有無中女/熟女得閒傾下計?

• 細個? 咁而家呢?

• 男人一個 replied @ 2009-06-20 11:18 am
    <br>
    <br>其實我都唔都唔肯認老架, 不過有時見到朋友d仔女都就快讀中學, 又會突然覺得自己好似好老咁
    <br>
    <br>---------------------------------
    <br>
    <br>哇... 我 d朋友o既仔女都係小學o者,你勁d喇
    <br>
    <br>

• 細個? 咁而家呢?
    <br>=====================
    <br>細個咪就係15-16歲時囉, 仲讀緊書, 而家就38

• 男人一個 replied @ 2009-06-20 11:20 am
    <br>
    <br>細個? 咁而家呢?
    <br>細個咪就係15-16歲時囉, 仲讀緊書, 而家就38
    <br>
    <br>--------------------------------------
    <br>
    <br>好野,緊緊細過你,我37

• 哇... 我 d朋友o既仔女都係小學o者,你勁d喇
    <br>========================
    <br>大部份都係讀小學, 不過最緊見返一個舊同學, 佢個仔今年9月讀中學
    <br>嘩............我即時覺得自己..............

• 你個舊同學早生仔o者
    <br>不過有時諗起自己年齡,總係覺得好難接受咁

• 到40生日,我諗我會喊,哈哈

• <p>讀緊中學, 唔係誇啦<br />我有個朋友, 佢37, 個仔仔讀大學添呀<br />不過佢十幾歲就生仔結婚...<br /><br />原來我係呢度係最細個, hehehehe </p>

• 你個舊同學早生仔o者
    <br>==================
    <br>我又唔覺得好難受, 不過有時諗起中學d事, 好似仲係尋日既事咁
    <br>原來已經唔覺意過左咁耐, 就好似岩岩諗起細個夾band, 好似無耐之前既事之嘛

• 38歲, 有個11歲既小朋友, 都唔係好早生遮

• 38歲, 有個11歲既小朋友, 都唔係好早生遮
    <br>=========================
    <br>係呀, 佢都大學畢業, 做左幾年野先結婚, 不過結婚後好快就生囉

• 男人一個 replied @ 2009-06-20 11:27 am
    <br>
    <br>你個舊同學早生仔o者
    <br>==================
    <br>我又唔覺得好難受, 不過有時諗起中學d事, 好似仲係尋日既事咁
    <br>原來已經唔覺意過左咁耐, 就好似岩岩諗起細個夾band, 好似無耐之前既事之嘛
    <br>
    <br>---------------------------------------
    <br>
    <br>我都覺,有時講起10幾年前o既事,都好似過左無耐
    <br>你而家仲有無興趣夾band呀? 我地爭個bass呀

• dada replied @ 2009-06-20 11:27 am
    <br>
    <br>讀緊中學, 唔係誇啦
    <br>我有個朋友, 佢37, 個仔仔讀大學添呀
    <br>不過佢十幾歲就生仔結婚...
    <br>
    <br>原來我係呢度係最細個, hehehehe
    <br>-----
    <br>
    <br>妳朋友依家就正啦,
    <br>不過當年就一定比人話啦, 咁細個就結婚生仔, 自己都未養得惦自己....bababa .....

• 我都覺,有時講起10幾年前o既事,都好似過左無耐
    <br>你而家仲有無興趣夾band呀? 我地爭個bass呀
    <br>===============================
    <br>我以前係主音喎, bass, 玩佢唔掂, 不過我而家鍾意saxaphone

• 妳朋友依家就正啦,
    <br>不過當年就一定比人話啦, 咁細個就結婚生仔, 自己都未養得惦自己....bababa
    <br>===========================
    <br>我都係咁樣同舊同學講, 佢好快就甩身啦

