要睇相先肯出來的係唔係都係搵食男呢???

• mimio, 鹹魚青菜各有所愛,冇話入唔入流呢!
    妳成日煲粥嫁?

• Heracles replied @ 2009-07-13 12:57 pm

mimio, 鹹魚青菜各有所愛,冇話入唔入流呢!

妳成日煲粥嫁?

===========================

咪係囉, 你唔like人地問你拎相既, 你咪唔同佢傾囉

• 女路人

d 人咪就係咁囉,一味識攻擊人,抹黑人,但又唔可以同人理性咁討論問題!!!!

• 係囉, 我明明係女, 佢唔夠我講, 就話我係男人

我都唔明, 你唔想俾相, 咪唔俾囉

洗唔洗開thread問, 人地係唔係搵食呀

不如花多d時間, 搵d岩傾既人啦

• 網上識朋友乜人都有!自己小心d啦,沒法!女路人
    心理上預咗 ge, hehe

• 我都有過百個msn啦,得閒未吹下水囉,睇下相一定要,我都好簡擇下

• 我見個topic係, "出黎見面前" "要睇相"

我個回應係, 你唔想人地出到黎, 個心好想走, 你咪俾相人地睇先囉

我真係回應緊個topic囉

• 傻瓜~你唔俾佢搵笨點食你呀~?

• 總結一句............唔鍾意咪唔俾囉

同時切記,盡量唔好send soft copy 俾人囉...........

• 咁妳又岩!去到要見面階段都要認知下對方個樣,免得出嚟不歡而散,冇問題喎!女路人

• 點止要相,要埋WEBCAM添啊

我以前大學D FRIEND仲網上扮女人整蠱人,唔睇相點X知妳系男系女啊

問來都多餘

• Heracles replied @ 2009-07-13 12:57 pm

妳成日煲粥嫁?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    因啱傾 ~~~ 所以會傾到好耐 @@
    yeah~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• 我見第一個網友時

係冇睇過相既

佢話自己似邊個, 似邊個

我離遠見到佢, 雙腳釘佐係地下, 唔想行過去

仲好想逃跑, 我走佐兩步, 行返轉頭

同佢飲佐杯野, 之後話fd call, 有急事要走先

佢仲問我飲到幾多點, 要送我返屋企

我唔係介意佢講樣, 而係, 佢講佐好多大話

我腦入面想像既佢, 一定唔係咁樣

我心情幾咁差呀, 唔知你明唔明

• @O@女路人.....唔睇樣你都敢單獨約出黎~~~~~勁,,,,,

• 女路人

所以而家俾你揀,你都會睇相先?

• 女路人 replied @ 2009-07-13 1:00 pm

Heracles replied @ 2009-07-13 12:57 pm

妳成日煲粥嫁?

===========================

咪係囉, 你唔like人地問你拎相既, 你咪唔同佢傾囉

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    無唔like既, 依個係對方的決定黎喔
    不過, 至今都無咩人問我攞相 wor @@
    可能雙方都係同一個性別既關係瓜
    有次仲係我比對方睇相先 wor

• mimio, 人夾人緣^^有時個feel都好緊要!

女路人佢有冇呃妳唔敢講,可能佢好自信又自吹^^!
    監定下可能都需要 !

• GAL

你又係覺得個外形咁緊要?
    你見個nf 又諗住又乜目的呢?

• MIMIO replied @ 2009-07-13 12:54 pm

Heracles ~~~ 禾依 D 唔問攞相既

係咪好唔入流? @@

我見親既人, 都無睇過相架 wor, 哈哈~~~~~~~~~~~

只會係成日同佢地煲電話粥, yeah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

..................

HIHI 禾都係唔會LIKE睇相先嫁..

不過我真係覺得自己唔係幾入SHE流囉...(心心)

• 女路人 replied @ 2009-07-13 1:21 pm

我見第一個網友時

係冇睇過相既

....................

你好攪笑啊~

咁果次本來係約出黎做咩嫁?

