解破茄佬之迷

• 數還數路還路,你忘記我啦,小二同我比碗盲婆湯佢,
    <br>
    <br>
    <br>你食蕉la...

• 『淑』 replied @ 2009-04-13 1:25 am
    <br>
    <br>arworm replied @ 2009-04-13 1:17 am
    <br>
    <br>『淑』 replied @ 2009-04-13 1:15 am
    <br>
    <br>~~~~~~~~ > BlackGetter123 ...
    <br>
    <br>估 完 未 ? 小姐..擺低人情未呀.hehehe
    <br>點知咁快姐 ~~~ 都未儲夠就 ~~~ 哈哈 ~~~ 恭喜恭喜 !!!
    <br>
    <br>呵..不過唔洗儲啦..呢個回合做完啦.
    <br>你儲定人情等下一回合先黎飲啦..哈哈~

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:26 am
    <br>
    <br>點知咁快姐 ~~~ 都未儲夠就 ~~~ 哈哈 ~~~ 恭喜恭喜 !!!
    <br>
    <br>佢開門利是都唔俾ah...
    <br>
    <br>你睇下你姊妹,頂唔順擺低你就走左,你都係乖乖咁受死算啦,咁我仲會啜啖你,等你安心去~~~~~

• 數還數路還路,你忘記我啦,小二同我比碗盲婆湯佢,
    <br>
    <br>咁快上左路啦.哈哈..
    <br>老細.你好轉相啦..
    <br>家下紅變白!
    <br>死肥妹瓜佐!
    <br>

• 開左門咪比你睇囉~~~唔開門我又點比你睇
    <br>
    <br>你收嗲...死衰公

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:27 am
    <br>
    <br>數還數路還路,你忘記我啦,小二同我比碗盲婆湯佢,
    <br>
    <br>
    <br>你食蕉la...
    <br>
    <br>都好喎,近排小食生果,你有冇呀,比隻我,十萬個唔該曬你呀

• 我話俾ah茄知.....恰我

• 都好喎,近排小食生果,你有冇呀,比隻我,十萬個唔該曬你呀
    <br>
    <br>生果箱有呀...8公

• 你睇下你姊妹,頂唔順擺低你就走左,你都係乖乖咁受死算啦,咁我仲會啜啖你,等你安心去~~~~~
    <br>
    <br>空間兄..拿拿臨搞埋d手尾.我地去富都啦!
    <br>

• arworm replied @ 2009-04-13 1:30 am
    <br>
    <br>數還數路還路,你忘記我啦,小二同我比碗盲婆湯佢,
    <br>
    <br>咁快上左路啦.哈哈..
    <br>老細.你好轉相啦..
    <br>家下紅變白!
    <br>死肥妹瓜佐!
    <br>
    <br>
    <br>唔駛,我件飲衫係黑色面,白色底,呢個設計係杜念佢,你幫眼睇下,好唔好睇

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:31 am
    <br>
    <br>都好喎,近排小食生果,你有冇呀,比隻我,十萬個唔該曬你呀
    <br>
    <br>
    <br>ee..好似你地兩位都擺得下酒咁啵.
    <br>我手頭上有啵.岩洗無..計你平d呀!
    <br>

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:30 am
    <br>
    <br>開左門咪比你睇囉~~~唔開門我又點比你睇
    <br>
    <br>你收嗲...死衰公
    <br>
    <br>你開門我一定收,你唔開我又點收呀,衰婆

• <br>你開門我一定收,你唔開我又點收呀,衰婆
    <br>
    <br>你咒我死...我唔開ah...

• arworm replied @ 2009-04-13 1:32 am
    <br>
    <br>你睇下你姊妹,頂唔順擺低你就走左,你都係乖乖咁受死算啦,咁我仲會啜啖你,等你安心去~~~~~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>但係茄大人未返黎喎

• 唔駛,我件飲衫係黑色面,白色底,呢個設計係杜念佢,你幫眼睇下,好唔好睇
    <br>
    <br>型到爆呀..哈哈.
    <br>快d手啦..我好趕呀!
    <br>哈哈..

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:34 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我比面你先同你講咁多,知唔知我副業係做咩,係拆門架,人地擺門,我就專拆門

• 茄俾人質佢飲迷暈糖水...暈咗la~

• 空間 replied @ 2009-04-13 1:34 am
    <br>
    <br>arworm replied @ 2009-04-13 1:32 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>但係茄大人未返黎喎
    <br>
    <br>哈哈..家下仲唔閃..佢返黎死得呀..
    <br>

• 我比面你先同你講咁多,知唔知我副業係做咩,係拆門架,人地擺門,我就專拆門
    <br>
    <br>你拆咗茄度門又係要條屎蟲俾$整...hehe

• arworm replied @ 2009-04-13 1:33 am
    <br>
    <br>死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:31 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>ee..好似你地兩位都擺得下酒咁啵.
    <br>我手頭上有啵.岩洗無..計你平d呀
    <br>
    <br>衰佬~~~~等我羅塭佢果d唔夠食先

• 空間 replied @ 2009-04-13 1:36 am
    <br>
    <br>死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:34 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我比面你先同你講咁多,知唔知我副業係做咩,係拆門架,人地擺門,我就專拆門
    <br>
    <br>兄弟..果然無識錯你..哈哈.
    <br>死佬..就黎兩點哪..阿嫂仲未急召你?
    <br>

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:38 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>傻既,家陣羅人,咩方法都用,係唔比利是呀~~~~點呀?

