To earthwarm

• earthworm replied @ 2009-04-23 10:07 am

Bai_Wan

我 100% 認同你!睇住一個以自己網名為榮既人冇左原來個 account 之後仲要開新 account 係同一個場發神經,真係好好笑架!

----------------

你d假設, 十分幼稚, 自想自娛, 十分低b

• earthworm replied @ 2009-04-23 10:08 am

Bai_Wan

嘻嘻!咁我點賤先?

再賤,我都唔會開 thread 指名道姓鬧人,算係幾有品架喇!

--------------------

你強姦完人, 唔講佢個名出來, 你就好高尚? 哈, 白痴

• finder

she.com 就係一個社會縮影,更會將一 d 人性既黑暗面放大左,無論你開呢條 thread 既原意係咩野都好,總會有人認同,有人不滿,冇人可以把炮到滿足曬全部人,既然如此,咪調整自己心態去看待囉!

• 講得好....earthworm replied @ 2009-04-23 10:00 am

唔好話我係earthworm分身

• 可以一個惡劣既環境中識得自娛,究竟係低 B 定係聰明呢?

自己既感覺先係最真實,開心就係咁簡單

• Bai_Wan

嘩!快 D 報警!強姦係刑事架!

• 你講d歪理, 只有你自己才會認同

• always nickname replied @ 2009-04-23 10:13 am

講得好....earthworm replied @ 2009-04-23 10:00 am

-----------------

咁你又是咩人

• earthworm replied @ 2009-04-23 10:14 am

可以一個惡劣既環境中識得自娛,究竟係低 B 定係聰明呢?

自己既感覺先係最真實,開心就係咁簡單

唔怪得知d人話白痴是世上最快樂的人, 恭喜你

• Bai_Wan

我先假設你好聰明,但日日都咁大怨氣,唔開心多過開心,我又真係覺得你『太聰明』喇!而呢種聰明,我唔想要,因為我本身並不喜歡自虐

• Bai_Wan replied @ 2009-04-23 10:17 am

always nickname replied @ 2009-04-23 10:13 am

講得好....earthworm replied @ 2009-04-23 10:00 am

咁你又是咩人

一個欣賞earthworm作風既人

• 從別人認同得到自我價值既人太可憐了,一個人既時候,他什麼都不是了!

我思故我在,有人認同係一個 bonus,冇人認同我都可以肯定自我

不過,對於自我價值薄弱既朋友,呢套並不適用

• always nickname replied @ 2009-04-23 10:24 am

Bai_Wan replied @ 2009-04-23 10:17 am

always nickname replied @ 2009-04-23 10:13 am

咁你又是咩人

一個欣賞earthworm作風既人

------------------

欣賞佢什麼?

• 用 alias 並無不妥,但係用 alias 扮人多去 support 自己就有 d 可笑,難道,自己都覺得自己講既野係錯?要靠虛構既群眾去作出虛假既認同?

我唔抗拒一眾 alias 分身既留言,亦唔會覺得佢地係冇膽匪類,我只會覺得佢地都係欠缺自信既一群而已

• earthworm replied @ 2009-04-23 10:27 am

從別人認同得到自我價值既人太可憐了,一個人既時候,他什麼都不是了!

我思故我在,有人認同係一個 bonus,冇人認同我都可以肯定自我

不過,對於自我價值薄弱既朋友,呢套並不適用

---------------------

只有你自己認同自己, 同癈人無分別

• earthworm replied @ 2009-04-23 10:31 am

用 alias 並無不妥,但係用 alias 扮人多去 support 自己就有 d 可笑,難道,自己都覺得自己講既野係錯?要靠虛構既群眾去作出虛假既認同?

我唔抗拒一眾 alias 分身既留言,亦唔會覺得佢地係冇膽匪類,我只會覺得佢地都係欠缺自信既一群而已

真攪笑, 自己話自己, 哈

• 我都唔會因別人認同或否而繼續留在she

我認為對就講,也不會想得到別人附和而隨波遂流

• 今次唔用nickname係怕給earthworm 連累而受到狙擊...哈哈

• always nickname

哈哈!有咩野好驚者!上親黎就有人貼身招呼,幾咁尊貴呀!

• 講真,我唔講粗口,無謂比人問候埋我喇...

寧願等人屈下係你分身好過喇...哈哈

• always nickname replied @ 2009-04-23 10:37 am

今次唔用nickname係怕給earthworm 連累而受到狙擊...哈哈

如果你認為你是正碓, 又怕咩人狙擊, 哈, 除非你自己都覺得自己有問題

最終只係講粗口既人自貶身份者,有陣時諗諗,當人地鬧你,你心中無鬼,所謂既鬧,其實係不痛不癢架!

所以話,心態真係好緊要

• 你咪繼續玩分身, 我習慣了

• 求其一個名都怕

我成日剷人

d龜縮又系怕比人知?