• 啊... replied @ 2009-07-13 1:28 pm

MIMIO replied @ 2009-07-13 12:54 pm

Heracles ~~~ 禾依 D 唔問攞相既
    係咪好唔入流? @@
    我見親既人, 都無睇過相架 wor, 哈哈~~~~~~~~~~~
    只會係成日同佢地煲電話粥, yeah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

..................

HIHI 禾都係唔會LIKE睇相先嫁..
    不過我真係覺得自己唔係幾入SHE流囉...(心心)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    啊啊~午安喔~~~
    你同我一樣 ar, 開心喔~~~ yeah ~~~~~~~~~~~~~~~~
    其實各人有各人喜好啦 ~
    我同我識既 nfd 就雙方唔睇相都無所謂
    我地啱傾, 見唔到樣, 傾電話 2-3 小時
    出來見到, 就傾 4 小時 lor, 哈哈

• GENT~~都係架....我都幾以貌取人.......有時悶悶地咪約NF出黎見下~好似幾好玩...

• 啊... replied @ 2009-07-13 1:29 pm

你好攪笑啊~

=================

冇野做架

• 女路人 replied @ 2009-07-13 1:21 pm

我見第一個網友時

係冇睇過相既

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    個 case 咁熟既? 好似係邊度睇過近似既 ... ... @@

• 女路人 replied @ 2009-07-13 1:34 pm

啊... replied @ 2009-07-13 1:29 pm

你好攪笑啊~

=================

冇野做架

..............

不過你呢幾句"雙腳釘佐係地下, 唔想行過去

仲好想逃跑, 我走佐兩步, 行返轉頭 "真係好好笑呀~

有時第一印像>>>個樣呀! 又真係好鬼重要既~

• MIMIO replied @ 2009-07-13 1:37 pm

個 case 咁熟既? 好似係邊度睇過近似既 ... ... @@

.................

mimio 你係咪試過呀?

• 做人有冇所謂!岩傾米傾囉!佢有要求我都有遮,夾到米繼續行落去或玩落去!
    上網識朋友開心d + 小心 d + 不認真 d (因太復習了) 
    揾到比較好些的就, 細心d去了解 + 耐心d 去保存

就系咁!= 不用勞嘈,系米呢^^

• 姊妹們, 我都想同你地分享下

呢度, 冇錯係好多壞人

搵GF既, 一定話自己真心

穩定職業

分手好耐

之前個GF一齊好多年

自己好好人

什麼什麼

搵SL既, 一定話 long term

唔係有過好多SL

同上一個SL分開佐好耐

而家冇第二個SL

同老婆/GF唔夾

搵SP既, 一定話自己好勁

好多囡囡都搵佢

對D囡囡好好

之類

唔想俾人呃, 開個acc, add d 搵sp/sl既人, 傾下, msn下, 講下電話

當你聽100男人講, 講千篇一律既大話, 你都俾人呃, 冇說話好講

唔好逃避d壞人, 面對下佢地, 幾好玩架

好似鄭中基講, 越怕既野, 就越要面對佢

• 啊... replied @ 2009-07-13 1:39 pm

MIMIO replied @ 2009-07-13 1:37 pm

mimio 你係咪試過呀?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    典會呢, 同我啱傾, 我不嬲唔理個樣個 wor
    知唔知幾難先搵到個啱傾既呢? 唔易架 ~~~~~~~
    我好似係唔知邊條 thread 度睇過類似既 case
    @@唔知有無記錯喎

• 女路人 replied @ 2009-07-13 1:43 pm

姊妹們, 我都想同你地分享下

呢度, 冇錯係好多壞人

搵GF既, 一定話自己真心
    穩定職業
    分手好耐
    之前個GF一齊好多年
    自己好好人
    什麼什麼

搵SL既, 一定話 long term
    唔係有過好多SL
    同上一個SL分開佐好耐
    而家冇第二個SL
    同老婆/GF唔夾

搵SP既, 一定話自己好勁
    好多囡囡都搵佢
    對D囡囡好好
    之類

唔想俾人呃, 開個acc, add d 搵sp/sl既人, 傾下, msn下, 講下電話
    當你聽100男人講, 講千篇一律既大話, 你都俾人呃, 冇說話好講

唔好逃避d壞人, 面對下佢地, 幾好玩架

好似鄭中基講, 越怕既野, 就越要面對佢

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    why 要浪費咁多時間? @@煮到好多餐飯 lu wor, d 時間 ... ...

