奇門遁甲問事

• ***I informed him about the situation via emails and he phoned me (EVERYTIME IT IS THIS RUBBISH PHONED ME, 我沒有逼佢, 用槍指住佢), then i talked to him by phone just like my 朋友, now he said i got fired and then 搵佢報復, he is 真係痴線

公道話 : Can you please tell me what's wrong with me now??? What bout you if you were me??? Please give your suggestion.

• 呢個 FORUM 好多人幫人占卦算命,咁麻煩你逐支 THREAD 去睇實,一見到有人要占卜算命你就好似喺度咁,即刻 POST 番句「你導人迷信,希望你畀中國政府逮捕!」、「我有言論自由!」、「I DON'T SCARE YOU,真理長在!」、「眾生不要執迷(如我)!」。

***你以為人人好似你絛神棍德行咁差咩, 大話精, 無口德,成日一咩靠惡,係你條神棍先start the fire, 居然打比我畀舊公司, 呢度有無人會哀到似你咁? 我係唔係有義務告訴所有人呢?

你呢D成日只係會係后面攪小動作的老鼠, 唔好再害其他人 啦

• 溫馨提示:唔似你喎,你癲咗成日都仲未回覆以下,我驚你「專登」漏咗。係咪踢爆咗你你唔好意思回應呢?

重溫一下佢嘅「瘋人語錄」:

代人問 = Sally replied at 2010-04-23 10:09 am

你斷人生死只會話有個關, 係,你其實亦都叫我唔好同我同事講咁多,但你可以唔比我知, 告泝我佢奶奶有個闆, 那我不會告訴她你原原本本的

代人問 = Sally replied at 2010-04-23 12:57 pm

奇門遁甲:至於你問同事奶奶嘅事,好在你都有良心講出真相。

Sally:係,你其實亦都叫我唔好同我同事講咁多,但你可以唔比我知, 告泝我佢奶奶有個闆, 那我不會告訴她你原原本本的板本,我又唔係你呢些玄學神棍, 什會知道咁係嚇人係自己積口孽呢?

奇門遁甲:以上係乜野邏輯,大家可以好清楚。

Sally:乜野邏輯啫?以一個對玄學全無認識的人來講, 根本唔知乜係講得乜野係唔講得, 咁咪乜都講哂囉

* * *

一個40歲嘅女人話『根本唔知乜係講得乜野係唔講得』,一係就『大腦殘廢』,一係就有精神病。

各位網友,週末快樂。

• sally

收到晒, 知道你唔想別人再咁迷信, 不要再嬲怒了

• ok, you want me to revert to your message, here you go!

***你以為人人好似你絛神棍德行咁差咩, 大話精, 無口德,成日一咩靠惡,係你條神棍先start the fire, 居然打比我舊公司, 呢度有無人會哀到似你咁? 我係唔係有義務告訴所有人呢?

你呢D成日只係會係后面攪小動作的老鼠, 唔好再害其他人 啦 !

that is my point

• 你絛神棍德行咁差, 成日大話成咁, 各位網友你們行量係唔係要信一個咁嘅人咮囉

• 奇門遁甲 = 神棍:

i can 100% ensure you are 大腦殘廢 and 有精神病, you always state something nonesense

一個40歲嘅女人話『根本唔知乜係講得乜野係唔講得』, i confessed i was stupid and have no brain, that was why i listen to 你絛神棍囉, 你德行咁差, 把口咁哀咁毒, 係咪係度害其他人呀, 如果有人信你的話

• 你絛神棍簡直係攪哀埋其他同行及弄壞奇門遁甲之名

• 奇門, 我SEND左EMAIL比你啊, 你有時間就覆啦, 唔該哂!

• MickeyMouse:

多謝你支持,你真係勇氣可嘉,你咁做會畀癲婆搞架,你唔驚咩?

不過佢最多都只係重複話自己 stupid 又 no brain,所以先咁多時間「執著」去話畀人知佢「思覺失調」。

我已經回覆。

• 神棍 : 你以為我係你呀? 每一個係度話你的人亦會給你咀咒, 我把口我個心會好似你咁惡毒?

***I JUST GIVE PEOPLE HERE SUGGESTION.

• 神棍 : 每一個係度話你的人亦會給你咀咒,但我唔會怕你!

