其實大家在探索階段的關係係最氣又好笑, 有無同感?

• 好多男,女通常第一次約見好多時
    <br>都係外表或簡單的溝通就已落左判斷
    <br>一係無期徒刑, 一係second in.
    <br>

• 孤獨的豬先生 replied @ 2009-07-21 11:08 am
    <br>
    <br>一講出黎都嚇走人啦
    <br>爭銀行十幾廿萬咭數...........
    <br>扣曬分....
    <br>
    <br>.................
    <br>
    <br>哈哈...咁都會嫁.
    <br>我既意思係唔好呃, 但又唔洗一黎就講自己欠幾多卡數既, 但講到時又唔好講到自己理財點好點好咁囉.

• bobo replied @ 2009-07-21 11:16 am
    <br>
    <br>孤獨的豬先生
    <br>
    <br>我自己係女, 都吾鐘意人扮野,扮斯文
    <br>我自己女仔都怕女仔扮怕羞,怕事,細食,嗲
    <br>我都好怕男仔扮斯文
    <br>
    <br>..........
    <br>
    <br>bobo, 我都唔鍾意女仔咁樣嫁喎.
    <br>
    <br>你覺唔覺女仔特別睇唔過眼女仔咁樣嫁?
    <br>反而男仔可能無咁反感..

• 真性情吾造作
    <br>好多男仔都buy呢d喎
    <br>
    <br>------------------
    <br>前提係個樣都要有番咁上下先
    <br>男仔都係中意靚女多

• 有時女仔好容易睇得出個女仔扮野, 會睇唔慣
    <br>但男仔就睇唔到, 仲好受落
    <br>男仔都係較為中意d溫柔,可愛型的女仔

• <font color="#666666">浪頭打死你 replied @ 2009-07-21 11:33 am<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">bobo replied @ 2009-07-21 11:16 am <br /><br />孤獨的豬先生 <br /><br />我自己係女, 都吾鐘意人扮野,扮斯文 <br />我自己女仔都怕女仔扮怕羞,怕事,細食,嗲 <br />我都好怕男仔扮斯文 <br /><br />.......... <br /><br />bobo, 我都唔鍾意女仔咁樣嫁喎. <br /><br />你覺唔覺女仔特別睇唔過眼女仔咁樣嫁? <br />反而男仔可能無咁反感..</div>
    <br><br /><br /><br />女人妒忌心重<br />靚又吾抵得<br />醜又睇吾過眼<br />haha~~~~

• <font color="#666666">web replied @ 2009-07-21 11:34 am<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">真性情吾造作 <br />好多男仔都buy呢d喎 <br /><br />------------------ <br />前提係個樣都要有番咁上下先 <br />男仔都係中意靚女多</div>
    <br><br /><br /><br />靚女...<br />太靚女真係會覺得好無安全感<br />反而d 中上有小小靚果d就最搶手<br /><br /><br />

• <table class="thread_reply_txt" cellspacing="0" cellpadding="5" width="100%" border="0">
    <br> <tbody>
    <br> <tr>
    <br> <td class="usr_txt" valign="top" align="center" width="90" bgcolor="#f2f2f2"><strong>web</strong> </td>
    <br> <td class="thread_reply_txt" valign="top" bgcolor="#f2f2f2"><font color="#666666">web replied @ 2009-07-21 11:38 am</font><br /><br />
    <br> <div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">有時女仔好容易睇得出個女仔扮野, 會睇唔慣 <br />但男仔就睇唔到, 仲好受落 <br />男仔都係較為中意d溫柔,可愛型的女仔</div>
    <br> </td>
    <br> </tr>
    <br> </tbody>
    <br></table>
    <br><br />哈........<br />你講緊d 毒男呀?<br />d毒男好buy你講果種喎

• 女人妒忌心重
    <br>靚又吾抵得
    <br>醜又睇吾過眼
    <br>haha~~~~
    <br>
    <br>---------------
    <br>唔係個個女仔都係咁架
    <br>我見到靚女都忍唔住望多幾眼,個心都會講"哇, 好靚"
    <br>好欣賞佢

