有冇人係令你覺得好難相處?

• no ~~~ 有拖拍既一樣可以好變態, 佢地已經進化架啦 = =+

• forgettrouble

真係英雄所見略同.kakaka

• cl789 replied @ 2009-08-28 10:35 pm

MIMIO replied @ 2009-08-28 10:33 pm

女上司 永遠好難相處 = =+
    ----------------------------------------------
    係咪要加埋年紀大又未結婚呀?hehe...

唔一定 ... ... 進化啦
    佢地係要表現自己好醒
    but 佢唔醒咪屎 lor

• 我之前個sp好難相處的...我講錯了嘢,他可以記好耐...重成日攞反出黎講..

• 你之前個 sp 好似 d 阿媽咁 wor, hoho ~~~

• 我同事 d 阿媽都係依個性格 wor

• K replied @ 2009-08-28 10:33 pm

HI各位...我覺得小器的人同情緒化的人係好難相處...

>>> 我身受其苦, 十分明白~~

======================
    MIMIO replied @ 2009-08-28 10:36 pm

no ~~~ 有拖拍既一樣可以好變態, 佢地已經進化架啦 = =+

>>> 咁大鑊!? 我已經同時化脫節, 不過我想個女上司的男朋友一定好唔OK 啦., 拍緊拖都對下屬咁變態

• 我都遇過好變太既男上司, 攪到我連lunch都食唔下落.

• k replied @ 2009-08-28 10:37 pm

我之前個sp好難相處的...我講錯了嘢,他可以記好耐...重成日攞反出黎講..

>>> 男仔都咁嚕嗦.... 難頂

• 夏天天氣熱..我會穿涼鞋同拖鞋...他就話:”你無其他鞋?成日著拖鞋...似野人錦!”

• forgettrouble replied @ 2009-08-28 10:38 pm

K replied @ 2009-08-28 10:33 pm

HI各位...我覺得小器的人同情緒化的人係好難相處...

>>> 我身受其苦, 十分明白~~

======================
    MIMIO replied @ 2009-08-28 10:36 pm

no ~~~ 有拖拍既一樣可以好變態, 佢地已經進化架啦 = =+

>>> 咁大鑊!? 我已經同時化脫節, 不過我想個女上司的男朋友一定好唔OK 啦., 拍緊拖都對下屬咁變態

佢大把男朋友 wor = =

• 啊... replied @ 2009-08-28 10:40 pm

我都遇過好變太既男上司, 攪到我連lunch都食唔下落.

男上司衰起來仲難頂過女上司
    我朋友個男上司就係一個極品黎

• k replied @ 2009-08-28 10:41 pm

夏天天氣熱..我會穿涼鞋同拖鞋...他就話:”你無其他鞋?成日著拖鞋...似野人錦!”

............................

哈哈..我諗佢係唔鍾意人著拖鞋囉.

• 我個額頭生我比較”突”...會留整蔭遮下...他就話:”你唔好整蔭,好似白痴妹”

• hk天氣好熱,唔穿拖鞋,會好辛苦的...好焗的....

• MIMIO replied @ 2009-08-28 10:36 pm

佢大把男朋友 wor = =

>>>>>> 咁無天理~~~應該分D 出來啦, 哈哈

k replied @ 2009-08-28 10:45 pm

我個額頭生我比較”突”...會留整蔭遮下...他就話:”你唔好整蔭,好似白痴妹”

>>> 佢個格好唔得BOR

• 沖個涼先~~

• 嘩~

唔鍾意人著拖鞋,我都可以理解,但人地留齊整蔭都話就誇左d喎, 都攪唔到佢(除左佢對眼), 好奇怪.

• 咦....講講下......好似咩上司都係唔ok喎...haha

• 唉.... 依家老細攪埋二手車生意, 我對呢行經驗真係零, 所以要更加小心

• k replied @ 2009-08-28 10:45 pm

我個額頭生我比較”突”...會留整蔭遮下...他就話:”你唔好整蔭,好似白痴妹”

你點答佢呀, 當時 ~~~~~~~~ @@

• cl789 replied @ 2009-08-28 10:48 pm

咦....講講下......好似咩上司都係唔ok喎...haha

唔係喔, 我依加個上司好好喔 @@

• easonfan replied @ 2009-08-28 10:49 pm

唉.... 依家老細攪埋二手車生意, 我對呢行經驗真係零, 所以要更加小心

學多樣野, 幾好 ar @@

• 不過又小心唔黎0既... 始終真係無經驗

• 但佢唔比你用msn喎~

• 我笑了笑....我再講就比多個機會他話我....講多錯多

• mimo

唔係唔好, 不過同人講野要好小心, 因為人地聽你講一兩句, 就知你咩料

• 小心 d 啦咁, 唯有 ~~~
    不過覺得你有個個能力喔
    @@

• 多謝你啦 :)

• 我好似做咩,他都唔like....

