招集: 各位春田花花幼稚園畢業既同學仔入嚟呢個舊生聯誼會

• 空間...還有冇去皇室假期

• ggg replied @ 2009-04-10 10:59 am

空間...還有冇去皇室假期

呢排冇去都好小上去,有時間都係訓覺,累到連老婆都冇咩點陪

• 我唔制,我要保留到我果一晚架<===wakakakakakakao更死我啦

• g

entertainment我答咗你

空間

我見到你老闆d friend同佢傾開係去珠海玩

• 累到連老婆都冇咩點陪~~<====要不得,要不得!!!老婆係愛嚟錫,同埋陪㗎!!!你幾時結婚㗎???唔覺你請我哋飲既?

• 累到連老婆都冇咩點陪~~

=============

懂得體諒就得....相信你個女人係善解人意既

我好眼訓....good night....咁多位...(相信c叔比我兇走左~~~)

• 酒心朱古力 replied @ 2009-04-10 11:06 am

g

entertainment我答咗你

空間

我見到你老闆d friend同佢傾開係去珠海玩

去珠海,我陀地黎喎~~~哈哈

• 酒心朱古力 replied @ 2009-04-10 11:08 am

累到連老婆都冇咩點陪~~<====要不得,要不得!!!老婆係愛嚟錫,同埋陪㗎!!!你幾時結婚㗎???唔覺你請我哋飲既?

哈哈~~我諗緊好唔好同佢註冊先,等遲下先補擺酒~

• +ggg replied @ 2009-04-10 11:10 am

累到連老婆都冇咩點陪~~

=============

懂得體諒就得....相信你個女人係善解人意既

我好眼訓....good night....咁多位...(相信c叔比我兇走左~~~)

BYEBYE~~~~~~

• 你收陀地收到去珠海?

• 哈哈~唔係,因為我亞媽佢係澳門人,咁佢鄉下係珠海,咁咪係我畄個陀地囉~

• 哈哈~~我諗緊好唔好同佢註冊先,等遲下先補擺酒~<====搵啱咗更係去註冊啦,仲等乜?仲要諗乜?

• 哈哈~唔係,因為我亞媽佢係澳門人,咁佢鄉下係珠海,咁咪係我畄個陀地囉~<====i c i c

• 因為佢就冇咩所謂,但兩邊屋企人都要我地一齊做曬,咁咪遲d先~~~~

• 我預祝你哋:情比金卡。在天願作比翼鳥,在地願結連尾豬先

• 空間

明正言順好d,千祈咪大咗肚先至註冊,冇誠意㗎。咪淨係掛住打功夫至得㗎

• 哈哈~~~~佢上年落左一次架啦,

本來都冇諗住咁快去諗,只係見佢近排好似成日擔心咁(佢冇講出口,我只係feel到)咁咪諗不如註冊先

• hi all

空間, 乜你要結婚呀 ? 我成日覺得你好有浪子feel,無腳的雀仔,唔會定落黎個種添

• 空間

佢上年落左一次架啦,<=====咁唔係咁好㗎!!(由其是對你個女友既身體)。唔好再有下次啦

hi batman

你個仔點呀?

• batmanhongkong replied @ 2009-04-10 11:26 am

hi all

空間, 乜你要結婚呀 ? 我成日覺得你好有浪子feel,無腳的雀仔,唔會定落黎個種添

未有咁快,不過諗住註冊先,因為佢遲d都搬黎同我一齊住~~~咁見佢近排好似成日亂諗野,咁咪等佢安心d

本來都係,不過諗諗下,如果佢都比我攪到冇塭,就真係唔知再搵咩女好囉,佢真係對我好好,我同佢一齊真係執到,佢肯跟本可以大把有錢佬比錢佢駛,難得佢乜都唔同我計較跟我呢個死窮鬼

• 酒心朱古力 replied @ 2009-04-10 11:29 am

空間

佢上年落左一次架啦,<=====咁唔係咁好㗎!!(由其是對你個女友既身體)。唔好再有下次啦

我知架啦~~~~~~如果要生,我個大仔今年都16啦

• 咁又唔好睇死自己,你女友欣賞你,你一定有你既長處

• 你同呢個女友16年㗎啦???

• 酒心朱古力 replied @ 2009-04-10 11:33 am

咁又唔好睇死自己,你女友欣賞你,你一定有你既長處

我都唔知佢鐘意我乜,

• 酒心朱古力 replied @ 2009-04-10 11:34 am

你同呢個女友16年㗎啦???

呢個岩岩一年多小小咋

• 空間:

難得佢對你咁好, 要好好真惜

• 嘩!!!你既戰績都幾剽丙既喎。

鍾意就鍾意係感覺亦係緣份冇得解,亦冇得計

• batmanhongkong replied @ 2009-04-10 11:37 am

空間:

難得佢對你咁好, 要好好真惜

咁佢真係對我好好,由我地一齊佢係三奶到而家得番佢一個,雖然一齊唔算太耐,但呢個同我係最耐既一個,仲經歷左好多野~~~~~

• 酒心朱古力 replied @ 2009-04-10 11:39 am

嘩!!!你既戰績都幾剽丙既喎。

鍾意就鍾意係感覺亦係緣份冇得解,亦冇得計

前後四個,其中一個我唔知佢有冇落到,因為佢係廣州妹黎,屋企好有錢,佢係想結婚,但我唔肯,我同佢講你要生,我一定會養,婚我就唔會同你結,跟住佢完完全全失蹤,連屋都搬塭,佢係我個fd條女既好姊妹黎,連佢地都搵佢唔到

• hi batman

你個仔點呀?

