有冇美女係到呀? 有冇美女想傾下msn呀?

• handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:23 pm
    <br>
    <br>
    <br>係呀係呀..真係好鬼煩..!!
    <br>仲要有時呢..我地幾個男仔終於都搵到幾個靚女一齊跳一齊玩...班女仔fd又唔識做..走入黎攝位..仲要攬住我地..激走曬d靚女..擺明玩野
    <br>
    <br>================
    <br>
    <br>哈哈哈
    <br>怕你地食錯o野,傷身又傷胃

• 係呀係呀..真係好鬼煩..!! <br />仲要有時呢..我地幾個男仔終於都搵到幾個靚女一齊跳一齊玩...班女仔fd又唔識做..走入黎攝位..仲要攬住我地..激走曬d靚女..擺明玩野 <br /><br />>>>咁你d fd擺明玩野je....哈哈<br />雖然我都會搵d fd擋,但如果佢地搵到食,我都唔會阻佢地嘅~

• SLuT replied @ 2009-05-23 9:20 pm
    <br>
    <br>但如果有d ok ge仔埋黎果陣,就會嫌你阻住曬XD~
    <br>===
    <br>咁我地呢d又好識做既..見到有d高大靚仔d既..正好係我地幾個男仔搵機會撇既時候...撇到撇唔切啦...不過我地幾個都算最高大果幾個啦..
    <br>唉..總之做保鑣就痛苦啦...

• handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:26 pm
    <br>咁我地呢d又好識做既..見到有d高大靚仔d既..正好係我地幾個男仔搵機會撇既時候...撇到撇唔切啦...不過我地幾個都算最高大果幾個啦..
    <br>
    <br>===========
    <br>
    <br>我以前有d 女仔friend仲屎.
    <br>d 仔埋o黎,又要好似比人媾咁.
    <br>被人媾一輪,就搵我地d 男仔去擋,
    <br>有幾次真係好彩走得快,如果唔係比人圍嘔都唔知咩事.

• 我諗你地覺得最慘係,如果女仔fd醉左要送埋佢地返屋企

• SLuT replied @ 2009-05-23 9:31 pm
    <br>
    <br>我諗你地覺得最慘係,如果女仔fd醉左要送埋佢地返屋企
    <br>
    <br>
    <br>========================
    <br>
    <br>係! 即時祈禱,唔好o係車嘔!

• dgf replied @ 2009-05-23 9:25 pm
    <br>
    <br>handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:23 pm
    <br>
    <br>
    <br>係呀係呀..真係好鬼煩..!!
    <br>仲要有時呢..我地幾個男仔終於都搵到幾個靚女一齊跳一齊玩...班女仔fd又唔識做..走入黎攝位..仲要攬住我地..激走曬d靚女..擺明玩野
    <br>
    <br>================
    <br>
    <br>哈哈哈
    <br>怕你地食錯o野,傷身又傷胃
    <br>
    <br>===
    <br>不過有時最多野睇都係4-30打後走去翠華...d女玩完落黎..
    <br>仲要有d 係玩到連個妝都甩甩地...仲有唔少係見光死..
    <br>又有d 調返轉..黑間果陣唔覺得佢靚..見左光反而靚左好多..真係後悔當時無溝佢..

• dgf replied @ 2009-05-23 9:31 pm
    <br>
    <br>handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:26 pm
    <br>
    <br>===========
    <br>
    <br>我以前有d 女仔friend仲屎.
    <br>d 仔埋o黎,又要好似比人媾咁.
    <br>被人媾一輪,就搵我地d 男仔去擋,
    <br>有幾次真係好彩走得快,如果唔係比人圍嘔都唔知咩事.
    <br>
    <br>===
    <br>係呀..我有時都差唔多..有時d仔想溝佢地..咁我地咪讓一讓開..順便自己都可以去放小息去溝下其他女嘛...點知果班仔一開始攬d女仔..佢地又走返埋黎搵我地擋...

