有無女仔無工返,,想去台灣旅行呀??

• wendy

唔明

lady33

我無開thread

• 你話搵個女仔陪我仲好, 咁係咪即係你嫌我老? 唔想陪我?

• 但我見到一條新THREAD好似你..以為係你添^^"

• LADY replied @ 2009-08-28 2:27 pm

兩個人好d,唔係好似我早排咁,玩玩�黚f左!可憐到��.有人陪就算佢唔醫病都好,個人冇咁孤獨嘛...

~~~我認同,我都有幾次試過去"一個人的旅行",我仲意影相,但如果一個人去只可以影其他人同事,但就幫唔到自己影,山長水遠去到又影唔到自己覺得有d可惜囉!而且如果真係病的話,唔通真係係異地搵個三唔識七既人咩,到時病的話都分唔到佢係好人定壞人,到時仲危險啦!到不如係香港認識先了相討下個行程時咪順便了解下對方係咩人囉!同埋有咩講低曬比家人知,我覺得ok喎!

係呀...我淨係叫人幫我影,我都講到口臭呀....我話過以後唔會再一條友去旅行賴型架啦..hehe

• wendy

梗係唔係啦

費時d 人話我一定要搵一個女仔去嘛,

• 我都講到口臭呀

咁你2個人去, 你想人幫你影相你唔出聲? 你PASS部機比你PANTER就算? 街D人見到會唔會以為你係啞妹?

• 路人 replied @ 2009-08-28 3:04 pm

MIMIO replied @ 2009-08-28 2:12 pm

路人 replied @ 2009-08-28 2:03 pm

兩個人好d,唔係好似我早排咁,玩玩�黚f左!可憐到��.有人陪就算佢唔醫病都好,個人冇咁孤獨嘛...

你個次去邊? @@台灣太近, 無關係 wor

_________

我去左瑞士同奧地利呀....唔係遠近問題...係生病了!果種孤獨既感覺呀..就算玩得開心,都係一條友on車車咁呀...冇引....hehe

係 ar, 我無一個人去過旅行, 所以唔係好知 ~~
    不過, 近排我 d 朋友好興一個女仔去旅行
    佢地話有另一種樂趣 wor
    @@不過, 一個人去會貴 d
    因為單人房, 同埋, 食既野會食少左 d 款 lor

(瑞士好靚架 wor ~~~)

• LADY33 replied @ 2009-08-28 3:09 pm

我都講到口臭呀

咁你2個人去, 你想人幫你影相你唔出聲? 你PASS部機比你PANTER就算? 街D人見到會唔會以為你係啞妹?

哈哈

• 路人

點解一個人去旅行0個時唔帶個腳架去??

咁咪唔洗求人~

事關我之前去旅行都係咁~

• LADY33

唔係我

我得一個msn,

你可以留意下另外條thread 個msn係咩?

不過我驚人攞我個msn玩

• tracyhahaha

我都會帶定個腳架去呀,

影多d靚相∼∼∼

• 你個MSN擺出黎唔係諗住公開比大家玩咩?

• 我都會帶定個腳架去呀,

影多d靚相∼∼∼

=======

我結婚時都係自己set腳架同自己影, 仲靚過比人影!

• MIMIO replied @ 2009-08-28 3:10 pm

你個次去邊? @@台灣太近, 無關係 wor

_________

我去左瑞士同奧地利呀....唔係遠近問題...係生病了!果種孤獨既感覺呀..就算玩得開心,都係一條友on車車咁呀...冇引....hehe

係 ar, 我無一個人去過旅行, 所以唔係好知 ~~

(瑞士好靚架 wor ~~~)

________

樂趣???我諗有掛...不過我唔�硠o...

費用係貴d呀...一個人同兩個人唔太大分別,

我病左都覺得靚呀....i'll be back,不過唔會一個人囉..過年有時間的話再去過(暖d嘛)......hehe

• Wendy

你係邊影結婚相呀?

你未add我喎∼

• tracyhahaha replied @ 2009-08-28 3:11 pm

路人

點解一個人去旅行0個時唔帶個腳架去??

咁咪唔洗求人~

事關我之前去旅行都係咁~

tracyhahaha

賴型囉!有咁小�屎搕p,最閉連衫都�垮o小,就賴�炾�

• 台灣都幾好玩吖,而且宜家港龍做緊特價機票,我今個月頭去過住左兩晚台北同一晚烏來(温泉) ,係熱d 啫,返來仲响hello kitty候機室玩咗轉,又平,簡直係超直之旅呀 !

• 我影左2次, 自拍果次係南生圍, 搵人影果次係天長地久

• lady33

多謝你,

但係我唔見你online既?

>>>如果你係真Jason問,我會話你知因分為唔知咩人係到玩野=.="""

所以冇add任何msn,現在搞到我都唔知邊個係真Jason=.="""

wendy

唔明

>>>你要小心,有人係一人扮演多角=.="""

你唔見最後突然好多人回應嗎?說話語調等,擺明玩野.

lady33

我無開thread

>>>如果你係真Jason,我話你知我冇問到,問既唔係我LADY (age33),

而且我唔會再留下任何新開既留言,現在我回覆只想提你.

• 你條hello cherrypill 人講你又講!!!!!

• wendy

哦∼∼

你結過兩次婚呀?

lady33

收到

• 路人

我未試過一個人去旅行
    不過, 我諗兩個人或以上會方便 d 同開心 d 
    因為有得分享下, 悶個時又有人傾下計, haha~~
    而且叫野食可以叫多幾款試 ^^

最近期個次有 8 個人一齊去
    @@

• Jason replied @ 2009-08-28 3:11 pm

LADY33

唔係我

我得一個msn,