=====================

呢幾日佢都要stay係醫院,日日都要抽血吊針,佢D血管又幼,成日要督成次先成功,見佢咁辛苦,我真係好心痛

我而家每日的行程:返工(morning) >>>醫院(lunch hour)>>>返工(afternoon)>>>>>醫院(night), 晚晚回到家到十一點幾喇

• batmanhongkong replied @ 2009-04-10 11:45 am

hi batman

你個仔點呀?

=====================

呢幾日佢都要stay係醫院,日日都要抽血吊針,佢D血管又幼,成日要督成次先成功,見佢咁辛苦,我真係好心痛

我而家每日的行程:返工(morning) >>>醫院(lunch hour)>>>返工(afternoon)>>>>>醫院(night), 晚晚回到家到十一點幾喇

你自己都要注意下身體,一陣病左點照顧個仔~~~~

• 嘩!!你咁大煲㗎?同埋唔係好負責任(豎我直言),你冇諗住同人一齊就唔好同人咁啦!!!就算係都唔好另對方有咗o麻!!!咁係好任性同埋係唔好負責任㗎!!!

如果佢真係生咗落嚟,你又冇理過佢,老咗你有機會見到佢,你會後悔㗎!!!
    個女仔完全失 曬蹤佢係做得好決絕!!!你有冇諗過佢真係鍾意你?你傷得佢好深?

• 酒心朱古力 replied @ 2009-04-10 11:54 am

嘩!!你咁大煲㗎?同埋唔係好負責任(豎我直言),你冇諗住同人一齊就唔好同人咁啦!!!就算係都唔好另對方有咗o麻!!!咁係好任性同埋係唔好負責任㗎!!!

如果佢真係生咗落嚟,你又冇理過佢,老咗你有機會見到佢,你會後悔㗎!!!

個女仔完全失 曬蹤佢係做得好決絕!!!你有冇諗過佢真係鍾意你?你傷得佢好深?

其實我都驚緊架我都仲有搵緊佢,萬一佢真係生出黎,我都唔知點算,我冇同老婆講過呢件事~~~~

• 你個仔真係好辛苦,佢有冇扭計???

係呀!!辛苦你呢個爸爸,你要保重自己,你唔可以病㗎

• 你已一鑊粥,萬一佢真係生咗,又知你要結婚,可能受唔住刺激帶埋個仔搵你,你哋就玩完,冇得抆㗎!!!

再萬萬一touch wood大吉利是講句佢做咗傻事,走咗你內疚一世㗎,你以前太任性啦

• 冇計啦,當日我都諗住玩,諗佢都知,點知佢咁認真,因為我有個朋友上左廣州好多年,冇返香港,咁早幾年我成日係果邊,佢女友帶左好多fd出黎玩,我都溝左幾件,但大家都知我唔會認真,所以冇咩,但果個真估唔到佢咁認真

• 如果佢兩仔乸嚟搵你,你女友原諒你係以前既事的話有兩個可能:

1.佢真係原諒你繼續同你一齊,要你負責任養個仔。

2.佢唔捨得你繼續同你一齊,但個心有條刺。你哋兩個永遠有道裂痕....無法修補,咁係事情最壞既一種

• 唔諗咁多,到時先算啦,而家諗都冇用,不過都會keep住睇下搵唔搵到佢

• 邊有得咁講???對一個人有咗感覺、有咗感情都冇得控制。既然你知佢對你認真,你又唔係你真係唔應該同佢咁囉!!!你又傷到佢,又另你自己認真果段感情變複雜何必呢?

• 再問吓你自己,搵到你會點做?會唔會對個B負責任??(生活上)

• 酒心朱古力 replied @ 2009-04-10 11:56 am

你個仔真係好辛苦,佢有冇扭計???

係呀!!辛苦你呢個爸爸,你要保重自己,你唔可以病��

======================================

佢本來都無乜扭計,不過佢而家都開始對抽血打吊針有D抗拒(有一次督左十一針,先打到個吊針,有四個醫生輪流出手先成功 )

我老婆先辛苦,佢24小時係醫院陪,當我係醫院時,佢才回家梳洗等等

• 如果佢真係生左,我一定養,如果佢冇生,我就當乜事都冇~~~

• 至於個女人,如果比你搵到佢你應該同佢道歉囉!!(因為佢對你放咗真感情落去)

• 朱古力 / 咁多位好呀 ~~~ ^^

會會有义燒飽食呢....:p

• 梗唔再對話啦,當乜事都冇,唔係一陣唔知佢諗咩咪仲煩

• 如果佢真係生左,我一定養<=====咁先至係男人o麻!!!唯有希望你老婆體諒你係婚前╱同埋識佢前既任性啦。以後對佢唔好淦要一心一意啦

補充:

至於個女人,如果比你搵到佢你應該同佢道歉囉!!(因為佢對你放咗真感情落去.同埋你曾經話過佢生咗,你都唔會養個仔。呢句你係傷得佢好緊要㗎)

• good luck la

• 淑淑:

你好嗎?

• 佢本來都無乜扭計,不過佢而家都開始對抽血打吊針有D抗拒(有一次督左十一針,先打到個吊針,有四個醫生輪流出手先成功 )

我老婆先辛苦,佢24小時係醫院陪,當我係醫院時,佢才回家梳洗等等<====戥你個仔慘,咁細個就要捱呢d苦,你同你老婆要保重呀

• 淑姐姐,

冇呀,得連容咋

Log in to reply