單親爸媽支援區(II)

• 32MAN replied @ 2009-06-13 6:38 pm

日日都係兩技公~生活,好悶

~~~~~~~~

星期六唔出街?

• 32man replied @ 2009-06-13 6:45 pm

32MAN replied @ 2009-06-13 6:38 pm

日日都係兩技公~生活,好悶

~~~~~~~~

星期六唔出街?

~~~~~

sorry我打錯alias

• janice replied @ 2009-06-13 6:43 pm

唔好話男人, 而家d女人都好唔安份嫁,
    成日以為自己萬人迷咁 =3="

不過d男人係容易花心, 都唔知點解會咁~
    我以前d ex都係咁囉! 見個愛個,
    俾仔撇多次係27歲先識到我老公,
    我衰得多所以而家對感情用平常心看待囉,
    咁做人會開心d ^^

你而家掛唔掛著單爸? 哈~ 

所以無曬信心囉。掛住單爸?佢係乜水呀?叫佢去死喇!男人老狗,私私縮縮,無嚟大方。
    32man細路仔嚟�謕Q。

• kitty

你會不會對單爸, 甚至這條thread有所誤解呢?
    雖然我在此thread一直沒有留言
    但我一直有看大家的回應
    雖然我沒有跟單爸談過話
    但從他的回應與留言
    他並沒有給我四處留情的感覺
    你是否對單爸有所誤解呢?
    我想此thread的目的只在於能多認識經歷相似的朋友
    其實為何要把事情弄得這麼複雜呢?
    男人與女人都可做很普通的朋友呀
    能擴大自己的生活圈子是一件好事
    所謂三人行必有我師
    會學到很多東西
    我們不如試著看東西, 看遠些, 看廣一些
    世界上有很多壞人
    亦有很多好人
    我見單爸在某些時間用字亦很小心
    我覺得他不像是你所述般的人
    我只是希望在此說出我個人的感受而已
    否則, 覺得這樣對單爸有些不公平
    亦覺得他被那麼說很可憐
    如此而已
    以上僅為個人意見
    如有不認同, 僅此致歉

• 路西法

wo Bravo

• .

• kitty : 您口口聲聲講到單爸好似欠您咁,您將佢send比您的e-mail post 在度比大家看吓囉,況且您都有老公啦,比埋您老公看囉.

• 你班蠢女又為男人嘈,早前有條thread講老鉛筆條能樣到處呃西掉.露底之後比人咀咒到祖宗十八代.條能樣未一樣厚顏無恥周圍呃d師奶吹水,[以佢個其貌不揚只可呃師奶}目的何在.大家心知

• 原來現在真是很多人有情緒問題.

• 你班蠢女又為男人嘈,早前有條thread講老鉛筆條能樣到處呃西掉.露底之後比人咀咒到祖宗十八代.條能樣未一樣厚顏無恥周圍呃d師奶吹水,[以佢個其貌不揚只可呃師奶}目的何在.大家心知----呃d師奶吹水有咩問題,又不是呃d師奶上床,您不好多管人地閒事啦,話不定是O的呃d師奶好想尋求其他人的慰藉啦,好似個kitty咁樣,有老公都不夠,都想有其他人攪佢先安樂,

• 哈哈狗公開始發老皮,等睇戲

• 邊個放狗,邊個........

• 大家午安啦 ^^
    出面好熱呀~~~~~
    依~~? 做咩講狗狗既????
    你地家有養架?
    @@

• 狗狗好聰明好乖,大家唔好再用狗來形容老淫蟲.......請合作!!!!!

• 搬屋喇!

• 身有屎

• 各位單親爸媽好,

單爸們,父親節快樂!母兼父職的單媽們,父親節快樂!我是一個40+的單媽。有些時候遇到生活上的種種壓力,特別是單親的壓力,心情壞透了,生活很不是味兒,常常因此影嚮工作和照顧仔仔的心情,連自己相愛的男朋友也氣走,真的很討厭自己;希望求教各位,我很想認識一些年齡相若的單親家長分享單親的辛酸皿淚吏,誠意與單親媽媽交流做朋友。

sowhat

• sowhatla replied @ 2009-06-21 2:24 pm

各位單親爸媽好,

單爸們,父親節快樂!母兼父職的單媽們,父親節快樂!我是一個40+的單媽。有些時候遇到生活上的種種壓力,特別是單親的壓力,心情壞透了,生活很不是味兒,常常因此影嚮工作和照顧仔仔的心情,連自己相愛的男朋友也氣走,真的很討厭自己;希望求教各位,我很想認識一些年齡相若的單親家長分享單親的辛酸皿淚吏,誠意與單親媽媽交流做朋友。

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    sowhatla

你好^^ 我叫 mimio~多多指教~
    單爸他們搬家啦
    你可去以下的 thread 找他們
    http://community.she.com/messageboard/relationship/?action=view.topic&id=2141224&page=1
    另外, 其實香港亦有一個單親組織的
    那裡除了可認識到一些單親家長與以分享外
    亦有一些課程, 活動可給單親家長參與等等
    如你有興趣了解詳情
    你可以電郵給我
    [email protected]

• MIMIO,

你好,好開心認識你呀!多謝你話我知他們搬家哪!今晚我去完街就上去say hi同電�l你,你是否很早訓咖?希望能夠同你多多交流哪!因為我很想讓仔仔生活得幸褔及愉快一些,唔想自己的情緒影嚮他。拜!

sowhatla

• 自知有情緒病唔雞睇E生

• 路過 replied @ 2009-06-14 1:21 pm

你班蠢女又為男人嘈,早前有條thread講老鉛筆條能樣到處呃西掉.露底之後比人咀咒到祖宗十八代.條能樣未一樣厚顏無恥周圍呃d師奶吹水,[以佢個其貌不揚只可呃師奶}目的何在.大家心知

icic

Log in to reply