啤酒,汽水

• 空間 replied @ 2009-06-25 12:27 pm

∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 12:25 pm

我都好想去日光浴 ....

好舒服架,又可以殺蟲殺菌

乜我好 dirty 咩 ~~~ @_@

• ∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 12:34 pm

空間 replied @ 2009-06-25 12:27 pm

∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 12:25 pm

我都好想去日光浴 ....

好舒服架,又可以殺蟲殺菌

乜我好 dirty 咩 ~~~ @_@

姨姨唔係呀,但係你知唔知其實人係好多蟲蟲同菌菌係個身到

• 嗯!空間 bro, 要超凍嫁^^

• 間叔~~~我黎撐一撐先

• Heracles replied @ 2009-06-25 12:38 pm

嗯!空間 bro, 要超凍嫁^^

吓~~~~~~我個電冰箱好似唔夠喎,你等多陣,我叫人速遞過去南冰洋,雪一雪佢

• Nikita_Peta replied @ 2009-06-25 12:39 pm

間叔~我黎撐一撐先

HELLO
    ~~~~食LUNCH未呀

• 姨姨唔係呀,但係你知唔知其實人係好多蟲蟲同菌菌係個身到

咁日光浴唔夠bro ~~~~~~

• 空間 replied @ 2009-06-25 12:11 pm

唔係喎只係普通野黎咋

........................

嗚嗚嗚。。。唔制呀∼

• 空間 replied @ 2009-06-25 12:43 pm

HELLO食LUNCH未呀

而家去lu
    ~

cu
    ~

• ∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 12:43 pm

所以姨姨要曬足一日,再跳落水浸番一晚,咁就VERY桔啦~~

• 空間 replied @ 2009-06-25 12:31 pm

arworm replied @ 2009-06-25 12:28 pm

空間兄

呵..露一點咁激!!!

著條單車褲咁呀!激凸一點..哈哈

諗住下身唔著,淨係著上身,跟住影番張冇頭既大特寫,做下記念咁啦~

哈哈..有得諗啵..你可以當你係結婚前既最後放縱

不過影果陣記得叫埋我去.我要見証呢個咁偉大既時刻!

• 醉微 replied @ 2009-06-25 12:44 pm

空間 replied @ 2009-06-25 12:11 pm

唔係喎只係普通野黎咋

........................

嗚嗚嗚。。。唔制呀

咁呀~~~~~~一係我比我支珍藏五家皮你飲住先

• Nikita_Peta replied @ 2009-06-25 12:46 pm

空間 replied @ 2009-06-25 12:43 pm

HELLO食LUNCH未呀

而家去lu
    ~

cu
    ~

慢用,番茄牛肉飯唔該

• 空間 replied @ 2009-06-25 12:47 pm

∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 12:43 pm

浸一晚.............d蟲蟲同菌菌唔死..可能個人以經瓜佐..

你有無老點架!

• arworm

哈哈..有得諗啵..你可以當你係結婚前既最後放縱~~

,我果套潛水衣岩岩係上下身分開,所以我打算上身著潛水衣,夠曬貼身,可以特顯我下身~~~呢個做形如何,

• arworm replied @ 2009-06-25 12:51 pm

空間 replied @ 2009-06-25 12:47 pm

∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 12:43 pm

浸一晚.............d蟲蟲同菌菌唔死..可能個人以經瓜佐..

你有無老點架!

屎火比亞牛牛踢爆左

• 空間 replied @ 2009-06-25 12:48 pm

咁呀~~~~~~一係我比我支珍藏五家皮你飲住先

。。。。。。。。。。。。。

好過無啦!

咁我而家去飲左先。。。

但無飯落肚,驚醉左。。

• arworm replied @ 2009-06-25 12:51 pm

空間 replied @ 2009-06-25 12:47 pm

你有無老點架!

擺到明想我死 ... @_@

• 屎火比亞牛牛踢爆左

都話擺到明 .... 你想點死 ... 定想我死先 ~~~

• 空間 replied @ 2009-06-25 12:42 pm

Heracles replied @ 2009-06-25 12:38 pm

吓~~~~~~我個電冰箱好似唔夠喎,你等多陣,我叫人速遞過去南冰洋,雪一雪佢

咁俾個零下空間 he 哥哥 啦 ~~~ 哈哈

• 醉微 replied @ 2009-06-25 12:53 pm

空間 replied @ 2009-06-25 12:48 pm

咁呀~~一係我比我支珍藏五家皮你飲住先

好過無啦!

