To earthwarm

• 毒男一號 replied @ 2009-04-23 1:14 pm

哇~~~

駛吾駛咁激烈呀?

earthworm

原來成日廢up會攪咁咁大鑊架?

好可怕呀.....

-----------------

今日咁遲 ga 你

• Bai_Wan

今晚我放工會同老婆一齊煮飯食,夜晚我地會一齊睇 DVD 或者上 PPS 睇綜藝節目,雖然平凡,但幾幸福開心架!

最緊要知道你唔會因為我幸福而眼紅,我都唔相信有人會咁衰格見到人地幸福就唔抵得既!

• 放心, 是你衰格, 不是我

• Bai_Wan

我點衰格呢?講黎聽聽

• 我鐘於明白

點解你係某d港男港女topic 咁大反應

因為你娶左個濕九大陸婆做老婆

D TOPIC 當中講既冇用男原來就是事主

• 8雲明顯輸比earthworm, 前者又冇料又賤格(係she個底花曬),IQ EQ 都輸左9條街,加上前者現實生活應該比後者過得充實,後者真係好弱

我認真咁講,8雲再糾纏落去,只有愈來愈核突,唔係死纏爛打就係有理

• 加上前者現實生活應該比後者過得充實,後者真係好弱<--- 我係前者後者倒轉了

• 加上前者現實生活應該比後者過得充實,後者真係好弱

我知la

你係話earthworm既叫雞生活比後者八雲 充實巧多多

係咪

洗唔洗我幫你大事宣揚呀

七頭

• 我認真咁講,earthworm再糾纏落去,只有愈來愈核突,我會將earthworm場闔於港女溫柔值幾錢的偉大理倫值幾錢係其他forum 周圍貼

到時我真係好想知 呢個she.com 有幾多港女走來插屎你

你鐘意玩大佢ma

陪你玩

到時睇下八雲

核突定係earthworm核突

earthworm 呢個名 我要以後冇人敢用

• 吊你老味
    原來自己條女係隻雞
    吊你老咪 原來自己條女個西比人玩到化

做人做到我咁
    真折磨
    唔死都冇用

• 各位得罪哂

我知我正七頭

我知我周圍放火

得罪人

為了表示謝罪

我願意奉獻我老婆個西出來比你地玩

各位搵食男慢用

• 講事實喇,醜化人係冇用

• earthworm

你做咩辦我??

我呢d淫蟲先係真正的earthworm

• earthworm

你條低B仔又喺樹也文也武,你條女乜野貨色,以你咁低質素,估都估到啦...哈哈

• 事實咪就是earthworm 正一偽君子囉

你估你是自動男呀

人地人緣好有人help 不過人地都真是好正經既

你呢d得罪人多稱呼人少既屎忽鬼

邊有人help 你呀

七小陣la

偽君子

你話八雲唔係好人

點解你份人要將岶自己既快樂建築係人地身上 你咁樣又是正人君子既行為

佢唔係好人, but 人地唔會好似你咁辦哂正人君子囉

佢既事,好多人都知,咁人地而家上來吹下水者,你冇必要下下提以前囉

成日係人地dpost上發表所謂偉論, 咁當然我都知點解既,你知唔知好能煩,好on9呀

• 成日以為娶到個大陸妹 好似好能正

你知唔知 我同我d同事返大陸叫雞玩邪骨 都是大陸妹

可能你我有幫襯過你老婆都唔定

我唔係要睇少內地女性,而事實是中國大陸好多地方都好窮 廣東省會好d

生活係窮鄉僻壤既內地女性就慘喇 一般來講是冇錢的

你知唔知 內地女性冇錢是'咩都做得出嫁' <------------公司娶左內地女子既同事講既

佢地咁做 無非是討生活

出賣肉體是等閒事 嫁一個不愛的人是等閒事, 佢地為了錢,忍屎忍尿都期望嫁出國外 見到你呢d earthworm咁既on男重當唔當你是水魚 與期甘上來she.com嘈 不如花d時間睇住條女好過la

