有冇美女係到呀? 有冇美女想傾下msn呀?

• ==> added啦~
    <br>
    <br>yeah!!!

• ==> 你覺得其實今時今日上網識到一個netfd然後出黎見係唔係真係咁難既事....每個星期lkf都會見到大把女仔同d岩岩識既男仔打車輪..仲要係幾靚女幾索既添...
    <br>
    <br>唔係掛? 不過我就冇呢d福份啦! 鳴鳴鳴..........

• devil..俾你等到啦..有女入黎同你傾啦...

• ==> devil..俾你等到啦..有女入黎同你傾啦...
    <br>
    <br>都係因為有你係到同我chat下先會咁0岩有之嘛

• 000<br />你可以當我男人都得ge...........@@

• ((了牙))

• DrDevil replied @ 2009-05-23 8:56 pm
    <br>
    <br>==> 你覺得其實今時今日上網識到一個netfd然後出黎見係唔係真係咁難既事....每個星期lkf都會見到大把女仔同d岩岩識既男仔打車輪..仲要係幾靚女幾索既添...
    <br>
    <br>唔係掛? 不過我就冇呢d福份啦! 鳴鳴鳴..........
    <br>===
    <br>唔係掛...你係自己無去過!? 定係去過好多次都無試過先...
    <br>我以前都試過好多次啦...我仲好多次都自己飲醉左...自己同左邊個女仔打車輪..渣過邊個既波都唔認得...

• SLuT replied @ 2009-05-23 8:57 pm
    <br>
    <br>000
    <br>你可以當我男人都得ge...........@@
    <br>
    <br>
    <br>=================
    <br>
    <br>咁你唔好講相中對腳o係你o黎
    <br>男人著highheal好恐佈

• ==> ((了牙))
    <br>點解?

• SLuT replied @ 2009-05-23 8:57 pm
    <br>
    <br>000
    <br>你可以當我男人都得ge...........@@
    <br>===
    <br>如果你真係女仔..咁我當左你係男人又唔係咁好既...話曬你有既器官我地兩個都無...
    <br>我地洗唔洗轉下話題就下你呀...

• ==> 唔係掛...你係自己無去過!? 定係去過好多次都無試過先...
    <br>我以前都試過好多次啦...我仲好多次都自己飲醉左...自己同左邊個女仔打車輪..渣過邊個既波都唔認得...
    <br>
    <br>咁我都係去過2-3次之嘛
    <br>都冇人陪我去, 講真, 我咁大個仔都真係冇試過呢d事

• DrDevil replied @ 2009-05-23 8:59 pm
    <br>
    <br>==> ((了牙))
    <br>點解?
    <br>===
    <br>係唔係岩岩食完飯...用牙簽撩緊牙呀...

• 咁你唔好講相中對腳o係你o黎 <br />男人著highheal好恐佈<br /><br />>>>對腳唔係我,張細相先係我^^

• DrDevil replied @ 2009-05-23 9:00 pm
    <br>
    <br>==> 唔係掛...你係自己無去過!? 定係去過好多次都無試過先...
    <br>
    <br>都冇人陪我去, 講真, 我咁大個仔都真係冇試過呢d事
    <br>
    <br>======
    <br>你幾大個呀!?

• 係唔係岩岩食完飯...用牙簽撩緊牙呀...
    <br>
    <br>我都想知!

• 睇黎個個都食飽飯~<br /><br />000<br />你想轉咩話題<br />都市閒情....?:p

• handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:00 pm
    <br>
    <br>DrDevil replied @ 2009-05-23 8:59 pm
    <br>
    <br>==> ((了牙))
    <br>點解?
    <br>===
    <br>
    <br>============
    <br>
    <br>無錯

• DrDevil replied @ 2009-05-23 9:01 pm
    <br>
    <br>
    <br>我都想知!
    <br>
    <br>====
    <br>撩返出黎再擺返入口食呀!!!

• ==> >>>對腳唔係我,張細相先係我^^
    <br>
    <br>我睇到呀!
    <br>哈哈哈
    <br>妳用d web application整架呢?