乜有人真系識我

我又吾向樹識女仔

haha

• earthworm replied @ 2009-04-23 11:07 am

always nickname

最終只係講粗口既人自貶身份者,有陣時諗諗,當人地鬧你,你心中無鬼,所謂既鬧,其實係不痛不癢架!

所以話,心態真係好緊要

-------------------

白痴的人, 永遠都不痛不癢, 哈

• ee1234 replied @ 2009-04-23 11:08 am

求其一個名都怕

我成日剷人

d龜縮又系怕比人知?

乜有人真系識我

我又吾向樹識女仔

haha

--------------

依d咪 earthworm 所講的心態, 自己身有屎, 咪玩分身囉, 哈

• Bai_Wan

唔係果果人都頂得住連番粗口問候同無理取鬧既!心理素質人人唔同,你既正確都唔等於我既正確啦!

• 我只認為我是有point〈but may not正碓, 又怕咩人狙擊!

• ee1234, 你呢兩日係e版剷人都唔用nickname喇

• 淫蟲

不過你無point

又踏人, 以抬高自己

所以你成為過街老鼠

• ee1234 replied @ 2009-04-23 11:14 am

淫蟲

不過你無point

又踏人, 以抬高自己

所以你成為過街老鼠

好有 point, I like it

• 唔係果果人都頂得住連番粗口問候同無理取鬧既!<---right

從小家教係無粗口

• 我男人小丈夫

使鬼用nickname

• ee1234 & Bai_Wan 兩位應該多謝我,全靠我,兩位先咁志趣相投,建議兩位可以結拜做兄弟!哈哈

• always nickname always nickname replied @ 2009-04-23 11:16 am

唔係果果人都頂得住連番粗口問候同無理取鬧既!<---right

你去死把喇

有邊個"才子"吾講粗口

有幾多個美國總統吾講粗口

我就自細聽慣粗口,我都能操流利粗口,但問題係使用既場合

• ee1234

相信你就係一個才子與美國總統混合體

• ee1234

漏左講,單單以粗口演繹能力,相信你就係一個才子與美國總統混合體,而且有過之而無不及

• earthworm replied @ 2009-04-23 11:18 am

ee1234 & Bai_Wan 兩位應該多謝我,全靠我,兩位先咁志趣相投,建議兩位可以結拜做兄弟!哈哈

---------------------

有道理, 自然同聲同氣, 癈人就自然俾人插

• she 友

十居其九

都知你淫蟲7下7下

大6妹甘閞放

睇你幾畤載綠帽

• Bai_Wan

你同 ee1234 同聲同氣同條一路人,相信玩開 she.com 既網友都好明白,至於有冇道理,你覺得有咪有囉 ^^

by theway,呢次真係想為你好,係『廢』而唔係『癈』,得閒改左佢

• 在才早知自己

廢人一個

從不高舉自己

• ee1234

咁我歡迎你慢慢放長雙眼睇既,我只係擔心你含恨而終而已

你真係咁想睇人戴綠帽,我建議你可以自己 create 頂綠帽俾你自己戴,相對難度會低少少

• earthworm replied @ 2009-04-23 11:29 am

ee1234

咁我歡迎你慢慢放長雙眼睇既,我只係擔心你含恨而終而已

你真係咁想睇人戴綠帽,我建議你可以自己 create 頂綠帽俾你自己戴,相對難度會低少少

----------------

我想睇你載多d

• Bai_Wan

你想睇,都要件事有可能發生先得架!

你鍾意等,亦冇人阻到你既,只不過你呢個心願我以當事人身份去睇,實在於未來幾十年內都睇唔到任何發生既可能性

不過,咒人戴綠帽都不失為一個幾狠毒既點子!

• earthworm replied @ 2009-04-23 11:59 am

Bai_Wan

你想睇,都要件事有可能發生先得架!

你鍾意等,亦冇人阻到你既,只不過你呢個心願我以當事人身份去睇,實在於未來幾十年內都睇唔到任何發生既可能性

不過,咒人戴綠帽都不失為一個幾狠毒既點子!

---------------

想睇和咒是不同的

除非你話你有女友是大話, 否則可能性是極高的

• 食飯

• 哇~~~

駛吾駛咁激烈呀?

earthworm

原來成日廢up會攪咁咁大鑊架?

好可怕呀.....

• Bai_Wan

咁你等下啦!希望我同我女人恩愛幸福唔會令你有 hard feeling 啦!咁當然,我相信你唔係 d 人地幸福就睇唔順眼既人,你既心胸應該冇咁狹窄可?

• earthworm replied @ 2009-04-23 1:41 pm

Bai_Wan

咁你等下啦!希望我同我女人恩愛幸福唔會令你有 hard feeling 啦!咁當然,我相信你唔係 d 人地幸福就睇唔順眼既人,你既心胸應該冇咁狹窄可?

我唔係你, 我當然不是

Log in to reply