p.s 有本錢的內地女性 人地真係唔恨嫁你 ...人地要嫁都會是本地精英囉or老外

• earthworm replied @ 2009-04-23 4:08 pm

Bai_Wan

我點衰格呢?講黎聽聽

---------------

講你都唔明, 白痴

• 1 replied @ 2009-04-23 6:06 pm

我鐘於明白

點解你係某d港男港女topic 咁大反應

因為你娶左個濕九大陸婆做老婆

D TOPIC 當中講既冇用男原來就是事主

----------------

earthworm 是 on9 男主角

• 只評一次 replied @ 2009-04-23 7:44 pm

8雲明顯輸比earthworm, 前者又冇料又賤格(係she個底花曬),IQ EQ 都輸左9條街,加上前者現實生活應該比後者過得充實,後者真係好弱

我認真咁講,8雲再糾纏落去,只有愈來愈核突,唔係死纏爛打就係有理

earthworm, 你就黎精神分裂, 哈

• earthworm正淫蟲 replied @ 2009-04-23 8:09 pm

加上前者現實生活應該比後者過得充實,後者真係好弱

我知la

你係話earthworm既叫雞生活比後者八雲 充實巧多多

係咪

洗唔洗我幫你大事宣揚呀

七頭

--------------

十分認同

• earthworm replied @ 2009-04-23 8:18 pm

吊你老味

原來自己條女係隻雞

吊你老咪 原來自己條女個西比人玩到化

做人做到我咁

真折磨

唔死都冇用

--------------------

好人好者都不叫 earthworm 啦, 這叫事必有因

• earthworm replied @ 2009-04-23 8:20 pm

各位得罪哂

我知我正七頭

我知我周圍放火

得罪人

為了表示謝罪

我願意奉獻我老婆個西出來比你地玩

各位搵食男慢用

------------------

xx有人要嗎

• earthworm係咪男同學?

• umbrella replied @ 2009-04-23 11:47 pm

earthworm係咪男同學?

--------------

• 又會咁岩既...

http://community.she.com/messageboard/relationship/

?action=view.topic&id=2021963&page=24

• 淫蟲 replied @ 2009-04-23 11:23 pm

事實咪就是earthworm 正一偽君子囉

你估你是自動男呀

人地人緣好有人help 不過人地都真是好正經既

你呢d得罪人多稱呼人少既屎忽鬼

邊有人help 你呀

七小陣la

偽君子

你話八雲唔係好人

點解你份人要將岶自己既快樂建築係人地身上 你咁樣又是正人君子既行為

佢唔係好人, but 人地唔會好似你咁辦哂正人君子囉

佢既事,好多人都知,咁人地而家上來吹下水者,你冇必要下下提以前囉

成日係人地dpost上發表所謂偉論, 咁當然我都知點解既,你知唔知好能煩,好on9呀

我都想知點解, 我插過她鍾意的女仔, 而佢又得唔到這個女仔嗎?

• umbrella replied @ 2009-04-24 12:11 am

又會咁岩既...

http://community.she.com/messageboard/relationship/

?action=view.topic&id=2021963&page=24

---------------

咁岩什麽

• 男同學 replied @ 2008-07-06 4:08 pm

我上黎,係因為又回復單身,基本上有女朋友既時候我上網都係 check e-mail 或者睇 online 漫畫

我都好憎落雨,又真係咁岩,每次我好唔開心都會落雨,好似 conditioning 一樣

佢話自己單身, 哈

• Bai_Wan replied @ 2009-04-24 12:18 am

男同學 replied @ 2008-07-06 4:08 pm

我上黎,係因為又回復單身,基本上有女朋友既時候我上網都係 check e-mail 或者睇 online 漫畫

我都好憎落雨,又真係咁岩,每次我好唔開心都會落雨,好似 conditioning 一樣

佢話自己單身, 哈

唔該你睇睇我當時出 post 既日期時間啦 ^^

• 各位早晨

• Bai_Wan

你在乎別人既評價嗎?