• <font color="#666666">男 replied @ 2009-06-20 11:32 am<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">妳朋友依家就正啦, <br />不過當年就一定比人話啦, 咁細個就結婚生仔, 自己都未養得惦自己....bababa .....</div>
    <br><br />~~~~~~~~<br />咁日生仔結婚, 你地覺得會有好結果嗎?<br />結果佢對仔都未讀小學, 就離咗婚<br />書又未讀成...生活一d都唔好..<br />而家無端端又生多一件<br />同父異母的兄弟相差20年<br />

• 有時見到 d媽媽同個女女年紀相差唔遠,好似兩姐妹咁一齊去街,都真係幾正

• 男人一個 replied @ 2009-06-20 11:33 am
    <br>
    <br>我以前係主音喎, bass, 玩佢唔掂, 不過我而家鍾意saxaphone
    <br>
    <br>------------------------------------------------
    <br>
    <br>saxaphone型呀,不過唔係好多歌用到
    <br>你唱主音,咁即係都鍾意唱歌啦
    <br>我都好鍾意唱歌架

• 咁日生仔結婚, 你地覺得會有好結果嗎?
    <br>結果佢對仔都未讀小學, 就離咗婚
    <br>書又未讀成...生活一d都唔好..
    <br>而家無端端又生多一件
    <br>同父異母的兄弟相差20年
    <br>===============================
    <br>其實都唔關係咪後生結婚既問題, 而家d人既心態唔同曬, 以前既人咪又係好早結婚, 點解又可以維持到?

• saxaphone型呀,不過唔係好多歌用到
    <br>你唱主音,咁即係都鍾意唱歌啦
    <br>我都好鍾意唱歌架
    <br>=======================
    <br>我真係好鍾意唱歌, 不過而家就好多時都係唱和音, 但係d朋友就成日唱唱下跟左我唱囉, 唱到亂曬龍

• 我同你一樣kiki .....37

• 哇哇... 真係咁o岩o既,我又有唱和音架喎

• 哇哇... 真係咁o岩o既,我又有唱和音架喎
    <br>咁有玩過band既人, 一定會鍾意玩和音. 咁樣先似一隊band

• 男人一個 replied @ 2009-06-20 11:43 am
    <br>
    <br>咁有玩過band既人, 一定會鍾意玩和音. 咁樣先似一隊band
    <br>
    <br>_____________________________________
    <br>
    <br>你好勁呀,咩都掂
    <br>我唱和音要有譜練完先唱到,唔識自己by feel jam,音樂感唔好

• 其實都唔關係咪後生結婚既問題, 而家d人既心態唔同曬, 以前既人咪又係好早結婚, 點解又可以維持到? <br /><br />---<br />講得無錯, 價值觀都唔同咗...而家結婚的意義唔係咁大....想結就結, 一樣想離就離...<br />男人一個, 你結咗婚未?

• 你好勁呀,咩都掂
    <br>我唱和音要有譜練完先唱到,唔識自己by feel jam,音樂感唔好
    <br>==========================
    <br>其實打鼓係好辛苦, 左右手, 左右腳都要分開曬個beat, 好多時都會亂左

• <strong>hi guys<br /><br />大家好,你地係返緊工定屋企?</strong>

• 係呀,我識好多朋友結左婚..都有男女朋友呀....

• 講得無錯, 價值觀都唔同咗...而家結婚的意義唔係咁大....想結就結, 一樣想離就離...
    <br>男人一個, 你結咗婚未?
    <br>========================
    <br>仍然單身, 基本上我係一個完全無結婚概念既人

• 係呀,我識好多朋友結左婚..都有男女朋友呀....
    <br>因為而家好多人都只係會由自己利益出發去諗去做

• 男人一個 replied @ 2009-06-20 11:51 am
    <br>
    <br>
    <br>其實打鼓係好辛苦, 左右手, 左右腳都要分開曬個beat, 好多時都會亂左
    <br>
    <br>-------------------------------------
    <br>
    <br>同意,係難,不過我覺得打鼓好玩
    <br>琴就真係學唔黎

• 同意,係難,不過我覺得打鼓好玩
    <br>琴就真係學唔黎
    <br>==========================
    <br>以前都會叫d朋友教下我打鼓, 不過d手手腳腳次次都亂曬龍

• 哈哈哈,係依家d人開放左好多....
    <br>我識好多女性朋友都係咁....
    <br>唔知依度有無姐妹有過同樣經驗呢?

