吹吹水

• 痴左線

• umbrella replied @
    <br>______________________
    <br>
    <br>唔講呀
    <br>知來做咩春呀
    <br>你睇我留言都大約古到我幾大

• umbrella replied @ 2009-04-11 11:21 pm
    <br>________________________________________
    <br>咁你3x
    <br>你咁大個人
    <br>上來又做咩春者

• kai抱歉, bb

• 剛睇完, 都唔知邊三女
    <br>
    <br>
    <br>1. xxx中文名?
    <br>2. e字頭? (近來失踪)
    <br>3. 直情冇頭緒

• 我返黎啦,你地做咩傾到有D火藥味﹖

• kai只係問你幾大, 何必咁激動呢

1. e字頭? (近來失踪)
      <br>
      <br>人地改頭換面者
      <br>

• umbrella replied @ 2009-04-11 11:27 pm
    <br>__________________________________
    <br>邊有激動呢
    <br>

• kai, 因為我一兩句說話而走嗎? 其實你可以唔理我就ok, 無心冒犯, 請多多包涵

• 大家開開心心傾下計可以嗎?

• 佢地對您地做左D咩

• hi, 唔好意思.
    <br>
    <br>咁岩睇到你地個post. 笑死左.
    <br>
    <br>想講....
    <br>
    <br>有的野, 批評其他人時. 請留意下自己講的咩.
    <br>
    <br>批評完其他人但到最後自己都係問無聊問題時, 又有咩意思. 可以抬高自己咩?
    <br>
    <br>唔好意思, 我唔係講所左有人. 只係講有的喜歡批評其他人的人.
    <br>
    <br>唔好只看見別人眼中的刺, 但忽略自己眼中的樑木.
    <br>
    <br>好笑好笑...
    <br>
    <br>怕左你地既kai 子小姐
    <br>
    <br>謝謝你的包容!

1. e字頭? (近來失踪) 佢即係[紫比你]
      <br>3. 直情冇頭緒....d字頭
      <br>
      <br>我懷疑版主=kai子小姐=1. xxx中文名

• 旁聽 replied @ 2009-04-11 11:22 pm
    <br>
    <br>umbrella replied @ 2009-04-11 11:18 pm
    <br>
    <br>5男3女....佢地其實都唔只呢個數
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁又係..咁多分身acct ,分分鐘你同我都係佢地一份子...呵呵...對嗎?
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>我唔係佢地既一份子, 雖然有咁既可能, 但睇黎你想搞事

• kai只係問你幾大, 何必咁激動呢
    <br>
    <br>by umbrella - 04/11/09 23:27>>>>>>>>>>>>
    <br>
    <br>佢問你又得?

• umbrella replied @ 2009-04-11 11:30 pm
    <br>___________________________________________
    <br>
    <br>我唔講年齡喇
    <br>我一講真年齡
    <br>d人就知我是邊位嫁LA (講真呢度有幾多女呀)

• 我懷疑版主=kai子小姐=1. xxx中文名
    <br>
    <br>咪玩啦
    <br>我剛埋返位讀你地既留言

• 惡人 replied @ 2009-04-11 11:34 pm
    <br>
    <br>kai只係問你幾大, 何必咁激動呢
    <br>
    <br>by umbrella - 04/11/09 23:27>>>>>>>>>>>>
    <br>
    <br>佢問你又得?
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>呢樣我唔介意, 不過因為呢度可以用alias, 所以我唔知邊個真邊個假

• 我已後都會用咩咩既kai子小姐
    <br>but 如果有人辦我
    <br>冇計la
    <br>
    <br>

• 呢度有人想挑撥離間

• umbrella replied @ 2009-04-11 11:32 pm
    <br>
    <br>旁聽 replied @ 2009-04-11 11:22 pm
    <br>
    <br>umbrella replied @ 2009-04-11 11:18 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁又係..咁多分身acct ,分分鐘你同我都係佢地一份子...呵呵...對嗎?
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>我唔係佢地既一份子, 雖然有咁既可能, 但睇黎你想搞事
    <br>
    <br>
    <br>我唔係想搞事,只係講下/反映下she就係有依個唔好處,而這個唔好處亦是令she 友唔捨得走的原因
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 有'火羅'味
    <br>逃...........
    <br>

• 邊個打邊個其實我無咩所謂, 反正都係上黎吹水

• 5男3女咩事
    <br>八D黎聽下
    <br>roflmao

• smurfer
    <br>
    <br>我都想知我條thread搞咩

• 旁聽 replied @ 2009-04-11 11:39 pm
    <br>
    <br>umbrella replied @ 2009-04-11 11:32 pm
    <br>
    <br>旁聽 replied @ 2009-04-11 11:22 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我唔係想搞事,只係講下/反映下she就係有依個唔好處,而這個唔好處亦是令she 友唔捨得走的原因
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>係, 可以用alias真係好易搞事

• queen replied @ 2009-04-11 11:41 pm
    <br>
    <br>smurfer
    <br>
    <br>----------------------
    <br>Hi queen,
    <br>
    <br>我suggest 你想傾的咩就同人傾啦, 唔係未又比人利用.
    <br>
    <br>唔好意思, 借用左你小小版位. 原諒原諒.
    <br>
    <br>若果你唔介意都可以一齊傾.

• 啊旁聽你都係用alias喎

• 講講下嚇走哂d人添...

