呢度越來越唔掂

• stealeater:
    <br>我都鍾意飲…
    <br>不過我反而鍾意飲紅酒多o的喎…@@

• K replied @ 2009-06-26 2:57 am
    <br>
    <br>wtyc85,咁我都接受到既
    <br>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    <br>最緊要知道遊戲規則、到時大家都無咁傷囉。
    <br>
    <br>我都要訓啦! gd nite,all.

• mimi:
    <br>嘻…
    <br>有先算啦…
    <br>早抖喇…
    <br>sweet dream喇…^^

• goodnite, mimi

• <br>一返來大家就走曬

<br>我小猴仲o係樹…:p

• 嗨…
    <br>個個閃哂o拿…=.=

• hihi
    <br>得返我地啦...
    <br>
    <br>我其實都好有興趣知以前ge she 係點
    <br>道聽途說gum 聽到好似以前真係一個談情說性ge 好地方
    <br>但實際係點呢又無人講得出...

• stealeater, I m here

<br>其實我算見過o既…
    <br>不過o個時我未開聲同人吹水囉…@@

• All:
    <br>小猴我行開去食口煙先…:p

• wtyc85 replied @ 2009-06-26 3:16 am
    <br>
    <br>stealeater:
    <br>其實我算見過o既…
    <br>不過o個時我未開聲同人吹水囉…@@
    <br>=========
    <br>你真係走寶啦
    <br>
    <br>K replied @ 2009-06-26 3:13 am
    <br>
    <br>stealeater, I m here
    <br>你好似真係好緊張喎
    <br>哈哈
    <br>唔好想太多啦
    <br>去訓啦
    <br>夜訓對皮膚唔好!

• stealeater,雖然唔係第一次咁做,但每次臨前一晚都好緊張好怕

<br>係啦…
    <br>呢o的咪叫"the old good days"囉…@@
    <br>K:
    <br>做黃蓋要有好好o既心理狀態先得o架喎…:p

• wtyc85,唔熟歷史,黃蓋係點?

• K replied @ 2009-06-26 3:22 am
    <br>
    <br>stealeater,雖然唔係第一次咁做,但每次臨前一晚都好緊張好怕
    <br>==========
    <br>你似係興奮得滯就真
    <br>哈哈
    <br>
    <br>wtyc85 replied @ 2009-06-26 3:23 am
    <br>
    <br>係啦…
    <br>呢o的咪叫"the old good days"囉…@@
    <br>真係唔知
    <br>會唔會被神化左?
    <br>不過亦都老實
    <br>有時見到d舊人出翻黎
    <br>你係會發現佢地係好傾d
    <br>有耐性同你傾計
    <br>d 話題亦都多d

• stealeater,都唔知聽晚會點架,所以咁驚囉

• K:
    <br>佢都預o左俾人打…
    <br>仲要同周瑜夾計做場戲俾人睇o忝…
    <br>咁你話佢心理準備係咪好好o丫…:p
    <br>通常過o左去而令人神往o既o野…
    <br>都會被神化o架啦…:p
    <br>不過你講得o岩o架…
    <br>舊人係好好吹o架…^^"

• wtyc85,就因為咁,聽晚都唔知點表現比佢睇好,其實都唔係好了解男人點諗

• K:
    <br>咁你認為佢會想你點表現俾佢睇呢…@@

• K replied @ 2009-06-26 3:28 am
    <br>
    <br>stealeater,都唔知聽晚會點架,所以咁驚囉
    <br>gum 有心思?
    <br>你 sl 都幾好喎
    <br>不如你過兩日上黎講返比大家知點ge 情況啦
    <br>哈哈
    <br>
    <br>
    <br>wtyc85 replied @ 2009-06-26 3:28 am
    <br>
    <br>通常過o左去而令人神往o既o野…
    <br>都會被神化o架啦…:p
    <br>不過你講得o岩o架…
    <br>舊人係好好吹o架…^^"
    <br>係啦
    <br>所以有時都會fancy 下出到黎會唔會仲好傾仲開心
    <br>不過都無咩機會啦
    <br>唉

