我想要

• 腸腸 replied @ 2009-04-05 5:24 am

妳好似《保持愛妳》個「低b」~有睇嗎?^^

---------------------------------------------------

我無睇呀, 不過我相信我都係低b既 =P

• l'am 18

• kit200hk replied @ 2009-04-05 1:26 pm

你都算係一個幾好女仔

---------------------------------------------

[講笑mode]對於搵老婆既人黎講, 我都算ok嫁 =P [/講笑mode]

• 樓主o甘夜都仲 online o既?

聽日唔駛返工?

• am l so young in she.com??

• onenightstand replied @ 2009-04-05 3:59 pm

my icq 54136942

-----------------------------------------------------------

我不用icq很多年了

不好意思!!

• stealeater replied @ 2009-04-06 2:24 am

樓主o甘夜都仲 online o既?

聽日唔駛返工?

-------------------------------------------

捱夜做野

順手上黎傾下計

• HAND_SOMETHING replied @ 2009-04-06 2:26 am

am l so young in she.com??

---------------------------------------------------

雖然我都只係大你兩年...

不過可能三男二女會比較適合你...

• 追曬之前o的 post 啦

樓主你好似受左好深o既情傷呢~

治療好返未呀?

• sp~Man@Cam replied @ 2009-04-05 3:29 pm

你好~我叫Joe~是做健身教練的~我Msn是[email protected]~Can chat with u~

-----------------------------------------------------------------------

未add

不過多謝

• stealeater replied @ 2009-04-06 2:29 am

追曬之前o的 post 啦

樓主你好似受左好深o既情傷呢~

治療好返未呀?

--------------------------------------------------------

多謝你肯花時間呢...=)

時間其實治療左好多

不過近排感情生活唔好

所以成日回頭望...

• 我肯花時間?

無呀

o甘同人 chat 係要o甘架啦

唔通真係掉低個 email 就走啦~

我見你唔係o係度搵食

反而有興趣同你傾計呢~

有咩野唔順?

你唔係同前男友分左手好耐啦咩?

• stealeater replied @ 2009-04-06 2:33 am

我肯花時間?

無呀

o甘同人 chat 係要o甘架啦

唔通真係掉低個 email 就走啦~

我見你唔係o係度搵食

反而有興趣同你傾計呢~

有咩野唔順?

你唔係同前男友分左手好耐啦咩?

---------------------------------------------------------

咁好多男仔都只係會做目的性投資

放好少時間係每一個女仔身上

因為最多時間放係床上面嘛...

所以你肯了解下我, 我都好開心 =)

我雖然同前男友分手之後都有拍拖

不過d男仔都比較自私同少理我

唔關心我...

所以有時好心up呢...

• 粉粉

我又傾得唔得

• eric replied @ 2009-04-06 2:41 am

粉粉

我又傾得唔得

----------------------------------------

• Hi all

Hi粉粉

吼~~

• 你好!

咁我又想問, 你希望男仔要做到點樣先叫做理到你?

• 白龍 replied @ 2009-04-06 2:46 am

Hi all

Hi粉粉

吼~~

--------------------------------------------

呀!! 你個名係XX川白龍!! 哈哈!! =P

• Dan replied @ 2009-04-06 2:47 am

你好!

咁我又想問, 你希望男仔要做到點樣先叫做理到你?

- 我病既時候, 有時間的話可以帶我睇醫生

(因為我身體弱同成日捱夜)

- 我想要既時候會俾我

- 唔得閒見, 都希望佢得閒會同我傾下電話

- 支持我, 學業與工作上 (不是金錢上支持)

• Hi~ 粉粉

• 粉粉 - 嗯, 都算make sense, 亦都唔會令男仔好大壓力

• Golden Finger replied @ 2009-04-06 2:53 am

Hi~ 粉粉

----------------------------------------------------

Halo~

• 妳所講既學業,工作~ 我都會支持妳既:)

• 大家的感情生活好嗎 ?

• Dan replied @ 2009-04-06 2:54 am

粉粉 - 嗯, 都算make sense, 亦都唔會令男仔好大壓力

-----------------------------------------------------------

我呢一個年紀通常都會好痴身

不過放心, 我平日忙到飛起

唔得閒煩住人

• davD replied @ 2009-04-06 2:56 am

大家的感情生活好嗎 ?

你指誰與誰的感情生活?

• 係囉

你o既要求都唔算好過份

你唔要求男友係o甘送 lv 比你呀嘛

XD

你同你前男友分手之後同你拍拖o的男仔都係對你唔好?

• Golden Finger replied @ 2009-04-06 2:55 am

妳所講既學業,工作~ 我都會支持妳既:)

---------------------------------------------

多謝, 我都只係要精神上既支持

• 粉粉 replied @ 2009-04-06 2:48 am

白龍 replied @ 2009-04-06 2:46 am

Hi all

Hi粉粉

吼~~

--------------------------------------------

呀!! 你個名係XX川白龍!! 哈哈!! =P

應該係鎮祖建琥珀川呀....

吼~~

• 精神十蔔妳,哈哈哈....

吼~~

• 白龍呢?