• SLuT replied @ 2009-05-23 9:02 pm
    <br>
    <br>睇黎個個都食飽飯~
    <br>
    <br>000
    <br>你想轉咩話題
    <br>都市閒情....?:p
    <br>===
    <br>係唔係要飽暖思淫慾呀!!!

• SLuT replied @ 2009-05-23 9:01 pm
    <br>
    <br>咁你唔好講相中對腳o係你o黎
    <br>男人著highheal好恐佈
    <br>
    <br>>>>對腳唔係我,張細相先係我^^
    <br>
    <br>==============
    <br>
    <br>仲大鑊
    <br>好有"沉默的羔羊" feel

• ==> 你幾大個呀!?
    <br>
    <br>我25,6啦!
    <br>你呢?

• 我33架啦...
    <br>25,6都應該可以溝到好多女呀..又有氣有力..

• ==> 撩返出黎再擺返入口食呀!!!
    <br>
    <br>咁核突?
    <br>=.=''

• 咁我都係去過2-3次之嘛 <br />都冇人陪我去, 講真, 我咁大個仔都真係冇試過呢d事 <br /><br />>>>咁你要去多d喇<br />講真,出去玩識人易過上網好多<br />起碼睇到真面目<br />好過係度有時都唔知佢真係男定女

• 係唔係要飽暖思淫慾呀!!!<br /><br />>>>我未食飽,未思淫慾住:p

• handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:02 pm
    <br>
    <br>===========
    <br>
    <br>咁你改名
    <br>叫 " Hungryguy000"

• SLuT replied @ 2009-05-23 9:05 pm
    <br>
    <br>
    <br>>>>咁你要去多d喇
    <br>講真,出去玩識人易過上網好多
    <br>起碼睇到真面目
    <br>=====
    <br>講得岩呀...我而家都contact緊fd睇下出唔出中環
    <br>我今晚其實都唔想留o係度玩電腦...同女仔o係msn都唔想..
    <br>最想就係出去行下...o係屋企好悶...

• >>>咁你要去多d喇
    <br>起碼睇到真面目
    <br>好過係度有時都唔知佢真係男定女
    <br>
    <br>咁又係!
    <br>咁如果我搵妳陪我去, 妳肯唔肯呢? 哈哈

• dgf replied @ 2009-05-23 9:06 pm
    <br>
    <br>handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:02 pm
    <br>
    <br>
    <br>咁你改名
    <br>叫 " Hungryguy000"
    <br>==========
    <br>haha..又唔係我撩牙!!
    <br>是但啦..又唔係真名..
    <br>反正而家呢個名都成日俾人認錯架啦...

• handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:09 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>she.com太多 handsomguy

• DrDevil replied @ 2009-05-23 9:08 pm
    <br>
    <br>>>>咁你要去多d喇
    <br>起碼睇到真面目
    <br>好過係度有時都唔知佢真係男定女
    <br>
    <br>咁又係!
    <br>咁如果我搵妳陪我去, 妳肯唔肯呢? 哈哈
    <br>
    <br>=====
    <br>真係唔好呀...
    <br>如果想出去中環識到女仔..真係唔好自己帶女仔fd上去呀...
    <br>我之前試過好多次..結果自己d 女仔fd都係叫我做佢地保鑣..佢地俾人溝..就搵我擋...
    <br>搞到我成晚見到其他靚女都唔可以行開溝佢地...
    <br>所以我地每次上去中環玩..都係幾個男仔..唔鐘意預女仔...

• dgf replied @ 2009-05-23 9:10 pm
    <br>
    <br>handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:09 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>she.com太多 handsomguy
    <br>===
    <br>係啦..都無辦法..

• handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:12 pm
    <br>
    <br>真係唔好呀...
    <br>如果想出去中環識到女仔..真係唔好自己帶女仔fd上去呀...
    <br>我之前試過好多次..結果自己d 女仔fd都係叫我做佢地保鑣..佢地俾人溝..就搵我擋...
    <br>搞到我成晚見到其他靚女都唔可以行開溝佢地...
    <br>所以我地每次上去中環玩..都係幾個男仔..唔鐘意預女仔...
    <br>
    <br>
    <br>有道理!