• wtyc85,我都唔知,每次都帶唔同人黎玩既

• K:
    <br>咁激o架…@@
    <br>至多咪我同你一齊隊悶酒…:p

• K replied @ 2009-06-26 3:32 am
    <br>
    <br>wtyc85,就因為咁,聽晚都唔知點表現比佢睇好,其實都唔係好了解男人點諗
    <br>===========
    <br>我覺得
    <br>佢就係想睇下你o係無心理包袱ge情況之下點樣享受性愛lor

• wtyc85 replied @ 2009-06-26 3:38 am
    <br>
    <br>至多咪我同你一齊隊悶酒…:p
    <br>唔好呀
    <br>會愈飲愈頹廢ga
    <br>哈哈

• stealeater,無心理包袱ge情況之下點樣享受性愛,你又講得幾有道理喎,可能佢真係咁諗都唔定

• K replied @ 2009-06-26 3:41 am
    <br>
    <br>stealeater,無心理包袱ge情況之下點樣享受性愛,你又講得幾有道理喎,可能佢真係咁諗都唔定
    <br>仲有好多可能
    <br>我識有d人
    <br>係好想睇下自己gf/老婆同人做果時個樣
    <br>話gum樣好淫蕩
    <br>會睇到好刺激
    <br>有d就係想另一半見識多d
    <br>可以好d gum了解自己ge需要
    <br>所以人人都唔同的
    <br>你最好同 sl 傾下呀

• K:
    <br>或者佢就係想咁樣令你有一次relax又盡興o既sex呢…^^"
    <br>到時我o地飲到咁上下就分頭行事啦…:p

• stealeater,我諗佢兩者都有,後者為主囉,佢都想我見識多d唔同男人手勢

• K replied @ 2009-06-26 3:48 am
    <br>
    <br>stealeater,我諗佢兩者都有,後者為主囉,佢都想我見識多d唔同男人手勢
    <br>===============
    <br>但我見到ge就多數係前者囉
    <br>另外
    <br>可能都會有表演欲ge成份
    <br>如果我有 sp
    <br>我都可能會帶d唔同人比佢試下(或者試下佢)
    <br>:p

• All:
    <br>小猴我打退堂鼓喇…:p
    <br>留低個MSN方便大家聯絡啦…^^
    <br>[email protected]
    <br>下次傾過o丫…^^

• stealeater,其實你係指我sl想係其他男人面前示威?

• wtyc85 replied @ 2009-06-26 3:51 am
    <br>
    <br>All:
    <br>小猴我打退堂鼓喇…:p
    <br>留低個MSN方便大家聯絡啦…^^
    <br>下次傾過o丫…^^
    <br>========
    <br>係喎
    <br>k 你又想唔想 add 我 msn 傾?
    <br>
    <br>okok
    <br>拜拜啦悟空~

• stealeater,講返上黎,d男人真係好簡單直接,同我有性冇愛果種

• K replied @ 2009-06-26 3:53 am
    <br>
    <br>stealeater,其實你係指我sl想係其他男人面前示威?
    <br>==============
    <br>唔一定
    <br>因為人人都好唔同的
    <br>最少我見過ge人都有唔同ge 理由
    <br>
    <br>未必係示威
    <br>但好多都會有d表演欲
    <br>gum 表演欲同示威係唔一樣架嘛
    <br>就好似有d人想唱歌比人聽
    <br>有d人想分享自己ge字畫比知音人睇
    <br>gum有d人就會比自己ge partner 同其他人做lor

• K replied @ 2009-06-26 3:56 am
    <br>
    <br>stealeater,講返上黎,d男人真係好簡單直接,同我有性冇愛果種
    <br>----------------
    <br>你講你 sl 搵返黎果d?
    <br>gum 佢地同你無其他關係ge 交流嘛
    <br>有性無「愛情」唔緊要
    <br>如果佢地關心、錫住、尊重你
    <br>gum 我覺得已經ok 架啦
    <br>唔一定下下都要愛情
    <br>有時無愛情會玩得 free d 嘛
    <br>純粹地享受性
    <br>幾好!

• 無人?
    <br>gum 我都走啦
    <br>k 你想 add 我 msn 就 add 啦

Log in to reply