對香港政府極度失望........入嚟插爆佢啦...

• aiya replied @ 2009-07-21 6:15 pm
    <br>
    <br>乜原來而家k仔咁平啦~唔怪得知咁多人玩~~~
    <br>==========================================
    <br>咪係囉.....真係想介煙....轉買K...平咁多...haha
    <br>
    <br>咁我咪仲平,不嬲要都唔駛錢,哈哈

• 兇姦好!<br />----------------<br /><br />ATV 記者 洪綺敏, 做咩個身材好左咁多架, 升 cup?

• 雨聲 replied @ 2009-07-21 6:18 pm
    <br>
    <br>唔係香港差唔差, 而係人地向前進步, 香港就倒轉頭行.
    <br>
    <br>x2

• 雨聲 replied @ 2009-07-21 6:20 pm
    <br>
    <br>兇姦好!
    <br>----------------
    <br>
    <br>ATV 記者 洪綺敏, 做咩個身材好左咁多架, 升 cup?
    <br>
    <br>係~~~~~~~~係唔係用左神奇野

• 咁我咪仲平,不嬲要都唔駛錢,哈哈
    <br>==============================
    <br>頂....點解架....

• aiya replied @ 2009-07-21 6:20 pm
    <br>
    <br>香港真係咁差?
    <br>==============
    <br>唔差架...仲好有競爭力架(係班狗官口中).....haha
    <br>
    <br>
    <br>點同呢,人地坐定粒六,駛乜同我地一般見識,正所謂,我有我開心,我理西你感受

• aiya replied @ 2009-07-21 6:21 pm
    <br>
    <br>咁我咪仲平,不嬲要都唔駛錢,哈哈
    <br>==============================
    <br>頂....點解架....
    <br>
    <br>有朋友仔係大莊黎,汔水我要都係300咋

• <br>唔係香港差唔差, 而係人地向前進步, 香港就倒轉頭行.
    <br>=================================================
    <br>何止倒轉頭行呀....直頭渣住架林保向後飛住走tim啦.....

• 有朋友仔係大莊黎,汔水我要都係300咋
    <br>====================================
    <br>喇....咁咪貧富懸殊囉.....haha

• aiya replied @ 2009-07-21 6:25 pm
    <br>
    <br>有朋友仔係大莊黎,汔水我要都係300咋
    <br>====================================
    <br>喇....咁咪貧富懸殊囉.....haha
    <br>
    <br>冇辦法啦我呢d夠富貴呀~~哈哈

• 請問汔水係咩黎架,點讀?

• 大莊又係邊度?

• <br />周一嶽  又發癲啦.<br /><br />明明係醫管局唔比特敏福, 搞到幾個病人變危殆.<br />今日出黎大大聲話人染左病唔好好休息.<br />好呀, 到有人死時睇條粉腸點死.

• @@ replied @ 2009-07-21 6:28 pm
    <br>
    <br>請問汔水係咩黎架,點讀?
    <br>
    <br>sorry呀,我打錯字呀汽先岩

• @@ replied @ 2009-07-21 6:30 pm
    <br>
    <br>大莊又係邊度?
    <br>
    <br>周圍都有

• 冇辦法啦我呢d夠富貴呀~~哈哈
    <br>===================================
    <br>人嚟呀......搶劫佢.....haha

• 哦,周圍有?

• aiya replied @ 2009-07-21 6:33 pm
    <br>
    <br>冇辦法啦我呢d夠富貴呀哈哈
    <br>===================================
    <br>人嚟呀......搶劫佢.....haha
    <br>
    <br>班保鑣去曬邊,唔好好咁保護我
    ~~~~~~~

• @@ replied @ 2009-07-21 6:34 pm
    <br>
    <br>哦,周圍有?
    <br>
    <br>係呀~~~~~~

• 周一嶽 又發癲啦.
    <br>
    <br>明明係醫管局唔比特敏福, 搞到幾個病人變危殆.
    <br>今日出黎大大聲話人染左病唔好好休息.
    <br>好呀, 到有人死時睇條粉腸點死.
    <br>哈哈.....佢係唔會有事既.....我地仲有保皇黨.........死未...haha

• 空間:都係唔明^_^

• @@ replied @ 2009-07-21 6:40 pm
    <br>
    <br>空間:都係唔明^_^
    <br>
    <br>咁都幫你唔到喎~~~~~~

• 佢講d唔見得光既野.....haha

• 衰佬~~~~~近排仲有冇玩天然野啦,哈哈
    <br>
    <br>我冇玩都好耐啦,而家都唔比老婆玩~!~
    <br>
    <br>班fd見親佢都玩鬼佢問佢駛唔駛羅d返去睇下門口(亞嫂要d咩,開聲就得架啦,鐘意幾多羅幾多,唔夠開聲)跟住個衰婆就會...............哈哈

• 到底係咩黎...好想知,我唔係住香港架,返黎有代溝

• 天然野

• <strong>@@</strong>  <strong><font size="3"> ,  你係差人?</font></strong>

• @@ replied @ 2009-07-21 6:47 pm
    <br>
    <br>到底係咩黎...好想知,我唔係住香港架,返黎有代溝
    <br>
    <br>咁你住係邊架

• 衰佬~~~~~近排仲有冇玩天然野啦,哈哈
    <br>
    <br>
    <br>班fd見親佢都玩鬼佢問佢駛唔駛羅d返去睇下門口(亞嫂要d咩,開聲就得架啦,鐘意幾多羅幾多,唔夠開聲)跟住個衰婆就會...............哈哈
    <br>=============================================
    <br>死啦.....到我唔明tim....haha

• 雨聲 replied @ 2009-07-21 6:50 pm
    <br>
    <br>@@ , 你係差人?
    <br>
    <br>明明我已晝夜無間踏盡面前路
    <br> 夢想中的彼岸為何還未到
    <br> 明明我已奮力無間天天上路
    <br> 我不死也為活得好
    <br> 有沒有終點 誰能知道
    <br> 在這 塵世的無間道

• aiya replied @ 2009-07-21 6:53 pm
    <br>
    <br>衰佬~近排仲有冇玩天然野啦,哈哈
    <br>
    <br>
    <br>=============================================
    <br>死啦.....到我唔明tim....haha
    <br>
    <br>扮野呀,你個死佬
    ~哼哼哼
    ~~哈哈

• 可能真係比我踢爆左...  差人哥哥, 我係好人, 我閃先!

• 雨聲 replied @ 2009-07-21 6:58 pm
    <br>
    <br>可能真係比我踢爆左... 差人哥哥, 我係好人, 我閃先!
    <br>
    <br>佢己經好專心咁做一樣野,但係都逃唔過雨聲大人既目光

Log in to reply