• 神棍=奇門遁甲, thread ID:2133884,  
    神棍!  你個腦,係吾係生係屁股道呢? 人又無品, 口又臭
    真係術數界中殘渣敗類,人又無料到,辨有料!總之世上只有我
    最聰明無人可以超越我。神棍, 你吾好再扮有料到,扮醒目啦!
    無人會再信人依個=神棍!hehehe

• 吖,點解佢講野啲口脗咁似個癲婆嘅?

• 你睇吓你睇吓, 一個人的說話反映出呢個人行為及內心機差呢

• 每一個係度話吓你的人亦會給你咀咒,酒唔切,係只有我唔會怕你咋,神棍

• 唔怪得知你同癲婆咁投緣啦,原來你地係「院友」。

* * *

神童霆 replied at 2009-08-10 10:23 pm

大師,

我己經失業十年、我都33歳人、我係1976年、我最想問都唔係工作運、只係想問愛情運?我可唔可以只單憑我智商高、識到靚靚女仔、異性縁係"飛來蜢".....我係7∼8年前智商評估過有160分以上屬~資優!

我好吾服,吾明點解我無"飛來蜢"、無高薪厚職!why?

雖我得5尺欠幾寸、但我 IQ高...

請大師指点迷津....問愛情運

奇門遁甲 replied at 2009-08-10 11:21 pm

神童霆:

2009年 8月 10日 22時23分

己醜年 壬申月 丁亥日 辛亥時

時空亡:甲辰旬 寅卯空

節氣:立秋中元  陰遁5局

值符天蓬星落2宮  值使休門落3宮

┌─── ── ─┬─ ── ─┬─ ── ───┐

│╲   子合  │  醜勾  │  寅青   ╱│

│ ┌─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┐ │

│亥│  太陰  │  騰蛇  │  值符  │卯│

│朱│  生門 丙│  傷門 乙│  杜門 壬│空│

│ │  天柱 己│  天心 癸│  天蓬 辛│ │

├─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─┤

│ │  六合  │      │  九天  │ │

│戌│戊 休門 辛│      │  景門 丁│辰│

│蛇│禽 天芮 庚│     戊│  天任 丙│虎│

├─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┼─┤

│ │  白虎  │  玄武  │  九地  │ │

│酉│  開門 癸│  驚門 己│  死門 庚│巳│

│貴│  天英 丁│  天輔 壬│  天沖 乙│常│

│ └─ ── ─┼─ ── ─┼─ ── ─┘ │

│╱   申後  │  未陰  │  午玄   ╲│

└─── ── ─┴─ ── ─┴─ ── ───┘

咁你靠乜維生?

你本身有孤寡傾向,太傳統又冇乜情趣。把口唔掂所以啲女咪唔埋嚟囉。

現實中嘅情聖唔係白馬王子嗰類,而係其貌不揚但死淨把口嘅男人。

智商高唔代表乜,因為智商只係量度人嘅咁一種FEATURE,成功要有靠好多因素。

大把人有料冇運,我可能都係其中一個,哈哈哈.......

神童霆 replied at 2009-08-11 11:45 am

大師你好勁呀!你問我∼∼靠乜維生?<---父母

我係屬飯來張口蝸牛式生存、我最吾服∼異性縁無"飛來蜢"

我係留學生一級榮譽學士、点解無行政級職級!幾萬蚊一個月對我級數來講、要求吾係太高吓!我試過幾份見工、有一列問我要求月薪?我寫4萬元、佢問我原因。我答:because我係一級榮譽學士!我有咩錯!!!!!!無女仔送上門、高薪厚職工又無?why

• 神棍 : 神童霆見你係度吹水,擺明玩你啦, 你測D野擺到明無樣準, 以上胡吹算什麼呀?你係準應可見到佢係度玩, 我亦可算到呀

• 卦ト問題係:

我3月去整雙眼皮好唔好? 有無話香港整定第2度整好?

神棍、你ト卦ト到一舊舊、好彩我無信e個神棍、攞人'奇門遁甲' 名號係道招搖撞騙、好彩我信好友姐、如果信你、真係比你害死啦!

整雙眼皮、整吾靚係好大件事呀、半桶水吾該吾好出thread啦!

sally,我信妳呀

• 神棍、不如你同自己算下先啦!

• 雙雙:

POST 番出嚟睇下吖,唔係大家只會當你老吹老屈咗噃。

• 同人算過計過、係邉一日應該心知肚明!

敢証明你同人地占卦係吾用心!

POST 番出嚟睇下....你自己算下,卦象數目字係邊一個page

• 雙雙:

低樁得你吖,原來又係白撞。

• 最後我同你講、每一個係度話吓你的人亦會比你咀咒、係只有我唔會怕你!正神棍!