• 我同意web講法.
    <br>
    <br>因為大家都係女仔, 你樹起條尾, 我就知你想點啦~
    <br>男仔睇唔睇得出佢係扮野我就唔知...
    <br>
    <br>如果本身真係斯文,怕羞,怕事,細食,嗲...咁應該對個個都一樣既, 點解有d女仔只對某一些人, 尤其男仔先會咁呀?!
    <br>
    <br>

• 點為之中上有小小靚果d啊
    <br>通常第一眼感覺靚就靚架啦
    <br>

• <font color="#666666">浪頭打死你 replied @ 2009-07-21 11:43 am<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">我同意web講法. <br /><br />因為大家都係女仔, 你樹起條尾, 我就知你想點啦~ <br />男仔睇唔睇得出佢係扮野我就唔知... <br /><br />如果本身真係斯文,怕羞,怕事,細食,嗲...咁應該對個個都一樣既, 點解有d女仔只對某一些人, 尤其男仔先會咁呀?! </div>
    <br><br /><br /><br />haha...<br />這便是女人的智慧了

• <font color="#666666">web replied @ 2009-07-21 11:43 am<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">點為之中上有小小靚果d啊 <br />通常第一眼感覺靚就靚架啦 <br /></div>
    <br><br /><br />即係平凡中慢慢細看下又會發掘d好吸引既地方<br />這時<br />男人便會認為這是一塊唯獨自己才發現的寶物...........

• 要集齊斯文,怕羞,怕事,細食,嗲於一身的香港女仔都好少
    <br>感覺上呢種女仔係扮出來的
    <br>相反,巴喳,爽朗的就較多

• 即係平凡中慢慢細看下又會發掘d好吸引既地方
    <br>這時
    <br>男人便會認為這是一塊唯獨自己才發現的寶物...........
    <br>
    <br>--------------------------------------------------
    <br>哈哈哈,如果你遇到呢d女仔, 咁你就要好好現自己, 好多人爭架

• 孤獨的豬先生 replied @ 2009-07-21 11:45 am
    <br>
    <br>haha...
    <br>這便是女人的智慧了
    <br>
    <br>................
    <br>
    <br>係咩...
    <br>
    <br>哈~ 有一日有個男同事同我講, amy成日問佢d傻問題.
    <br>
    <br>哈哈~ 但我想話amy係我面前從未講過一條條問題, 反而係點我做野囉.
    <br>
    <br>究竟amy佢諗咩? 點解會咁呢? 真係....

• <font color="#666666">浪頭打死你 replied @ 2009-07-21 11:53 am<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">孤獨的豬先生 replied @ 2009-07-21 11:45 am <br /><br />haha... <br />這便是女人的智慧了 <br /><br />................ <br /><br />係咩... <br /><br />哈~ 有一日有個男同事同我講, amy成日問佢d傻問題. <br /><br />哈哈~ 但我想話amy係我面前從未講過一條條問題, 反而係點我做野囉. <br /><br />究竟amy佢諗咩? 點解會咁呢? 真係....</div>
    <br><br /><br /><br />哈<br />咁你要向amy好好學習咯

• <font color="#666666">web replied @ 2009-07-21 11:48 am<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">要集齊斯文,怕羞,怕事,細食,嗲於一身的香港女仔都好少 <br />感覺上呢種女仔係扮出來的 <br />相反,巴喳,爽朗的就較多</div>
    <br><br /><br /><br />咁呢d女仔通常都係單身係咪?<br />ha....

• 有時都想學下台灣女仔咁樣講野嗲d
    <br>但講左一句, 下一句就做番自己, 哈~
    <br>唔易呢
    <br>

• <font color="#666666">web replied @ 2009-07-21 12:08 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">有時都想學下台灣女仔咁樣講野嗲d <br />但講左一句, 下一句就做番自己, 哈~ <br />唔易呢 <br /></div>
    <br><br /><br />對住d心儀既對像<br />會吾會容易流露d真性情既溫柔呢?