• 你唔好否認喇

搵食就搵食喇

呢度大部份男人都是搵食嫁la

偽君子

• earthworm replied @ 2009-04-24 9:26 am

Bai_Wan

你在乎別人既評價嗎

++++++

你咁早上來做咩春者

我怕你比我由早上吊到去放工都唔得閒咋

• earthworm正七頭

我無需承認咩野,因為冇發生過咩野 ^^

• earthworm正七頭

你極其量咪係呢度留下粗口,對我生活冇咩野影響架 ^^

• earthworm replied @ 2009-04-24 9:33 am

我知呀

我咁做就是要你earthworm 呢個名 係SHE.COM 從此收皮

重點唔係你有冇影響

而是我吊得你爽

• 你咪 try try 囉 ^^

• 你係度我又唔鐘意講野呀

我就是要你係度打等 折磨你

等你唔知我幾時 吊七你

• 你正七頭

我既生活都算有規律,返工時間唔使開會我都會答下嗲既,17:30 打後我就唔多上黎架喇!有 message 可以留低,我有興趣既話會係辦公時間抽空覆你

• earthworm replied @ 2009-04-24 9:26 am

Bai_Wan

你在乎別人既評價嗎?

我只知你十分在乎, 之後又唔認, 自打咀吧, 哈

• 開咩Q會者

有時間上來都唔荒咩重要人物喇

你倒垃圾咋

• Bai_Wan

一單還一單,不過你唔答問題都唔係第一次

你在乎別人的評價嗎?

你又從何肯定我十分在乎別人既評價呢?

當然,你可以答你都係你『估』既者

• 你正七頭

哈哈!我公司老頂平日唔使開會就會上網捕住個股市,有陣時都會交流下心得

有效率咁分配工作,其實一日返工 8~10 個鐘係好夠用既,好多野搵下面班細既做之嘛!你唔知咩?

• earthworm replied @ 2009-04-24 10:25 am

Bai_Wan

一單還一單,不過你唔答問題都唔係第一次

你在乎別人的評價嗎?

你又從何肯定我十分在乎別人既評價呢?

當然,你可以答你都係你『估』既者

------------------

我唔答一次, 好過你次次都唔答, 哈

• Bai_Wan

你幾時患左選擇性失明架?so bad!

你有問題我又點會唔答你呢?再者,你出既多數係 statement,都唔係問題,我又可以點答你呢?

• Bai_Wan

咪嘈佢啦

真係見好就收喎

你地d對話內容有d 廢up喇

算吧啦

留返下次機會

來日方長

反正佢仲可以去得邊丫

• 毒男一號

我都仲可以去下旅行既 ^^

冇你地陪我玩,返工得明果陣都真係好枯燥架!

• earthworm replied @ 2009-04-24 10:56 am

Bai_Wan

你幾時患左選擇性失明架?so bad!

你有問題我又點會唔答你呢?再者,你出既多數係 statement,都唔係問題,我又可以點答你呢?

你失明咗好耐, 我問你幾時開始拍拖, 你無答.

你話不在乎網名, 但你之前不斷推 post 澄清, 自打咀吧, 你又無答

• 毒男一號 replied @ 2009-04-24 11:01 am

Bai_Wan

咪嘈佢啦

真係見好就收喎

你地d對話內容有d 廢up喇

算吧啦

留返下次機會

來日方長

反正佢仲可以去得邊丫

同廢人講廢話, 好正常

• Bai_Wan

啤~~~~~我問你戶口有幾多錢,提款卡密碼幾多號,係係唔係會答我先?有陣時睇完你既回覆真係會對住個 mon 偷笑......

我推 post 澄清,最主要係因為用 alias 冒充我個名既網友講野實在太離譜喇!有誤導成份。我唔重視網名,同我唔重視我既言論係兩碼子既事,我會對自己既言論負責任,亦唔希望有網友因為以為冒充者與我本人係同一人而受害受騙

咁耐以黎,俾各位咁『友善』既網友咁樣侍候,我都冇好似『八雲』咁樣開 thread 指名道姓詆毀誹謗,算係好脾氣架喇 ^^

Log in to reply