>>>我只會同你一個人去旅行, 我唔想你帶埋其他咩wendy/cherry.... 去, 好無ja? 你唔好理佢地..我都唔會留意其他thread,你一係同佢地去,一係同我去,你揀..

真真LADY33

• wendy

哦∼∼

你結過兩次婚呀?

=====

你都唔睇人講咩-.-""" 我話我比錢影左一次,自己set機影一次, 我岩岩離婚,你都未娶我, 點結兩次婚?

• MIMIO replied @ 2009-08-28 3:24 pm

路人

我未試過一個人去旅行

不過, 我諗兩個人或以上會方便 d 同開心 d

因為有得分享下, 悶個時又有人傾下計, haha~~

而且叫野食可以叫多幾款試 ^^

最近期個次有 8 個人一齊去 @@

係呀....有傾有講好d呀...我都鐘意啊

8個人.簡直正啦....去邊玩呀

• LADY33 我諗我唔會為左你放棄wendy/cherry, 我覺得多D 女女一齊一定會開心好多, 多過得我地2個

• 路人, 因為我地人多, 就大家放假
    所以去唔到遠喔

我地去左 台灣 既 墾丁 玩
    班朋友都好玩得架, 所以好開心

人多, 可以食好多唔同既野
    同埋可以包車玩, 方便好多
    @@第一次咁多人去

• 唔係我

我得一個msn,

>>>我只會同你一個人去旅行, 我唔想你帶埋其他咩wendy/cherry.... 去, 好無ja? 你唔好理佢地..我都唔會留意其他thread,你一係同佢地去,一係同我去,你揀..

真真LADY33

>>> 哈哈!好假,你一人扮演多角唔倦嗎?有冇睇醫生?))))))))

• MIMIO replied @ 2009-08-28 3:30 pm

路人, 因為我地人多, 就大家放假

所以去唔到遠喔

同埋可以包車玩, 方便好多 @@第一次咁多人去

墾丁??好玩?係咪好多�洐僧[?

我未去過台灣啊,工作問題,好忙..小假放,一放就1個月,所以多數都去遠d.本來上次唔係病鬼左,去完瑞士返�螺ㄦQ速去台灣玩3日架...失望

• 呢個係我黎 -.-"""""

• 你一個人同咁多囡囡去旅行,你唔累咩? 要唔要睇睇性病皮膚科醫生?

• 路人 replied @ 2009-08-28 3:35 pm

MIMIO replied @ 2009-08-28 3:30 pm

路人, 因為我地人多, 就大家放假
    所以去唔到遠喔

同埋可以包車玩, 方便好多 @@第一次咁多人去

short trip 來計, 好好玩呀
    陽光沙灘, 好 shine 喔, haha~~~
    當然無 瑞士 咁靚, but 都唔錯 ar
    我地日日都去行夜市, 食下小食
    司機又當埋我地導遊, 帶我地去食野, 好正 ar
    @@心心心

• MIMIO replied @ 2009-08-28 3:39 pm

short trip 來計, 好好玩呀

陽光沙灘, 好 shine 喔, haha~~~

當然無 瑞士 咁靚, but 都唔錯 ar

我地日日都去行夜市, 食下小食

司機又當埋我地導遊, 帶我地去食野, 好正 ar @@心心心

我都知台灣短線唔錯啊,今個月我細佬啦,妹啦,表姊啦,果果都話去左,返�薔簳C人掟左一堆,牛肉�洇r,x梨蘇呀.....,成堆係曬我屋企...哈哈...

• 經過我明查暗訪, jason原來係係旅行社做, 佢呢個月唔夠數, 上黎搵傻妹去旅行, 目的係貪你上去報名, 之後你要自付旅費

• 情報人員 replied @ 2009-08-28 3:49 pm

經過我明查暗訪, jason原來係係旅行社做, 佢呢個月唔夠數, 上黎搵傻妹去旅行, 目的係貪你上去報名, 之後你要自付旅費

唉....

• 路人, 不如你搵次約埋 fd 去一次台灣啦
    行程短, 易約人好多 ar
    @@

• MIMIO replied @ 2009-08-28 3:50 pm

路人, 不如你搵次約埋 fd 去一次台灣啦

行程短, 易約人好多 ar @@

呢個係個好主意....

• 路人, 你去過咩地方? @@

• 都有好幾個地方囉.美加,gaum,澳洲,印度,埃及,thai,瑞士,..法國,意大利...其實都仲有..唔打啦....哈...

• 嘩 ~~~ 好厲害喔 @@
    埃及你跟團定自己去?

• MIMIO replied @ 2009-08-28 4:07 pm

嘩 ~~~ 好厲害喔 @@

埃及你跟團定自己去?

________

梗係團啦...哈....

短線我以前好鍾意去泰國呀,不過呢兩年好似亂d,冇去咯

• 泰國都好似好好 ar
    我只去過一次 @@仲係生態團來 ... 
    睇過朋友 d 相都唔錯 ar

埃及 ~~~ 好靚 ar (有金字塔 ar)
    不過, 聽講治安唔多好
    你上次個團去左幾多日?
    @@

• MIMIO replied @ 2009-08-28 4:20 pm

泰國都好似好好 ar

我只去過一次 @@仲係生態團來 ...

睇過朋友 d 相都唔錯 ar

埃及 ~~~ 好靚 ar (有金字塔 ar)

不過, 聽講治安唔多好

你上次個團去左幾多日? @@

生態團????咩生態呀???哈...

好似係9定10日,我都係想睇�麊鬫r塔啊,再老d我唔會去囉,治安我諗應該差d掛,去印度同呢d地方我都係擔擔地呢個問題先跟團去

• mimio

可能台灣我覺得同去大陸冇分別所以一直都冇咩諗過去囉

• 我覺得台灣好過大陸 @@不過我都好耐無去大陸旅行

Log in to reply