• 對住d心儀既對像
    <br>會吾會容易流露d真性情既溫柔呢?
    <br>
    <br>----------------------------
    <br>
    <br>呵呵, 都會架
    <br>本身都係一個較為斯文既人, 就不算太溫柔
    <br>對住陌生人都會柔少少啦
    <br>
    <br>

• <font color="#666666">web replied @ 2009-07-21 12:20 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">對住d心儀既對像 <br />會吾會容易流露d真性情既溫柔呢? <br /><br />---------------------------- <br /><br />呵呵, 都會架 <br />本身都係一個較為斯文既人, 就不算太溫柔 <br />對住陌生人都會柔少少啦 <br /></div>
    <br><br /><br />哈<br />吾得喎<br />兩頭吾到岸喎<br />無個人風格喎<br />哈哈

• 浪頭打死你 replied @ 2009-07-21 11:33 am

<br>
    <br>bobo replied @ 2009-07-21 11:16 am
    <br>
    <br>孤獨的豬先生
    <br>
    <br>我自己係女, 都吾鐘意人扮野,扮斯文
    <br>我自己女仔都怕女仔扮怕羞,怕事,細食,嗲
    <br>我都好怕男仔扮斯文
    <br>
    <br>..........
    <br>
    <br>bobo, 我都唔鍾意女仔咁樣嫁喎.
    <br>
    <br>你覺唔覺女仔特別睇唔過眼女仔咁樣嫁?
    <br>反而男仔可能無咁反感..
    <br>
    <br>------
    <br>
    <br>浪頭打死你
    <br>
    <br>係 ar, 男仔好受 ka
    <br>

• 哈哈, 個人風格唔係一定係咁極端架,非黑即白咩
    <br>咁你個人風格係咩啊

• <font color="#666666">bobo replied @ 2009-07-21 12:23 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">浪頭打死你 replied @ 2009-07-21 11:33 am <br /><br />bobo replied @ 2009-07-21 11:16 am <br /><br />孤獨的豬先生 <br /><br />我自己係女, 都吾鐘意人扮野,扮斯文 <br />我自己女仔都怕女仔扮怕羞,怕事,細食,嗲 <br />我都好怕男仔扮斯文 <br /><br />.......... <br /><br />bobo, 我都唔鍾意女仔咁樣嫁喎. <br /><br />你覺唔覺女仔特別睇唔過眼女仔咁樣嫁? <br />反而男仔可能無咁反感.. <br /><br />------ <br /><br />浪頭打死你 <br /><br />係 ar, 男仔好受 ka </div>
    <br><br /><br /><br />吾係男仔好受........<br />係傻仔好受<br />我見親我就好想大巴大巴咁車埋去........

• 男仔都係較為中意d溫柔,可愛型的女仔
    <br>
    <br>
    <br>---
    <br>
    <br>WED
    <br>
    <br>我覺得男仔到要結婚時會中意d溫柔,
    <br>

• <font color="#666666">web replied @ 2009-07-21 12:24 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">哈哈, 個人風格唔係一定係咁極端架,非黑即白咩 <br />咁你個人風格係咩啊</div>
    <br><br /><br /><br />咁先令人一見難忘麻<br />我既風格就係中庸之道<br />就係咁先慘<br />無人理...

• <font color="#666666">bobo replied @ 2009-07-21 12:26 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">男仔都係較為中意d溫柔,可愛型的女仔 <br /><br /><br />--- <br /><br />WED <br /><br />我覺得男仔到要結婚時會中意d溫柔, </div>
    <br><br /><br />咁一定啦<br />除非個男既本身喜愛sm啦....

• 女人妒忌心重
    <br>靚又吾抵得
    <br>醜又睇吾過眼
    <br>haha~~~~
    <br>
    <br>---------------
    <br>唔係個個女仔都係咁架
    <br>我見到靚女都忍唔住望多幾眼,個心都會講"哇, 好靚"
    <br>好欣賞佢
    <br>
    <br>--
    <br>
    <br>係ar, 我都好鐘意睇靚女ka..
    <br>我一 d 都吾妒忌
    <br>but 如許果個靚女四圍放電
    <br>就....

• 咁你就唔好咁高要求女仔有個人風格啦~ 哈哈
    <br>每個人都有自己個人特色的,問題係你中意果個人會唔會留意到
    <br>

• 平平無奇<br />點會有人留意丫.......