• Heracles replied @ 2009-07-13 1:41 pm

做人有冇所謂!岩傾米傾囉!佢有要求我都有遮,夾到米繼續行落去或玩落去!
    上網識朋友開心d + 小心 d + 不認真 d (因太復習了) 
    揾到比較好些的就, 細心d去了解 + 耐心d 去保存

就系咁!= 不用勞嘈,系米呢^^

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    i agree 啦, 不過, 我會幾認真架 wor
    唔 ... ... 信下自己眼光 lor @@
    對方係點, 自己 feel 到架嘛 ~~~~~

• 我係同D想出黎見人既姊姊講

如果怕俾人呃既, 了解多D囉

又唔一定每一個玩SHE既人, 都要做呢樣野既

• mimio, 小心d啦!傻妹
    隨便信人女生大忌^^
    也睇自己要求同做乜 ge ,hehe

• 女路人 replied @ 2009-07-13 1:53 pm

我係同D想出黎見人既姊姊講

如果怕俾人呃既, 了解多D囉

又唔一定每一個玩SHE既人, 都要做呢樣野既

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    嗯嗯 ~~~~~ 謝謝, 女路人 ^^

• Heracles replied @ 2009-07-13 1:54 pm

mimio, 小心d啦!傻妹
    隨便信人女生大忌^^
    也睇自己要求同做乜 ge ,hehe

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    收到, Heracles
    我會小心 ^^ 謝謝你 ~~~~~
    有機會係第二條 thread 再同你詳談下依個題目
    呢度唔係合適既地方
    @@

• 嗯嗯 mimio^^

• 其實比相唔緊要....

最討厭係d人會對你評頭品足...仲要講返比你知...

真係啤一聲

• GCVFDGSRG replied @ 2009-07-13 2:15 pm

其實比相唔緊要....

最討厭係d人會對你評頭品足...仲要講返比你知...

真係啤一聲

咁如果佢唔講返比你知, 但上黎講曬比she友聽呢?

• 一樣...都係咁慘....

• 咁點算? @@

• 咁我又唔會評價人地個樣, 只會話忙囉

• 我個人覺得....真係好唔合眼緣既...

咪漸澌ignore呢個人..大家都好落台d....

• hello everybody

haha ! what a thread for criticizing others. cyber world should be more funny and more happy.

• MIMIO replied @ 2009-07-13 2:19 pm

咁點算? @@

乜點算?

• 好複雜咁既 ???? @@

• Heracles replied @ 2009-07-13 2:25 pm

MIMIO replied @ 2009-07-13 2:19 pm

咁點算? @@

乜點算?

+++++++++++++++++++++++++++++++++
    佢地話會比人唱個樣喔
    所以咪問一下下, 咁點算 lor
    @@

• 你地令我想起陳豪先生

• MIMIO replied @ 2009-07-13 2:27 pm

Heracles replied @ 2009-07-13 2:25 pm

MIMIO replied @ 2009-07-13 2:19 pm

咁點算? @@

乜點算?

+++++++++++++++++++++++++++++++++

佢地話會比人唱個樣喔

所以咪問一下下, 咁點算 lor @@

...........

我會覺得好慘囉~

• by the way.. where is 'm' ? the person who posted this thread

maybe best he or she should share his or her experiences..

• 女路人 replied @ 2009-07-13 2:29 pm

你地令我想起陳豪先生

.............

點解呀?

Log in to reply