好悶...有無人陪我傾陣計?

• <br>你今晚咁夜呀,少有喎

• Nightwish,
    <br>I think, she want you to respect her, asked her b4 you do law !!1
    <br>
    <br>==>我會...不過佢D無人性既語氣...我真係無辦法接受

• 你地明唔明...我鍚佢...但係佢根本唔愛我!!! 佢pack曬我D野出來...

• 好彩老闆知我唔開心, 送好多野比我咋...唔係我一早死左...

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:12 am
    <br>
    <br>咁你同你媽咪嘅關係呢? 好差ga?
    <br>你最近有無令佢吾開心呀?
    <br>
    <br>==>無...佢係鐘意鬧我一個...因為佢太悶
    <br>
    <br>=============================================
    <br>
    <br>咁可能真係好似你咁講, 佢都係太悶先搵野唻嘈...
    <br>始終屋企只剩返你一個, 如果你吾陪佢, 佢會好慘ga~

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:15 am
    <br>
    <br>你地明唔明...我鍚佢...但係佢根本唔愛我!!! 佢pack曬我D野出來...
    <br>---------------------------------------------------------------------
    <br>咁你不如搬去你兄弟姊妹度住住先,等你媽咪下左淡氣先返去得唔得 ?
    <br>

• 咁可能真係好似你咁講, 佢都係太悶先搵野唻嘈...
    <br>始終屋企只剩返你一個, 如果你吾陪佢, 佢會好慘ga~
    <br>
    <br>==>我有陪佢...但佢只係識鬧我...咁我好難同佢溝通架!

• 咁你不如搬去你兄弟姊妹度住住先,等你媽咪下左淡氣先返去得唔得 ?
    <br>
    <br>==>但係pack底佢...我驚佢會...更嚴重

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:15 am
    <br>
    <br>你地明唔明...我鍚佢...但係佢根本唔愛我!!! 佢pack曬我D野出來...
    <br>
    <br>===============================================================
    <br>
    <br>咁你用心盡過力都係忍受吾到, 不如搬走啦, 離開下可能會好D.....

• 佢每日唔鬧我唔安樂...我...只係想伸下...我其實無野, 放心

• 咁你用心盡過力都係忍受吾到, 不如搬走啦, 離開下可能會好D.....
    <br>
    <br>==>搬出來好大開資...你估我唔想咩?

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:21 am
    <br>
    <br>佢每日唔鬧我唔安樂...我...只係想伸下...我其實無野, 放心
    <br>------------------------------------------------------------
    <br>咁你EQ都好高喎....HaHaHa
    <br>

• 佢每日唔鬧我唔安樂...我...只係想伸下...我其實無野, 放心
    <br>------------------------------------------------------------
    <br>
    <br>==>都係架! 比你日日比人鬧你會點?

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:19 am
    <br>
    <br>咁你不如搬去你兄弟姊妹度住住先,等你媽咪下左淡氣先返去得唔得 ?
    <br>
    <br>==>但係pack底佢...我驚佢會...更嚴重
    <br>
    <br>==============================================================
    <br>
    <br>有時人就係咁, 你喺佢身邊時佢就吾會珍惜, 當你吾係佢身邊時佢先會珍惜你...
    <br>吾係叫你吾返去, 或者一個星期返去幾日陪下佢啦~

• 有時人就係咁, 你喺佢身邊時佢就吾會珍惜, 當你吾係佢身邊時佢先會珍惜你...
    <br>
    <br>==>我試過4日去左朋友屋企...返來...佢叫我去死!............

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:25 am
    <br>
    <br>佢每日唔鬧我唔安樂...我...只係想伸下...我其實無野, 放心
    <br>
    <br>==>都係架! 比你日日比人鬧你會點?
    <br>
    <br>============================================================
    <br>
    <br>我會吾開心吾返屋企.... p(>_<)q

• 我時時為左佢D無理同無人性既說話喊...我真係好辛苦

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:27 am
    <br>
    <br>有時人就係咁, 你喺佢身邊時佢就吾會珍惜, 當你吾係佢身邊時佢先會珍惜你...
    <br>
    <br>==>我試過4日去左朋友屋企...返來...佢叫我去死!............
    <br>
    <br>===================================================================
    <br>
    <br>暈左 @_@"

• ==>都係架! 比你日日比人鬧你會點?
    <br>
    <br>============================================================
    <br>
    <br>我會吾開心吾返屋企.... p(>_<)q
    <br>
    <br>==>我都唔想再返來...但係我心係關心佢...佢根本唔知...

• 我成日都喊...佢根本唔知佢hurt左我個心

• 我只係知...佢對...行更好過我...我好難受

• 點解...生我出來要咁樣...點解???

• 唔好介意我咁問你,你媽咪係唔係不嬲都有患咩病咁嫁 ?