• 孤獨的豬先生
    <br>
    <br>
    <br>吾係男仔好受........
    <br>係傻仔好受
    <br>我見親我就好想大巴大巴咁車埋去....
    <br>
    <br>---
    <br>
    <br>係咩!比個靚女, 穿 deep V 再嗲吓你, or 扮傷心
    <br>我吾信你吾 buy, 
    <br>

• 女仔鐘意一個人吾一定係靚lor 型aw.
    <br>
    <br>男就大多會 buy 好樣一d

• 平平無奇
    <br>點會有人留意丫.......
    <br>
    <br>
    <br>所以好有風格的女仔係唔會選擇平平無奇的男仔
    <br>你想吸引呢一型的女仔, 就要令自己成為其中一份子, 而唔係話,
    <br>
    <br>"我既風格就係中庸之道 "
    <br> 就係咁先慘
    <br> 無人理...

• 女仔鐘意一個人吾一定係靚lor 型aw.
    <br>-------------------------------
    <br>
    <br>非常同意!
    <br>可能係男仔的細心 or 溫柔 or 成熟 or 風趣.....

• <font color="#666666">bobo replied @ 2009-07-21 12:32 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">孤獨的豬先生 <br /><br /><br />吾係男仔好受........ <br />係傻仔好受 <br />我見親我就好想大巴大巴咁車埋去.... <br /><br />--- <br /><br />係咩!比個靚女, 穿 deep V 再嗲吓你, or 扮傷心 <br />我吾信你吾 buy,  <br /></div>
    <br><br /><br />好開心架<br />不過吾會選做女朋友囉.......<br />

• 每個人都有自己可取地方
    <br>有時人與人之間都要一點緣分

• 結論就係........<br />男既有錢有計傾.......

• 孤獨的豬先生
    <br>
    <br>算你老實la
    <br>最討厭 d 男人講吾會

• <font color="#666666">bobo replied @ 2009-07-21 12:42 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">孤獨的豬先生 <br /><br />算你老實la <br />最討厭 d 男人講吾會</div>
    <br><br /><br />呢個社會<br />老實係無著數............

• 結論就係........
    <br>男既有錢有計傾......
    <br>
    <br>
    <br>﹣﹣
    <br>吾係 law.
    <br>我認為最重要係
    <br>勤力, 有上進心, 有事業基礎, 有目標, 有思想, 有責任心, 人品好
    <br>(多吾多?)
    <br>

• 凡事都兩面睇
    <br>沒話點樣做先最好

• <font color="#666666">bobo replied @ 2009-07-21 12:45 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">結論就係........ <br />男既有錢有計傾...... <br /><br /><br />﹣﹣ <br />吾係 law. <br />我認為最重要係 <br />勤力, 有上進心, 有事業基礎, 有目標, 有思想, 有責任心, 人品好 <br />(多吾多?) </div>
    <br><br /><br />我以前都係咁諗<br />但努力未必有回報<br />勤力又吾一定立即可以成功<br />對方慢慢變得又想過一d富裕既生活.....<br />可以點?

• 人望高處
    <br>我不知你目標係點
    <br>你女 gf 心想
    <br>but 每個人有個 bottom line
    <br>我自己覺得足夠就可以
    <br>間吾中可以 high tea 吓
    <br>一年 special day 去 d high d 地方食野就 ok..
    <br>

• 如果每個女仔都好似你咁就好啦.......<br />我女友認為一年去三次旅行呢d先叫生活.....

• 孤獨的豬先生
    <br>
    <br>努力未必會有回報
    <br>but 無目標就吾好
    <br>目標可以係儲多 d 錢......
    <br>都係目標
    <br>女性無錢無安全感
    <br>

• 可惜我只係一個打工仔....

• 1 年1 次好足夠

• <font color="#666666">bobo replied @ 2009-07-21 1:02 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">孤獨的豬先生 <br /><br />努力未必會有回報 <br />but 無目標就吾好 <br />目標可以係儲多 d 錢...... <br />都係目標 <br />女性無錢無安全感 </div>
    <br><br /><br />係呀<br />我認同呀<br />我有目標<br />大家都有共同目標<br />但係因為一時喜好<br />一時不滿<br />就可以推翻之前大家訂立既....<br />好兒戲...

• 打工仔....都可以儲好多 money
    <br>吾 buy 名牌,

Log in to reply