• k replied @ 2009-08-28 11:01 pm

我好似做咩,他都唔like....

why 呢?

• 女上司都係難相處, 我又係好怕

不過好彩只係遇過一個女上司

• 有冇人係令你覺得好難相處?

我想知你地覺得咩人係令你好困擾, 好難相處?

<-----果個咪妳lor...問極都唔俾msn同電話...哈哈

(講笑)

• mimio:

我唔知道他諗的...他一時一樣的...好大情緒...早上可以好好人...突然可以好惡...

• k ... 你地好似好少溝通 wor @@

• sp..可以幾多溝通??我覺得他過了sp的界...似我dad多d....好辛苦的...成日都好怕他...他有一次罵我罵到我差d暈了...我好驚...驚到唔識breathing..死未

• 我以前有個女上司, 又係好似你咁, 我日日返工想死咁制

• 大弟 replied @ 2009-08-28 11:06 pm

有冇人係令你覺得好難相處?
    我想知你地覺得咩人係令你好困擾, 好難相處?

<-----果個咪妳lor...問極都唔俾msn同電話...哈哈

(講笑)

電話俾左你我冇得用GA BOR, 你都有8210 啦, 哈哈~~

==========================================
    k replied @ 2009-08-28 11:19 pm

sp..可以幾多溝通??我覺得他過了sp的界...似我dad多d....好辛苦的...成日都好怕他...他有一次罵我罵到我差d暈了...我好驚...驚到唔識breathing..死未

>>>> 有冇想過點解會KEEP 住依家的關係?

• 我太怕他了...唔敢同他講嘢...個人係失去了自我...我唔想再比他話...我離開了他...個人係開心了好好好好多...如果我係做得唔好or唔啱,他可以話我...但有時他好無理取鬧..我似出氣公仔多d ...

• k replied @ 2009-08-28 11:19 pm

sp..可以幾多溝通??我覺得他過了sp的界...似我dad多d....好辛苦的...成日都好怕他...他有一次罵我罵到我差d暈了...我好驚...驚到唔識breathing..死未

no la, 佢似你媽多 d, 女人先咁煩架咋 @@

• k ... 真心同你講句, 如果佢成日情緒大起大落, 又不斷重復 d 說話
    (如果佢又會經常瞓唔到)
    小心佢有情緒病, 同埋又唔知佢問題有幾大(嚴重程度)
    要命既, 搵個第二個 sp 啦 ~~

• 大家只是想開心的一齊...但就搞到錦...y 唔可以simple d 呢...?事事都訂得太多rules,令到大家好辛苦...只是sp,又唔係lovers....

• K

我絕對明白

不過都要睇下你個人係咩性格, 因為佢會好易影響到你好深遠

• k replied @ 2009-08-28 11:27 pm

我太怕他了...唔敢同他講嘢...個人係失去了自我...我唔想再比他話...我離開了他...個人係開心了好好好好多...如果我係做得唔好or唔啱,他可以話我...但有時他好無理取鬧..我似出氣公仔多d ...

>>>>了解自己所需, 如果是無理取鬧, 就真係唔好忍~

• MIMIO replied @ 2009-08-28 11:31 pm

k ... 真心同你講句, 如果佢成日情緒大起大落, 又不斷重復 d 說話

(如果佢又會經常�k唔到)

小心佢有情緒病, 同埋又唔知佢問題有幾大(嚴重程度)

要命既, 搵個第二個 sp 啦 ~~

有時好難架, 我都好明白

我都要經過好幾年先擺脫得到我舊女上司對我0既影響

• 我唔知咁多, 只知保命 lor @@哈哈

• 如果你做細, 自然話唔到細, 又無利用價值的話, 都係任人魚肉架喇

• 我會比他搞到唔開心...我曾經覺得他講咩都係啱的...令我自己都hate我自己!!!但身邊人就help我走出了這”黑洞”...我先下決心離開他...我就是我...love穿拖鞋就穿...留整蔭咪留law...

• 自然話唔到事.... 先0岩1

• 我依家好怕他個類人...做fd都唔會了...都唔知自己個時點可以忍到他....

Log in to reply