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:30 am
    <br>
    <br>我只係知...佢對...行更好過我...我好難受
    <br>
    <br>佢後母黎架???

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:28 am
    <br>
    <br>我時時為左佢D無理同無人性既說話喊...我真係好辛苦
    <br>
    <br>=====================================================
    <br>
    <br>咁你平時做咩去減壓同發洩呀?

• 唔好介意我咁問你,你媽咪係唔係不嬲都有患咩病咁嫁 ?
    <br>
    <br>==>佢有心臟病同高血壓

• 我只係知...佢對...行更好過我...我好難受
    <br>
    <br>
    <br>==>佢只係講...佢根本唔想生我...

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:30 am
    <br>
    <br>我成日都喊...佢根本唔知佢hurt左我個心
    <br>
    <br>===============================================
    <br>
    <br>不如你同佢傾下(或者問下爸爸), 可能真係有咩原因...

• 我時時為左佢D無理同無人性既說話喊...我真係好辛苦
    <br>
    <br>=====================================================
    <br>
    <br>咁你平時做咩去減壓同發洩呀
    <br>
    <br>==>我無...一放工就會返屋企, 一返去就比佢鬧...佢一唔鐘意就整亂我間房...

• 好悶...有無人陪我傾陣計?
    <br>
    <br>msn: [email protected]

• 不如你同佢傾下(或者問下爸爸), 可能真係有咩原因...
    <br>
    <br>==>佢成日話爸爸有女人..爸爸驚左佢, 成日唔返來...

• 我成日都唔明點解佢唔鐘意我...我都有做家務...有幫佢執野...我...已經唔可以再橕落去

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:34 am
    <br>
    <br>我只係知...佢對...行更好過我...我好難受
    <br>
    <br>
    <br>==>佢只係講...佢根本唔想生我...
    <br>
    <br>甘妳有能力咪搬law...我諗妳都心淡啦!!

• 鬧無問題...但係...唔好叫我去死!..........

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:34 am
    <br>
    <br>我時時為左佢D無理同無人性既說話喊...我真係好辛苦
    <br>
    <br>
    <br>咁你平時做咩去減壓同發洩呀
    <br>
    <br>==>我無...一放工就會返屋企, 一返去就比佢鬧...佢一唔鐘意就整亂我間房...
    <br>
    <br>
    <br>真係"家家有本難唸的經"....
    <br>咁你都無咩私人空間wo~

• 甘妳有能力咪搬law...我諗妳都心淡啦!!
    <br>
    <br>==>我儲夠錢就搬...但暫時未有能力

• hi~nightwish

• 真係"家家有本難唸的經"....
    <br>咁你都無咩私人空間wo~
    <br>
    <br>==>我有房...只係得房一個空間...

• L...好special一個名

• your mom likes a boy more than a girl

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:37 am
    <br>
    <br>鬧無問題...但係...唔好叫我去死!..........
    <br>
    <br>============================================
    <br>
    <br>咁又真係好hurt嘅, 俾自己媽咁鬧..... p(-_-")

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:33 am
    <br>
    <br>唔好介意我咁問你,你媽咪係唔係不嬲都有患咩病咁嫁 ?
    <br>
    <br>==>佢有心臟病同高血壓
    <br>-------------------------------------------------------
    <br>有呢d病仲咁勞氣啊....好牙煙喎

• 鬧無問題...但係...唔好叫我去死!..........
    <br>
    <br>============================================
    <br>
    <br>咁又真係好hurt嘅, 俾自己媽咁鬧..... p(-_-")
    <br>
    <br>==>但係我會忍...因為佢係我媽咪...

• ==>佢有心臟病同高血壓
    <br>-------------------------------------------------------
    <br>有呢d病仲咁勞氣啊....好牙煙喎
    <br>
    <br>==>所以我會忍佢...我真係唔想佢...唔開心...

• 我會孝順...我唔會比佢唔開心...佢要鬧我會忍...只要佢鐘意既話

• 只要佢鐘意, 什麼都可以...

• 我見過4-5個人叫L
    <br>haha

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:41 am
    <br>
    <br>---------------------------------------------------
    <br>既然係咁,我地只有默默咁支持你啦......
    <br>再有唔開心就上黎chat下啦~我要sleep啦....
    <br>Have a nice dream ^-^
    <br>

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:42 am
    <br>
    <br>我會孝順...我唔會比佢唔開心...佢要鬧我會忍...只要佢鐘意既話
    <br>
    <br>咁不如搬出去住啦~~

• Nightwish replied @ 2009-05-13 12:41 am
    <br>
    <br>鬧無問題...但係...唔好叫我去死!..........
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>===========================================
    <br>
    <br>希望你講完出唻會無咁吾開心啦....
    <br>如果再有吾開心, 可以再post上唻大家支持下...
    <br>加油呀.... P(^-^)q

Log in to reply