• SLuT replied @ 2009-05-23 9:31 pm
    <br>
    <br>我諗你地覺得最慘係,如果女仔fd醉左要送埋佢地返屋企
    <br>=====
    <br>我d 女仔fd又唔係點會咁易飲醉喎..根本就無乜人有機會請到佢地飲酒...
    <br>成晚痴住曬我地班男仔..都唔知做乜...走果陣又要成日話個場悶喎..
    <br>果陣我地個心仲細細聲咁講:"我地又何嘗唔係俾你地搞到好悶, 係你地自己有仔溝又唔受..乜仔都俾佢地趕走啦"

• handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:39 pm
    <br>
    <br>不過有時最多野睇都係4-30打後走去翠華...d女玩完落黎..
    <br>仲要有d 係玩到連個妝都甩甩地...仲有唔少係見光死..
    <br>又有d 調返轉..黑間果陣唔覺得佢靚..見左光反而靚左好多..真係後悔當時無溝佢..
    <br>
    <br>==============
    <br>
    <br>所以出o黎玩,最好唔好比較同後悔,如果唔係好無引.
    <br>媾一個比一個,就真係傷身傷心

• 今晚我應該會同d friend去 billion喎
    <br>你地會唔會都有人去中環呀..唔知會唔會撞到

• handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:41 pm
    <br>係呀..我有時都差唔多..有時d仔想溝佢地..咁我地咪讓一讓開..順便自己都可以去放小息去溝下其他女嘛...點知果班仔一開始攬d女仔..佢地又走返埋黎搵我地擋...
    <br>
    <br>=================
    <br>
    <br>有d 仔好麻煩,飲多幾杯就要扮英雄,媾唔到女就發脾四,走黎搞搞陣,
    <br>我地d 庶民o黎,又唔知對手咩背景,搞到我地唔知咩事又著草.
    <br>有時岩岩有目標,傾得好好地mah

• dgf replied @ 2009-05-23 9:44 pm
    <br>
    <br>handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:39 pm
    <br>
    <br>
    <br>==============
    <br>
    <br>所以出o黎玩,最好唔好比較同後悔,如果唔係好無引.
    <br>媾一個比一個,就真係傷身傷心
    <br>
    <br>=====
    <br>你咁講雖然係岩...但係我真係試過飲醉左食錯野..訓醒後發現真相後...真係有一輪時間都仲有呢個陰影...我自此之後..去flirt女之前都真係睇得好清楚..真係少左好多出手...

• 唔會.我約左人去打波

• handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:48 pm
    <br>
    <br>你咁講雖然係岩...但係我真係試過飲醉左食錯野..訓醒後發現真相後...真係有一輪時間都仲有呢個陰影...我自此之後..去flirt女之前都真係睇得好清楚..真係少左好多出手...
    <br>
    <br>==========
    <br>
    <br>你食左夏惠姨?

• dgf replied @ 2009-05-23 9:50 pm
    <br>
    <br>handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:48 pm
    <br>
    <br>
    <br>==========
    <br>
    <br>你食左夏惠姨?
    <br>===
    <br>無咁醜..不過都唔係好野黎架啦...
    <br>~~~~~~~諗起都打個冷震

• dgf replied @ 2009-05-23 9:47 pm
    <br>
    <br>handsomeguy000 replied @ 2009-05-23 9:41 pm
    <br>
    <br>=================
    <br>
    <br>有d 仔好麻煩,飲多幾杯就要扮英雄,媾唔到女就發脾四,走黎搞搞陣,
    <br>我地d 庶民o黎,又唔知對手咩背景,搞到我地唔知咩事又著草.
    <br>有時岩岩有目標,傾得好好地mah
    <br>
    <br>=====
    <br>呢d人我都遇過..不過我有d場都識得人...我d朋友幫我地趕曬班友走..

• 我唔係成日出去,唔識人,好麻煩

• dgf replied @ 2009-05-23 10:03 pm
    <br>
    <br>我唔係成日出去,唔識人,好麻煩
    <br>====
    <br>你唔識得人又真係要小心d啦

• ==> 唔會.我約左人去打波
    <br>
    <br>你又去打波?

• ==> 你唔識得人又真係要小心d啦
    <br>
    <br>咁我都唔識喎!! 咁咪好慘囉?

• 你返黎啦?
    <br>我而家換衫準備出去啦

• ===> 你返黎啦?
    <br>我而家換衫準備出去啦
    <br>
    <br>係呀
    <br>0岩0岩返黎沖完涼
    <br>
    <br>我仲以為你已經出左去添

Log in to reply