(我好鐘意宮崎峻)

• stealeater replied @ 2009-04-06 2:57 am

係囉

你o既要求都唔算好過份

XD

-------------------------------------------------------------

我呢世都唔會買LV, Gucci... (或叫人送)

有錢的話我會儲起佢...

• 粉粉 replied @ 2009-04-06 3:01 am

stealeater replied @ 2009-04-06 2:57 am

係囉

你o既要求都唔算好過份

XD

-------------------------------------------------------------

有妳呢個諗法既港女真係買少見少lu......

吼~~

• 我自己都好怕痴身既女仔

一來我自己都好忙, 亦都有好多自己想做既事, 我亦都可以好self motivated. 一個女朋友對我黎講只係可能寂寞時既一個傾訴對像.

• 白龍 replied @ 2009-04-06 2:58 am

精神十蔔妳,哈哈哈....

吼~~

--------------------------------------------------

多謝鎮祖建琥珀川白龍~

• stealeater replied @ 2009-04-06 2:57 am

係呀... 佢地都只係目的性投資...

• 白龍 replied @ 2009-04-06 3:03 am

粉粉 replied @ 2009-04-06 3:01 am

有妳呢個諗法既港女真係買少見少lu......

吼~~

-----------------------------------------------------

因為我係一個唔鐘意貴品牌既人...

(慳妹)

• 粉粉

睇你o既性格o甘易相處

應該唔難搵個好男友架o番

係唔係你o既生活圈子窄呀?

o甘慳家

可以做個好老婆喎~

• Dan replied @ 2009-04-06 3:03 am

我自己都好怕痴身既女仔

一來我自己都好忙, 亦都有好多自己想做既事, 我亦都可以好self motivated. 一個女朋友對我黎講只係可能寂寞時既一個傾訴對像

------------------------------------------------------------------

咁你地唔un un既?

• 除左精神支持~都會不停同妳打氣,加油啊..

話說回來, 妳這樣的好女孩買少見少了..

• 粉粉 replied @ 2009-04-06 3:04 am

係呀... 佢地都只係目的性投資...

-----------------------------------------

即係一係想滾你上床果o的?

定係只係一心想娶你返來去 complete 佢o既生活藍圖(當係係樓、靚車o甘o既「靚女友」)?

• stealeater replied @ 2009-04-06 3:07 am

粉粉

睇你o既性格o甘易相處

應該唔難搵個好男友架o番

係唔係你o既生活圈子窄呀?

o甘慳家

可以做個好老婆喎~

----------------------------------------------------

係呀... 我生活圈子勁窄

同學比較年輕, 我又唔岩 (我鐘意大人)

係同事面前我又唔多出聲...

又唔出街浦...

痴線, 窄到悶死呀...

• 會有un既, 但呢個唔係去追一個女仔既原因

我以前都曾經做錯事, 事後對方希望同我係埋一齊, 但問心我真係對佢無意思, 經過幾次教訓, 亦都hurt過人, 我唔想再犯同樣錯誤了, 可能自己一個人仲會開心d

• stealeater replied @ 2009-04-06 3:11 am

即係一係想滾你上床果o的?

定係只係一心想娶你返來去 complete 佢o既生活藍圖(當係係樓、靚車o甘o既「靚女友」)?

---------------------------------------------------------------------

- 即係一係想滾你上床果o的? (類近)

- 靚就唔敢當, 順眼, 中間都敢認...

可能係d男仔當我係wife模式, 所以對我既需要比較忽略

• Dan replied @ 2009-04-06 3:12 am

會有un既, 但呢個唔係去追一個女仔既原因

我以前都曾經做錯事, 事後對方希望同我係埋一齊, 但問心我真係對佢無意思, 經過幾次教訓, 亦都hurt過人, 我唔想再犯同樣錯誤了, 可能自己一個人仲會開心d

-----------------------------------------------------------------

恭喜你, 做浪子永遠最少受傷

• 粉粉 replied @ 2009-04-06 3:11 am

係呀... 我生活圈子勁窄

同學比較年輕, 我又唔岩 (我鐘意大人)

係同事面前我又唔多出聲...

又唔出街浦...

痴線, 窄到悶死呀...

---------------------------------------

o甘你o甘樣就梗係識唔到好男仔啦

你可以去學下野、做下義工、返下教會嘛

果o的地方應該會有多o的性格溫文o既人

亦都會容易搵到會珍惜你o既人呢~

同埋感情係要自己爭取同努力的

分同合都係o甘呢

• 粉粉 replied @ 2009-04-06 3:14 am

可能係d男仔當我係wife模式, 所以對我既需要比較忽略

呢個都係的

就正如有一類男仔由於個人好友善o既關係

因此成日都比異性o係識左無耐之後就放左入 friend 果一面

呢o的男仔都好難搵女朋友的

• 粉粉..本來想同妳以想傾落去,但我要訓LU~

遲d再同妳傾啦.

想問妳~唔知妳係咪同我傾過既粉粉

我msn: [email protected]

我single同得閒..隨時同我chat啦:)

• 對, 況且我仲有大把時間, 繼續專心工作, 工作之外呢, 可以一路繼續玩, 可以一路繼續等呢個女仔再出現, 不過亦都唔想再傷害任何人了..

• 哎呀唔小心show左自己個nickname出黎..

Log in to reply