• 如果想出去中環識到女仔..真係唔好自己帶女仔fd上去呀... <br />我之前試過好多次..結果自己d 女仔fd都係叫我做佢地保鑣..佢地俾人溝..就搵我擋... <br /><br />>>>haha....exactly^^

• handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:14 pm
    <br>
    <br>===
    <br>係啦..都無辦法.
    <br>
    <br>=============
    <br>
    <br>大部份時間都會有 spelling mistake
    <br>由 handsomeguy 變成 hamsupguy

• >>>haha....exactly^^
    <br>
    <br>有人幫妳解圍! oh!

• 真係都幾煩架..如果去中環又成日俾自己d 女仔fd 跟住曬..真係阻手阻腳..

• 咁多位
    <br>0岩0岩有人搵我去打波
    <br>我出去先啦
    <br>夜d再傾丫^^

• 咁係咪應該組個男子組去會好d呢?

• SLuT replied @ 2009-05-23 9:15 pm
    <br>
    <br>
    <br>>>>haha....exactly^^
    <br>====
    <br>我每次都嬲嬲地話要同d 女仔fd收返保護費呀...當然唔係真係嬲啦..

• DrDevil replied @ 2009-05-23 9:18 pm
    <br>
    <br>咁係咪應該組個男子組去會好d呢?
    <br>
    <br>====
    <br>不嬲都應該係咁架啦..!!!

• handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:17 pm
    <br>
    <br>真係都幾煩架..如果去中環又成日俾自己d 女仔fd 跟住曬..真係阻手阻腳..
    <br>===============
    <br>
    <br>最怕係,佢地搵唔到食(睇唔岩,要走),你又要跟住走,
    <br>佢地飲大左,仲要你送埋番屋企,湊女mei!
    <br>

• 但如果有d ok ge仔埋黎果陣,就會嫌你阻住曬XD~

• handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:19 pm
    <br>
    <br>不嬲都應該係咁架啦..!!!
    <br>
    <br>
    <br>紅白歌唱大賽!
    <br>多數都係"男子組" vs "女子組"

• dgf replied @ 2009-05-23 9:16 pm
    <br>
    <br>handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:14 pm
    <br>
    <br>===
    <br>係啦..都無辦法.
    <br>
    <br>=============
    <br>
    <br>大部份時間都會有 spelling mistake
    <br>由 handsomeguy 變成 hamsupguy
    <br>
    <br>====
    <br>無辦法啦...改壞左名呀...連個msn都改埋係[email protected]
    <br>又唔想換過另一個msn喎..好麻煩..又唔知改咩名好...又唔想用自己個真名..
    <br>唔通叫埋d咩咩咩baby咩..

• SLuT replied @ 2009-05-23 9:20 pm
    <br>
    <br>但如果有d ok ge仔埋黎果陣,就會嫌你阻住曬XD~
    <br>
    <br>================
    <br>
    <br>果時就比人一腳伸開.
    <br>時間早,都仲有機會搵個伴.
    <br>晏左就幫手收舖...........

• BYEBYE Devil兄

• 咩咩baby
    <br>就叫 handsomebaby 啦
    <br>哈哈哈

• dgf replied @ 2009-05-23 9:19 pm
    <br>
    <br>handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:17 pm
    <br>
    <br>真係都幾煩架..如果去中環又成日俾自己d 女仔fd 跟住曬..真係阻手阻腳..
    <br>
    <br>最怕係,佢地搵唔到食(睇唔岩,要走),你又要跟住走,
    <br>佢地飲大左,仲要你送埋番屋企,湊女mei!
    <br>
    <br>====
    <br>係呀係呀..真係好鬼煩..!!
    <br>仲要有時呢..我地幾個男仔終於都搵到幾個靚女一齊跳一齊玩...班女仔fd又唔識做..走入黎攝位..仲要攬住我地..激走曬d靚女..擺明玩野

Log in to reply