• 白撞你個頭正神棍

• 雙雙:

點解你講埋啲野,連語氣用詞都同癲婆 sally 一模一樣嘅?

• 所有掀發你駡你條神棍的人 = 院友 = 癲婆 sally

even i have memory about this one, you should check again carefully.

Why you can remember 神童霆?

• 雙雙: 我係正大光明的, Do you think i am making up story???

• 雖然呢家都仲係認得出係同一個人。不過你得架,畀啲心機,只係差少少就可以成功「精神分裂」,唔好放棄。

• i am educated person but i can not help myself, 用一個"狗"字來形容你真係沒有人反對吧

我是正大光明, 似你呢D成日只係會係后面攪小動作的老鼠 ??? 以人度人

• 以心度人

now 雙雙, you can make sure i am not making story lah. this horrible man is 100% dangerous

• 神棍 : 仲係認得出係同一個人??? 你收皮唔好再算把拿

• 笑到我肚都巒,放大少少畀人睇清楚你嘅醜態。

sally replied at 2010-06-15 11:50 am
    每一個係度話吓你的人亦會給你咀咒,酒唔切,係只有我唔會怕你咋,神棍

雙雙 replied at 2010-06-15 3:34 pm
    最後我同你講、每一個係度話吓你的人亦會比你咀咒、係只有我唔會怕你!正神棍!

你話係咪同一個人嘞。

I am an educated person but 我唔會用個「狗」字來形容你,因為你連「狗」都不如。

呢啲咪係「成日只係會係后面攪小動作的老鼠」嘅所作所為囉。

唔好咁低樁啦你,好鬼死肉酸呀你。

• This is your typical style, always

i can not stop others copy my words, this is hong kong, we can have freedom to talk and think.

你的言行, 相信不用我費力去再解釋你的為人了

• 你的強項,就只係大大個字想出來兇人,咁樣叫做有道理,

Again 我唔會怕你,神棍!

• 你一定得架,畀啲心機,只係差少少就可以成功「精神分裂」,唔好放棄。

1. 精神病醫療服務諮詢熱線 (醫管局)

2466-7350、2882-4866

2.思覺失調服務計劃 (醫管局)

2928-3283

• 大家,人命運早以註定一切, 大家唔好畀呢個痴線女人騷擾,
    人要信命運, 如有興趣占算, 可以發電郵[email protected]
    我會繼續免費服務大家。

• 帥傅, 你好,

我已將問題寄去你的信箱了, 請查閱, 謝謝!

• 以下呢兩個回覆唔係我發,邊個做大家心照。

奇門遁甲 replied at 2010-06-16 1:48 am

你一定得架,畀啲心機,只係差少少就可以成功「精神分裂」,唔好放棄。
    1. 精神病醫療服務諮詢熱線 (醫管局)
    2466-7350、2882-4866

2.思覺失調服務計劃 (醫管局)
    2928-3283

奇門遁甲 replied at 2010-06-16 1:54 am

大家,人命運早以註定一切, 大家唔好畀呢個痴線女人騷擾,
    人要信命運, 如有興趣占算, 可以發電郵
    [email protected]
    我會繼續免費服務大家。

• diamond_4

我唔會答覆你

•  英文名:Sally
     中文名:Leung Fung Yee (梁瘋兒)
    手提電話:65738XXX
     前僱主:達利皮具廠 (
    http://www.tat-lee.com/)
    被炒日期:2009年12月31日
    被炒原因:精神出現問題
    出生日期:24th May

• 英文名:Sally

• 做男人做到你成隻狗!

自編自導找直口公開人姓名

==============================

奇門遁甲 replied at 2010-06-16 1:48 am

奇門遁甲 replied at 2010-06-16 1:54 am

奇門遁甲 replied at 2010-06-16 8:34 am

以下呢兩個回覆唔係我發,邊個做大家心照。

<<---話唔係自已發出?

奇門遁甲 replied at 2010-06-16 8:39 am

replied at 2010-06-16 8:54 am

<<---留意時間上、用吾同人名黎玩

<<---有精神病先至係你!

• 呢個 Sally 咁似我個同事嘅? 我個同事真係入過青山架。

• diamond_4:

已回覆。

• 帥傅, 你好,

我已將回覆資料寄去你的信箱了, 請查閱, 謝謝!

• diamond_4:

已回覆。

Log in to reply