咁我而家去飲左先。。。

但無飯落肚,驚醉左。。

放心,你醉左我會放你係電話停,跟住同你報警
    ~

• ∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 12:54 pm

屎火比亞牛牛踢爆左

都話擺到明 .... 你想點死 ... 定想我死先

嘻嘻~~~~~~~姨姨

• ∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 12:56 pm

空間 replied @ 2009-06-25 12:42 pm

Heracles replied @ 2009-06-25 12:38 pm

都係一個好提意,不過要等等,我仲要準備雨褸比佢,唔係落雨會淋濕身

• 空間 replied @ 2009-06-25 12:57 pm

放心,你醉左我會放你係電話停,跟住同你報警~~~~~

下。。。你想嚇死醉醉咩 >。<,不如你叫多支五加皮比淑淑呀! 咁有淑淑陪醉醉, 咁醉醉醉左都會開心D。。。嘻嘻∼

• 吓 ~ 咁堅 ... 重好睇得起我 .... 我唔飲都醉啦 ~~~

• 空間 replied @ 2009-06-25 12:51 pm

arworm

哈哈..有得諗啵..你可以當你係結婚前既最後放縱~~

,我果套潛水衣岩岩係上下身分開,所以我打算上身著潛水衣,夠曬貼身,可以特顯我下身~~~呢個做形如何,

呢個look好似麻麻地者.太[貼身個效果可能無咁靚..

我覺得都係單車褲型d~ 最多剪個窿咋嘛!

哈哈

• ∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 1:08 pm

吓 ~ 咁堅 ... 重好睇得起我 .... 我唔飲都醉啦 ~~~

。。。。。。。。。。。。。。

真既。。。咁等醉醉送你返屋企啦! ︿_︿

• 空間 replied @ 2009-06-25 12:58 pm

∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 12:56 pm

空間 replied @ 2009-06-25 12:42 pm

都係一個好提意,不過要等等,我仲要準備雨褸比佢,唔係落雨會淋濕身

唔洗去南冰洋..有個超快既方法!

落去七仔買包冰雪住d啤酒.跟住撒d鹽落去.好快就凍架啦

• 醉微 replied @ 2009-06-25 1:25 pm

∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 1:08 pm

吓 ~ 咁堅 ... 重好睇得起我 .... 我唔飲都醉啦 ~~~

。。。。。。。。。。。。。。

真既。。。咁等醉醉送你返屋企啦! ︿_︿

你都醉左 ... 點送呢 .............. =.=

• wei cow cow))))) how a u? long time no chat la

• ∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 1:41 pm

你都醉左 ... 點送呢 .............. =.=

............................

係喎。。

咁不如叫間間送我地兩個囉∼ ^.*

• 醉微 replied @ 2009-06-25 1:47 pm

∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 1:41 pm

係喎。。

呵 ~ 佢一定唔會啦 ... 驚佢唔知送左我地去邊到 .....

• Appleforjuly replied @ 2009-06-25 1:42 pm

wei cow cow))))) how a u? long time no chat la

係呀係呀.前排忙d.點呀你.幾好嘛?

• I am busy now....i am fine tks

• ∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 1:54 pm

呵 ~ 佢一定唔會啦 ... 驚佢唔知送左我地去邊到 .....

.........................

咁我唔飲五加皮喇...

醉左都唔知點算既~ ><

• Appleforjuly replied @ 2009-06-25 3:11 pm

I am busy now....i am fine tks

哦哦..慢慢~

• 唔該一杯Nothing....

• 微 replied @ 2009-06-25 1:47 pm

∼>淑<∼ replied @ 2009-06-25 1:41 pm

係喎。。

架車唔夠坐呀,己經冇位,我有相熟的士,好安全架,幫你call

• exactly replied @ 2009-06-25 9:12 pm

唔該一杯Nothing....

只得各款啤酒,汽水咋

不過知你鐘意飲下紅酒,咁岩有支係到,開比你飲

• 啤酒,汽水

• 雞脾一隻, 啤酒半打,要包花生....俾多兩碌蔗添!

• 好口渴, 想飲cream soda, 有冇?

• 空間, hakka, c6^^

• .唔該..紅酒一杯.

• 我要!有冇嫁^^

• cheers~~~~~~~~~~~~~

• 我要脫脂奶走冰.. 有冇?__________?

• 寶貝 replied @ 2009-06-26 10:23 pm

我要脫脂奶走冰.. 有冇?__________?

======

飛bra 走奶?

• c62006, 飛沙走石就差唔多. ^0^"

各位, 今日好大風呀...風到頭髮亂了...

• 好悶...=;=

Log in to reply