• 呢度有人想挑撥離間
    <br>
    <br>by umbrella - 04/11/09 23:39>>>>>>>>>>>>
    <br>不是想挑撥離間, 只是睇唔過眼, 口口聲聲話自己親切, 一比人問幾歲就好似發曬皮四咁, 一陣又話來左幾個月, 一陣又話一講年齡d人就知佢係邊個...
    <br>邊句先真

• queen replied @ 2009-04-11 11:41 pm
    <br>
    <br>smurfer
    <br>
    <br>------------------------------------------------------
    <br>
    <br>真係一頭霧水,哈

• haha,我諗佢係一d平時join唔到人傾計既人,
    <br>無人啋佢咪搵地方發下老脾law

• automan replied @ 2009-04-11 11:43 pm
    <br>
    <br>queen replied @ 2009-04-11 11:41 pm
    <br>
    <br>smurfer
    <br>
    <br>----------------------
    <br>Hi queen,
    <br>
    <br>我suggest 你想傾的咩就同人傾啦, 唔係未又比人利用.
    <br>
    <br>唔好意思, 借用左你小小版位. 原諒原諒.
    <br>
    <br>若果你唔介意都可以一齊傾.
    <br>
    <br>=================================================
    <br>你好automan
    <br>我想輕輕鬆鬆傾下計
    <br>但係呢度竟然戰開罵戰
    <br>
    <br>不如講下大家今日做過咩嚟﹖
    <br>
    <br>

• haha, 呢度真係危險

• queen replied @ 2009-04-11 11:48 pm
    <br>
    <br>
    <br>今晚同朋友吃飯吹水, 明天燒野食. 呢幾日唔知點解好多節目.
    <br>

• 好似來來去去都是個5男3女咁囉
    <br>
    <br>
    <br>好挑釁性,小心俾人踢版,佢地已霸佔she 好一段日子,近乎俾佢地玩曬咁,只要一開post 佢地是旦一人入嚟,跟住個版就會俾佢地佔有左
    <br>
    <br>by 路人 - 04/11/09 22:43
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>打到黎啦~~~~~~撇

• automan replied @ 2009-04-11 11:50 pm
    <br>
    <br>queen replied @ 2009-04-11 11:48 pm
    <br>
    <br>
    <br>今晚同朋友吃飯吹水, 明天燒野食. 呢幾日唔知點解好多節目.
    <br>-------------------------
    <br>早兩晚仲約左she友聚會, 好好玩!

• 放假多節目咪好囉automan
    <br>
    <br>我琴日都bbq左
    <br>你去邊度燒呀﹖

• queen
    <br>我今日都去左食大排檔呀,
    <br>你鍾唔鍾意食架
    <br>

• queen replied @ 2009-04-11 11:52 pm
    <br>
    <br>放假多節目咪好囉automan
    <br>
    <br>我琴日都bbq左
    <br>你去邊度燒呀﹖
    <br>-----------
    <br>應該去大埔...你呢. 我剛剛整好左羊排. 呵呵~

• dalas
    <br>大排檔好食
    <br>你食左咩呀﹖
    <br>
    <br>automan
    <br>我去左西貢燒,整左好多海鮮,依家呢個天時有羊食咩﹖

• umbrella replied @ 2009-04-11 11:44 pm
    <br>
    <br>啊旁聽你都係用alias喎
    <br>
    <br>
    <br>版主及kai子小姐都係咁有咩問題
    <br>
    <br>KAI子都有問題喇...挑起5男3女個題目,就預左比人玩又比人踢爆啦
    <br>這是she 的特色,佢個佢嚟左3個月,又識得用唔同心情做alias,用唔同心情做alias嘅會員只得幾個...
    <br>
    <br>又要學人用[火羅]字...個字係解好[瘀]
    <br>
    <br>

• 走人 replied @ 2009-04-11 11:51 pm
    <br>
    <br>好似來來去去都是個5男3女咁囉
    <br>
    <br>
    <br>好挑釁性,小心俾人踢版,佢地已霸佔she 好一段日子,近乎俾佢地玩曬咁,只要一開post 佢地是旦一人入嚟,跟住個版就會俾佢地佔有左
    <br>
    <br>by 路人 - 04/11/09 22:43
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>打到黎啦~~~~~~撇
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>haha

• queen replied @ 2009-04-11 11:56 pm
    <br>
    <br>dalas
    <br>大排檔好食
    <br>你食左咩呀﹖
    <br>
    <br>automan
    <br>我去左西貢燒,整左好多海鮮,依家呢個天時有羊食咩﹖
    <br>--------
    <br>NZ lamb rack, of coz is frozen. Seafood bbq! I love it, 你地食左咩?! 流口水.

• 唔駛估啦....識我嘅人都知我係Exactly,亦即係Just4U....
    <br>我一向做人光明磊落,唔須要玩失蹤,至於話我嘅呢個人我知你係黑人,成日玩分裂,用幾十個alias身份黎玩人,你以為我係你情敵....哈哈
    <br>放心,我對大弟哥無興趣,你亦都無須浪費時間唱我,不如憚人機淋吓大弟哥,睇吓佢受唔受你溝好過啦.....哈哈

• 今晚食左椒鹽鮮魷,芝心墨魚丸,炒左碟飯咁law
    <br>大排檔有風味呀

• 都話版主係娜姐啦~
    <br>
    <br>娜姐一向都當自己係女王queen
    <br>

• .... replied @ 2009-04-12 12:00 am
    <br>
    <br>都話版主係娜姐啦~
    <br>
    <br>娜姐一向都當自己係女王queen
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>haha

• 你有咩資格話人呢??
    <br>你自己都唔見得光,怕咩用真身出現吖.....
    <br>我連你用幾多個alias同nickname我都知啦....都唔知話你叻定話你精好.....哈哈

Log in to reply