• <strong>其實琴都唔係狄太難掛,我識人4-50 歲先開始學,不過當然唔係話要考幾級幾級個d喇~~~</strong>

• 男人一個 replied @ 2009-06-20 11:58 am
    <br>
    <br>以前都會叫d朋友教下我打鼓, 不過d手手腳腳次次都亂曬龍
    <br>
    <br>-----------------------------------
    <br>
    <br>練多d就得架喇...雖然我都係好水皮

• 女性地位提高左, 咪唔會隱個男人囉, 選擇又多左, 離婚又普遍左.....就係咁囉

• rick replied @ 2009-06-20 12:00 pm
    <br>
    <br>其實琴都唔係狄太難掛,我識人4-50 歲先開始學,不過當然唔係話要考幾級幾級個d喇~~~
    <br>
    <br>----------------------------
    <br>
    <br>我打鼓阿sir就係話叫我報考試呀,話可以 俾個目標自己

• 學打鼓, 貴唔貴架??

• <font color="#666666">Mars replied @ 2009-06-20 12:00 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 600px">哈哈哈,係依家d人開放左好多.... <br />我識好多女性朋友都係咁.... <br />唔知依度有無姐妹有過同樣經驗呢?</div>
    <br><br />```<br />你指的開放, 係咩先?<br /><br /><br />男人一個<br />我對結婚都有d恐懼, 有時又怕, 有時發起姣來, 又想...hahahhaa<br />

• 我打鼓阿sir就係話叫我報考試呀,話可以 俾個目標自己
    <br>=======================
    <br>無錯, 咁樣先知自己去到乜野水平

• 男 replied @ 2009-06-20 12:04 pm
    <br>
    <br>女性地位提高左, 咪唔會隱個男人囉, 選擇又多左, 離婚又普遍左.....就係咁囉
    <br>
    <br>----------------------------
    <br>係呀,我媽果個年代就係咩都死忍爛忍,而家唔會啦

• <strong>kiki<br /><br />咁都可能係架,如果唔迫下自己,可能就唔會有乜進步...</strong>

• 今朝太早起身啦<br />想去眠一眠, 希望返來仲見到呢條thread啦...<br /> 

• 男人一個
    <br>我對結婚都有d恐懼, 有時又怕, 有時發起姣來, 又想...hahahhaa
    <br>咁妳而家既感情生活係點呢?

• 今朝太早起身啦
    <br>想去眠一眠, 希望返來仲見到呢條thread啦...
    <br>====================
    <br>係咪年紀大左, 訓唔到咁晏呢?
    <br>哈哈.....我都係喎

• 男 replied @ 2009-06-20 12:06 pm
    <br>
    <br>學打鼓, 貴唔貴架??
    <br>
    <br>--------------------
    <br>
    <br>我學緊$600,4堂,單對單
    <br>

• 結婚...真係...要有果一殺衝動
    <br>
    <br>如果我離婚, 一定....多數唔會再結

• 我學緊$600,4堂,單對單
    <br>============================
    <br>咁妳去邊度練? 我細個時, d朋友係自己用紙, 整d圓形出黎, 放係枱面咁樣練

• 我學緊$600,4堂,單對單 <---練習呢?

• 男 replied @ 2009-06-20 12:11 pm
    <br>
    <br>結婚...真係...要有果一殺衝動
    <br>
    <br>如果我離婚, 一定....多數唔會再結
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>yes 仲有屋企人壓力,如果我無結就好喇

Log in to reply