀lottie_girl嗰張..</font>

• <font size="2"><font color="#ff00ff">lottie_girl,</font> <br />妳可以add我個msn嗎? 至少可以有時起msn睇到妳張靚相..</font>

• 咁不如講下男士o既完美比例係點丫?
    <br>係唔係 RAIN 咁?

• 終於講下男人啦.身材RAIN咁,令人有高攀感覺. 可能我唔高啦.
    <br>我會揀林偉.

• 男士?? 好多都唔錯.
    <br>謝霆鋒/ 郭富城/ 蘇志威/ 草蜢/ 王喜, 呢D都好正.
    <br>
    <br>

• 波牛, 我鍾意睇男仔個patpat, 要夠圓夠挺

• 男人..都幾難唸…有時肥都可以好型…不過樣靚就著數d...

• <strong><font color="#7d2500">lottie_girl,<br /><br />妳起正我上面壓落嚟..透唔到氣...</font></strong>

• lottie_girl replied @ 2009-09-04 11:59 am
    <br>
    <br>波牛, 我鍾意睇男仔個patpat, 要夠圓夠挺
    <br>=======
    <br>我陣間可以開
    <br>想唔想睇?

• STEALEATER你挺嗎?

• PENNY replied @ 2009-09-04 12:05 pm
    <br>
    <br>STEALEATER你挺嗎?
    <br>=========
    <br>唔知呢
    <br>同埋好多到都可以挺ge
    <br>gum你又挺唔挺?
    <br>(btw
    <br>你係女rite?)
    <br>
    <br>我之前都未試過係office玩得好激
    <br>我平日都係屋企玩
    <br>但早兩日比唔知邊個教壞左
    <br>就係office玩左幾下

• 玩幾下咩?

• lottie_girl replied @ 2009-09-04 11:59 am
    <br>
    <br>波牛, 我鍾意睇男仔個patpat, 要夠圓夠挺
    <br>
    <br>你睇個邊個男仔個patpat係你滿意?

• PENNY replied @ 2009-09-04 12:08 pm
    <br>
    <br>玩幾下咩?
    <br>========
    <br>你又估下
    <br>哈

• stealeater, 係邊個教壞你係office玩呀??係咪好刺激呢??

• PENNY replied @ 2009-09-04 12:08 pm
    <br>
    <br>玩幾下咩?
    <br>
    <br>咁你想係玩幾下咩?

• lottie_girl replied @ 2009-09-04 12:09 pm
    <br>
    <br>stealeater, 係邊個教壞你係office玩呀??係咪好刺激呢??
    <br>
    <br>你都應該玩得好開心下!好刺激了!

• lottie_girl replied @ 2009-09-04 12:09 pm
    <br>
    <br>stealeater, 係邊個教壞你係office玩呀??係咪好刺激呢??
    <br>========
    <br>女仔來的
    <br>幾好身材
    <br>佢成日都心思思幻想比陌生人侵犯,比同事"目及"
    <br>gum我就講d再激d ge野引下佢
    <br>佢話佢之後濕左
    <br>gum我見gum未幫佢一把lor
    <br>不過都唔知佢係唔係真係覺得high

• wing replied @ 2009-09-04 12:10 pm
    <br>
    <br>PENNY replied @ 2009-09-04 12:08 pm
    <br>
    <br>玩幾下咩?
    <br>
    <br>咁你想係玩幾下咩?
    <br>=======
    <br>唔...
    <br>可能係... "玩x猿"?
    <br>哈

• stealeater
    <br>
    <br>佢係唔係之後越玩就越開心?

• wing replied @ 2009-09-04 12:11 pm
    <br>
    <br>lottie_girl replied @ 2009-09-04 12:09 pm
    <br>
    <br>
    <br>你都應該玩得好開心下!好刺激了!
    <br>=======
    <br>係
    <br>好驚有人入來
    <br>不過我都未真係show野
    <br>因為果日後尾真係有人入來
    <br>
    <br>不過都已經好興奮
    <br>睇下幾時又有機會啦
    <br>男人都唔係話來就有mood來ga
    <br>哈

Log in to reply