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:38 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>傻佐咩..拆得門梗係無預裝返架啦.
    <br>唔係拆黎做咩呀!?
    <br>

• arworm
    <br>
    <br>我諗個衰婆應該差唔多,預佢三點度打黎

• 家下得返一個死肥妹..無咩對手呀!
    <br>點接落去呀..
    <br>人都唔見多個.睇黎都係無咩人黎飲.無咩人情收囉.
    <br>哈哈~
    <br>

• arworm replied @ 2009-04-13 1:42 am
    <br>
    <br>家下得返一個死肥妹..無咩對手呀!
    <br>點接落去呀..
    <br>哈哈~
    <br>
    <br>好似連肥妹都走塭,我都係掛牌((姊妹有難,著草一晚先))

• 空間 replied @ 2009-04-13 1:42 am
    <br>
    <br>arworm
    <br>
    <br>
    <br>嗯.收到呀..接完阿嫂去宵夜呀?
    <br>

• 好快 ... 睇唔切 ^^

• clare, 死咗去邊到, d排成日唔浮水?hehe

• 真係喜事重重,一單未完又一簞新

• 傻既,家陣羅人,咩方法都用,係唔比利是呀~~~~點呀?
    <br>
    <br>1拍2散lor...拆埋管理處度門ah

• 空間 replied @ 2009-04-13 1:44 am
    <br>
    <br>arworm replied @ 2009-04-13 1:42 am
    <br>
    <br>家下得返一個死肥妹..無咩對手呀!
    <br>點接落去呀..
    <br>哈哈~
    <br>
    <br>好似連肥妹都走塭,我都係掛牌((姊妹有難,著草一晚先))
    <br>
    <br>哈哈..咁我去hea下先~:>
    <br>各位觀眾~再會~
    <br>

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 1:47 am
    <br>
    <br>傻既,家陣羅人,咩方法都用,係唔比利是呀~~~~點呀?
    <br>
    <br>1拍2散lor...拆埋管理處度門ah
    <br>
    <br>唔駛喎,佢一早自己開左,唔係我點會係你門口,哈哈

• 淑』 replied @ 2009-04-13 1:45 am
    <br>
    <br>好快 ... 睇唔切 ^^
    <br>
    <br>我都追唔到

• arworm replied @ 2009-04-13 1:44 am
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-04-13 1:42 am
    <br>
    <br>arworm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>佢話陪番我去食骨骨煲,叫我唔好嬲,不過我而家又唔係好想食

• 空間 replied @ 2009-04-13 1:51 am
    <br>
    <br>arworm replied @ 2009-04-13 1:44 am
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-04-13 1:42 am
    <br>
    <br>arworm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>佢話陪番我去食骨骨煲,叫我唔好嬲,不過我而家又唔係好想食
    <br>
    <br>大角嘴呀?
    <br>

• arworm
    <br>
    <br>係呀~~~~~睇佢肚唔肚餓,我岩岩食左小小野,都唔係好想食

• 空間 replied @ 2009-04-13 1:57 am
    <br>
    <br>arworm
    <br>
    <br>係呀~~~~~睇佢肚唔肚餓,我岩岩食左小小野,都唔係好想食
    <br>
    <br>我好耐無去食過啦..
    <br>之前果次去食..麻麻地咋.你去開邊間吃呀?

• 上二樓定三樓果間,我比較鐘意~~~~

• 不如我地去食...hehe

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 2:01 am
    <br>
    <br>不如我地去食...hehe
    <br>
    <br>唔開門,你食自己啦,衰婆

• 無話同你食

• 肥妹-同我食丫

• 死肥妹 replied @ 2009-04-13 2:05 am
    <br>
    <br>無話同你食
    <br>
    <br>就係等你呢句~~~~~

• 空間 replied @ 2009-04-13 2:01 am
    <br>
    <br>上二樓定三樓果間,我比較鐘意~~~~
    <br>
    <br>如果你一陣去..記下咩名.等我又去試下~
    <br>

• 空間 replied @ 2009-04-13 2:02 am
    <br>
    <br>死肥妹 replied @ 2009-04-13 2:01 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你真係講中曬我心事!你搞掂未咋.快啦..行啦..三個六呀!
    <br>

• Appleforjuly replied @ 2009-04-13 2:07 am
    <br>
    <br>肥妹-同我食丫
    <br>
    <br>
    <br>好ah, 我地食飽去打雀雀...hehe

• 空間 replied @ 2009-04-13 2:09 am
    <br>
    <br>死肥妹 replied @ 2009-04-13 2:05 am
    <br>
    <br>無話同你食
    <br>
    <br>就係等你呢句~~~~~
    <br>
    <br>哈哈..得佐..行得啦~
    <br>ko佐死肥妹~

• arworm replied @ 2009-04-13 2:10 am
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-04-13 2:02 am
    <br>
    <br>死肥妹 replied @ 2009-04-13 2:01 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你真係講中曬我心事!你搞掂未咋.快啦..行啦..三個六呀!
    <br>
    <br>
    <br>係唔係即係三個肥婆6個波呀

• 我地食飽去打雀雀...hehe
    <br>肥妹-一齊打牛牛呀

Log in to reply